26η Αγ. GBL : Αρης - ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Σαβ 25/04/2026 - 18:15)

Οι αντικαταστάτες θα θέλουν να πείσουν τον προπονητή ότι μπορεί να τους υπολογίζει για τη συνέχεια αλλά και τη νέα σεζόν…

Ιδανικό σενάριο για κόντρα εξέλιξη και νίκη - παραμονή για την ομάδα μας. Μόνο οι δικές μας “γιορτές” και “πανστρατιές” θα πηγαίνουν στράφι; Για μια φορά, ας είναι ανάποδη η εξέλιξη και θετική για εμάς. :slight_smile:

6 «Μου αρέσει»

Για το θέμα του γηπέδου συμφωνώ. Αλλά απο πλευράς διοίκησης νομίζω είναι δύσκολο για τον Πρωτέα να κάνει τέτοιο άνοιγμα. Τώρα αν υπάρχει back up από dpg δεν ξέρω κάτι τέτοιο. Σε κάθε περίπτωση, μόνο εικασίες κάνουμε με βάση τα ως τώρα δεδομένα.

Για τον Μικρόπουλο και αυτό που είπε, θεωρώ όταν έρθει η ώρα δε θα το τηρήσει. Είναι και το οικονομικό θέμα στη μέση. Μεγάλο πισωγύρισμα η elite league.

2 «Μου αρέσει»

Μακάρι να πάθουν ΤΣΣΚΑ

2 «Μου αρέσει»

Υπαρχει πιθανοτητα να μπερδευτηκε ο προεδρος λογω στεναχωριας και πιεσης και να νομιζε οτι μιλατε για αυτη τη wildcard;

Γιατι μεταξυ των εσοδων απο A1/Eurocup ΜΕ wildcard vs. ανυποληψια/γκρινια/εσωστρεφεια της Α2 ΧΩΡΙΣ wildcard, ε δε θελει και πολυ προσπαθεια τι θα διαλεγε ενας κοινος νους.

4 «Μου αρέσει»

«ένας κοινός νους»…καλά το είπες

1 «Μου αρέσει»

30 πόντους θα φάμε, μη λέτε παραμυθάκια για μικρά παιδιά

2 «Μου αρέσει»

1 «Μου αρέσει»

Κι εγώ το ίδιο πιστεύω

2 «Μου αρέσει»

Δεν είναι απόλυτα σίγουρες οι απουσίες..Χάρελ-Πουλιανίτη και Φορεστερ.

Τέλος υπάρχει τρελή πίεση για νίκη το Σάββατο από το κόσμο του Αρη.

1 «Μου αρέσει»

Παιδιά ό,τι και να λέει ο κόσμος του Άρη, οι παίκτες παίζουν. Δηλαδή εάν εμείς θέλαμε να ρίξουμε τον Άρη, θα του καιγόταν κανένα καρφάκι του Γουότσον ή του Τέιλορ;

Δε νομίζω κανένας παίκτης τελευταία αγωνιστική θα ρισκάρει το σώμα του σε αδιάφορο ματς. Το θέμα είναι πως κι εγώ πλέον δεν έχω ιδιαίτερη εμπιστοσύνη στις ικανότητες και τη διάθεση της δικής μας ομάδας. Θεωρώ όμως ότι εφόσον κάνουμε εμείς παιχνίδι, δε θα είναι εμπόδιο ο Άρης. Ο κακός μας εαυτός είναι το εμπόδιο.

4 «Μου αρέσει»

Σωστος φιλε κωσταρμπι. Ετσι πρέπει να αντιμετωπιζομεν το μοιραιο.

Οι υπολοιποι σταξτε διακριτικα στον πρωινο σας καφε λιγο αλκοολ (ισως λιγο μεταξα ή για τους πιο μερακλιδες ουισκι κατα προτιμηση single malt), οπως ακριβως τον προτιμουν οι αδερφοι ιρλανδεζοι.

Στην τελικη, frankly dear:

6 «Μου αρέσει»

Το μόνο δίλημμα που υπάρχει για σήμερα είναι θα κάτσουμε σαδιστικά να δούμε το σκουλίκι να μας ρίχνει 30αρα και να μας φωναζουν δικαιως για το ποιος ρωτάει και ανησυχει, ή αν θα πάμε χωρίς κινητό για ψάρεμα, για τσίπουρα, για πετάνκ, κάτι τέλοσπαντων και να δούμε το μοιραίο κάποια στιγμή αργά το βράδυ.

6 «Μου αρέσει»

παίζουμε σήμερα??? γμτ εχω κανονισει να κανω δουλεια στο υπόγειο και εκει δεν πιανει τιποτα

6 «Μου αρέσει»

μακάριοι οι έχοντες υπόγειον

7 «Μου αρέσει»

Χρειάζομαι βοηθό πάντως

3 «Μου αρέσει»

Παρακαλουνται όσοι γενναίοι παρακολουθήσουν το παιχνίδι να ενημερώνουν εδώ και εμάς τους λιγοψυχους

2 «Μου αρέσει»

Θα σας μιουτάρω για τα καλά!!

Τα λέμε από αύριο…

1 «Μου αρέσει»

Νίκη με τρίποντη βόμβα Τσαλμπούρη από τα 10 μέτρα σήμερα, θυμηθείτε το

4 «Μου αρέσει»

Υποδοχή ηρώων έξω από το Βαρίκας 1 το πρωί

Πιστεύω Λέμον θα είναι η αποκάλυψη σήμερα

5 «Μου αρέσει»