Ξέχασέ το αυτό
ειλικρινα απο τη φετινη ομαδα, τον μονο που θα κραταγα ειναι ο Νικολαιδης (αν θελει να μεινει στο μ…. μας βεβαια) και ισως και κανενα Πατρικη που ειναι παιδακι φιλοτιμο και δεν φταιει σε τιποτα. Ακομα και προπονητη θα το σκεφτομουν πολυ αν αξιζει για να μεινει…Οτι δηλαδη καναμε περσυ χωρις ΚΑΝΕΝΑ λογο, πρεπει να κανουμε αναγκαστικα φετος (παλι)…
Πάντως καμία σχέση ο Θανάσης με αυτά τα σταριλίκια. Σοβαρός, έφυγε σχεδόν αμέσως από την φάση και πήγε να μιλήσει στον Γκίκα. Από εμένα ρισπέκτ στον Θανάση !
Επίσης οι οπαδοί του Άρη έδειξαν μεγαλύτερο σεβασμό στον Πανιώνιο από όσο θα δείχναμε εμείς στην αντίθετη περίπτωση.
Αναφέρομαι στο σύνθημα για την Α2 που ακούστηκε λίγο και όχι από όλους
Μου έκανε εντύπωση
Εδώ ρίχνουμε περισσότερο βρισίδι στον μπαρτζωκα από αυτό που ακούει στο ΟΑΚΑ
Απόλυτα μας σεβάστηκε ο κόσμος του Άρη. Δικό μας κόμπλεξ είναι όλο.
Γενικά αυτό είναι κάτι που κάποια στιγμή θα πρέπει να το δούμε μεταξύ μας τι παίζει…. Έχει χαθεί λίγο η μπάλα..
16 αναρτήσεις συγχωνεύτηκαν σε ένα υπάρχον θέμα:
Δράσεις του Φόρουμ - Ιδέες, Προτάσεις
ειχα ακουσει αλλα δεν ειχα δει το βιντεακι με τον χαμογελααστο τειλορ, που εκανε πηγαδακι μετα τον υποβιβασμο με αντετοκουμπο. μιας και το ειδα θυμηθηκα και παλι ενα παραπονο.. γιατι δεν οργανωθηκε ο κοσμος να παει στην γλυφαδα πριν τα τελευταια κρισιμα μαατς.. και γιατι μετα και την ηττα με τον αρη δεν πηγε να παρει στο κυνηγι την πλειονοτητα των παιχτων με την επιστροφη τους στο Ελ. Βελ.
Τώρα άκουγα τον Κοτζιά και έλεγε ότι πριν τον αγώνα είχαν ρωτήσει τον Ντέρικ Γουίλιαμς (παλιός του ΠΑΟ) μήπως παίξει! Ήταν στην Ελλάδα για διακοπές!
Σε τί επίπεδα απελπισίας φτάσαμε σαν ομάδα! ![]()
Δεν ξέρω αν ισχύει και αν μπορούσαμε να πάρουμε παίκτη. Όπως και να έχει έχουμε πει ότι έχουν γίνει τεράστια λάθη.
Από που να αρχίσουμε και που να τελειώσουμε φέτος με όσα έχουν γίνει. Θεωρώ ότι έπρεπε να έχουν κάνει τα αδύνατα δυνατά να μην πέσουμε και δεν χρειαζόταν και πολλά να κάνουν. Μια αντικατάσταση ας πούμε του Λεμον μπορεί να έφτανε.
Τώρα θα είμασταν απογοητευμένοι για μια κακή χρονιά και θα λέγαμε άντε του χρόνου να φροντίσουμε να μην επαναλάβουμε τα ίδια λάθη.
Αντί αυτού πορευόμαστε στο άγνωστο