24η Αγωνιστική: Άρης - Πανιώνιος

για να δουμε…

καλή ανάσταση!

Χαλαρή Ανάσταση.
Περιμένουν τα αρειανά μετά λαμπάδων και αυγών.

κάντε ήττα και εκεί και θα γελάσουμε πολυ απροστάτευτες κορασίδες…
νίκη με το σιχαμερό σωματείο γιατί καιρός να θυμηθούμε ότι ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΓΑΜΩ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ

παμε να παρουμε τη νικη να ανασανουμε.η ηττα είναι εκ των ουκ ανευ απαγορευτικη.

LAZARE LAZARE…Asos xeros!

ΜΠΟΡΟΥΝ ΓΙΑ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΦΕΤΟΣ ΝΑ ΔΕΙΞΟΥΝ ΟΤΙ ΕΧΟΥΝ ΟΥΜΠΑΛΑ;ΑΝ ΝΑΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΑΤΕΞΟΧΗΝ ΜΑΤΣ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΑΡΚΕΙ ΤΟ ΚΙΝΗΤΡΟ ΤΗΣ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΤΟΥ “ΟΙΚΟΥ ΑΝΟΧΗΣ” ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΑΝΕΔΕΙΞΕ ΑΣ ΒΓΑΛΟΥΝ ΜΟΝΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΟ ΑΤΟΦΙΟ ΤΣΑΜΠΟΥΚΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΠΙΣΩ ΛΙΓΟ ΑΠΟ ΤΟ ΑΙΜΑ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΗΔΕΙΑ ΤΟΥ ΠΡΩΤΟΥ ΓΥΡΟΥ.ΤΑ ΔΕ “ΜΟΥΝΟΠΑΝΑ” ΟΠΑΔΟΙ, ΤΟΥ “ΟΙΚΟΥ ΑΝΟΧΗΣ” ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΚΑΝΕ ΓΝΩΣΤΟΥΣ,ΘΑ ΤΟΥΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΝ ΠΟΛΥ ΑΝ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΥΝ ΤΗΝ ΧΑΡΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΝ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΝΙΚΗ.

Πρωτη φορα σκεφτομαι να σπρωξω χρημα κατα της ομαδας μου..

Χρονια πολλα καλη Ανασταση με υγεια!!

Η ανασταση θα ειναι μεγαλη παρτε σοδα…
και βενζιμη για αεροδρομιο…
Γιατι μετα αυτη την φορα θα εχει τρεχαλα…
μυριζομαι εβδομάδα ξυλου και μππινελικιου…

Δεν χρειαζεται δραματα. Η ηττα εκει ειναι κάθε χρονο στο προγραμμα - εκτος αν εχεις…Μητρογλου. Η αληθεια ειναι οτι για τον Αρη ειναι πολυ μεγαλυτερος τελικος, εμεις εχουμε ακομα ματς για να βρουμε βαθμους. Το ξερω οτι σας ενοχλει η γενικοτερη αδιαφορια, αλλα αυτο ειναι το λαθος ματς για να ξεσπασετε - το χανουμε εδω και 50 χρονια από τα διοδια και με πολυ καλυτερο υλικο!

Τότε ο Ιησούς σήκωσε τα μάτια του προς τον ουρανό+ και είπε: «Πατέρα, σε ευχαριστώ που με άκουσες.+ 42 Εγώ ήξερα ότι πάντοτε με ακούς· αλλά για χάρη του πλήθους+ που στέκεται τριγύρω μίλησα, ώστε να πιστέψουν ότι εσύ με απέστειλες».+ 43 Και αφού τα είπε αυτά, κραύγασε με δυνατή φωνή: «Λάζαρε, έλα έξω!»+

[video=youtube;VF_PEcfH19k]http://www.youtube.com/watch?v=VF_PEcfH19k[/video]

Με βάση την εικόνα που επικρατεί αλλά και τα σχόλια μας, μόλις κλείδωσα το διπλο.. διπλάρα και άκοπη απο δω μέχρι τα μάλγαρα!!

πλάκα πλάκα αν είχα χρήμα - γιατί ανισορροπία έχω μπόλικη - θα έσπρωχνα στο διπλό
έτσι κι αλλιώς χαμένους μας έχουν όλοι
θα έβγαζα και φράγκα

το ματσακι ειναι χ2

θα προηγηθουμε τωρα αν το γυρισει ο αρης θα ειμαστε αξιοι της μοιρας μας

Ποιού Λαζάρου και Αναστάσεως λέτε ,την Δευτέρα είναι του Αγίου Χαραλάμπους!!!Λάμπεις Σούλη μου λάμπεις!!!Διπλό στην σκουλικότρυπα και το γκόλ ο Αραβίδης για να τσούξει πιο πολύ, άντε με τα μπουρδέλα που πήραν ένα χ και βγήκαν απο τις τρύπες τους.

Αμα παίξουμε κανονικά δλδ σαν κανονική ομάδα κάτι μπορεί να γίνει. Αν όμως μπούμε σαν τις κότες και κάτσουμε όλοι πίσω, περιμένοντας τον Άρη να κάνει επιθέσεις και επιθέσεις και εμείς να παίζουμε το γνωστό εκτός έδρας αντιποδόσφαιρο, θα χάσουμε 1000%

Ουδέν σχόλιον…

“Παρέμβαση πριν λίγο στη προπόνηση της ομάδας ποδοσφαίρου από μέλη του συνδέσμου Πάνθηρες .. Το αίμα σας για νίκη μέσα στη Θεσσαλονίκη ειδάλλως θα πρέπει να μιλήσουμε σε άλλο επίπεδο ..”

Πλατανιας -Εργοτελης 0-1’‘‘ο Τελης καθαρισε μαλλον.9 βαθμους σε μια βδομαδα’’‘ο Πλατανος μαλλον αρχιζει να πανικοβαλεται’‘‘Ε-Μ-Ε-Ι-Σ;;;;;;;;τΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟ ΠΟΥ ΕΧΑΣΕ Ο Πλατανος και τον εχουμε μεσα’’'Για να δουμε τι θα δουμε την δευτερα