αληθές ή έτσι θα ήθελες να γίνει ;
Και εγώ Προσδοκώ (την) Ανάσταση (των) Νεκρών (μας) αλλά απ’ όσο ξέρω ο “μάγκας” που ανάστησε τον Λάζαρο εδώ και 2.000 χρόνια δεν έχει ξαναφανεί.
…
ο Άρης -λένε- βρίσκεται σε ανάκαμψη, ενώ εμείς -λέμε- …αυτά που λέμε! Η παράδοση δεν μας ευνοεί, Μήτρογλου δεν υπάρχει, ο …Φανούρης παίζει αλλού, τι να λέμε τώρα. Το ματσάκι είναι -δυστυχώς- άσσος. Τώρα αν ο καθένας τους κουβαλήσει από ένα ζεμπίλι τούβλα και χτίσουν το τέρμα, το πολύ να πάρουμε κάνα Χ, κι αυτό θείο δώρο θα είναι.
Με τον Πανιώνιο, διαχρονικά, η κοινή λογική απουσιάζει, αλλά τέλος πάντων, λογικά, θα πρέπει να ψάξουμε αλλού να βρούμε τους βαθμούς που λείπουν/μας χρειάζονται.
Χωρίς πλάκα τώρα, πιό πολύ με ενδιαφέρει να τους δω να παίζουν ΠΑΘΙΑΣΜΕΝΑ για την φανέλα και την Ιστορία του Συλλόγου, παρά το τελικό αποτέλεσμα.
Ίδωμεν!?
…
ΥΓ:Πάντως θα υπάρχει “έμπιστος αντιπρόσωπός” μου μέσα στο γήπεδο, οπότε ας έχουν γνώση παίκτες/προπονητές μας, η όλη παρουσία τους στο Χαριλάου θα σχολιαστεί δεόντως!
[quote=“Christos3”]“Παρέμβαση πριν λίγο στη προπόνηση της ομάδας ποδοσφαίρου από μέλη του συνδέσμου Πάνθηρες .. Το αίμα σας για νίκη μέσα στη Θεσσαλονίκη ειδάλλως θα πρέπει να μιλήσουμε σε άλλο επίπεδο ..”[/quote]
[video=youtube;CKyVIuF8mwI]<LINK_TEXT text=“http://www.youtube.com/watch?v=CKyVIuF8 … detailpage”>http://www.youtube.com/watch?v=CKyVIuF8mwI&feature=player_detailpage</LINK_TEXT>[/video]
Παίζει τα ρέστα του με τον Πανιώνιο ο Άρης τη Δευτέρα (10/2) στο «Βικελίδης», αλλά στην πιο κρίσιμη μάχη, μέχρι την επόμενη, θα έχει μπόλικες απουσίες.
Δεδομένα νοκ άουτ είναι ο Πουλίδο με διάταση έξω πλαγίου και πρόσθιου και ο Βαλεντίνος Βλάχος με θλάση πρώτου βαθμού στον προσαγωγό, ενώ ο Σούλης Παπαδόπουλος κάνει το… σταυρό του για τρεις παίκτες. Βλέπετε είναι αμφίβολοι οι Γιαννίτσης (οίδημα στο γόνατο), Μπουγαΐδης (θλαστικό τραύμα στο ισχίο) και Μανιάς (τενοντίτιδα στον αχίλλειο). Ο Έλληνας τεχνικός τους πήρε στην αποστολή, αλλα αύριο θα φανεί εάν μπορεί να τους υπολογίζει.
Ο Μπακασέτας είχε ενοχλήσεις στη μέση αλλά κατάφερε να βγάλει το πρόγραμμα, ενώ στη διάθεση του Παπαδόπουλου είναι και οι Αγκάνθο, Καμινιώτης.
Η αποστολή: Διούδης, Γουναρίδης, Κύργιας, Γιαννίτσης, Καραγκούνης, Οικονομόπουλος, Σουνάς, Αγκάνθο, Τάτος, Αγγελούδης, Γκόλιας, Παπαδόπουλος, Τσουμάνης, Καμινιώτης, Νταμαρλής, Βανγκέλι, Μανιάς, Κουσίδης, Μπουγαΐδης, Τσιάρας, Μπακασέτας.
Πρεπει να παιξουν με ψυχη για τη νικη και όχι το κλασσικο εκτος εδρας παιχνιδι μας που κλεινόμαστε πισω και περιμενουμε.Αν χτυπήσουμε το ματς στα ισια εχουμε ελπιδες για το διπλο,εάν απλα περιμενουμε τον αρη θα χασουμε κιολας πιστευω.Ελπιζω να δω Ανεστ στο τερμα τη δευτερα και παθος από ολους οσους αγωνιστουν.
Η προετοιμασία των «κυανέρυθρων» για τον αυριανό αγώνα ολοκληρώθηκε με τη σημερινή (9/2) προπόνηση στη Βάρη, με το πέρας της οποίας ανακοινώθηκε και η αποστολή. Εκτός αυτής έμεινε ο Θέμης Κουλουχέρης, ο οποίος έχει υποστεί θλάση πρώτου βαθμού στον προσαγωγό και έχει ξεκινήσει ήδη θεραπεία, καθώς και ο Αλέξανδρος Κούρος που εκτίει τη δεύτερη και τελευταία αγωνιστική της ποινής του.
Αναλυτικά η αποστολή: Αραβίδης, Αυλωνίτης, Καμπάνταης, Κολοβός, Λαμπρόπουλος, Μπούζας, Λάσνικ, Γιάννου, Παπαδόπουλος, Ντούνης, Κούρντι, Ανέστης, Σταυροθανασόπουλος, Παντίδος, Ζαχαράκης, Πάνος, Παναγιωτούδης, Μητρόπουλος.
////////////////////////////////////////////////////////////////////////////
οι δικοι μου
------------------------Ανέστης------------------------
—Κούρντι —Αυλωνίτης–Λαμπρόπουλος----Ζαχαράκης
----------------Παντίδος----- Μητρόπουλος-------------
------Κολοβός-------Μπούζας--------Λάσνικ------------
----------------------Γιάννου ------------------------
δεν είν κακό
θέλω πολλά τρεξίματα
να δώσουν ότι έχουν και να φτάσουν στο κόκκινο την απόδοση
όταν θα γίνει αυτό αμέσως αλλαγή και ο επόμενος τα ίδια
δεν είναι και καμιά υπερομάδα ο αρης
Προφανώς η ομάδα αυτή πλέον ΔΕΝ διαθέτει ούτε την θέληση, ούτε την ικανότητα αλλά ούτε και την στοιχειώδη ψυχολογία να κάνει ένα -έστω- μέτριο παιχνίδι. ![]()
…
Αυτό που πραγματικά ΕΝΟΧΛΕΙ, ακόμα και έναν που δεν έχει ιδιαίτερες ποδοσφαιρικές γνώσεις άρα και απαιτήσεις για υψηλό θέαμα, είναι το εξής απλό:
“Πότε επιτέλους θα δούμε από ΑΥΤΗ την ομάδα να παίζει κάτι που να θυμίζει (έστω υποτυπωδώς) το άθλημα του ποδοσφαίρου;” ![]()
Αλήθεια που πήγε ο τσαμπουκάς των πρώτων λεπτών, ή για να το προχωρήσουμε το πράγμα, που πήγε η διάθεση/τρέξιμο του Β’ ημιχρόνου με τον γάβρο. ![]()
Πάλι κάνατε όλόκληρο παιχνίδι χωρίς να δημιουργήσετε -ουσιαστικά- καμμία αξιόλογη φάση. Δεν μαρκάρατε στο κέντρο, καμμία διάθεση από κανένα να φτιάξει παιχνίδι, άνευροι στην άμυνα. Τέλος, πότε θα σταματήσουμε να τρώμε τόσο γελοία γκόλ κύριοι; Με τα μάτια ΔΕΝ μαρκάρονται οι παίκτες, είδατε πώς παίξανε στην άμυνα οι Αρειανοί, εσείς γιατί τόσο άψυχοι; Καλύτερος παίκτης του γηπέδου ήταν ο συμπαθής σε μένα Παπαδόπουλος, το παληκάρι όντως παίζει τρακαρισμένος, θέλει παιχνίδια, αλλά θέλει και βοήθεια! Με μιά σοβαρή άμυνα γύρω του μιά χαρά είναι, αλλά εσείς τον κρεμάσατε για ακόμα μία φορά, και φυσικά απογοητεύσατε και εμάς που περιμέναμε κάτι καλύτερο.
Κύριοι της Διαιτησίας, έλεος. Είπαμε να δούμε ποδόσφαιρο. Κάποια στιγμή να εφαρμόσετε τους κανονισμούς. Όχι ότι μας αδικήσατε, γιατί και το πεναλτυ να μας δίνατε, και τον Τάτο να είχατε αποβάλλει, και το σκληρό/αντιαθλητικό παιχνίδι των άλλων αν είχατε ελέγξει, ή τις πολλές αδικαιολόγητες καθυστερήσεις, πάλι θα είχαμε καταφέρει να χάσουμε εμείς, αλλά να, έτσι, για το τυπικό της υπόθεσης. Γιατί τώρα, έχουμε δικαιολογίες (του κώλου) να λέμε …
…
Τέλος πάντων, πριν κλείσω, θέλω να απευθυνθώ στον κύριο Παναγόπουλο που -υποτίθεται- είναι ο καθ’ ύλην αρμόδιος να διορθώσει -αν προλαβαίνει- κάποια πράγματα.
-
Στην ενδεκάδα πρέπει να παίζουν αυτοί οι οποίοι και μπορούν και θέλουν να τρέχουν τουλάχιστον για ένα 75λεπτο, σήμερα κάποιοι έχαναν την μπάλα και μετά …περπατούσαν και διαμαρτύρονταν στον διαιτητή για φάουλ.
-
Στην ενδεκάδα πρέπει να παίζουν αυτοί οι οποίοι έχουν διάθεση/ικανότητα να μαρκάρουν (π.χ. σημερινό γκολ του Άρη) και να διεκδικήσουν την μπάλα απ’ τον αντίπαλο.
-
Στην ενδεκάδα πρέπει να παίζουν αυτοί οι οποίοι διαθέτουν το στοιχειώδες μυαλό δηλ. ένα IQ όχι λιγώτερο από 90.
-
Αφού είναι ΠΑΣΙΦΑΝΕΣ ότι δεν είμαστε ικανοί να κερδίσουμε ούτε μία διεκδικούμενη μπαλιά στο υπόλοιπο γήπεδο, ΓΙΑΤΙ παίζουμε μόνο με “γιόμες”, ειδικά όταν πάνω σε κάθε παίκτη μας πηδούσαν 3 Αρειανοί;
-
Από την στιγμή που η ομάδα ΔΕΝ κατάφερε ΚΑΙ σήμερα να κάνει μια σοβαρή φάση στο αντίπαλο τέρμα, μήπως είναι καιρός να αλλάξουμε βιβλίο από το οποίο διδάσκουμε στους παίκτες τακτική και συστήματα;
Ήθελα να γράψω άλλα, αλλά ας αρχίσουμε από τα βασικά, να τα εμπεδώσουμε πρώτα, ΑΥΤΑ, και μετά πάμε στα “advanced” σεμινάρια. ![]()
\
(Μου την βάρεσε τόσο πολύ, που έκανα edit πάνω στο προηγούμενο μήνυμά μου, να μην ξοδεύουμε και τσάμπα χώρο για αυτή (ειδικά αυτήν) την “ομάδα” …)
Καλημέρα σας (λόγω διαφοράς ώρας) και καλή βδομάδα, η οποία εύχομαι να αρχίσει με την νίκη της ομάδας σήμερα εις βάρος του Άρη!
(ο οποίος είναι τελειωμένος δεν σώνει την παρτίδα με τίποτα, να μην τον αναστήσουμε λοιπόν εμείς).Αν γνωρίζετε κανένα online link που να δείχνει το παιχνίδι, σας παρακαλώ, γράψτε το, μπας και δούμε και μεις οι ξενητεμένοι την αρρώστεια.
Καλή επιτυχία!
Έξαλλος με τα όσα συνέβησαν στο «Κλεάνθης Βικελίδης» παρουσιάστηκε ο Κωνσταντίνος Παναγόπουλος. Ο τεχνικός των «κυανέρυθρων» τόνισε πως βρέθηκε στη συνέντευξη Τύπου από… υποχρέωση και στο σύντομο σχόλιό του άφησε αιχμές για την ήττα του Πανιώνιου.
Αναλυτικά:
«Βρίσκομαι σε αυτή την αίθουσα μόνο και μόνο γιατί είμαι υποχρεωμένος να είμαι εδώ εκπροσωπώντας τον ιστορικότερο σύλλογο στην Ελλάδα. Η οργή και ο θυμός δεν είναι ο καλύτερος συμβουλάτορας. Δεν θα ήθελα να μπω σε περαιτέρω ανάλυση του αγώνα. Όποιος ήταν εδώ σήμερα είδε πολλά και κατάλαβε ακόμα περισσότερα. Το μόνο που έχω να πω είναι ότι αυτοί οι ποδοσφαιριστές και αυτή η ομάδα είναι για πολύ μεγάλα πράγματα».
στη Γ’ εθνικη παιζει ο ΠΑΟ Κοσμιου, εχει 3 βαθμους, καμμια νικη,και 8-43 γκολ.
επισης σε αλλο ομιλο, το Πανοπουλο εχει 5 βαθμους με 1 νικη και 10-36 γκολ.
Αυτους προλαβαινουμε να τους σωσουμε..
Συγνωμη στον Πυργετο (0 βαθμοι), τον Εθνικο Αστερα και τον Τυληκρατη που δεν προλαβαινουμε να σωσουμε γιατι σταματησανε να παιζουν απο μονοι τους…
ΤΡΑΒΗΞΤΕ ΤΗΝ ΓΑΜΗΜΕΝΗ ΜΠΡΙΖΑ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ
ΕΝΑ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΙΠΕΔΑ
Αν όντως αυτά είπε ο Παναγόπουλος, τότε τα πράγματα είναι πολύ πιό δύσκολα απ’ όσο φανταζόμαστε, ειδικά εκείνη η τελευταία πρόταση περί “μεγάλων πραγμάτων” φανερώνει καλπάζοντα πανικό. Και σε στιγμές πανικού, ως γνωστόν, λέμε …ό,τι μας κατεβαίνει!
Τα πράγματα είναι απλά: Η ομάδα ΑΥΤΗ δεν βλέπεται, δεν παίζει καν ποδόσφαιρο και μάλλον κανείς πλέον δεν μπορεί/θέλει να κάνει κάτι μπας κι αλλάξουν τα πράγματα προς το καλύτερο.
Μάκρι να έχω λάθος αλλά πολύ φοβάμαι τα χειρότερα …
Για να βρεις παίκτες που θα κάνουν αυτά που ζητάς, πρέπει … να υπάρχουν παίκτες!
Και δυστυχώς παίκτες δεν υπάρχουν.
Υπάρχουν κάποιοι δημόσιοι υπάλληλοι που έχουν υπογράψει συμβόλαια και περιμένουν απλά να λήξει η σαιζόν για να φύγουν.
Υπάρχουν κάποιοι δημοσιοι υπάλληλοι που την ενεργητικότητά τους την εξαντλούν σε ανακοινώσεις μαγκιάς, κλανιάς και κώλου φινιστρίνι.
Μην παραμυθιαζόμαστε!
Το πιθανότερο είναι να πέσουμε και μάλιστα με θόρυβο!
Οι ανταγωνιστές ήδη αρχίζουν και “φροντίζουν” τα σχετικά με αυτούς.
Παίκτες δεν έχουμε (κι όσους έχουμε απλά δεν είναι παρόντες και μην ακούσω για φιλότιμο και λοιπές μπούρδες).
Διοίκηση δεν έχουμε.
Λεφτά δεν έχουμε.
Ας το πάρουμε χαμπάρι !
Μας αξίζει να πέσουμε.
Ελπίζω να κοιμηθεί ο θεός (μόνο τότε θα γλυτώσουμε) αλλά … δεν το βλέπω πιθανό…
Για ποια ομαδα μιλαγε ο Παναγοπουλος?
Καταλαβε οτι για αλλο ενα παιχνιδι δεν απειλησαν εναν ανυπαρκτο αντιπαλο στο παραμικρο? (πλην ενος τυχαιου σουτ του κολοβου στην αρχη)
καταλαβε οτι ο αντιπαλος επαιζε την ζωη του και επρεπε να κερδισει παση θυσια? Τι ηθελε δηλαδη? Να ραινουν με βαγια τον κουρντι γιατι εκανε την τιμη να πατησει το χαριλαου?
Ο Παναγο ειναι ο τελευταιος που φταιει σε αυτο το κωλοχανιο…αλλα μην λεει και μαλακιες για οτι εγινε..καθε χρονο και με καθε ομαδα αυτα γινονται εκει..δεν το ηξερε κανεις? Αυτο φταιει? ελεος…
Δεν φροντίζουν, απλά, αλλά και ανεβαίνει η ψυχολογία τους/αποκτούν φόρμα άπαξ και κερδίσουν τον Πανιώνιο. Κοιτάξτε τι κάνει ο Εργοτέλης μετά το διπλό στη Νέα Σμύρνη. Ακόμα κι ο Λεβαδειακός αφού μας κέρδισε στον 1ο γύρο…Τώρα θα αρχίσει τη δική του πορεία ο Άρης. Αυτό είναι το χειρότερο απ’όλα…
H λεγόμενη ΑΝΑΣΤΑΣΗ!
Τέλος πάντων. Συνεχίζω να πιστεύω ότι θα κάνουμε 4 νίκες (ή 3 νίκες και 2 ισοπαλίες) και θα σωθούμε. Αλλά μάλλον το πιστεύω επειδή δεν έχω εικόνα από την ομάδα και κρίνω μόνο από ρεπορτάζ/σχόλια/αποτελέσματα και φέτος…
Στο πρωτάθλημα αυτό που ο Πανιώνιος κερδίζει τον ΠΑΟΚ και χάνει από τον Εργοτέλη όλα γίνονται. Και όλες οι ομάδες βάζουν περίπου στο ίδιο καζάνι.
Και είναι περισσότερο θέμα ψυχολογίας παρά ικανότητας. Εμείς σε αυτό έχουμε πιάσει πάτο.
Εδώ είναι που χρειάζεται με ψυχραιμία να οργανωθούμε και να αλλάξουμε την κακή ψυχολογία. Και είναι το μόνο στο οποίο μπορούμε να κάνουμε κάτι και εμείς ως οπαδοί.
ευτυχως που δεν εχεις εικονα Γιαννη…θα ποναγανε τα ματια σου…με κολλυρια θα ζουσες…
telika auto to kolosystima gia olous douleui…etsi o aroulis den tha pesi amaxitoi…tha kinigisoi k ta ipolipa pexnidakia…
esfanome ntropi gia to apotelesma…lipame k pona i kardia mou…omos gia proti FORA STIN ZOI dialexa na min do pexnidi panioniou…
Χαχα. Φέτος είναι πολύ δύσκολο να δεις ματς διαδικτυακά. Βάλε και τις οικογενειακες υποχρεώσεις, κι έχω δει μόνο με ΠΑΟ και ΠΑΟΚ μέσα (καθόλου άσχημα!). Μάλλον είμαι από τους τυχερούς…
http://www.gazzetta.gr/football/article/586468/lampropoylos-me-soyli-100-hronia-piso-podosfairo
Ο παίκτης του Πανιωνίου λίγη ώρα μετά το τέλος του αγώνα με τον Άρη ανάρτησε στο Facebook μία φωτογραφία που δείχνει τον Σούλη Παπαδόπουλο να τον έχει πιάσει από τον λαιμό ενώ ανέβασε και σχετικό post. Πιο αναλυτικά σε αυτό ανέφερε: «Δυστυχώς με τέτοιους ανθρώπους το ποδόσφαιρο πάει 100 χρόνια πίσω. Είστε άτυχος κύριε Σουλη που όλο αυτό έγινε μπροστά στον φωτογραφικό φακό και το είδε όλος ο κόσμος αλλά είστε και τυχερός, που έγινε αυτό μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Στην ζωή μου έχω μάθει να σέβομαι αυτούς που με σέβονται… Δυστυχώς κύριε Σούλη ρόδα είναι και γυρίζει… Κάποια στίγμη αν υπάρχεις ακόμα στον ποδοσφαιρικό χάρτη θα τα πούμε… Επίσης θέλω να πω ένα μπράβο σε κάποιους συναδέλφους μου, που περνάνε τις ίδιες δύσκολες στιγμες με εμάς και που με την πρώτη ευκαιρία δυναμιτίζουν το κλίμα και το παίζουν οπαδοί οπως ο κύριος… Συγχαρητήρια στον κόσμο του Άρη. Ήταν οι μόνοι που ηταν πραγματικα κύριοι και βοήθησαν καθαρά την ομάδα τους στο σημερινό παιχνίδι».
http://www.gazzetta.gr/football/article/586462/topoyzis-se-kyanerythroys-edina-tha-empainan-mesa
Φριχτά παράπονα από την φιλοξενία των ανθρώπων του Άρη έχουν στον Πανιώνιο με τους ανθρώπους της αποστολής των «κυανέρυθρων» να κάνουν λόγο για κλίμα τρομοκρατίας, με την περιρρέουσα ατμόσφαιρα να είναι της… λογικής «αν δεν χάσετε δεν φεύγετε από εδώ!». Τονίζουν πως στο ημίχρονο υπήρξαν προπηλακισμοί σε παίκτες και τεχνική ηγεσία από γνωστούς και… αγνώστους, ενώ καταγγέλλουν τον διαιτητή της αναμέτρησης Γιάννη Τοπούζη, επισημαίνοντας πως μόλις τον ρώτησαν γιατί δεν απέβαλλε τον Τάτο, που φαίνεται ξεκάθαρα πως χτυπάει τον Μητρόπουλο εκείνος τους απάντησε: «Τι να κάνω; Να το έδινα και να έμπαιναν μέσα;».
Ο Πανιωνιος με διοικηση σωστη δεν θα ειχε ποτε προβλημα. Θεωρω απαραδεκτο απο διοικηση ομαδας οταν εχουν γινει τετοια οργια εις βαρος μας να ειναι εξαφανισμενοι ολοι. Κανεις μα κανεις δεν μιλαει? ελεος πια… τοσο υπερανω?Καθαρο πεναλτυ , αποβολη για κουτουλια σε παικτη μας δεν δινεται, ο προπονητης του αρη πιανει απο τον λαιμο παικτη μας και ολα ειναι καλα?Ρε δεν πατε να βοσκησεται κανενα προβατο η να αρμεξεται καμια αγελαδα που θελετε να ειστε και διοικηση?χιλιες φορες Μπεος