Γινεται να τους αφησουμε εκει;
Ουτε μια πασα δεν μπορουν να αλλαξουν..
και λιγα λετε με το μαλακα. να παει στο γαυρο η οπου στο διαολο θελει. αν τον ξαναδω ενδεκαδα θα αλλαξω καναλι με το μουνί
Ο Κουμο απεδειξε για αλλη μια φορα οτι καναμε μεγαλο λαθος που δεν τον πουλησαμε.
Οι αντιδρασεις για την πωληση αυτη ηταν λαθανσμενες,γιατι υποτιθεται οτι θα φαινομασταν παραρτημα και καλα…
Ενω τωρα δηλαδη που εμεινε και πρεπει να παιζει βρεξει χιονισει για να φυγει το καλοκαιρι ειναι καλυτερα.Εμεινε και δεν πηραμε αλλο χαφ.Καθαρα ποδοσφαιρικα ηταν μεγαλο λαθος.Παιζουμε με δεκα σε καθε ματς.Το παιδι δεν θελει…Και εμεις δεν εχουμε τα κοτσια να τον αφησουμε εξω.Μετα το σημερινο πιστευω οτι πρεπει να μεινει εξω για να βαλει μυαλο.Οτι αν θελει να παρει μεταγραφη το καλοκαιρι να παιξει μπαλα μεχρι τοτε.
Ειναι απαραδεκτος σε καθε ματς.
τι έκανε ο κούμο ρε παιδιά; δεν το βλέπω.
εβαλε τρικλοποδια εκτος φασης σε αντιπαλο Αλεξ
Τώρα μην περιμένετε τίποτα!!
Με 2-0 και 10 παίκτες το ματς έχει διαδικαστικό χαρακτήρα!! Η ομάδα δεν βλέπεται!
Μπορούμε να παίξουμε μόνο κόντρα σε ομάδες που επιτίθενται συνεχώς κι εμείς είμαστε όλοι κλεισμένοι πίσω.
Έχω την εντύπωση πως σήμερα έχει κι ο Λεμονής ευθύνη που έβαλε τον Γκαλίτσιο σεντερ μπακ.
κριμα για τα παιδια που κανανε το ταξιδι για να δουνε τα παρταλια
Kλασσικος Πανιωνιος…μπραβο μαλακες και εις ανωτερα!!!
![]()
Κριμα στα πανθηρια που εκαναν τοσο ταξιδι!!!
Ενα τεραστιο μηδενικο σ’ολα..
Το μονο θετικο απο το ματς αυτο ειναι οτι τα παληκαρια μας πηραν καθαρο αερα και κανανε ενα ταξιδακι αναψυχης το Σ/Κ.
Ηταν τοσο χαλια η ενφανιση της ομαδας που δεν υπαρχουν αλλες δικαιολογιες παρα προτασεις.
Προτεινω στην διοικηση να κανει ελαφρυτερες τις φανελες της ομαδας γιατι ειναι πολυ βαρια η φανελα του Πανιωνιου και τα παιδια κουραζονται να κουβαλουν τοσο βαρια φανελα.
Τα παιδια παιζανε σαν να ηταν ματιασμενα.επειγοντως αβασκανια.
Ντροπη ,
Τιποτε αλλο.
Και επιτελους σταματηστε τον Κουμο να παιζει με τα νευρα μας.
οταν παιζεις με 10 και εχεις στο κεντρο 2 νεα παλικαρια να μην μπαινουν καν σε μια κοντρα,να κανουν χαλαρες πασουλες λες κ παιζουν σε 5Χ5 και περιμενεις οτι ειναι να κανεις μπροστα να ξεκινησει απο τον γιαννακη τον κοντοε τι να περιμενεις..το παιχνιδι τελειωσε στο 6..απλα και ωραια η φετινη ομαδα δεν εχει παρει ουτε βαθμο σε παιχνιδι που δεχτηκε πρωτη γκολ..μαλακια γκολ φαγαμε,μαλακισμενη αποβολη ο κουμο,τελος το ματσακι..κριμα για τα παιδια που πηγαν,τυχερος ο φιλος που εχασε το καραβι..
οι 4 βαθμοι που χασαμε στα 2 προηγουμενα παιχνιδια οπως εξελιχθηκαν θα μας λειψουν κ θα μας κανουν να παλευουμε μεχρι τελος..στα επομενα 3 παιχνιδια με παοκ αεκ γαυρο καπου πρεπει να βρουμε 3 βαθμους αλλιως κ παλι θηλια.. γεμιζουμε το γηπεδο στα 2 επομενα εντος ελπιζουμε η αψυχη αεκ να μην ξυπνησει με εμας και παμε για ενα φιναλε φωτια..
Ορισμένοι ποδοσφαιριστές που ξεκινούν βασικοί δεν μπορούν να προσφέρουν!
Ας βρούμε άλλες λύσεις ή στο κάτω κάτω ας το πάρουμε απόφαση!! Έχουμε το χειρότερο υλικό που μπορώ να θυμηθώ!! Και γαμώ τους χειμωνιάτικους διορθωτικούς σχεδιασμούς!
Θα ήθελα πολύ να ξέρω ποιοί αποφάσισαν ότι η ομάδα δεν χρειάζεται χαφ!! Ουσιαστικά η μόνη ενίσχυση σε θέση που πονάγαμε ήταν ο Μήτρογλου!! Όλα τα άλλα ήταν για τον πούτσο!!
Ποιός Γκαλίτσιος, ποιός Σβέρκος!! Αριστερό μπακ ακόμα δεν είδαμε και μπορεί να μη δούμε ποτέ! Αντε γεια…
+++ 1000 με τον ανυπαρκτο
Μπράβο στα παιδιά που έκαναν το ταξίδι μέχρι εκεί, έδωσαν τα λεφτά και έφαγαν την ταλαιπωρία για την ομάδα.
Ο κούμο απαράδεκτος τελείως, μας πήρε στο λαιμό του ο *^%#.
Ειμαι παρα πολυ εκνευρισμενος, γι αυτο οτι κι αν γραψω λογω τσατιλας, μην πειτε στον κοπο να απαντησετε, γιατι δεν υπαρχει λογος να τσακωνομαστε μεταξυ μας, γι αυτους τους μαλακες.
Φανουρης, μπαλαμπαν, αναστασοπουλος, κουμο, αντε στο διαολο τελικα, γιατι θα μου κοστισετε καινουρια τηλεοραση, με τις μαλακιες σας.
Ρε μου…να, αφου δε μπορειτε να παιξετε μπαλα, βγειτε απο μονοι σας και πειτε να μη σας βαζει ο λεμονιας, και να μην υποφερουμε και μεις.
Οχι οτι οι αλλοι πλην λιγων εξαιρεσεων ηταν καλυτεροι.
Αυτη ειναι ομαδα που παλευει για την σωτηρια της?
Που μαρκαρουν με τα ματια? που δεν μπορουν να αλλαξουν μια πασα?
Που χανανε με 2-0 και ειχα κατσει πισς απο την σεντρα?και παρακαλαγανε
να τελειωσει το παιχνιδι.
Μα το Χριστο αν ειχα παει στην Κρητη, θα ειχα μπουκαρει στο γηπεδο,
να χαστουκισω κανα αρχιδι, μπας και ξυπνησουν, και θα ειχα ριξει την ομαδα απο μονος μου, δεν θα χρειαζονταν αυτοι να το κανουν.
ΟΧΙ ΑΛΛΟΥΣ ΓΟΥΝΔΟΥΛΑΚΗΔΕΣ ΚΑΙ ΑΤΑΛΑΝΤΑ ΤΑΛΕΝΤΑ ΚΑΙ ΜΙΣΘΟΦΟΡΟΥΣ
ΜΠΑΛΑΜΠΑΝ ΚΑΙ ΚΟΥΜΟΡΤΖΙΔΕΣ.
Και αν παρεξηγηθει κανενας για τον φανουρη, στα αρχι…α μου, ΞΥΔΙ.
![]()
δυστυχώς η ομάδα υλοποίησε το σύστημα “statiko turlu-buki”.
δηλαδή την τεχνική του ενός παίκτη κουβαλητή της μπάλας και των 9 ακίνητων να περιμένουν τη μπάλα. Η τεχνική αυτή βοηθάει την ακρίβεια της πάσας και υπό προυποθέσεις (πχ να μην κατέβει στο γήπεδο ο αντίπαλος) μπορεί να έχει θεαματικά αποτελέσματα.
Τι να πούμε, ο σύλλογος πληρώνει τα σπασμένα του καλοκαιριού… γιατί ομάδα τον Ιανουάριο δεν φτιάχνεις. Πόσο μάλλον όταν δεν καταφέρνεις να πάρεις παίκτες στη γραμμή που πονάς και που είναι ίσως και η πιο νευραλγική (το κέντρο).
Δεν λείπει ο δημιουργικός χαφ. Λείπουν 4 παίκτες στο κέντρο που δεν θα σταματάνε μόλις δούν τη γραμμή του κέντρου, αντί για αυτού θα κάνουν ένα σπριντ, μία ντρίπλα και να κουβαλήσουν τη μπαλίτσα στα 3/4 του γηπέδου. Κάτι σαν τον κούμο ή τον ενσαλίβα στα καλά τους.
Τα πράγματα είναι πάρα πολύ δύσκολα και φοβάμαι πως θα μας προσπεράσει και η ΑΕΛ σύντομα. Μόνη ελπίδα η αμπαλίαση και των άλλων ομάδων και ίσως η αστάθεια της δικής μας να μας φέρει να παίξουμε decently στα ματς όπου θα έχει σημασία από εδώ και πέρα για να μαζέψουμε βαθμούς απέναντι στους ανταγωνιστές μας.
Σωστος!
Επισης , ας λαβετε στα υποψιν οτι η ομαδα ΔΕΝ ΕΝΙΣΧΥΘΗΚΕ ΤΟΝ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟ!
Φαγατε ολοι το τυρακι με τον Μητρογλου , ο οποιος δεν ειναι δικος μας παικτης, αλλα δυστηχως δεν ειδατε τη φακα! Ανιθετα, θεωρω οτι ο Πανιωνιος ειναι αποδυναμωμενος!
Αναφορικα με τον Κουμο, αυτος ο παικτης θα μαλλον θα πρεπει να εχει ορο στο συμβολαιο οτι βρεξει χιονισει θα ξεκιναει βασικος. Απο την πρωτη χρονια που τον πηραμε , επι Λινεν, αν θυμαστε ειτε ειπαιζε ειτε δεν επαιζε, ειτε ηταν σε φορμα ειτε δεν ηταν σε φορμα, ξεκινουσε παντα βασικος. Μαλιστα , αυτο ηταν και μια αιτια κριτικης που ασκουσαν στον τοτε προπονητη, οπως και στους υπολοιπους αργοτερα!
Απο κει και επειτα, στο δημιουργικο κομματι η ομαδα στηριζεται μονο στον Φανουρη διοτι προφανως, Κουκετς και λοιποι δεν μας εκαναν. Ο Σαλαλι επισης, θεωρουν οτι δεν μπορει να προσφερει ουτε σαν αλλαγη και στηριγμα στον Μητρογλου . Δυστηχως, το αν θα μεινει ή οχι ο Πανιωνιος στη κατηγορια εξαρταται μαλλον απο θεικες δυναμεις και οχι απο τυχον ικανοτητα παικτων ή προπονητη.
Τελος, καλο θα ηταν να μην πει παλι κανεις οτι ο Λεμονης εκανε σωστες αλλαγες διοτι για αλλη μια φορα παρεταξε την ομαδα λαθος! Οταν λοιπον παρατασεις την ομαδα λαθος, λογικο ειναι να κανεις σωστες αλλαγες στη συνεχεια.
Συνεντευξη Βεντουρη στις αρχες Γεναρη: «Ο κ. Λεμονής ζήτησε ενίσχυση και για τον λόγο αυτό δεν θα φύγουν άλλοι παίκτες μετά τους Μανιάτη και Κουμόρτζι. Θέλουμε 3-4 παίκτες, αλλά μέχρι στιγμής δεν έχουμε κανέναν. Ο προπονητής κινείται για δύο μέσους, έναν φορ κι έναν κεντρικό μπακ».
Συνεντευξη Λεμονη μετα τομ ματς με την Ξανθη: «Πρέπει να ενισχύσουμε τον Πανιώνιο. Ο Πανιώνιος χρειάζεται ενίσχυση σε όλες τις γραμμές. Και φυσικά στα χαφ… Μη σας πω ότι χρειαζόμαστε δύο παίκτες στα χαφ».
Που ειναι οι μεσοι και ο στοπερ; Σπιτι τους μαλλον. Αν μια ομαδα που ξεκινησε τον σχεδιασμο της με τον Κιντη, και τον συνεχιζει με μια παρεα φιλοτιμων γεροντων (με ολο το σεβασμο), καταφερει να σωθει, θα πρεπει να αρχισουν να σκεφτονται στην Σουπερλιγκα την περιπτωση μειωσης των ομαδων που συμμετεχουν στο πρωταθλημα. Δεν ειναι δυνατον σε μια ομαδα Α’ Εθνικης να παιζουν στο ιδιο ματς, ο Σαμαρης, ο Αναστασοπουλος, ο Φανουρης, ο Μποσκο, ο Ομο, ο Τσοτσαλιτς, ο Γκαλιτσος ως στοπερ, το φαντασμα του Κουμο και ο Γιονσον. Να παιζουν ενας δυο -αντε τρεις- το καταλαβαινω, αλλα ολοι μαζι ειναι δυσφημιση του αθληματος.
Δυστυχώς οδεύουμε για τριτη φορα σε υποβιβασμό.
Δεν ξέρω αν αυτη η ομαδα μπορει να σωθεί ή αν πρέπει, δλδ να πάρει την θέση άλλης που είναι σαφέστατα καλύτερη από εμάς.
Σήμερα το ματς ήταν ζωής και θανάτου. Δεν ξέρω αν το ξέρανε παίκτες και προπονητές !!! Στην ιδια ενδεκάδα Μποσκο - Φανούρης, εγκλημα για το επαγγελματικό ποδόσφαιρο. Κούμο, πήρα χαμπάρι ότι έπαιζε οταν πηρε κόκκινη.
Στην μεγάλη απογοήτευση μου σημερα προστέθηκε και ο Μάχο, που εχει τεράστια ευθυνη και στα δύο γκολ. Μου φαίνεται έφυγε ο σιχαμένος Μπελιτς και άφησε την κατάρα του στον Μάχο…
Εγω πιστευω οτι δεν χρειαζεται να μηδενιζουμε ολους τους παικτες για την σημερινη εμφανιση.Το πρωτο γκολ ηρθε μετα απο χαζομαρα πολυ νωρις και εκοψε λιγο τα ποδια.Απλα μετα δεν υπαρχει ο δημιουργικος χαφ που λεγαμε οτι αν δεν αποκτηθει θα ειναι εγκλημα.Εε το εγκλημε εγινε…
Εμεινε να παιζει στην ομαδα ο απαρεδεκτος Κουμο που δεν γουσταρει…Που αποβαλλεται επειδη ετσι γουσταρει και αφηνει την ομαδα ξεξρεμαστη.
Επαναλαμβανω οτι δεν χρειαζονται μηδενισμοι των υπολοιπων παικτων.Δεν γινεται να παιζει χωρις κεντρο,το προβλημα ειναι καθαρα ποδοσφαιρικο…Και εχεις τον συμπαικτη σου να παιρνει ηλιθιες καρτες,να μπαινεις στο δευτερο με δεκα και 1-0 στην πλατη και σαν να μην εφτανε αυτο ερχεται ο αλλος να βαλει το γκολ της ζωης του.2-0 και γεια σας.Μετα ειναι πολυ δυσκολο να κανεις οτιδηποτε.
Πρεπει ο Λεμονης να βρει τροπο να λυθει το προβλημα στο κεντρο,αλλιως τα μονα ματς που θα παιρνουμε θα ειναι αυτα που πρεπει να αμυνθουμε.Με ενα καλο παικτη εκει θα ειχαμε παρει και τα ματς με βαζελο και Καβαλα…