Ολοκληρώθηκε σήμερα η προετοιμασία του Πανιωνίου για την αναμέτρηση με τον Εργοτέλη στο Παγκρήτιο. Οι «κυανέρυθροι» προπονήθηκαν κανονικά στο «Απήλιον» και πάνε στην Κρήτη δίχως να αντιμετωπίζουν ιδιαίτερα προβλήματα. Έτσι, μετά το τέλος της προπόνησης, ο Τάκης Λεμονής ανακοίνωσε την αποστολή, > από την οποία άφησε εκτός του Ρίσκγαρντ, ο οποίος αποκτήθηκε πρόσφατα, > ενώ συμπεριέλαβε τον Πούπο.
Αναλυτικά την αποστολή απαρτίζουν οι > Μάχο, Παναγόπουλος, Λάτκα, Κοντοές, Κρικβέλια, Όμο, Γιόνσον, Γκαλίτσιος, Αναστασόπουλος, Γουνδουλάκης, Κουμορτζί, Κούκετς, Τσότσαλιτς, Σάμαρης, > Πούπο> , Κούρντι, Μήτρογλου, Μπάλαμπαν, Σβέρκος. > Τέλος, η ΠΑΕ εξέδωσε ανακοίνωση, με την οποία ενημέρωσε τους φιλάθλους της ότι θα πωλούνται εισιτήρια έξω από το Παγκρήτιο.
Μου αρέσει το άρθρο που λέει οτι ο Ρισγκαρντ αποκτήθηκε πρόσφατα
Επειδή μένω Βόρεια προάστεια και πρέπει προσωπικά να ξεκινήσω νωρίς για να είμαι Νέα Σμυρνη πριν φύγουμε,πέρα απο τα εισιτήρια(10 ευρώ) και τη συμμετοχή(35 ευρώ),γνωρίζει κανείς τι ώρα αναχωρούμε?
Θα πόσταρα την ερώτηση στο section “Πάνθηρες” αλλά είναι ψιλονεκρό.Επίσης στο site γράφει “πληροφορίες εντός των επόμενων ημερών” εδώ και πολλές μέρες,και αύριο είναι ο αγώνας.
Αν γνωρίζει περισσότερα κάποιος που μένει και νότια,ας μου απαντήσει.Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
ΜΕΤΑ ΤΑ ΣΗΜΕΡΙΝΑ, ΤΟ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΟΥΜΕ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΒΑΛΣΑΜΟ ΑΦΟΥ ΡΙΧΝΕΙΣ ΦΑΠΑ ΣΕ ΛΑΡΙΣΑ, ΑΣΤΕΡΑ-ΙΔΙΩΣ ΣΕ ΛΑΡΙΣΑ ΠΟΥ ΑΝΑΘΑΡΡΗΣΕ…
ΤΟΥΣ ΛΕΣ “ΚΥΡΙΟΙ ΘΕΛΕΤΕ ΑΚΟΜΑ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΝΑ ΠΙΑΣΕΤΕ ΤΗΝ…ΚΕΡΚΥΡΑ”
ΠΟΛΥ ΚΑΚΟ ΤΟ ΔΙΠΛΟ ΤΟΥ ΗΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΙΑ, ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΟΙ ΣΕΡΡΕΣ ΓΙΝΑΝΕ ΡΔΕΛΟΜΠΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΑΙΖΟΥΜΕ ΕΚΕΙ.
ΑΝΤΕ ΡΕ ΠΑΝΙΩΝΑΡΑ…
ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΠΑΝΕ!
Το ξέρω οτι εδώ δεν είναι γραφείο παραπόνων ούτε οπαδικό site,απλά θα ήθελα κάπου να το αναφέρω.
Έχασα για δύο λεπτά το Minoan Lines που έφευγε για Κρήτη καθώς ενημερώθηκα(μετά από δική μου ερώτηση!) αργοπορημένα από εδώ.
Στο site των Πανθηρων απλά αναφέρει “35 ευρώ συμμετοχή,πληροφορίες τις επόμενες ημέρες”.Και εκεί έμεινε.
Τηλέφωνο στο σύνδεσμο δεν σηκώνει κανείς για να ενημερωθώ(αλλά εντάξει,γνωρίζω ότι είναι κλειστός εδώ και κάποιο διάστημα).
Κατεβαίνω συνεχώς γήπεδο από 11 χρονών παιδάκι,πάντα στην 3,και τα τελευταία χρόνια μονίμως με διαρκείας.Απλά δε γνωρίζω πάνω από 3-4 συγκεκριμένα παιδιά μέσα από τους Πάνθηρες,και αυτό γιατί δεν μένω κοντά στο γήπεδο και πέρα απ’τους αγώνες δεν προλαβαίνω να κατεβαίνω για εκδηλώσεις του συνδέσμου,κλπ.
Απλά θέλω να μάθω για ποιο λόγο δε βγήκε κάποιος να ενημερώσει στο panthers.gr ή εδώ ή οπουδήποτε αλλού “Ξέρετε,μαλάκες,αναχωρούμε ΤΑΔΕ ώρα,με το ΤΑΔΕ πλοίο.Όποιος μαλάκας θέλει ας έρθει”.Τα παιδιά που ξέρω βέβαια από τους Πάνθηρες(τα οποία μένουν Νέα Σμύρνη και Νέο Κόσμο),αυτή τη στιγμή είναι στο πλοίο.Γιατί δίπλα στο σύνδεσμο είναι,περισσότερες διασυνδέσεις έχουν,ενημερώθηκαν.Για τους υπόλοιπους -δεν ξέρω αν είμαι μόνος μου ή όχι- ενημέρωση μηδέν.
Θα ακουστώ κάπως,αλλά ώρες-ώρες νιώθω λες και επειδή ΔΕΝ μένω Νέα Σμύρνη-Νέο Κόσμο-Καλλιθέα κλπ,δεν έχω το δικαίωμα να είμαι Πανιώνιος…
Υ.Γ. Σορρυ και πάλι,διότι ξέρω ότι δεν είναι εδώ ο χωρος να εκφράσω τέτοιου είδους παράπονα.
tin epomeni fora mario steile se kapoion apo tous panthires pm apo edw pera kai tha matheis amesws. fantazomai oti den einai k oti kalutero na anakoinwnetai i wra kai to ploio fora partida sto site! to limani einai ston peiraia!