ανοιγω το θεμα, μια που θα είμαι μεσα για πρωτη φορά φέτος
ελπίζω στην βοήθεια του άγιου που εχω στην φωτογραφία !
ανοιγω το θεμα, μια που θα είμαι μεσα για πρωτη φορά φέτος
ελπίζω στην βοήθεια του άγιου που εχω στην φωτογραφία !
Απο το στόμα σου και στου Αγίου Αλβάρου το αυτί ![]()
Χωρίς πλάκα τώρα νομίζω οτι μπορούμε να φύγουμε με τους τρεις βαθμούς. Εχουμε αποδείξει οτι παίρνουμε πιο ευκολα αποτελέσματα εκτός (λόγω μάλλον λιγοτερης πίεσης) και γενικά παίζουμε καλύτερα… Πάμε μωρή Πανιωνάρααααα!
Και ο γιατρός μου είπε πως
είμαι τρελός και παλαβός
και εγώ του είπα: Ζωή γ******α
η > ΠΑΝΙΩΝΑΡΑ > πάνω απ’> ΟΛΑ
διπλό στον Εργοτέλη ΠΑΝΙΩΝΙΕ!
ρε μαγκες αυτο με την πιεση δεν ισχυει τοσο στα εκτος που λετε.απλα εκει παιζουμε με αντεπιθεσεις, ενω στα εντος που πρεπει να κυριαρχισουμε στο κεντρο δεν εχουμε 10αρι να οργανωσει παιχνιδι
μαθετε μπαλιτσα επιτελους ![]()
Μαλλον χαμενο το ματσακι στον Εργοτελη’‘Εκανε τον βαζελα γιο-γιο’'Θελουμε πολυ τυχη παιδια .Οποια φαση κανουμε ,πρεπει να γραψει γκολ,αλλιως ‘’‘Ας ελπιζουμε βεβαια ‘δεν εγινε το παιχνιδι ακομα.Δεν ξερεις τι γινεται’’‘εδω η αεκ με μιση ομαδα,εκανε 2πλο στην ξανθη’'Για να δουμε.θειο
Μαλλον χαμενο το ματσακι στον Εργοτελη
οταν ο αρχηγος της φυλης επιδεικνυει τετοια σταση οι υπολοιποι τι να κανουμε?λοιπον ΘΕΙΟ το ματς ειναι διπλο και ασε τα κολπα μην ημαστε και γειτονες και μου καψεις το σπιτι.μια ο κακος μια ο σβερκος του σβερκος αμα βαλει κανα περιεργο γκολ και ο ρουμπακης θα λες οχι ρε πουστη αυτον τον ξεχασα.δεν προκειται για επιθεση προς το προσωπο σου(θα ημουν τρελος) αλλα για ενα ταρακουνημα στον πνευματικο μας ηγετη να ξαναβρει τον εαυτο του και να μας δειξει το δρομο.ουτως η αλλως ειμαστε περιεργοι ρε πουστη μου.στα δυσκολα με περισσοτερο πεισμα
Εισιτηρια παίρνουμε κανονικά,ξέρει κανείς?
Λογικα παντα παιρνουμε με εργοτελη.
ΑΠΟ ΟΤΙ ΕΜΑΘΑ ΟΙ ΕΡΓΟΤΕΛΙΔΕΣ ΚΑΝΟΝΙΖΟΥΝ ΕΝΑ ΣΟΛΝΤ ΑΟΥΤ ΚΑΙ ΜΑΛΛΟΝ ΔΕΝ ΘΑ ΜΑΣ ΔΩΣΟΥΝ ΕΙΣΗΤΗΡΙΑ!!!ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΕΙΣΗΤΗΡΙΑ ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΜΕ ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΑΥΤΟΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 1000 ΝΟΜΑΤΕΟΙ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΚΗΝΙΚΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΦΤΙΑΓΜΕΝΟ ΓΙΑ ΕΝΑ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΔΙΠΛΟ ΚΑΘΩΤΙ ΘΑ ΤΟ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΝΕΙ ΕΔΡΑ ΜΑΣ ΤΟ ΠΑΓΚΡΗΤΙΟ ΚΑΙ ΣΧΕΤΙΚΑ ΕΥΚΟΛΑ!ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΜΕΝΕΙ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΚΑΤΕΒΕΙ Η ΟΜΑΔΑ ΜΕ ΤΟ ΜΑΧΑΙΡΙ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΣΑΜΠΟΥΚΑ ΤΟ ΔΙΠΛΟ ΣΩΤΗΡΙΑΣ.Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΜΟΥ ΑΝΑΜΝΗΣΗ ΑΠΟ ΠΑΓΚΡΗΤΙΟ ΗΤΑΝ ΕΚΕΙΝΟ ΤΟ ΜΑΓΙΚΟ 2-5 ΜΕ ΤΣΙΝΟ ΧΟΥΤΟ ΛΟΛΟ ΣΕ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΚΕΦΙΑ ΚΑΘΟΜΟΥΝ ΣΤΙΣ ΚΕΝΤΡΙΚΕΣ ΘΥΡΕΣ ΚΑΙ ΧΑΖΕΥΑ ΜΠΑΛΙΤΣΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΝΘΗΡΙΑ ΝΑ ΞΕΣΑΛΩΝΟΥΝ ΣΤΟ ΠΕΤΑΛΟ.Α ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΧΑΣΩ ΟΣΟΙ ΚΑΤΕΒΟΥΝ ΤΟΝ ΝΟΥ ΤΟΥΣ ΓΙΑΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟΥΣ ΑΣΠΟΝΔΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΣΤΟ ΝΗΣΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΙΚΑΝΟΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΡΑΒΙ…
Φιλε μου μην φοβασαι,αρχιζω αντιστροφα [το απαιτουν τα μαγια βλεπεις]ΤΑ ξορκια μου θα δουλεψουν απο σημερα ,και ας καω που λενε,αλλα την ομαδα δεν την αφηνω χωρις προστασια,οτι και να γινει ‘’‘παει τωρα εχουμε μπλεξει με την σκοτεινη πλευρα του φεγγαριου [ωχ τι λεω ο φουκαρας]και θα σας πω συντομα και το αποτελεσμα’‘‘Η αισιοδοξια του αρχηγου δεν παυει ποτε,γιατι υπαρχει η αδικια[στο ποδοσφαιρο]και με φορτιζει πιο πολυ’’‘οχι δεν θα περασουν οι ατιμοι[παει παιδια βαραμε μπιελες’‘]οι εργοτεληδες και οι μπαοκτζηδες’‘‘4-6 τα γκολ, ωχ και παλι,οι ΒΑΘΜΟΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΩ,για τα δυο αυτα ματσακια’’''αρχιζω λοιπον,τωρα,θειο
ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΑΝΘΗΡΕΣ ΑΡΩΣΤΟΙ ΣΤΟ ΝΗΣΙ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΠΛΑ ΣΟΥ ΙΣΤΟΡΙΚΕ ,ΧΑΝΙΑ-ΑΓ.ΓΑΛΗΝΗ-ΡΕΘΥΜΝΟ -ΙΕΡΑΠΕΤΡΑ ΚΑΙ ΟΙ ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΔΕΝ ΜΑΣΑΜΕ ΑΔΕΛΦΙΑ ΚΑΤΕΒΗΤΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΠΑΡΤΥ ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΝΟ ΚΡΥΟ ΠΕΤΑΛΟ ΤΟΥ ΠΑΓΚΡΗΤΙΟΥ ΟΠΩΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΠΑΝΤΑ .ΕΔΡΑ ΤΟ ΠΑΓΚΡΗΤΙΟ ,ΚΑΤΕΒΗΤΕ ΑΔΕΛΦΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!
ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ !!!
Μ’ έστειλες έτσι όπως ξεκίνησες …
ΑΧΑΧΑΧΑ ΕΙΠΑ ΝΑ ΚΑΝΩ ΛΙΓΟ ΠΛΑΚΙΤΣΑ!!!ΠΑΝΤΩΣ ΟΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΚΑΤΕΒΕΙ ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΜΕ ΕΡΓΟΤΕΛΗ ΘΑ ΕΧΕΙ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΕΙ ΠΩΣ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΜΙΑ ΠΟΛΥ ΦΙΛΟΞΕΝΗ ΕΔΡΑ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΠΟΛΥ ΣΟΦΤ ΚΑΘΩΣ ΚΑΚΑ ΤΑ ΨΕΜΑΤΑ ΟΙ ΗΡΑΚΛΕΙΩΤΕΣ ΘΕΩΡΟΥΝ ΟΜΑΔΑ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΤΟ ΠΡΩΗΝ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΤΟΥ ΒΑΖΕΛΟΥΑ.ΟΙ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΕΞΩΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ ΙΔΑΝΙΚΕΣ ΓΙΑ ΔΙΠΛΟ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΙΝΑΙ Η ΟΜΑΔΑ ΝΑ ΚΑΤΕΒΕΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΜΕΝΗ ΝΑ ΤΑ ΔΩΣΕΙ ΟΛΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΙΚΗ.ΤΟ ΜΑΤΣ ΑΥΤΟ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΟΜΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΟΜΒΙΚΗΣ ΣΗΜΑΣΙΑΣ ΚΑΘΩΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΨΑΞΟΥΜΕ ΤΟ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 2 ΔΙΠΛΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΣΩΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΤΙΔΑ ΤΗΣ ΠΑΡΑΜΟΝΗΣ.
Στα τελευταία δύο παιχνίδια είχαμε και γκαντεμιά και σφάξιμο από την διαιτησία. Ας ελπίσουμε ότι σε αυτό το παιχνίδι ο Θεός ή ο Βελζεβούλης ή όποιος τέλος πάντων είναι υπεύθυνος θα επανορθώσουν.
μη ξεχνατε οτι ο τελης ειναι θυγατρικη του γαβρου
Για μένα καλή και η ισοπαλία σε αυτό, αρκεί να κερδίσουμε μετά τον ΠΑΟΚ μέσα.
ΜΑΛΛΟΝ ΔΕΝ ΤΑ ΞΕΡΕΙΣ ΚΑΛΑ
ΘΥΜΙΣΟΥ ΜΟΝΟ ΤΟ ΜΑΤΣ ΜΕ ΓΑΥΡΟ ΣΤΟ ΠΑΓΚΡΗΤΙΟ ΤΟΥ ΠΡΩΤΟΥ ΓΥΡΟΥ
ΜΕ ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΑΠΟ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΚΤΛ
ΑΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΑΙ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΚΑΠΟΙΟΝ Ο ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ ΕΧΕΙ ΜΕ ΒΑΖΕΛΟ
το μοναδικο γηπεδο στο οποιο παιχθηκε ο υμνος του γαβρου ειναι το παγκρητιο
και ο προεδρος του τελη δεχθηκε τα συγχαρητηρια απο παραγοντα του
[ αν θυμαμαι καλ του θεοδωριδη]
αυτο μπορει να μη λεει τιποτα αλλα αν συσχετισουμε και καποα αποτελεσματα
φαινεται καθαρα αυτο που ισχυριζομαι
προχειρα θυμαμαι το διπλο του τελη στην ξανθη
ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΔΙΚΟΙ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΜΠΑΘΕΣΤΑΤΗ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΕΡΓΟΤΕΛΗ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΠΩ ΠΩΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΟΜΑΔΩΝ ΤΟΥΣ ΥΜΝΟΥΣ ΠΑΙΖΟΥΝ ΣΤΟ ΠΑΓΚΡΗΤΙΟ ΑΦΟΥ ΟΤΑΝ ΠΡΟΠΕΡΣΙ ,ΓΙΑΤΙ ΠΕΡΥΣΙ ΔΕΝ ΠΗΓΑ, ΑΚΟΥΣΑ ΤΟΝ ΥΜΝΟ ΜΑΣ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΑ ΣΤΑ ΑΥΤΙΑ ΜΟΥ.ΤΩΡΑ ΤΑ ΠΕΡΙ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑΤΩΝ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΤΑ ΑΣΠΑΣΤΙΚΑ ΚΑΘΩΣ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΠΟΡΝΤΕΛΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΟΙ ΑΛΛΑΞΩΚΩΛΙΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΑ ΜΗΝ ΠΑΙΖΟΥΜΕ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΩΝ ΓΑΥΡΟΒΑΖΕΛΩΝ ΠΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΠΟΥΝ ΟΙ ΜΕΝ ΣΤΟΥΣ ΔΕ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΟΜΑΔΕΣ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ,ΣΤΟ ΜΙΛΗΤΟ,ΠΑΡΑΡΤΗΜΑΤΑ…
Ακριβως. Ο Εργοτελης παιζει εδω κ χρονια τους υμνους ΟΛΩΝ των φιλοξενουμενων του. Κ επισης εχει κανει κ καποιες κηδειες στον γαυρο εκει μεσα. Θεωρω οτι ειναι απο τις πιο καθαρες και συμπαθεις ομαδες τα τελευταια χρονια, με σταθερη δοιηκηση και προπονητη. Ομαδα που παιζει αρκετα ανοιχτα (τηρουμενων των αναλογιων της λιγκας) και συνηθως αποτελει ευχαριστο θεαμα.
Οσο για εμας ειναι η μεγαλη μας ευκαιρια γιατι μια ομαδα σαν τον Εργοτελη θα μας δωσει χωρους να βγουμε και εμας μας ταιριαζει αυτο. Νομιζω οτι θα εχει γκολ το ματς, το θεμα ειναι να κρατησουμε το 0 εμεις.