1ος ημιτελικός CEV Challenge Cup - Πέμπτη 19/2/2026 17:30 Παναθηναϊκός - Πανιώνιος (Cosmote TV)

When the going gets tough, the tough get going!

Πάμε ρε κοριτσάρες! Είμαστε ολόψυχα μαζί σας!

Πέμπτη 19/2 στις 17:30

Ο επαναληπτικός στο Ανδρέας Βαρίκας, Τετάρτη 25/2 στις 19:00.

Οι δύο αναμετρήσεις θα καλυφθούν τηλεοπτικά από την Cosmote TV.

5 «Μου αρέσει»

Το πόσο μου τη δίνει αυτό το “φίνα κορίτσια”! Γιατί ρε μαλάκες, εμάς δεν είναι φίνα; Θα δείτε την άλλη Τετάρτη ότι είναι πιο φίνα κιόλας!

Κατά τα λοιπά, τα κορίτσια μας θα αντιμετωπίσουν τον αντίπαλο σε καυτή ατμόσφαιρα. Ελπίζω αυτό να μην τις επηρεάσει, άλλωστε έχουν μεγάλες παραστάσεις οι περισσότερες, και στον επαναληπτικό να δημιουργήσουμε εμείς ακόμα καλύτερη ατμόσφαιρα για να πάρουμε την πρόκριση στους τελικούς!

1 «Μου αρέσει»

Τι φίνα κορίτσια ρε ζελες ,σαν όνομα παρακμιακού κωλομπαρου στον επαρχιακό δρόμο Φαρκαδονα Λάρισα είναι …

Εμείς είμαστε Πανιώνιος ,έτσι λυτά και απέριττα.

4 «Μου αρέσει»

Με τον βαζελο έχουμε δύο ήττες στις λεπτομέρειες φέτος . Τη μία ως καινούργια ομάδα σε παιχνίδι κεκλεισμένων θυρών , την άλλη με μια νέα πασαδόρο που μόλις είχε έρθει στην ομάδα . Κάπου εκεί τελειώνουν οι επιτυχίες τους για φέτος …
Του χρόνου πάλι και μόνο υπό αντίστοιχες προϋποθέσεις

2 «Μου αρέσει»

Ο Πανιώνιος Betsson αντιμετωπίζει τον Παναθηναϊκό για τα ημιτελικά του CEV Volleyball Challenge Cup.

🏐Πέμπτη 19 Φεβρουαρίου, 17:30 | Παναθηναϊκός 🆚 Πανιώνιος Betsson

📍Κλειστό Μετς

Ο αγώνας θα μεταδοθεί τηλεοπτικά απο την Cosmote TV.

4 «Μου αρέσει»
1 «Μου αρέσει»

M’ έχει πιάσει τρελή αδημονία!

1 «Μου αρέσει»

panionianea.gr

𝚰𝚺𝚻𝚶𝚸𝚰𝚱𝚮 𝚺𝚻𝚰𝚪𝚳𝚮 𝚪𝚰𝚨 𝚻𝚶𝚴 𝚰𝚺𝚻𝚶𝚸𝚰𝚱𝚶❗

🏐Την Πέμπτη οι κοριτσάρες του Ιστορικού ρίχνονται στην… μάχη των ημιτελικών του Challenge Cup. Πρώτο ματς, πρώτη “μάχη”, την Πέμπτη (19/2) στο κλειστό του Μετς απέναντι στον Παναθηναϊκό, με τον επαναληπτικό να ακολουθεί μία εβδομάδα αργότερα στο “Ανδρέας Βαρίκας”.

𝑳𝒆𝒕❜ 𝒔 𝑮𝒐 𝑮𝒊𝒓𝒍𝒔🔴🔵

Panionios Betsson Volley Women

1 «Μου αρέσει»

2 «Μου αρέσει»

1 «Μου αρέσει»

Για πάμε λίγο μελέτη:

2 «Μου αρέσει»

Eξαιρετικό και κατατοπιστικό, όπως πάντα.

1 «Μου αρέσει»

Άντε ψηθείτε! Μην πάω μόνος. :slight_smile:

1 «Μου αρέσει»

1 «Μου αρέσει»

Δε λέει στη μούγκα ρε φίλε. Το έχω κάνει παλιά μερικές φορές με βαριά καρδιά αλλά πολύ βασανιστήριο δεν με ψήνει. Ειδικά σε τέτοιο ματς.

1 «Μου αρέσει»

Έχεις δίκιο. Αλλά το αγόρασα σε μια στιγμή παραφροσύνης. Και τώρα νιώθω μια χαρά μια έξαψη ένα πράμα.

4 «Μου αρέσει»