1ος ημιτελικός CEV Challenge Cup - Πέμπτη 19/2/2026 17:30 Παναθηναϊκός - Πανιώνιος (Cosmote TV)

Θα προσπαθήσω να βγάλω φωτο και βίντεο σήμερα χωρίς να καρφωθώ.

2 «Μου αρέσει»

το νου σου Άλεξ!!!

2 «Μου αρέσει»

Kανόνισα να πάω με έναν φίλο βάζελο εν τέλει, οπότε πιστεύω θα είμαι εντάξει. Βέβαια, πρώτη φορά πάει βόλεϊ αυτός αλλά οκ. :slight_smile:

1 «Μου αρέσει»

Φόρα πράσινα μη σε πάρουν χαμπάρι!!! :sweat_smile:

1 «Μου αρέσει»

Έχει βαζελόφατσα δύσκολα θα κινδυνέψει :grin::zany_face:

2 «Μου αρέσει»

Αυτό να ξέρεις δεν καταπίνεται εύκολα.

3 «Μου αρέσει»

Έχεις δίκιο. Αν και ήταν καθαρά χιουμοριστικό, παραήταν χοντρό. Ανακαλώ άμεσα :innocent:

1 «Μου αρέσει»

Και φυσικά απορρίπτω τον ισχυρισμό σου να ξες. Ούτε καν!

2 «Μου αρέσει»

Υπάρχει κανένα λινκ για όσους δεν έχουν τηλεόραση και τα συναφή;

Ευχαριστώ

Υπόχρεος

εννοείται καταδικάζω

https://livetv.sx/enx/eventinfo/344438781__panathinaikos_w__panionios_w/

1 «Μου αρέσει»

:oncoming_police_car: :oncoming_police_car: :oncoming_police_car:

3 «Μου αρέσει»

φόρα Μαλτέζικο IP ίσως

Ναι με VPN ισως μπει…εχεις δικιο!

ή πάρτο απόφαση να συνεισφέρεις στην καλλιτεχνική δημιουργία, στη βελτίωση του πολιτιστικού προϊόντος και στην ανάπτυξη της οικονομίας (cosmote daily pass 9€)

1 «Μου αρέσει»

Εχω το φουλ πακέτο με αθλητικά απο κινητό θα το δω απλά είπα να ρισκάρω τη τύχη μου!!!:sweat_smile:

αν μπορείς από κινητό μπορείς κι από το λάπτοπ ρε, δε μπαίνει εδώ; https://www.cosmotetvott.gr/

1 «Μου αρέσει»

Απο παντου μπορω απλα δεν θα εχω τη δυνατότητα να έχω λαπ τοπ..εκείνη την ώρα.

1 «Μου αρέσει»

Όχι όχι και όχι

2 «Μου αρέσει»

Άθλος να κερδίσεις 4 σετ την επόμενη εβδομάδα

To βολει γυναικών είναι το μοναδικό τμήμα που μας εχει χαρισει τις περισσοτερες χαρές φετος καθώς και το μοναδικό τιτλο της χρονιάς . Δεν θα τα χαλασουμε για την σημερινή εμφάνιση , απέναντι σε μια ομάδα που είναι καλύτερη ως προς τη συνολική της παρουσία , όπως και στους μεταξύ μας αγώνες.
Ο βάζελος για παράδειγμα στο πρωτάθλημα δεν χαρίζει ούτε αγώνες αλλά ούτε και σετ … Ειδικά στο 4ο σετ που παίζοταν όλη η χρονια , έκαναν προπόνηση … Ήξεραν τι ήθελαν απο αυτό το παιχνίδι, το πήραν και μπράβο τους ! Δεν τρέφω “φρούδες” ελπίδες για πρόκριση στον τελικό. Ας επικεντρωθούμε στο κύπελλο Ελλάδος γιατί και το πρωτάθλημα χλώμο το βλέπω καθότι στα play offs πέρα απο τον βάζελο αναμένω ότι θα παρουσιαστεί πιο δυνατός και ενισχυμένος ο γάβρος … Εμεις ακομα περιμενουμε να δέσει με την ομάδα η νέα πασαδόρος αλλά όταν γίνει αυτό τρέμε κόσμε … :slightly_smiling_face:
Αρκει να μην γινει μετά το τέλος των αγωνιστικών υποχρεώσεων … :grinning_face:
Υπενθυμίζω βεβαια ότι ακόμα δεν αποκλειστηκαμε στο βολει !! Δεν εχουμε χασει τον πολεμο …

1 «Μου αρέσει»