1η Αγωνιστική: Πανιώνιος - Εργοτέλης

Θα το πω και εγώ όπως το έλεγαν και κάποιοι άλλοι όποιος δεν θέλει δανεικούς να βάλει λεφτά και να φέρει παίκτες με μεταγραφή.

‘σάλτα γαμήσου.’

edit μετά από παρέμβαση admin: ‘πας καλά; βούτα λίγο την γλώσσα σου στον εγκέφαλο πριν μιλήσεις και άντε γαμήσου με philotimo’

ρε χασατε το ελληνοαμερικάνικο philotimo :wink: ;

υπάρχει μια μαγική λέξη που ακολουθεί ή και όχι όλη την πορεία ενος ανθρώπου.. αξιοπρέπεια τη λένε, σε κάποιους ανθρώπους το να τους της θίξεις είναι αιτία πολέμου, σε καποιους άλλους στα αρχίδια τους κ ολας.. όλα εξαρτωνται σε ποια βάση αντιμετωπίζει κανεις την ομάδα… σαν ένα χόμπι?? σαν μια κυριακάτικη συνήθεια?? απο τα 5 μου μεχρι τα 25 μου ενοιωθα οτι αυτός ο σύλλογος εχει μεγαλύτερες προεκτάσεις για μένα..μπορεί να είχα αυταπάτες.. σίγουρα είχα τεραστιες αυταπάτες για τον κόσμο μας.. εγώ είχα αρωστήσει με το μπουζα κ ο αλλος διπλα μου με το παιδάκι του 5 λεπτα μιλαγε για τον ιμπαγάσα.. σύνδρομα ενός κομπλεξικού λαού συνηθισμένου να κατεβαζει παντελόνια… άξιοι της μοίρας μας σε όλα τα επίπεδα.. ένιγουει, οι πανθηρες 5 λεπτά βρίζαν τον χοντρό κ τους δανεικούς, την επομενη φορά πηδηξτε το καγκελο κ βαλτε τους να βαλουν λεφτά, να πανε σ αλλη παραλία δε ξερω τι

Εχω την εντύπωση πως ο κόσμος ήταν γύρω στις 2000-2500 , είχε κόσμο πάντως και παλμό.
Σχετικά με τους δανεικούς είναι αναγκαίο κακό, και καλύτερα να έχουμε τον Κολοβό και τον Αυλωνίτη, όπως και τον Σάμαρη παλαιότερα που πρόσφεραν στην ομάδα, για την ακρίβεια οι 2 πρώτοι ήταν οι καλύτεροι παίκτες και βοήθησαν να σωθούμε, ειδικά ο Κολοβός ήταν το βαρόμετρο της ομάδας
Μακάρι στο μέλλον να πουλάμε σε σωστή τιμή, να μην πουλάμε μόνο στον γάβρο και να μην παίρνουμε δανεικούς, να μην έχουμε πρόεδρο τον γιατρό του γάβρου, να νικάμε τον γάβρο και να έχουμε μεγαλύτερη αξιοπρέπεια.
Τώρα ας στηρίξουμε την ομάδα, φαίνεται να γίνεται δουλειά, υπάρχει ταλέντο και η διοίκηση (μάλλον ανεπαρκής για σπουδαία πράγματα) νοικοκυρεύει την κατάσταση. Καλή χρονιά.

Χαίρομαι που ξαναβρίσκουμε τον παλιό καλό μας εαυτό ! :stuck_out_tongue:

Τι λες βρε νουμερο;

Καλωσορισες περιστερι.

Πανγιωτούδης και Γιάννου, για ένα χρόνο, δανεικοί από τον ΠΑΟΚ. Τσιράκια του Σαββίδη αυτομάτως; που ήταν και εντελώς ξένοι.
Σε όλη την Ευρώπη αυτό γίνεται. Ο πλούσιος στρώνει τους παίκτες του στο φτωχό. Και έχουν κάνει κάτι κηδείες οι δανεικοί στους ιδιοκτήτες τους. Καμιά ντροπή για μένα. Εδω κάνουμε τον απόλυτο αγώνα ύπαρξης.
Και ο κόσμος για μένα ήταν 2500. Ουρά στα εκδοτήρια μισή ώρα πριν την έναρξη καλοκαιριάτηκα καιρό είχα να δω. Αφήνουμε τις γκρίνιες και τον προπονητή να κάνει αυτό που ξέρει. Δεν με ενδιαφέρει ποιος παίζει. Πως τον λένε. Δεν θεοποιώ πια κανένα. Ουδείς αναντικατάστατος. Είδα και τους πανιωνάρες τα σπλάχνα μας πως τρέξανε σε μπάσκετ και ποδόσφαιρο αλλού. Κάτι μπατήδες και αραβίδηδες κάτι τέτοια παικτάκια καλύτερα να μη ξέρω ούτε πως τα λένε. Τη φανέλα να βλέπω μου αρκεί. Καμία θεοποίηση πια. Σε κανένα.

Ετσι++++++

Αυτό που είδα μου άρεσε μετά από χρόνια. Ας αφήσουμε τη μουρμούρα και ας υποστηρίξουμε όπως μπορεί ο καθένας την ομάδα επιτέλους. ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ Η ΣΥΝΕΧΗΣ ΓΚΡΙΝΙΑ ΜΕ ΚΑΘΕ ΘΕΜΑ. Έχουμε πιο σοβαρά προβλήματα όλοι να γκρινιάζουμε.