1η Αγωνιστική: Πανιώνιος - Εργοτέλης
Δευτέρα, 25 Αυγούστου 2014
Ώρα: 21.30
1η Αγωνιστική: Πανιώνιος - Εργοτέλης
Δευτέρα, 25 Αυγούστου 2014
Ώρα: 21.30
πάμε για την πρώτη νίκη
Giati εσυ.. Δεν σου εφανε το περσινο… Μαζι με τον φιλο σου τον υποστηρικτη της πολονικς αρκουδας…
Είμαι σίγουρος πως ούτε εσύ δεν κατάλαβες τι είπες…
Ξέρουμε τίποτα για εισιτήρια; Πότε βγαίνουν και τιμές; Θα δω αγώνα πρωταθλήματος από κοντά μετά από 2 χρόνια - κι εκεί είχα χάσει το γκολ μας με τον Ολυμπιακό στο 1-2, γιατί αργήσαμε να προσγειωθούμε. Δεν μπορώ να περιμένω!
Τα εισιτήρια με Εργοτέλη
Τις τιμές των εισιτηρίων για τον πρώτο εντός έδρας αγώνα του Ιστορικού στο πρωτάθλημα ενάντια στον Εργοτέλη(25/8. 21:30) ανακοίνωσε η ΠΑΕ. Η διάθεση τους θα ξεκινήσει την Δευτέρα από τις 10.00 το πρωί.
Αναλυτικά η ανακοίνωση:
Η ΠΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΓΣΣ ανακοινώνει τις τιμές των εισιτηρίων που θα ισχύσουν στο παιχνίδι της πρώτης αγωνιστικής με αντίπαλο τον Εργοτέλη. Για την αγορά εισιτηρίου είναι απαραίτητη η επίδειξη της κάρτας φιλάθλου ή αστυνομική ταυτότητα.
Οι τιμές ανά θύρα είναι οι εξής:
ΘΥΡΑ 2: 10 ευρώ
ΘΥΡΑ 3: 10 ευρώ
ΘΥΡΑ 4 και 7: 15 ευρώ
ΘΥΡΑ 5/6 Α & Γ: 20 ευρώ
ΘΥΡΑ 5/6 Β: 25 ευρώ
VIP: 70 ευρώ
Η πώληση των εισιτηρίων θα ξεκινήσει τη Δευτέρα 25 Αυγούστου στο εκδοτήριο του Αγίου Ανδρέα στις 10:00 και μέχρι το ημίχρονο της αναμέτρησης.
Όσον αφορά στην πώληση των διαρκείας, θα εκδίδονται την Παρασκευή από τις 10:00 έως τις 14:00 και από τις 18:00 έως τις 20:00 στα γραφεία της ΠΑΕ. Το Σάββατο θα γίνει πώληση μόνο από την Μπουτίκ, ώρες καταστημάτων. Την Δευτέρα, ημέρα του αγώνα, δεν είναι δυνατή η έκδοση εισιτηρίων διαρκείας.
Ο Αθανάσιος Γιάχος διαιτητής με Εργοτέλη
Ο Αθανάσιος Γιάχος του συνδέσμου Χίου θα είναι ο «άρχων» στην αναμέτρηση για την πρώτη αγωνιστική του Πανιωνίου ενάντια στον Εργοτέλη(25/8, 21:30, Νέα Σμύρνη).
Βοηθοί θα είναι οι Αλέξανδρος Γρεβένης(Χαλκιδική) και Βασίλειος Καμπούρης(Χαλκίδα), ενώ τέταρτος θα είναι ο Αριστομένης Κουτσιάυτης(Άρτα).
Για παρατηρητής έχει οριστεί ο Χριστόφορος Ζωγράφος του συνδέσμου Αθηνών.
αν πιστέψουμε το gazzeta.gr, για τον Εργοτέλη ήρθαν οι:
Τσέρνι (ΤΣΣΚΑ Σόφιας), Μέγι (Σέριφ Τίρασπολ), Γιουσούφ (Αμιέν), Στράους (ΚΣ Κρακοβίας), Καζναφέρης (Πλατανιάς), Τζανακάκης (δανεικός-Ολυμπιακός), Νόσκοβιτς (Σπάρτακ Σουμπότιτσα), Μπογκντάνοφ (Μέταλιστ), Ντα Σίλβα (Μπουκόβινα Τσερνίβτσι), Λυκογιάννης (δανεικός - Ολυμπιακός), Σαϊνατί (Ιστρ), Ρόμπερτ Κούρεζ (NK Aluminij), Στογιάνοβιτς, Παμλίδης
και έφυγαν οι:
Μπαντιμπανγκά (Αστέρας Τρίπολης), Ρομάνο, Καρντόσο (ελεύθερος-Κέρκυρα)
άλλα στο sport24.gr
ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ
Ήρθαν: Ζορίς Σαινάτι (Α, 26 ετών) Μπάμπης Λυκογιάνης (Α, 21 ετών), Αντρίι Μποκντάνοφ (Μ, 24 ετών), Αλάν Ντα Σίλβα Σόουζα (Μ, 26 ετών), Αλεξάνταρ Νόσκοβιτς (Ε, 25 ετών), Μοχάμεντ Γιουσούφ (Μ, 26 ετών), Αλμπέρτο Αλβαράδο (Α, 30 ετών), Τόμας Τσέρνι (Τ, 29 ετών), Αλέκος Ζαφείρης (Ε, 24 ετών), Ροκ Στράους (Μ, 27 ετών), Κώστας Καζναφέρης (Α, 27 ετών), Τζανακάκης (Α, 22 ετών)
Έφυγαν: Ρομάνο (Μ, 34 ετών), Μπαντιμπανγκά (Ε, 22 ετών), Μεχία (Α, 33 ετών), Στοΐκοβιτς (Τ, 33 ετών), Αθανασίου (Τ, 31 ετών), Σαρρής (Α, 25 ετών), Κούμπικ, (Μ, 25 ετών), Διαμαντάκος (Ε, 23 ετών), Μπουχαλάκης (Μ, 21 ετών), Μονακέλο (Ε, 20 ετών), Αναστασάκος (Ε, 36 ετών), Ιμπραϊμ (Μ, 21 ετών)
1X - για να δούμε αν θα είμαι γουρλής. Δεν μπορώ, δεν μπορώ να περιμέεενω!
Δυσκολα κερδιζουμε πρωτη αγωνιστικη…και δυσκολα κερδιζουμε Εργοτελη.
Απο μενα χ ημιχρονο χ τελικο …
Μακαρι να πεσω εξω βεβαια!!
3-1…
άσσος λέμε
λυπάμαι, Χ2
Αισιοδοξία βλέπω!
Λίγα με πολλα 0-3
μου φαίνεται ότι θα σας δείρω εσάς τους από πάνω και του πάνω από τον παραπάνω
μου φαίνεται ότι κάτσατε πολύ στη ζέστη και σας βάρεσε ο ήλιος στο κεφάλι
καθίστε φρόνημα
νίκη λέμε
Να πω τοτε κι εγω που καθομαι στη συννεφια και στους 12 βαθμους ενα Χ.
Btw, Mr. Admins θα ηταν too much work να βαζατε κι ενα score prediction πινακακι oπως ειχαμε παλια στο Τεξας? Σιγουρα θα τραβηξει λιγο κινηση παραπανω στο φορουμ.
Λοιπον 0-2 και πενταρα στην λεωφορο…
Ερωτηση την καρτα ρουφιανου μπορουμε να την προμηθευτουμε την δευτερα ξερει κανεις…
Εμένα μου άρεσε η ομάδα. Είδα αρκετούς παίκτες που μπορούν να κάνουν κάτι καλό και μία ομάδα που προσπαθούσε να εφαρμόσει κάτι στο γήπεδο, είχε ένα σχέδιο. Μελανό σημείο η συμπεριφορά της ομάδας στις ψηλές μπαλιές. Παιδική χαρά σε αυτό. Λίγο σοβαροί να είμαστα και σχεδόν δεν θα είχαμε κινδυνέψει.
Ο Μπουμάλ δεν τρέχει μόνο, ξέρει και μπαλίτσα, δεν είναι με λίγα λόγια Οκόγιε.
Ο Γιάννου μόνο τα δύο γκολ που έβαλε φτάνουν, δεν χρειάζεται κάτι άλλο.
Ο Μπούζας μου άρεσε πολυ και δείχνει να ξέρει μπάλα, κάπου έχασε την συγκεντρωση και έπεσε η απόδοση του.
Η άμυνα όταν ήταν χαμηλά η μπάλα ήταν καλή, ωραία και τα δυο μπακ.
Ιμπαγάσα και Φούντας δίκαια αποκτρήθηκαν και θα βοηθήσουν. Ο Ιμπαγάσα εκτός απο αυτά που μπορεί να κάνει μέσα στο γήπεδο είναι ένας παίκτης προσωπικότητα που καλό είναι που τον έχει η ομαδα.
Γιαννακόπουλος σούπερ απορούσεις, όχι όμως και σούπερ εξόδους. Μπορούμε να στηριχτούμε πάνω του.
Ο γνωστός Μητρόπουλος.
Ο Σιώπης κάνει κάποιες ωραίες ενέργειες και παλεύει.
΄
Οτι μου έμεινα και θυμάμαι.
Ξαναχάρηκα μπάλα μετά την ομάδα του Ελευθερόπουλου. Το σίγουρο κοινό ανάμεσα σε αυτές τις δύο ομάδες ότι προσπαθούν να προωθηθούν σωστά, με λίγα λόγια να παίξουν μπάλα. Ψυλοτυχαίο που κερδίσαμε αλλά και με Χ με αυτά που είδα σήμερα θα ήμουν χαρούμενος. Πιτσιρικάδες που από το πρώτο ματς δείχνουν αρκετά: Μπούζας, Τασουλής και Μασούρας. Γιάννου επιβεβαιώνει ότι μετά την αναγνωριστική χρονιά μπορεί να είναι σέντερ φορ με βοήθειες. Σιώπης με λάθη αλλά πιο πολύ Ρόβας παρά Μητρόπουλος. Μπουμάλ για να γουστάρει ο theio. Γιαννακόπουλος με σωστές τοποθετήσεις και με σούπερ απόκρουση μόνο στο 50’ τελικά (τώρα που είδα τα ριπλέι γιατί στο λάιβ ήταν ήρωας σε πολύ περισσότερες φάσεις). Και οι 2 καινούργιοι φάνηκε ότι θα βοηθήσουν. Στα σέντερ μπακ μόνο μου φάνηκε ότι θα έχουμε σοβαρό πρόβλημα. Αλλά είναι και από τις θέσεις που χρειάζεται χρόνος για το δέσιμο.
Βέβαια ήταν ο Εργοτέλης απέναντι που δεν έπαιξε και το κλασικό ελληνικό κατενάτσιο και βρήκαμε χώρους. Θα δείξει. Τουλάχιστον θα ευχαριστηθούμε αρκετά παιχνίδια αν συνεχίσουμε έτσι.