Η ομαδα θα παει παιχνιδι παιχνιδι και αυτο ειναι καλο. Δεν λεμε παμε και θα κανουμε το ενα και το αλλο .Καθε παιχνιδι ειναι ενας τελικος.
Πολυ χαρηκα την νικη μας , Μου εφτιαξε την εβδομαδα.Αν και υπεραισιοδοξος αν μου δινανε και ισοπαλια πριν το ματς θα ελεγα οκ. Ομως οταν εφτασε το 70 ενας γαυρος εγραψε στο νοβασπορτ να βαλει γκολ ο εργοτελης στο 90 και αμεσως ειδα Πανιωνιους να λενε οχι και εκει ειπα ο Πανιωνιος θα κερδισει. μαλιστα τους το εγραψα κιολας . Στο 2-1 τους ειπα θα βαλουμε και τριτο ,το οποιο δεν ηρθε.
Δεν ειδα το ματς , το ακουσα στο ραδιο απο τον φιλο Μακη , αλλα ρε γαμωτο καποιος να του πει να κανει περιγραφη και να σταματησει να λεει για τις Αγγλικες ομαδες κλπ.οταν κανει περιγραφη Πανιωνιο(εκτος αν ειναι το γουρι τετοιο)
Εμεις εδω περα οταν δεν δειχνουν τα παιχνιδια μας περιμενουμε μια ραδιοφωνικη περιγραφη μπας και καταλαβουμε τι γινεται.
Απο τις φασεις που ειδα μου αρεσε ο τροπος αναπτυξης της ομαδας.
Η ομαδα εχει πολλους ταλαντουχους παικτες και ελπιζω αυτη την φορα να τους κρατησουμε για παρτυ μας .
Καλη συνεχεια να εχουμε και με τον βαζελο το παιχνιδι ειναι ανοικτο.
Ολα ειναι πιθανα.
αυλωνίτης ήρθε και όπως φάνηκε χρειάζεται
κολοβός επίσης να παίζει μόνο μπροστά κι όχι στο κέντρο
άρα και οι δυο προσθήκες “κουμπώνουν ευχάριστα”
αν πάρουμε κι ένα σεντερφορ γιατί ο Γιάννου είναι σούπερ αλλά θέλει σίγουρα βοήθεια
Σιώπης παιχτούρα. επιβεβαιώνει τον τίτλο που είχε στο γαύρο για το καλύτερο χαφ που έχει βγάλει ο ολυμπιακός (να’στε καλά που βλέπετε μπροστά εκεί στο λιμάνι)
εγώ θα πω το εξής και να πάει κατευθείαν στα αφτιά της παρέας σκούρα-τσακίρη-ζαμανη-doctor κι όποιος άλλος είναι:
κύριοι πήρατε 600 χιλιάρικα από κούρντι. δεν τα περιμένατε. άρα, είναι εξτραδάκι αφού η χρονιά θα έβγαινε και χωρίς αυτά
πάρτε τώρα αυτά τα χρήματα και καλέστε ένα ένα τα πιτσιρίκια και κάντε τους συμβόλαια πενταετίας.
ΤΩΡΑ
τώρα όμως γιατί τα αρπακτικά περιμένουν
Μπραβο στα παιδια εξαιρετικη μπαλα παιξανε!!
Κυριως σε Σιωπη (απιστευτο πολυεργαλειο…καλυτερος και απο Ροβα θα γινει), Τασουλή (Επομενο αριστερο μπακ για μεταγραφη σε “μεγαλη ομαδα” για πλακα ομως), Μασουρας αρκετα καλος και εχει ακομα να δωσει πολλα.
Γιαννακοπουλος εξαιρετικος οτι και να πουμε ειναι λιγο!!
Γιαννου κραταει την ομαδα στα δυσκολα..
Μπουμαλ παικταρος απλα με αριστερο ποδι φαρμακι. Τον ξεραμε δεν τον μαθαμε σημερα.
Αυτα περι αγωνιστικου.
Τωρα κατι προς αρμοδιους του γηπεδου!!!
Καλα δεν ενδιαφερθηκε κανενας να μπει ενας προβολεας, ενα υποτιποδες φως εστω στις θυρες 2 και 3 ???
Μεγαλη ΝΤΡΟΠΗ απλα!!!
Θα τραυματιστει κανενας και θα εχουμε αλλα μετα.
Δεν ειναι προβατα ουτε αγελαδες να πηγαινουν το ενα πισω απο το αλλο ο κοσμος. Φροντιστε να φτιαχτει στην επομενη κιολας αγωνιστικη αυτο το θεμα!!!
Καλεστε εδω και τωρα ‘’‘’‘‘Τασουλη,Μπουμαλ και Γιαννακοπουλο’’‘’‘’’
Αμεσα τριετες τουλαχιστον συμβολαια’‘’
Δεν χρειαζονται αλλα παιχνιδια για να φανουν ποιοι ξεχωριζουν’‘’ ΜΙΛΗΣΑ
Πολύ σωστή παρατήρηση. Είχα την τιμή να βρεθώ σε αγώνα του Πανιωνίου μετά από δυο χρόνια (γιατί για ΤΙΜΗ πρόκειται) και αυτό που αναφέρεις μου προκάλεσε τρομερή εντύπωση. Ένας να σκοντάψει, θα έχουμε δεκάδες θύματα. Το Health & Safety χτυπάει κόκκινο εκεί κάτω…
ΜΠΡΑΒΟ!! ΄Σ’ ΟΛΟΥΣ ΜΠΡΑΒΟ χάθηκε το τόπι στο 1ο ΓΚΟΛ
Δέσιμο στην άμυνα και βήμα - βήμα πάμε για άνετη;; παραμονή
και επιτυχίες!!! Μ Π Ρ Α Β Ο …
ΓΕΝΝΗΘΗΚΑ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ
ΑΝΔΡΩΘΗΚΑ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΝΙΩΝΙΟ
ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΙΩΝΙΟ!!
Aυτο που αναφερεις ειναι πολυ σημαντικο οπως και η αποκαθηλωση του καταρτιου χαμηλα στο κεντρο της 2.Δυο σημαντικες παρεμβασεις η μια προς την ασφαλεια του κοσμου και η αλλη προς την καλυτερευση της θεασης του αγωνα.
Η ομάδα είχε πάθος, πολύ τρέξιμο καλή ανάπτυξη και κυκλοφορία της μπάλας. Μεγάλα προβλήματα αμυντικά στα στημένα (κόρνερ, φάουλ).
Οι νεαροί πολύ καλοί, ξεχώρισαν οι Τασούλης, Μπούζας, μου άρεσε πολύ ο Μπουμάλ. Καλοί και οι Σιώπης, Μητρόπουλος, κορυφαίοι οι Γιαννακόπουλος κια Γιάννου. Αρνητικός ο άπειρος Γκέζος, το παιδί ήταν ανέτοιμο, βέβαια μπορεί να στρώσει είναι νωρίς. Ο Μασούρας ξεκίνησε καλά αλλά κάπου έχασε την αυτοσυκέντρωση του και από ένα σημείο και έπειτα έκανε συνεχόμενα λάθη. Παίξαμε καλά ήμασταν τυχεροί, βάλαμε γκολάρες, σούπερ ματς όλα καλά.
Η άμυνα στα εκτός έδρας θα υποφέρει αλλά έρχεται και ο Αυλωνίτης, κορυφαίος αμυντικός πέρσι. Και ο Κολοβός θα βοηθήσει πολύ.
Η εμφάνιση έφερε αισιοδοξία.
Και μια απορία:
Αυτό το παικτάκι που μπήκε με το 7 και έπαιξε δίπλα στον Σιώπη πως είπαμε πώς τον λέγανε?
[quote=“panagiotisl”]
μπορείς να τον λες και “η αλλαγή του Μπούζα”
![]()
Ξέρουμε επόσα εισητήρια κόπηκαν στο παιχνίδι γιατί το http://www.superleaguegreece.net/el/schedule λέει 638 και δεν παίζει με τίποτα…
Γτ δεν παιζει..? Βαλε και καμια 300αρια διαρκειας κ να το το 1000ρικο που ηταν στο γηπεδο..
…ΩΡΑΙΑ…
Επίσης υπήρχε πρόβλημα στα εκδοτήρια και δεν έβγαιναν εισητήρια και στο τέλος αυτά που που βγήκαν δεν εκδόθηκαν κανονικά. Με το χέρι έγραφαν την θύρα κτλ. ![]()
Αποκλείεται να ήταν 1.200 άτομα στο γήπεδο. Η αίσθησή μου είναι ότι το νούμερο είναι διπλάσιο.
Γιάννη ένα σχόλιο για τον αγώνα που είχες τόσο καιρό να έρθεις δεν έκανες! Δυστυχώς δεν σε είδα. Νεξτ τάιμ.
γηπεδο 1 χρονο μετά..! απο το 3-0 με βαζελο ειχα να βρεθω στο ναο.. το κακό είναι ότι μ ολα αυτα που εχουνε γίνει έχει φύγει ενα μεγάλο μερος της καυλας για την πανιωναρα.. το καλό απο την άλλη είναι οτι το γήπεδο ξαναγίνεται απλά ενα ευχάριστο κομματι της βδομάδας.. πριν τα αγωνιστικά, κάτι πρεπει να γινει με το κωλοσυστημα εισητηρίων, να δεχτούμε οτι δεν τραβάει άλλο αυτο το πραγμα να φυγουν κ οι μπαρες κ να γυρισουμε στο κλασικό εισητηριάκι που στο κόβουν στην εισοδο.. επίσης ωραία τα σκοτάδια στο ετοιμόρροπο γηπεδάκι μας, του δίνουν εναν ακόμα πιο αντεργκραουντ αέρα, αλλά θα χουμε κανενα ατυχημα καμια μερα… κόσμος αρκετός νομίζω για ματς με εργοτελη και γενικά καλό κλίμα
ωραια ομαδα εχουμε με πολύ ωραια παιχτακια κ μαλλον ο προπονητης ριχνει πολυ δουλεια.. εγω κολησα με τον μπουζα κ δεν με βλέπω να ξεκολάω… κατι στο πατημα του μου θυμίζει σαπουντζή κ με τρελαινει… το 7 που τον αντικατεστησε ειναι εντυπωσιακα ουσιαστικός παίχτης αλλά θα προτιμούσα να τον βλέπω με αλλη φανελα..το ίδιο κ τον κολοβό κ τον αλλο τον βλάκα.. θα χει πλακα να δουμε φέτος ποτε θα παίζουν κ ποτε θα βαριούνται.. ο γιαννου τελικά ηταν λίγο αδικημενος στο μυαλο μου το ιδιο κ ο τερμας. ο μπουμάλ πορωτικός, ο σιωπης με τον μητροπουλο σκυλιά.. νομίζω αυτούς συγκρατησα τους αλλους δε θυμαμαι ονοματα… η άμυνα μπαζει αλλά με τον καιρό κ με τον βλακα λογικά θα βελτιωθεί.. μπράβο στον προπονητή για το αγωνιστικό πλάνο της ομάδας, πολύ αλλά ουσιαστική κατοχή, καλή κυκλοφορία και κινήσεις..! ωραία μπαλίτσα είδαμε, συνεχίζουμε
Όποιος δεν γουστάρει «δανεικούς» να πάει να γαμηθεί και να μην ξαναπατήσει το πόδι του στο γήπεδο.
Είναι ντροπή να βρίζουμε παίκτες που έχουν προσφέρει στον Πανιώνιο και τους πούλησε ο ίδιος ο Πανιώνιος για να επιβιώσει. (Σε αντίθεση με τα άλλα τα κωλόπαιδα που έφυγαν για την κότα και τους σιχαμένους)
Την ομάδα την έχει στήσει ο Τερεζόπουλος και είναι ο μόνος που κάνει κουμάντο.
Επίσης όποιος δεν γουστάρει την διοίκηση αν έχει τα’ άντερα να έρθει να πάρει τον Πανιώνιο.
Μη μας βρίζεις peristeri. Η αλήθεια είναι ότι δεν θα με ενοχλούσαν οι συγκεκριμένοι δανεικοί αν δεν υπήρχαν πλέον και αποδείξεις για τις σχέσεις μας με τον δημοτικό σύμβουλο Πειραιά. Τέλος πάντων όπως είπε και ο σακίλ θα πηγαίνουμε να χαιρόμαστε ήρεμα και απλά.
δε γουστάρω δανεικούς να σου πω την αλήθεια.. να παω να γαμηθώ περιστέρι?? κρίμα για τον τρόπο κ το υφος… το οτι μπαίνω στο γήπεδο με κατεβασμένους παλμούς, ήρεμος κ χαλαρός να δω μπαλίτσα σαν να μαι στο θέατρο είναι χειρότερο απ το να κόψω το γήπεδο…ένιγουει, καλά να μαστε περιστέρι
Ρε Άλεξ πλάκα μου κάνεις ?
Εδώ κρύβατε ένα χρόνο δανεικό τον Σιόβα και δύο χρόνια τον Σάμαρη και σε πείραξε που ξαναγύρισαν ο Τάσος με τον Δημητράκη που μας έσωσαν πέρσι ?
Ρε σε άλλη παραλία λέμε ……