Κυριακή 09.01.2011 15:00
Νομίζω όλη η χρονιά!
Εμείς το δικό μας καθήκον πρέπει να το κάνουμε
Το ίδιο και πρέπει να κάνει και η ομάδα και να νικήσει!
Τα υπόλοιπα τα συζητάμε μετά
Κυριακή 09.01.2011 15:00
Νομίζω όλη η χρονιά!
Εμείς το δικό μας καθήκον πρέπει να το κάνουμε
Το ίδιο και πρέπει να κάνει και η ομάδα και να νικήσει!
Τα υπόλοιπα τα συζητάμε μετά
αντε να δουμε
Δεν ξέρω αν προλαβαίνουμε το τρένο πια…
Μετά το σημερινό Χ και τις νίκες Ατρόμητου, Αστέρα και την ισοπαλία της Κέρκυρας, πλέον φαντάζει πάρα-πάρα πολύ δύσκολο.
Στην τελική δεν έχουμε κανένα δικαίωμα να υποχρεώσουμε τους φιλάθλους του αθλήματος να μας υποστούν τηλεοπτικά και του χρόνου.
Εγώ, for one, θα μπορέσω να αφιερώσω αυτό το διωρο της εβδομάδας σε κάτι ευχάριστο και όχι κάτι που μου δίνει πονοκέφαλο και με κρατάει άυπνο από τα νεύρα. Δεν φταίει σε τίποτα και η οικογένειά μου να με βλέπει συνέχεια έτσι στην τελική.
Β’ και κάθαρση.
Βρε μαγκες τι εχετε παθει ολοι αποψε;τι ηττοπαθεια ειναι αυτη;Ειμαστε αηττητοι τρεις αγωνιστικες,χωρις βεβαια κατι το ιδιαιτερο,αλλα χωρις προσθηκες μεταγραφικες ,ειναι νομιζω μια καποια αλλαγη προς το καλυτερο και ιδικα στην ψυχολογια των παικτων’‘’‘Το σπουδαιοτερο ομως δεν το λεει κανενας’‘’‘μα τρεις βαθμους διαφορα εχουμε απο τους περισοτερους αντιπαλους μας’‘’‘‘πως λοιπον εχουμε καταδικαστει απο τους περισσοτερους εδω μεσα ,δεν μπορω να το καταλαβω’‘Εξηγουμε καλυτερα’’‘15 βαθμοι στον 1ο γυρο =5 νικες ετσι;Τι στο διαλο ,με 6η7 νικες ενοειται ,και με καποιον απο τους αμεσους αντιπαλους μας ,ειμαστε σε καλυτερη θεση ναι η οχι; ΟΛΑ γινονται λοιπον,απλως θελουμε προσεκτικες κινησεις τωρα για την ενισχυση μας.Επιπλεον ,οσο δεν χανουμε’‘’‘‘το τονιζω αυτο’’‘‘χανουν οι αλλοι την ψυχραιμια τους ,οπως εμεις στον 1ο γυρο’’‘’‘‘εκει να δεις οταν πιεζει ο χρονος τι λαθη θα γινουν ,ακομα και απο βολο ηρακλη τριπολη ατρομητο κερκυρακλπ.Μια νικη με καποιον απο δαυτους στον 2ο γυρο’‘τρεχουν αυτοι.Λοιπον ψηλα το κεφαλι’’‘ειμαστε αηττητοι για3 ματσακια’‘’‘ολα γινονται λοιπον’‘‘Πανιωναρα ρε.Τι θελατε αποψε ,να μπουμε στον βολο και να σαρωσουμε; εκεινοι δεν φοβουνται λετε να μην χασουν;Αλωστε στην εδρα τους δεν κερδιζουν πλην της αεκ’’‘‘ερε τι εχει να γινει στον 2ο…ισως εμεις να ανεβαινουμε και αλλοι να κλαινε’’‘Φορτσα ολοι ρε ,τωρα αρχιζουν οι ΟΜΟΡΦΙΕΣ της Ελλαδας μας’'θειο
ΚΟΜΒΙΚΟΤΑΤΟ ΜΑΤΣ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΕΡΔΙΘΕΙ ΜΕ ΚΑΘΕ ΚΟΣΤΟΣ.ΑΝ ΔΕΝ ΚΕΡΔΙΣΟΥΜΕ ΘΑ ΑΝΟΙΞΕΙ ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΑ Η ΨΑΛΙΔΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΜΑΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΟ ΔΥΣΚΟΛΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΘΑ ΤΡΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΦΤΑΝΟΥΜΕ.ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ,ΟΧΙ ΑΝΓΧΟΣ ΣΤΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ,ΚΑΛΟ ΣΤΗΣΙΜΟ ΑΠΟ ΣΕΡ ΚΑΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΟΥΣΙΑ.Η ΞΑΝΘΗ ΟΠΩΣ ΤΗΝ ΕΙΔΑ ΜΕ ΤΟΝ ΒΑΖΕΛΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΙΔΙΑΙΤΕΡΟ,ΜΠΟΡΟΥΝ ΟΜΩΣ ΟΙ ΠΑΙΚΤΕΣ ΜΑΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΜΙΑ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΤΥΠΟΥ ΗΡΑΚΛΗ ΚΑΙ ΑΡΗ?ΚΥΡΙΑΚΗ ΚΟΝΤΗ ,ΕΛΠΙΖΩ, ΓΙΟΡΤΗ ΑΛΛΙΩΣ ΤΟ ΦΑΣΜΑ ΤΟΥ ΥΠΟΒΙΒΑΣΜΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ.ΟΛΟΙ ΓΗΠΕΔΟ ΓΙΑ ΝΑ ΣΩΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ.
δεν εχει τελειωσει τιποτα ακομα
αρκει να παρουμε 2 καλους παικτες και να παιζουμε με ψυχη
Παιδια τα πραγματα ειναι συγκεκριμενα.
Παιζουμε την κατηγορια καθε Κυριακη.
Θεωρω πως ολοι μας πρεπει να μαζεψουμε οση θετικη ενεργεια εχουμε μεσα μας απο την αγαπη που νιωθουμε προς την ομαδα μας και καθε αγωνιστικη να πηγαινουμε στο γηπεδο οσοι μπορουμε και να την διοχετευουμε στην ομαδα. Με φωνη, παλμο, πιστη, παθος. Χωρις γκρινια, χωρις κυριλικια, χωρις θεωρειες. Αυτα μπορουμε να τα λεμε εδω και να μοιραζομαστε τον πονο μας.
Ολοι μας μπορουμε να βοηθησουμε ο καθενας με τον τροπο του. Απο κοντα ή μακρυα. Δωστε δυναμη στην ομαδα μπας και σωθουμε.
Καπου διαβασα οτι εγινε προταση για Αμπουμπακαρι,Βασιλακακη’‘’‘‘Καναμε προταση η μας εκαναν; και ποιος;ποτε ;τι διαλο δεν καταλαβαινω’‘εχουμε στοχους η ετσι γραφονται παραμυθια για να γεμιζουν οι σελιδες [δυστυχως αυτο τον καιρο ,το ρεπορταζ του Πανιωνιου ειναι ανυπαρκτο,οσον αφορα την δικη μας ενυσχυση]Ποτε τελικα θα κανουμε αξιολογη μεταγραφη για να βοηθησει;οταν ξεκαβλωσει ο Μητρογλου;κουνηθητε ρε .Ποτε θα στρωσουν οι παικτες που θα παρουμε;31 του μηνος;Παντως βλεποντας εχθες τον Γιαννακη Παπαδοπουλο,δεν μπορω να πω οτι μου εκανε κλικ.καλυτερος Ο ΟΜΟ μου φαινεται’’‘‘Τελος παντων οτι ειναι να γινει πρεπει να γινει μεχρι τελος της εβδομαδος.Μετα οι στοχοι στερευουν και θα περιμενουμε τον Σκουρτη να σκεφτει οτι το σεντερ φορ ,εκτελει ,σουταρει,γι’αυτο παιζει εκει.Ενα κωλογαμημενο σουτ δεν εγινε στον βολο’’‘’‘τοσο κακο ειναι;μα τοσο κακο;και αδειο τερμα να εχει ο αντιπαλος ,εμεις δεν σουταρουμε’''γιατι γαμωτο.θειο
το ματσάκι της κυριακής - για μένα - είναι πολύ σημαντικό όπως κι αυτό του εργοτέλη. όπως είχα γράψει στν παλιό μας χώρο τα τρία πρώτα παιχνιδάκια θα δείξουν τι θα κάνουμε. μένουμε ή πέφτουμε. πάντα κατά τη γνώμη μου έτσι ; άμα καταφέρουμε και πάρουμε 4 ή ακόμα καλύτερα 6 βαθμούς στα δύο επόμενα για μένα θα δείξουμε ότι θα τους χαλάσουμε τα σχέδια που έχουν κάνει για μας. κι αυτό γιατί θα πάρουμε τα πάνω μας.
αλλά πρώτα κοιτάμε τη ξάνθη που με μανία και λύσσα πρέπει να μπούμε μέσα και με κάθε τρόπο, ακόμα και με τα χέρια πρέπει να βάλουμε γκολ και να κερδίσουμε.
ΠΑΜΕ ΡΕ ΟΜΑΔΑ
εγω
βλεποντας τον βαθμολογικο πινακα
και με νικη με ξανθη δεν ηρεμω καθολου.
μονο απο την λαρισα θα απομακρυνθουμε πολυ και θαμαστε μαζι με αλλους 2.
Αυτα ειναι!!!
ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΑΝΕΧΤΩ ΟΠΑΔΟΥΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΝΑ ΛΕΝΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΣΤΗ Β ΚΑΙ ΤΕΤΟΙΕΣ ΑΗΔΙΕΣ
ΤΕΤΟΙΑ ΗΤΤΟΠΑΘΕΙΑ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ Η ΟΜΑΔΑ ΚΑΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΗΣ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ
ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΑΣ ΚΑΤΣΕΙ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ
ΤΗΝΚΥΡΙΑΚΗ ΕΙΝΑΙ Η ΜΙΣΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ
ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΤΟ ΞΕΡΟΥΝ ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΜΕ ΝΙΚΗ ΤΗΝΚΥΡΙΑΚΗ ΠΑΤΑΜΕ ΓΕΡΑ ΣΤΑ ΠΟΔΙΑ ΜΑΣ
ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΠΙΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΜΑΣ
ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΙΣΤΟΙ ΕΚΕΙ ΔΥΝΑΤΑ ΚΑΙ ΜΕ ΠΑΘΟΣ
ΟΙ ΡΙΨΑΣΠΙΔΕΣ ΣΠΙΤΙΑ ΤΟΥΣ
Η ΝΙΚΗ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΗ ΜΑΣ
Κανένας δεν ηρεμεί με νίκη
Σε άλλη περίπτωση όμως, δεν θέλω να το συζητώ καν…
Παιδια ας πιουμε κανενα οινο-ρακομελο να φτιαξουμε λαιμο.
Δεν πρεπει να ειμαστε απαθεις και ξενερωμενοι στην κερκιδα.
Φωνη 90 λεπτα. Να δειξουμε σε αυτους που παιζουν (οποιοι και να ειναι αυτοι)οτι πιστευουμε. Οτι υπαρχουμε. Οτι μπορουμε. Τωρα πλεον οι τυχες μας ειναι στα ποδια τους κατα κυριο λογο. Κ εμεις μπορουμε να τους επιρρεασουμε θετικα.
Παμε για νικη. 90 λεπτα να ζηταμε κ εμεις την νικη με το παθος μας και την φωνη μας.
Οπως αυτοι που εδωσαν ρεσιταλ στον Βολο.
Πιστη - υποστιρηξη - φωνη.
φιλε εγω συμφωνω απολυτα μαζι σου και με τον Χρηστο.
το θεμα ειναι οτι ο κοσμος που το καταλαβαινει αυτο ειναι λιγος. δεν μπορουν 500 ατομα μονο να κανουν την διαφορα. δυστηχως.
και μην ξεχνας οτι ο κοσμος ζεσταινεται και απο τις κινησεις της ομαδας στο γηπεδο. αν δεν βαλουμε ενα γκολ ο κοσμος θα παραμεινει πεσμενος.
οκ καλα το λες αητηττοι 3 αγωνιστικες, αλλα δν υπαρχει και προοδος στο τροπο παιχνιδιου αυτο με ανησυχει εμενα. αν πιστευω οτι ενα μεγαλο μερος της καταστασης ανηκει στην ψυχολογια (τοσο για τους παικτες οσο και για εμας), αν γινει 1 νικη με ξανθη και ενα x στον Αρη πιστευω ολα θα γινουν καλυτερα.
ρε παιδες συγνωμη,τι ηττοπαθεια ειναι αυτη?
ΠΑΝΙΩΝΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ.δεν εχετε συνηθισει απο τετοια?παμε γερα την κυριακη να παρουμε το ματς.δεν εχει τελειωσει ακομα τπτ.
Εγώ θεωρώ ότι ήμασταν λίγο βελτιωμένοι. Φτάσαμε να κάνουμε τελικές προσπάθειες που στα προηγούμενα ματς δεν είδαμε σχεδόν καμία. Όχι ότι φτάνει κιόλας…
Νικη και μονο νικη!!!Δυσκολο ματς παντως,θελει πιστη και υπομονη και απο την κερκιδα
ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΕΠΙΘΕΤΙΚΟ ΤΥΠΟΥ ΜΗΤΡΟΓΛΟΥ, ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΕΙ ΝΑ ΠΑΙΞΕΙ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ? ΑΛΛΙΩΣ ΔΕΝ ΒΛΕΠΩ ΠΩΣ ΘΑ ΒΑΛΟΥΜΕ ΓΚΟΛ…