η ομαδα θα σωθει,ξεκολατε Πανιωνιος ειναι με τον α ή β τροπο θα σωθει,αυτο που με απασχολει ειναι το μετα με τους βεντουρηδες ,τους δημους και αυτα δεν κανουμε δουλεια .βεντουρη κοιτα να δωσεις την ομαδα αμεσσα γιατι η ομαδα δεν θα γινει παραρτημα κανενος.να ερθει ενας σοβαρος επενδυτης να σταθουμε διπλα οπως ξερουμε .οι σοβαροι επενδυτες θελουν τον ΠΑΝΙΩΝΙΟ ειναι μαγαζι γωνια ,χωρις πιεση και με μοναδικο επιπεδο.που θα πανε στην αεκουλα τον καφρων που αν κανει μια ηττα ουε και αλιμονο.ΑΝΕΒΑΣΤΕ ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ ΠΑΜΕ ΓΕΡΑ ΨΗΛΑ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ.
ΞΕΧΑΣΑ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥς ΠΟΥ ΜΙΛΑΝΕ ΓΙΑ Β ΤΙ ΝΑ ΠΩ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΑΣΤΕ ΣΟΒΑΡΟΙ.ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΔΕΛΦΟ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ ΟΤΙ ΤΟΝ ΒΛΕΠΕΙ ΧΑΛΙΑ ΘΑ ΤΟΝ ΡΩΤΗΣΩ ,ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΣΕ ΒΛΕΠΟΥΝ ΧΑΛΙΑ ΟΤΑΝ ΠΕΡΝΕΙΣ ΤΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ ,ΤΑ ΚΥΠΕΛΑ,ΤΗΣ ΠΟΡΕΙΕΣ ΤΗΣ ΤΡΕΛΕΣ ΣΤΟΝ ΤΣΑΜΠΙΟΝ ΛΙΝΓΚ ?
ΕΠΙΣΗΣ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ ΜΗΝ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑΖΕΣΤΕ ΜΕ ΤΗΣ ΚΟΛΟΦΥΛΑΔΕΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ ΤΗΣ ΜΑΣΑΣ ΠΟΥ ΜΙΛΑΝΕ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ,ΓΙΑ ΘΡΥΛΟΥΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΥΠΕΡολυμπιακους ΥΠΕΡπαο κτλπ ομαδες του κωλου ειναι και αυτο φαινετε οταν παιζουν ευρωπη οι κοινες γυνΑΙκες της ευρωπης ειναι.Η ΜΕΓΑΛΗΤΕΡΗ ΟΜΑΔΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΙΣΤΟΡΙΚΟΣ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ,ΓΙΑ ΠΟΛΛΟΥΣ ΚΑΙ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΜΕ ΠΕΙ.ΕΝΑ ΜΟΝΟ ΘΑ ΠΩ ΟΤΑΝ ΕΜΕΙΣ ΠΑΙΖΑΜΕ ΜΠΑΛΑ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΗΤΑΝ Α Ν Υ Π Α Ρ Κ Τ Ο Ι !!!ΠΟΙΟ ΠΛΟΥΣΙΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΛΛΕΣ ,ΠΙΟ ΜΕΓΑΛΕΣ ΟΧΙ.
Εμπρος ιστορικε κανε το καθικον σου μπορουμε ολοι πρεπει να σταθουμε διπλα στην ομαδα μας…
Με βάση τις μέχρι τώρα εμφανίσεις μας, εγώ αυτή την ομάδα του φετινού Πανιωνίου την έχω κόψει ομάδα της ισοπαλίας με το ζόρι.
Δηλ., η ομάδα κατεβαίνει για το Χ και άμα μας κάτσει κλέβουμε (με μισό-μηδέν) και καμμιά νίκη. Το άσχημο όμως είναι ότι στατιστικά αυτός που πάει για το Χ συνήθως χάνει ενώ αυτός που στοχεύει στην νίκη τσιμπάει το Χ όταν δεν του κάτσει κάτι καλύτερο.
Η ομάδα φέτος -αυτό φαίνεται ξεκάθαρα- ΔΕΝ πιστεύει στον εαυτό της. Πέρα από τις όποιες ικανότητες/αδυναμίες παικτών και συνόλου ο τομέας της ψυχολογίας είναι πολύ σημαντικός. Με ελάχιστη αυτοπεποίθηση και μειωμένη εμπιστοσύνη του ενός παίκτη προς τον άλλον η κατάσταση χειρότερα δεν γίνεται. Ελπίζω ο sir Τakis να δουλέψει πάνω σ’ αυτό αρκετά.
Βέβαια όσο θυμάμαι τον Πανιώνιο, στα καλά του η τα χάλια του, είναι μιά ομάδα που είναι ικανή από αγώνα σε αγώνα να είναι ή του ύψους ή του βάθους. Ελπίζω, για την ακρίβεια απαιτώ νίκη με την Ξάνθη, αλλά ανάθεμά με κι αν πραγματικά πιστεύω ότι είμαστε σε θέση να τα καταφέρουμε.
Μας μένουν 14 παιχνίδια και ψάχνουμε τουλάχιστον 15-17 βαθμούς. Παιδιά, αν δεν πάρουμε όλα τα “βατά” παιχνίδια εντός, αν δεν κάνουμε κάνα-δυό διπλά και αν δεν πουλήσουμε το τομάρι μας ακριβά στα θεωρητικά χαμένα παιχνίδια, τα πράγματα είναι πολύ δύσκολα, διότι 1+1 κάνει δύο και εδώ τα νούμερα δεν βγαίνουν.
Θα δούμε όμως, και μιάς και έγραψα ήδη πολλά κλισέ, ας πω κι ένα τελευταίο, “Η Ελπίδα Πεθαίνει Τελευταία…”
καλώς τα παιδιά…
πανιωνιοσ-skoda ξανθη
κάκος (κέρκυρας). βοηθοί: πάνου (αιτ/νίας), φραγκιαδάκης (δωδεκανήσου).
Δυστυχώς σε όλα τα κρίσιμα παιχνίδια φέτος στην έδρα μας πλην του Ηρακλή δε τα έχουμε κερδίσει για να ξεφεύγαμε από την δύσκολη θέση που βρισκόμασταν και βρισκόμαστε. Θέλω να ελπίζω οτι την Κυριακή αυτό θ’αλλάξει για να έχουμε και ελπίδες παραμονής.
Πάντως εγώ θα πάρω και το γούρι μου μαζί!!!
ΥΓ.Κάλο θα είναι τα ενενήντα λεπτά που θα παίζεται το παιχνίδι να στηρίξουμε την ομάδα και αν χρειαστεί να κράξουμε (που φυσικά το απεύχομαι) όπως στην περίπτωση Μπάλαμπαν στο ματς με τον Αστέρα να γίνει μετά το σφύριγμα της λήξης.
Επιτελους ο Τασουλακος.
ΚΟΛΩΝΑ!!!
Ο κόσμος πολλές φορές ζεσταίνεται και από τον υπόλοιπο κόσμο, τους 500 που αναφέρεις (αισιόδοξο νούμερο πάντως).
Ειδικά από τη στιγμή που δεν περιμένουμε κάτι καλό από την ομάδα, ίσως πρέπει εμείς να βάλουμε τα δυνατά μας…
Ωρα του ήτανε!
Στρατηγέ μου, λες?
Καλοριζικο το φορουμ παιδια και καλος ηρθα!
Μονο νικη με ξανθη γιατι στενευουν τα περιθωρια.
Καντε και ενα γκρουπ στο facebook να μαζεψουμε λαο.
φιλια σε ολους τους αδερφους Πανιωνιους
Στρατηγε μου και εγω ετσι το ειδα.
επιτελους αρχισαν να οριζουν στα παιχνιδια μας σοβαρους διαιτητες
μετα απο Κουκουλακη Κακος!
παιζουμε που παιζουμε χαλια να μην μας βγαζουν τον καρκινο και οι διαιτητς τυπου Κωνσταντινεα…
νικη εστω και με αυτογκολ
Nικη με νταριο και ραφικ στις εξεδρες να παρακολουθουν…(α καλα, εγω ειμαι στον κοσμο μου τελειως)
Νίκη 3-0 με Μαρινάκη, Κόκκαλη και Γκαγκάτση στις κερκίδες να παραληρούν.
ρε παιδια πολύ παρασκήνιο
στα αγωνιστικά δεν παιζει ο αγιος μαχο ?
την γαμησαμε..
λες να βαλει ο αγιος κακος την σφυριχτρα του ?
παμε ολοι φωνη κι οτι βγει γαμω την τρελα μου
αντε ρε παιδια ολοι μαζι αυριο για την νικη
Μεγάλε και γω μαζί σου. Φαντάζεσαι Ραφίκ και Μήτρογλα (στα καλά του) μπροστά…
Από εκεί που δεν έχουμε ποιόν να σπρώξει την μπάλλα στο πλεκτό, θα τα κάνουνε όλα που…α. Για Ντάριο δεν νομίζω, έχει ήδη υπογράψει.
Φωνη παιδια,φωνη και πιστη. 90 λεπτα.
Δυστυχώς ο Υπερ-Μάχ(ω)ο έχει συμπληρώσει κάρτες. Αν θυμόσαστε έχει πάρει κάνα δυό μέσα στην Ν. Σμύρνη για …καθυστερήσεις …έλεος !!!