Αν και το αίτημα για επαγγελματισμό είναι 100% σωστό, δεν στέκει αυτό με την προστασία έναντι των ξένων. Αν γίνει επαγγελματικό, για τις κοινοτικές θα πρέπει να μην υπάρχει όριο, εφόσον θα μιλάμε για ελεύθερη διακίνηση εργαζομένων εντός της ΕΕ. Το πραγματικό πρόβλημα είναι πως αρκετές ομάδες θα αδυνατούν να καλύψουν τις ασφαλιστικές εισφορές, εδώ ήδη δεν πληρώνουν όλα τα συμφωνηθέντα… Και πρωτάθλημα με 4-5 ομάδες δεν γίνεται.
Συμφωνώ, έτσι είναι ως προς τις κοινοτικές. Αν και δυστυχώς δεν έχω προλάβει ακόμα να ακούσω τη συνέντευξη.
Δλδ έφτιαξαν το κλειστό της Γλυφάδας οι δικοί μας για να παίζουν οι ζελες;
Κι εγω αυτο σκεφτηκα… απο την αλλη, ισως να ισοφαριζεται η χασουρα απο τη χρηση του ως ομαδα Α2 και με την απουσια ευρωπαικων αγωνων.
Ναι αν μειώνεται το τίμημα για εμάς καλό θα είναι. Απλά έχω την υποψία ότι δεν συμβαίνει αυτό
Θα ειχε ενδιαφερον να μαθουμε… επισης τι θα γινει στην περιπτωση που πρασινοι καφροι το κάνουν λαμπογυαλο…
Εδώ ακόμα και ο γάβρος λέει μπορει να παίζει Γλυφάδα μπασκετ μέχρι να φτιαχτεί το ΣΕΦ…
Ο γαβρος σίγουρα θα πρέπει να βρει μια έδρα όσο φτιάχνεται το ΣΕΦ
Από Ν Προάστια μόνο της Γλυφάδας μένει ή να περιμένουν και αυτοί πότε θα χτιστεί το κλειστό στη Ν. Σμύρνη ….
Κατάντια πάντως σε πολλά πράγματα αυτή η χώρα. Βάζουμε προδιαγραφές σε τι γήπεδα να παίζουμε αλλά γήπεδα δεν υπάρχουν και μένουμε στην πρωτεύουσα.
καπου πηρε τ’αυτι μου στο ραδιοφωνο οτι ο γαυρος (μαλλον στο μπασκετ ανδρων;) θα χρησιμοποιει ως εδρα το γηπεδο στο Ηρακλειο, οσο θα φτιαχνεται το ΣΕΦ…
Μου το έλεγε ένας ανηψιός μου. Τεράστιο περιβαλλοντικό αποτύπωμα.
Άρχισε η αποστολή των email για την ανανέωση. Για μια ακόμα χρονιά, στις επάλξεις! ![]()