5 αναρτήσεις συγχωνεύτηκαν σε ένα υπάρχον θέμα: Μεταγραφές - Φήμες (βόλεϊ Γυναικών)
Σύμφωνα με πληροφορίες το μέχρι τώρα ρόστερ διαμορφώνεται
Προπονητής : ΟΤΣΑΛ
Πασαδόρες: (ΞΕΝΗ), ΦΛΙΑΚΟΥ
Ακραιες: ΑΤΑΝΑΣΙΕΒΙΤΣ, ΡΙΣΤΙΣΕΒΙΤΣ, ΒΑΣΙΛΑΝΤΩΝΑΚΗ, ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΥ
Διαγωνιες : ΚΟΥΜΠΟΥΡΑ , (μια ακόμα )
Λίμπερο : ΞΑΝΘΟΠΟΎΛΟΥ, ΚΑΚΟΥΤΑΤΟΥ
Κέντρα: ΖΑΚΧΑΙΟΥ ,ΚΑΡΕΛΙΑ , ΛΑΜΠΡΟΥΣΗ(?)
Τέλος ακούγονται φήμες για Ντι ιουλιο (πασαδόρο Ολυμπιακού ) και για σαμανταν (κέντρο Παναθηναϊκού )ενώ με την απόκτηση της κουμπούρα ανοιγει θέση ξένης ουσιαστικά σε θέσεις που συνήθως δεν κοιτάς ξένη . Δυστυχώς η νομικού έπειτα από 3 χρόνια συνεχίζει ΖΑΟΝ
Ωραία συνέντευξη Νικολούζου στο panionianea.
Πολύ αισιόδοξα όσα ακούστηκαν. “Είμαστε εδώ για να μείνουμε” “Καρέλια θα γίνει πρόεδρος το 2027” “τότε ελπίζουμε να μπούμε στο Αρτάκης - και θα μπούμε σε άλλη ταχύτητα” “Θα ενισχυθούν και οι άνδρες - το ανδρικό ακολουθεί το γυναικείο - είναι απλά ένα χρόνο πίσω“ Μου άρεσε η κουβέντα για όραμα πιο συνολικό - όραμα όπως τότε με Τσακ σε μπάσκετ, ερασιτέχνη κτλ και την είδηση για διημερίδα Πανιώνιας ιδέας. Όπως και το μύνημα του πως “δεν χρειάζεται τόσα υβριστικά” επίσης. - πολύ σωστός. Θα φέρουν και πιο πολλά παιδιά στο γήπεδο - και θα έχουμε άλλο γήπεδο για την Ευρώπη. Μόνη διαφορετική άποψη δικιά μου πως αχρείαστη η αναφορά/σπόντα στην Αλεξάκου (με τη λογική τα εν οίκω μη εν δήμω και χωρίς να κρίνω την απόφαση καθεαυτή - λογικά σωστώτατη)/
Η μεγάλη εικόνα είναι πως έχουμε πρόεδρο με όραμα και “Think Big” που μακάρι να είχαμε και σε άλλα αθλήματα.
“αυτό που πάνε να μας κλέψουν την ιστορία μας, τουλάχιστον όσο περνάει απ’ το χέρι μου δεν θα το επιτρέψω” ό,τι καλύτερο έχω ακούσει εδώ και καιρό!
“εγώ πιστεύω ότι είμαστε πολύ μεγάλη ομάδα και θα διεκδικήσουμε και τρόπαια και αυτά που μας έκλεψαν, εμείς θα τα πάρουμε δίκαια δεν θα τα κλέψουμε”
Βομπες
Καρέλια το 2027 πρόεδρος του βόλεϊ ή του Ερασιτέχνη εννοεί ??
Βόλεϋ
Βόλεϋ
Είσαι σίγουρος?
Για αρχή ναι. Μόνο βόλλευ.
Στη συνέντευξη ήταν ξεκάθαρο πως αναφέρεται στο βόλεϊ. Αυτο το κοριτσάκι που γράφει στο Αθλέτικο πρέπει να έχει αρνητικό iq, κατά καιρούς γράφει τις παπάντζες. Δουλεύει βέβαια στο τμήμα βόλεϊ του πανιωνιου.
Το γράφει και ο Λεμονίδης πάντως
Εγω παντως θυμηθηκα κατι αποθεωσεις της Καρελια (που γενικα μου ειναι συμπαθεστατη) περσι στην Πλατεια, που καπου δεν μου “κολλαγαν”… τωρα ΙΣΩΣ αρχιζουν να μου ταιριαζουν καποια κομματια του παζλ!
Μπερδεμα… ![]()
![]()