Εχει.
Τελικά ο Δανός έγινε Todorovic?
Ανακοινώθηκε και ο Takahashi, δυστυχώς όχι ο Ran, αλλά και με τον Sho θα βολευτούμε.
Ενας Γιαπωνέζος έφυγε από το Πόλο, ένας Γιαπωνέζος ήρθε στο Βόλει
Κι ένας Γιαπωνέζος θα λάμψει στο ποδόσφαιρο
Αποικία γίναμε
2 από το πόλο ![]()
Και πως να Τακαχάσει τώρα (χιούμορ δελφινάριου το ξέρω)
Πανιώνιος ΓΣΣ - Panionios Volleyball
Αγαπημένα ·19 λ. ·
Έναρξη συνεργασίας με τον Δημοσθένη Λινάρδο.
Η διοίκηση των τμημάτων βόλεϊ του Πανιωνίου Βetsson ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον Δημοσθένη Λινάρδο. Ο διεθνής κεντρικός γεννήθηκε στις 14/2/1997 και έχει ύψος 2.01 μ.
Ξεκίνησε την καριέρα του από τον Απόλλωνα Πάτρας και ακολούθησε το πέρασμά του από την ΕΑ Πατρών. Το 2018 υπέγραψε στον Πήγασο Πολίχνης και την επόμενη αγωνιστική περίοδο φόρεσε τη φανέλα του Φοίνικα Σύρου, με τον οποίο τη σεζόν 2020-2021 κατέκτησε το Λιγκ Καπ.
Τη σεζόν 2021-2022 πήρε μεταγραφή στην Κηφισιά και ακολούθησε η πρώτη του θητεία στον Ολυμπιακό. Με τους «ερυθρόλευκους» κατέκτησε το Τσάλεντζ Καπ και το πρωτάθλημα της σεζόν 2022-2023.
Την επόμενη χρονιά φόρεσε τη φανέλα του ΠΑΟΚ και με την ομάδα της Θεσσαλονίκης πανηγύρισε την κατάκτηση του Σούπερ Καπ. Το 2024 αγωνίστηκε στον Μίλωνα και την επόμενη σεζόν επέστρεψε στον Ολυμπιακό, με τον οποίο κατέκτησε το Λιγκ Καπ και το Σούπερ Καπ αντίστοιχα.
Ο Δημοσθένης Λινάρδος δήλωσε: «Είμαι πολύ χαρούμενος που θα είμαι μέλος της οικογένειας του Πανιωνίου. Έχει χτιστεί ένα δυνατό σύνολο για την καλύτερη δυνατή πορεία, έχω ξανασυνεργαστεί με αρκετά παιδιά και νομίζω αυτό θα βγει και στο γήπεδο. Οι στόχοι μας είναι σίγουρα η τετράδα και να καταφέρουμε να πάρουμε ένα τρόπαιο. Από μέρους μου θα δώσω το καλύτερο δυνατό που έχω. Ο κόσμος της ομάδας θα είναι μαζί μας, ώστε να τα καταφέρουμε. Ώρα για δουλειά και πάνω απ’ όλα να έχουμε υγεία».
το περίμενα αυτό με τον Λινάρδο. Καλή κίνηση και πλέον η ομάδα είναι πλήρης.
Ένας γνωστής να δώσει depth chart ρε παιδιά
Με το ρόστερ αυτό θα διεκδικήσουμε είσοδο τετράδα κατά τα φαινόμενα. Προσοχή, θα διεκδικήσουμε, λέω, δεν ξέρω αν θα τα καταφέρουμε.
Το τυπάκι αυτό είναι τρομερός παίκτης. Η βελτίωση στην υποδοχή μας θα είναι θεαματική.
Ρε παιδιά, σκέφτομαι κάποιες φορές. Ποδόσφαιρο να στηρίξουμε η ομάδα πάει να ανέβει, μπάσκετ να στηρίξουμε για να επιστρέψουμε. Βόλεϊ γυναικών ομάδα αλλά και στο βόλεϊ αντρών θα είμαστε πολύ δυνατοί.
4 διαρκείας δλδ; Άντε και να έχουμε τέτοιος προβληματισμούς του χρόνου και με τους 4 στην πρώτη κατηγορία.
Λεφτά που θα βρούμε βέβαια αλλά αυτά είναι ευχάριστοι προβληματισμοί.
Το πόλο ξέχασες
Να μία ωραία ιδέα!
Να κάτσουν κάτω όλοι και μαζί με τον Ερασιτέχνη να βγάλουν και. ένα ενιαίο διαρκείας σε ποδόσφαιρο, μπάλα, βόλεϊ, πόλο με προφανώς κάποια έκπτωση και κάποια έξτρα benefits αν είναι δυνατόν.
Δεν ξέρω πως μπορεί να γίνει αυτό τεχνικά γιατί μιλάμε για άλλα ΑΦΜ κλπ αλλά μια πρώτη ιδέα θα ήταν άμα έχεις διαρκείας σε κάποιο από τα 4, να σου δίνει μία έκπτωση στα άλλα. Το ίδιο θα είναι πρακτικά.
Κερδισμένοι θα βγούν όλοι.
Μια εκπτωτική πολιτική δεν ειναι κακή ιδέα. Αλλιώς φέτος θα αναγκαστώ να περιορισώ κατά ένα… και ο κληρος πέφτει στο μπάσκετ (που πέρσι έκανα τη μικρότερη χρήση).
Η ομάδα καταλαβαίνω πως χτίστηκε με προσοχή και με προσδοκίες . Αν κρίνω από το ρόστερ έχει γίνει μια προσπάθεια να γίνει κάτι όπως το μοντέλο του Μίλωνα με προσεκτικές επιλογές σε ξένους και σε θέσεις που χρειάζεται εμπειρία (κεντρικός ,Διαγώνιος, πασαδόρος ) αλλά και επιλογές με νεαρούς με ταλέντο που έχουν πολλά να δώσουν (Νανόπουλος χαγκπαραστ) στα άκρα. Ο πασαδόρος είναι γνωστός του προπονητή και έχουν συνεργαστεί ξανά έχει παραστάσεις από γρήγορο παιχνίδι υψηλού επιπέδου έχει βρεθεί στην Εθνική με τον ατανασιεβιτς. Επίσης συμπληρώνουν το ρόστερ με παιδιά με ταλέντο μικρής ηλικίας αλλά που είναι το μέλλον του ελληνικού βόλεϊ και στελεχώνουν εθνικές . Πολλοί παίκτες προέρχονται από ακαδημίες Ολυμπιακού Παναθηναϊκού . Γίνεται πολύ προσεκτική δουλειά σε όλα τα επίπεδα και δημιουργείται μια μαγια νέων Ελλήνων παικτών που θα βοηθήσουν και στην πορεία των ακαδημιών. Κράτησαν τον μπαρμπουνη που πλέον έχει δύο γεμάτες χρονιές τον μπισετ που ήταν καταπληκτικός πέρυσι και ενδέχεται να γίνει Έλληνας και τον δρογκαρη που έχει πλέον εμπειρία είναι πολυτέλεια και πάντα είναι έτοιμος να μπει και να αλλάξει την ροή του παιχνιδιού . Στο λίμπερο έγινε πολύ καλή επιλογή καθώς μετά την χρόνια που μας πέρασε μιλάμε για ένα από τα καλύτερα λίμπερο της Ευρώπης . Ποια όμως είναι η παγίδα και το πλεονέκτημα σε όλα αυτά ; Ο Πανιώνιος έχει ένα σχεδόν υπερπλήρες ρόστερ και έχει προβάδισμα σε σχέση με τις άλλες ομάδες . Φέτος το πρωτάθλημα θα έχει 5 ξένους και 12 ομάδες που σημαίνει πολλά περισσότερα παιχνίδια αντί για 4 ξένους και 10 ομάδες . Δηλαδή ο φόρτος των παιχνιδιών ειδικά σε ομάδες που έχουν Ευρώπη θα είναι μεγάλος και η χρονιά πολύ απαιτητική . Ενώ ο Πανιώνιος θα έχει μόνο εγχώριους αγώνες σε πρωτάθλημα κύπελλο league cup . Έχω πολύ καλό προαίσθημα για τους άντρες στο βόλεϊ υπάρχει ταλέντο , όρεξη , εμπειρία . Θα δούμε … καλή σεζόν με υγεία να εχουμε
Με τους νεαρούς του Ιωνικού τι έπαιξε; Κάναμε γενική επιστράτευση;