Volley League Ανδρών 2026-2027

Αναδιάρθρωση και 12 ομάδες, 5 ξένοι, αρχής γενομένης από τη νέα σαιζόν. Πρώτοι εδώ.

4 Likes

Σύμφωνα με τα όσα έχουν διαρρεύσει είναι πιθανό να δοθεί ευκαιρία στην 3η ομάδα της Pre League να δώσει μπαράζ ανόδου, ενώ πολύ πιθανό είναι από την επαγγελματική κατηγορία αλλά και την Pre League να μην υποβιβαστεί κανείς. Θέση ή θέσεις θα ανοίξουν και στην Α2 εάν δεν υποβιβαστεί κανείς από την Pre League.

1 Like

Κρίμα αν ισχύει

Δεν καταλαβαίνω το λογο

Κι εγώ δεν μπορώ να καταλάβω, έδειξε εξαιρετικά δείγματα ο Ψαρράς με το υλικό του και στην Α1. Αν είναι δική του απόφαση πάσο, αν όχι είναι πολύ κρίμα.

1 Like

Εγώ θα πω ότι έχω εμπιστοσύνη στον Νικήτα. Δεν ξέρω αν ήταν από κοινού απόφαση ή όχι, αλλά πραγματικά ο Νικήτας έχει αποδείξει ότι ό,τι πράττει, το πράττει με γνώμωνα το καλό του τμήματος, με εξαιρετικά αποτελέσματα κιόλας κι ότι αξίζει να τον εμπιστευόμαστε. Ό,τι είναι, για καλό γίνεται.

7 Likes

Δεν είμαι σίγουρος αν το τρέχει ακόμη το τμήμα όμως.

3 Likes

@nk1890 @Mike_Panionios υπήρχε πολλή γκρίνια για την ήττα στο Κύπελλο από το Φλοίσβο. Του χρεώθηκε εξ’ ολοκλήρου το μπλακ άουτ της ομάδας από το ματς μπολ στο 3ο σετ και μετά.

Ντάξει η ομάδα ξεφούσκωσε κάπως το Μάρτιο, και όλοι θέλαμε τελικό. Αλλά και ο Φλοίσβος δεν είναι τυχαίος, μην κοιτάς τη βαθμολογία. Απέκλεισε Μίλωνα Ολυμπιακό και το κύπελλο το έχασε στις λεπτομέρειες στο τάι μπρέικ.

Οπότε προφανώς πειράζει, όπως λέει και ο Νικολούζος, αλλά θεωρώ ότι με το υλικό και μπάτζετ που είχαμε η σεζόν είναι επιτυχημένη. Και είναι ένα πρόσωπο αγαπητό στο σύλλογο με πολύχρονη θητεία, αν του δώσεις καλύτερο υλικό και δεις ότι δεν μπορεί τότε άλλαξε τον.

3 Likes

Πάντως η απουσία του από την ομαδική φωτογράφηση μάλλον τυχαία είναι. Επίσης λείπει κι ο Νικήτας, λέτε να φεύγει κι αυτός; :slight_smile:

Η ομάδα άλλαξε πλέον επίπεδο και θα ακούγονται και θα γράφονται πολλά γιατί η προβολή είναι μεγαλύτερη πλέον. Το τι θα γίνει, ποιος θα φύγει, ποιος θα έρθει, θα φανεί οσονούπω. Το τμήμα έχει κερδίσει δικαιωματικά το να δέχεται τη λιγότερη, αν όχι καθόλου, γκρίνια σε σχέση με όλα τα άλλα, πολύ περισσότερο όταν μιλάμε για ένα άθλημα τους κανόνες και τη στρατηγική του οποίου ελάχιστοι από εμάς καταλαβαίνουμε. Έχουν γνω΄ση οι φύλακες πάντως.

1 Like

Γιουτο ποιος τον χρεωσε δλδ;

Γκρίνια από ποιον; Και από πού προκύπτει ότι υπήρχε γκρίνια; Αν μιλάμε για τους γνωστούς των σόσιαλ, δεν έχουν καμία επίδραση στο πώς λαμβάνονται οι αποφάσεις στο τμήμα - και ευτυχώς! Αν μιλάμε για κάτι άλλο, θα το άκουγα με ενδιαφέρον.

1 Like

Εξ όσων γνωρίζω, το τρέχει. Και πιστεύω ότι αν πάψει να το τρέχει, θα το μάθουμε άμεσα.

Η διοίκηση

Πολύ πρόχειρα, δεν μπορώ να σκεφτώ διοίκηση άλλης ομάδας (στο βόλεϊ και όχι μόνο) να έχει τόσα χρόνια τον ίδιο προπονητή, να τον έχει στηρίξει μετά από υποβιβασμό, μετά από χαμένο τελικό, μετά από εκκίνηση με 3 ήττες σε σεζόν που η ομάδα ήταν φαβορί για την άνοδο, να τον διατηρεί για πρώτο προπονητή, παρότι δεν είχε την ανάλογη εμπειρία, στην Α1 στην πρώτη χρονιά της ομάδας στην κατηγορία αυτή στην ιστορία της, και που εν τέλει τον στήριξε μετά από 6 ήττες σε 7 αγώνες κατά το ξεκίνημα και τελείωσε τη σεζόν μαζί του. Οπότε για ποια γκρίνια από ποια διοίκηση μιλάμε;

Εγώ, πάλι, πιστεύω ότι, αν θες να κάνεις περαιτέρω βήματα και να πας πιο ψηλά, πρέπει να πάρεις και αποφάσεις δύσκολες. Και όλες οι ενέργειες που θα γίνουν εκεί κατατείνουν.

2 Likes

ο Μαϊστόροβιτς ποιος είναι;

1 Like

Δεν ξέρω. Και δεν ξέρω αν ισχύει κιόλας.

Εγώ καταλαβαίνω πως θα γίνει μεγάλη αναβάθμιση στο ρόστερ, στο μπάτζετ κλπ κ έτσι υποχρεωτικά κάποιοι πρέπει να αποχωρήσουν

2 Likes

Για να δούμε. Προφανώς όλοι γουστάρουμε και ευχαριστούμε όσους ρίχνουν χρήματα και ανεβάζουν το μπάτζετ για να κάνουν την ομάδα μας να πρωταγωνιστεί.

Απλά κι εμείς ως φίλαθλοι δενόμαστε με κάποιες Πανιώνιες μορφές, και προσωπικά οι αποχωρήσεις Νέσιτς και Ψαρρά με απογοήτευσαν γιατί τους γούσταρα πολύ σα μορφές και δεν θεωρώ ότι απέτυχαν. Αν έρθουν καλύτεροι και φέρουν μεγαλύτερες επιτυχίες φυσικά όλοι θα χαρούμε.

3 Likes

Και η δικη μου αποψη παντως ειναι οτι εχει ολοκληρώσει τον κυκλο του ο κόουτς.

Για το στεπ απ θα πας σε διαφορετική λυση και σίγουρα το έχουνσυζητήσει καιρό τώρα. Δεν ειναι κατι ξαφνικό.

Ειμαι απολυτα ικανοποιημένος με τη μέχρι τωρα παρουσία του και τη θεωρώ ακρως πετυχημένη.

4 Likes