Βλαδίμηρος Γιάνκοβιτς / Vladimir Jankovic

Το ανοίγω λοιπόν εγώ είναι μέγα θέμα και κεφάλαιο για μας , ελπίζω και για τον ίδιο.
Αυτός πρέπει να είναι ο ηγέτης μας για τα επόμενα χρόνια , ο σαλπιστής μας , αυτός που όλοι θα κοιτάζουμε όταν σκουραίνουν τα ματς.
Βγάλτο το θηρίο που κρύβεις μέσα σου ρε παλίκαρε - αφού το βλέπουμε όλοι - δεν πιστεύω πως το βλέπουμε επειδή έτσι θέλουμε να το βλέπουμε.
Μπασκετάκι ξέρεις , τα βασικά σίγουρα τα έχεις , αρχίδια και ψυχή μες στο γήπεδο επίσης στον υπερθετικό , θέριεψε παιχταρά μου να τους γαμήσουμε δε φαντάζεσαι τι χαρά θα πάρουμε!!!
Ξεκίνα να βλέπεις κασέτες με Φάνη Χριστοδούλου εντατικά.Εμείς εδώ είμαστε.
Αφού το χεις ρε…

Μου σηκώθηκε η τρίχα όταν φωνάξαμε βλάντο βλάντο οε οε οε! πραγματικά συγκινητική στιγμή. Μπορείς! Το έχεις! Άκου τον ουτοπία!

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Βλαδίμηρος Γιάνκοβιτς στο περιοδικό «Life»:

«Η κλήση μου στην Εθνική Ανδρών αποτελεί το μεγάλο μου όνειρο και παράλληλα μου δίνει ένα τεράστιο κίνητρο να συνεχίσω να βελτιώνομαι. Δεν θέλω να κοιτάζω μακριά, καθώς αυτό είναι ένα από τα λάθη που μπορεί να με κρατήσει πίσω. Είμαι πολύ ευχαριστημένος από τις συνθήκες που υπάρχουν στον Πανιώνιο και από τον τρόπο με τον οποίο με έχει αγκαλιάσει ο κόσμος του. Το πρώτο πράγμα που θέλω αυτή την στιγμή, είναι να βοηθήσω την ομάδα μου να τερματίσει στην τρίτη θέση της Α1, όπως της αξίζει. Αλλά σε προσωπικό επίπεδο, η μεγάλη μου φιλοδοξία είναι να φορέσω και πάλι την φανέλα με το Εθνόσημο, αλλά σε επίπεδο ανδρών».

-Τι χρειάζεται για να το πετύχεις;

«Η απάντηση είναι γνωστή και τετριμμένη. Δουλειά και μόνο δουλειά. Θεωρώ τυχερό τον εαυτό μου που βρίσκομαι στον Πανιώνιο, οπού υπάρχει ένα επιτελείο ανθρώπων που βοηθάει κάθε παίκτη ατομικά να γίνει καλύτερος. Από τους προπονητές και τον γυμναστή, ως και τους ανθρώπους της διοίκησης. Συνεπώς είναι στο χέρι μου να εκμεταλλευτώ αυτή την κατάσταση, πρώτον για να βοηθήσω την ομάδα μου να πάει ψηλά και δεύτερον για να βοηθήσω τον εαυτό μου».

-Έχοντας μεγαλώσει σε Νέα Σμύρνη, Παλαιό Φάληρο και Βούλα, τι νιώθεις ότι σημαίνει ο Πανιώνιος για τα Νότια Προάστια;

«Σε πρώτη φάση θα πω ότι χωρίς καμία υπερβολή, ο μπασκετικός Πανιώνιος είναι το καμάρι των Νοτίων προαστίων, καθώς πέραν της τεράστιας ιστορίας που κουβαλάει, είναι μια ομάδα που χάρη στον πρόεδρο Ηλία Λιανό, βγάζει «υγεία» και διακρίνεται από συνέπεια. Συνολικά, ωστόσο, ο Πανιώνιος αντιπροσωπεύει κάτι ιδιαίτερο για τα Νότια Προάστια, καθώς η ποδοσφαιρική ομάδα είναι σταθερά στην Superleague και τροφοδοτεί με παίκτες σπουδαίες ομάδες, το πόλο έχει φέρει μεγάλες διακρίσεις και φυσικά το γυναικείο μπάσκετ είναι μόνιμα στις κορυφαίες θέσεις του πρωταθλήματος. Μέσα σ’ όλα δεν πρέπει να ξεχνάμε πόσα παιδιά απασχολούνται σε όλα τα τμήματα του Πανιωνίου. Απλά είναι κρίμα που ζούμε σε αυτή την δύσκολη εποχή και δεν μπορούν να γίνουν κάποιες κινήσεις, ώστε ο σύλλογος να γίνει ακόμα πιο δυνατός και να συσπειρώσει όλο τον φίλαθλο κόσμο των Νοτίων προαστίων».

-Εσύ, πάντως, με το πέρασμα των χρόνων έχεις γίνει πιο δυνατός, τόσο πνευματικά όσο και σωματικά.

«Το πιο σημαντικό είναι να γίνεσαι δυνατός στο μυαλό. Σωματικά είναι εύκολο, καθώς δεν χρειάζεται πολλή σκέψη για να σηκώσεις μια μπάρα ή έναν αλτήρα. Ακόμα και γι’ αυτό, βέβαια, θα πρέπει να έχεις τη σωστή νοοτροπία. Είχα φθάσει σε ένα σημείο που έβλεπα ότι θα μείνω με την «ταμπέλα» του ταλέντου. Αποφάσισα ότι πρέπει να το αλλάξω αυτό και με την βοήθεια του Πανιωνίου, της οικογένειας μου και ανθρώπων που με στηρίζουν, έχω βελτιώσει κάποια πράγματα. Ακόμα, όμως, χρειάζομαι πολλή δουλειά σε πολλούς τομείς».

-Από τον πατέρα σου εκτός από τα καλά αθλητικά γονίδια, τι άλλο έχεις πάρει;

«Την τρέλα και την αγάπη του για το μπάσκετ. Και θα τον ευχαριστώ μια ζωή γι’ αυτά, όπως και την μητέρα μου για την αγάπη της κι όλα όσα έχει κάνει για μένα. Και φυσικά πρέπει να πω κι ένα μεγάλο «ευχαριστώ» στον κόσμο του Πανιωνίου που σε κάθε αγώνα επί 20 χρόνια, φωνάζει το όνομα του πατέρα μου».

«Ακόμα είμαι μικρός και δεν έχω επισκεφθεί τόσες πολλές πόλεις της Ευρώπης, αλλά απ’ όσα μέρη έχω δει, είναι βέβαιο πως τα Νότια Προάστια δεν συγκρίνονται με τίποτε άλλο στην Ευρώπη. Κάθε περιοχή έχει τα δικά της χαρίσματα και όλα συνδέονται με την θάλασσα. Είχα διαβάσει μια δήλωση του παλιού παίκτη του Παναθηναϊκού Αντόνιο Ντέιβις, πως η διαδρομή της παραλιακής είναι η καλύτερη του κόσμου και μεγαλώνοντας συμφωνώ απόλυτα».

Μπραβο Βλαδιμηρε! Για παντα στη Πανιωναρα!

Ανακοίνωση του Πανιωνίου για τον Γιάνκοβιτς

Ο Πανιώνιος εξέδωσε ανακοίνωσε με την οποία αναφέρεται λεπτομερώς στα όσα έχουν συμβεί τις τελευταίες δύο μέρες με τον Βλαδίμηρο Γιάνκοβιτς. Το κείμενο έχει ως εξής: “Σχετικά με το θέμα που προέκυψε με τον αθλητή μας Βλαδίμηρο Γιάνκοβιτς η ΚΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ οφείλει να γνωστοποιήσει τα ακόλουθα :
Ο αθλητής αυτοβούλως και χωρίς φυσικά την συναίνεση, ή έγκριση της ΚΑΕ, αφού ούτε καν προηγήθηκε εκ μέρους του έγκαιρη ενημέρωση μας, όπως στοιχειωδώς επιβάλλεται, υπεβλήθη σε ιατρική επέμβαση σε ιατρικό κέντρο της Θεσσαλονίκης από ιατρό της επιλογής του.
Εκ των υστέρων, πληροφορηθήκαμε το γεγονός αυτό πρώτα ( ! ) από συγκεκριμένο αθλητικό site, που για λόγους αρκούντως διαφανείς έτυχε προνομιακής ενημερώσεως από την πλευρά του αθλητή και κατόπιν από τον εκπρόσωπο του..
Το ιατρικό επιτελείο της ΚΑΕ, του οποίου προΐσταται, ως γνωστόν, ο εξέχων χειρούργος ιατρός κ. Νικολάου, γνωρίζοντας άριστα το ιστορικό και την καθημερινή εξέλιξη της πορείας της υγείας του αθλητή μας, είχε διαβεβαιώσει τον ίδιο προσωπικά και την διοίκηση της ΚΑΕ ότι οι ενοχλήσεις που, κατά καιρούς, αισθανόταν, ήτο δυνατόν να αντιμετωπισθούν με συντηρητική αγωγή , χωρίς διακινδύνευση χειροτερεύσεως της καταστάσεως του, μέχρι το πέρας των αγωνιστικών υποχρεώσεων της ομάδας, οπότε και θα επανεξετάζετο το θέμα της χειρουργικής επεμβάσεως.
Μάλιστα, κατά την πληροφόρηση, που μας παρέσχε εγγράφως ο εκπρόσωπος του αθλητή, την ίδια άποψη είχε διατυπώσει και ο ιατρός που σήμερα τον εγχείρησε, σε πρόσφατη εξέταση που του έκανε, κατόπιν αδείας της ΚΑΕ, προκειμένου ο αθλητής να έχει και μια δεύτερη γνώμη.
Το ίδιο διάστημα η ομάδα χειρίστηκε, όπως άλλωστε πράττει ανεξαιρέτως, με ιδιαίτερη προσοχή και υπευθυνότητα την περίπτωση του αθλητή μας, προτάσσοντας το καλό της υγείας του και τηρώντας με ευλάβεια τις οδηγίες του ιατρικού επιτελείου.
Όσες φορές ο αθλητής παραπονέθηκε για ενοχλήσεις, ήταν άμεση η απόφαση των υπευθύνων της ομάδας για την μη συμμετοχή του στις προπονήσεις, ή σε επίσημους αγώνες, επιδεικνύοντας έμπρακτα ιδιαίτερη ευαισθησία στο ζήτημα αυτό. Είναι περιττό να αναφέρουμε τα αντίστοιχα φύλλα αγώνων.
Συνεπώς, είναι σαφές και αυταπόδεικτο, ότι ο αθλητής αποφάσισε, αποβλέποντας στο προσωπικό, στενά οικονομικό του συμφέρον, να πραγματοποιήσει σήμερα μία επέμβαση, που μπορούσε ακινδύνως να υποβληθεί σ’ αυτήν μετά το πέρας των αγωνιστικών υποχρεώσεων του, προκειμένου να εκμεταλλευθεί το προσεχές χρονικό διάστημα, κατά το οποίο η ομάδα θα δίνει κρίσιμους αγώνες για την τελική κατάταξη της στο εν εξελίξει πρωτάθλημα, για την αποθεραπεία του, έτσι ώστε με τη λήξη της αγωνιστικής περιόδου, η οποία συμπίπτει και με τη λήξη του συμβολαίου του, να δύναται να διαπραγματευθεί, απαλλαγμένος από το συγκεκριμένο πρόβλημα, προτάσεις άλλων ομάδων κατά την επερχόμενη μεταγραφική περίοδο.
Έτσι εξηγείται και η συνεχής κωλυσιεργία στην πρόταση μας για επέκταση του συμβολαίου του.
Προκαλεί, τουλάχιστον απογοήτευση, μια τέτοια κυνική συμπεριφορά εκ μέρους ενός αθλητή , τον οποίο η ΚΑΕ από την ηλικία των 16 ετών ενέταξε στο δυναμικό της, παρέχοντας του την μέγιστη δυνατή οικονομική, ηθική και αθλητική υποστήριξη.
Υπενθυμίζεται ότι κατά την περσινή αγωνιστική περίοδο η ομάδα μας αντιμετώπισε πέντε περιπτώσεις σοβαρών τραυματισμών αθλητών της, Ελλήνων και ξένων και ουδείς εξ αυτών διετύπωσε την παραμικρή επιφύλαξη, τόσο για το έργο και την ποιότητα υπηρεσιών του ιατρικού επιτελείου, όσο και για την αμέριστη και καθολική συμπαράσταση και υποστήριξη της ΚΑΕ, αντιθέτως όλοι, δημόσια αναφέρθηκαν με τα καλύτερα λόγια.
Κατά τα λοιπά θα αποφανθούν τα αρμόδια δικαιοδοτικά Όργανα”.

!!! :angry: :angry: :angry: :angry:

Οοοο! Σκληρή ανακοίνωση που μεταδίδει μια σιγουριά για την επιχειρηματολογία της!

Ως ανακοίνωση μου αρέσει πολύ! Αν αυτά που αναφέρει αληθεύουν τότε μου αρέσει κι η στάση της ΚΑΕ! Εννοείται οτι οι αιχμές προς τον παίκτη είναι σκληρές όπως κι αυτές που αφορούν τον μάνατζερ του!!! Είτε τον συμβούλευσε έτσι ο μανατζερ του, όπως αφήνεται να εννοηθεί στην ανακοίνωση, είτε όχι την ΚΥΡΙΑ ΕΥΘΥΝΗ την έχει πάντα ο αθλητής!!!

Στο καλό Βλαντο κι οτι επιθυμεις…

Για την ιστορία, ποιός είναι ο μανατζερ του;;;; Το site που μετέδωσε τα νέα θα σηκώσει άραγε την ανακοίνωση της ΚΑΕ;;;

Την ανέβασε και έβαλε και το παρακάτω σχόλιο ο διευθυντής του.
Είναι κρίμα να γίνονται τέτοια μπερδέματα μεταξύ ΚΑΕ και αθλητή, όπου ο φίλαθλος είναι απλά ο βομβαρδιζόμενος άμαχος που έτσι κι αλλιώς θα σταναχωρηθεί όποιος κι αν φύγει, πόσο μάλλον αν την κάνουν και οι 2.

http://www.basketblog.gr/pages/ViewContent.aspx?l=1&e=i&p=3&i=100283&t=1&c=126&w=0&m=1

Για την υπόθεση Γιάνκοβιτς έχουμε πάρα πολλά να πούμε. Δεν θα το κάνουμε τώρα, θα περιμένουμε και θα έρθει η κατάλληλη στιγμή. Σήμερα θα περιοριστούμε σε αυτά που μας… “καταμαρτυρούν”!
“… Εκ των υστέρων, πληροφορηθήκαμε το γεγονός αυτό πρώτα (!) από συγκεκριμένο αθλητικό site, που για λόγους αρκούντως διαφανείς έτυχε προνομιακής ενημερώσεως από την πλευρά του αθλητή και κατόπιν από τον εκπρόσωπό του” γράφει στην ανακοίνωσή του ο Πανιώνιος. Συγγνώμη κιόλας που κάνουμε τη δουλειά μας.

● Συγγνώμη που ενδιαφερόμαστε για την υγεία των διεθνών (και όχι μόνο) αθλητών, συγγνώμη που ξεροσταλιάζουμε στα τηλέφωνα και δεν περιμένουμε τη “γραμμή” που θα δώσετε.
● Συγγνώμη που ενδιαφερθήκαμε, για λόγους “αρκούντως διαφανείς”.
● Συγγνώμη που τυγχάνουμε προνομιακής ενημέρωσης από τη συντριπτική πλειοψηφία των ανθρώπων του χώρου, αλλά μας εμπιστεύονται.

Τυγχάνει να είμαστε το κορυφαίο αμιγώς μπασκετικό site στην Ελλάδα, οπότε μοιραία -και παρά τη θέλησή σας- θα μαθαίνει από εμάς πράγματα ο κόσμος.

Αν μπορείτε στείλτε μια συμπληρωματική ανακοίνωση με τα αρεστά σε σας αθλητικά μέσα, για να γνωρίζουν στο εξής όσοι με τον έναν ή άλλο τρόπο έχουν σχέση με τον Πανιώνιο πού θα μιλάνε.

Τα υπόλοιπα θα τα αναλύσουμε διεξοδικά στην πορεία. Γιατί αυτή η ανακοίνωση είναι “ντροπή” για τον ιστορικό. Κι η ντροπή είναι στους συντάκτες της…

Προφανως το δημοσιευμα στο οποιο απανταει η καε στην ανακοινωση της (και μετα ακολουθει η ανταπαντηση του σαϊτ στην καε) ειναι το ακολουθο.

http://www.basketblog.gr/pages/ViewContent.aspx?l=1&e=i&p=3&i=100216&t=1&c=126&w=0&m=1

Έπαιζε δύο μήνες με ρήξη!

Ο Βλαδίμηρος Γιάνκοβιτς υποβλήθηκε σήμερα σε εγχείριση στην ποδοκνημική και θα μείνει εκτός αγωνιστικής δράσης για περίπου τέσσερις εβδομάδες.
Ο Δρ. Παναγιώτης Συμεωνίδης, κορυφαίος στο είδος του, έμεινε απόλυτα ευχαριστημένος από το αποτέλεσμα της χειρουργικής επέμβασης, η οποία έγινε στο Διαβαλκανικό Κέντρο στη Θεσσαλονίκη, αλλά και άφωνος από το θέαμα που αντίκρισε όταν κατ’ αρχήν αφαιρέθηκε η βίδα από το πόδι του παίκτη του Πανιωνίου.

Ο παίκτης έπαιζε τους δύο τελευταίους μήνες με μερική ρήξη τένοντα (!), γεγονός που δεν μπορούσε να φανεί στη μαγνητική, λόγω της παρουσίας της βίδας στο πόδι του αθλητή. Αν δεν έκανε την επέμβαση, κινδύνευε με ολική ρήξη τένοντα, που θα τον κρατούσε πολλούς μήνες εκτός γηπέδου.

Άρα, εξ αποτελέσματος, η κοινή απόφαση με τον Πανιώνιο, το γεγονός ότι έβαλαν αμφότεροι την υγεία πάνω από το πρόσκαιρο συμφέρον, ήταν μονόδρομος.

Κι επειδή κάποιοι ψέλλιζαν ότι ο Γιάνκοβιτς ήταν υπερβολικός στις διαμαρτυρίες του για πόνους στο πόδι, μετά την αποκάλυψη ότι έπαιζε δύο μήνες με ρήξη τένοντα, μάλλον πρέπει να ανασκευάσουν άμεσα…

Και τωρα τι θα κανουμε χωρις τον βλαδιμηρο πως θα σηκωνουμε τις κουπες πως θα νικαμε τους ικαρους και τα ρεθυμνα επαθα ολικη ριξη εγκεφαλου . αντε στο καλο vlado!

Αν η διοίκηση στην ΚΑΕ είχε σαφή προσανατολισμό για την επόμενη ημέρα, γενικά για την ομάδα αλλά και ειδικά για το Γιάνκοβιτς, αυτό που όφειλε να κάνει είναι να πεί απλά και καθαρά " ο κος Λιανός, στην τάδε του μηνός εν μέσω των πολλαπλών ταξιδιών του στο εξωτερικό θα αφιερώσει μια ολόκληρη μέρα για να καταλήξουν απο κοινού με τον αθλητή για την ανανέωση του συμβολαίου του"
Αυτό αξίζει σε μια ΚΑΛΗ Καε, με ανθρώπους μπασκετικούς και με όραμα, ενώ παράλληλα δείχνει και την ειδική μέριμνα με την οποία (αναφέρεται και στην ανακοίνωση) περιβάλλει το Βλάντο όλο αυτό τον καιρό.
Ετσι κατα την γνώμη μου, ξεκαθαρίζει (η ΚΑΕ) το τοπίο μιας και αν έρχόταν ο αθλητής στη συνάντηση και στη συμφωνία θα πορευόμασταν όλοι μαζί. Εξάλλου είναι ίσως ο μοναδικός αθλητής που στο μέλλον μπορούσε να αποφέρει “κάτι” στο ταμείο της.
Αν δεν ερχόταν είναι προφανές οτι είχε διαλέξει κάποιον άλλο δρόμο.
Αλλά θα ήταν ξεκάθαρα τα πράγματα, εντελώς.

Τώρα διαβάσαμε ένα “σωστό” κείμενο που προασπίζει τα συμφέροντα της ΚΑΕ, με δόση εγωισμών και καταγγελιών για δημοσιογράφους. Είδαμε και μια “υπεράσπιση” απο αυτόκλητους, πάνω στη βάση της υγείας ενός αθλητή.
Δηλαδή ο καθένας κρύβεται πίσω απο κάτι. Και οι 2 διεκδικούν το δίκιο και το έχουν ας πούμε, αλλά εγώ που είμαι στα τσιμέντα και στις πλαστικές του Αρτάκης κάμποσα χρόνια, νοιώθω μαλάκας αφού κανένας δεν ασχολείται με την επόμενη μέρα της αγαπημένης μου ομάδας.
Η επόμενη μέρα στην ΚΑΕ, θα προτιμούσα να είχε αναλυθεί εδώ και αρκετό καιρό, γιατί πολύ φοβάμαι οτι θα φτάσουμε να ασχοληθούμε σε ακατάλληλη ημερομηνία και στεγνοί απο έμψυχο υλικό.

ΥΓ μαλάκας ένοιωθα και την περίοδο των ηττών που η ομάδα έπαιζε “πειραγμένα” και σίγουρα ο Γιάνκοβιτς ήταν “κάπως” είτε για δικούς του λόγους είτε απο επιλογή του προπονητή. Ο τελευταίος βέβαια είναι άλλο κεφάλαιο για αναλύσεις απο ειδικότερους απο εμένα.

Κώστα διαφωνώ για τις ευθύνες που ρίχνεις στην ΚΑΕ.
Στην ανακοίνωση γράφει:
Έτσι εξηγείται και η συνεχής κωλυσιεργία στην πρόταση μας για επέκταση του συμβολαίου του.
Συνεπώς η πρόταση για επέκταση έγινε. Δηλαδή ο Βλάντο θα ζητούσε και συνάντηση με τον Λιανό και του την αρνήθηκαν? Λες και την πρόταση για επέκταση του συμβολαίου θα την έκανε κάποιος άλλος πέρα από τον Λιανό?

Έχουμε τα εξής:

1. Ο Βλάντο πριν 3 χρόνια νομίζω έκανε δηλώσεις για τα όνειρα του να παίξει σε ΠΑΟ/Ολυμπιακό (ή εξωτερικό) και ο Πανιώνιος να βγάλει λεφτά από αυτόν. Καμία αναφορά για καριέρα στον Πανιώνιο.
  2. Την τελευταία χρονιά του συμβολαίου του αποφάσισε να σοβαρευτεί και να προπονηθεί κάνοντας ένα άλμα στην απόδοση του. Προφανώς για να κάνει καλό συμβόλαιο το καλοκαίρι.
  3. Επιλέγει να κάνει την εγχείριση τώρα (ώστε να είναι έτοιμος όταν τελειώσει το συμβόλαιό του) και να αφήσει ξεκρέμαστη την ομάδα αντί να περιμένει στο τέλος της σαιζόν, όπως του πρότεινε το επίσημο ιατρικό τιμ (Νικολάου). Όλα αυτά χωρίς να ειδοποιήσει κανέναν.

Μου είναι ξεκάθαρο ότι ο Βλάντο θέλει να φύγει. Ένα μεγάλο κρίμα επειδή λόγω ονόματος και ιστορίας (γέννημα θρέμα στον Πανιώνιο) θα μπορούσε να είναι ο ηγέτης μας για πολλά χρόνια. Πόσο θα ήθελα να ακούσω από το στόμα του ότι ονειρεύεται τίτλους με τον Πανιώνιο, αντί για μεταγραφή…

ΥΓ: Κατά τα άλλα παίκτες από τις υποδομές και κουραφέξαλα. Αν τελικά φύγει ο Βλάντο το καλοκαίρι τι κέρδισε η αντρική ομάδα του Πανιωνίου από αυτόν? Μια κουτσή χρονιά? (και χάσιμο χρόνου για να προετοιμάσουμε έναν παίκτη για ΠΑΟ/ΟΣΦΠ?)

Δεν ρίχνω ευθύνες, έτσι στον αέρα.
Και βέβαια διάβασα αυτό που σημειώνεις, αλλά η ΚΑΕ διαλέγει να αναφέρεται στον αέρα.
ΠΟΤΕ, ρωτάω έγινε η πρόταση και γιατί δεν ανακοινώθηκε η πρόθεση ή η συνάντηση.
Απλά λέω, οτι αν είχε συμβεί αυτό, η ΚΑΕ και ο Λιανός θα είχαν καθαρίσει. Τώρα όλοι κρύβονται πίσω απο υποτιθέμενα ραντεβού, πίσω απο το δάκτυλό τους δηλαδή.
Εμείς οι φίλαθλοι όμως το δάκτυλο αν δεν έχει μπεί ήδη, οδεύει για άλλη μια φορά να μπεί στον κ… μας.

Λόγω της βαρύτητας του ονόματος δεν θα γράψω πολλά .

Μερικές παρατηρήσεις μόνο :

Μάλλον ο Νικολάου είναι άσχετος γιατρός , η ΚΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ φέρεται απάνθρωπα σε όσους αθλητές της έχουν πρόβλημα τραυματισμών , αν δεν έχουμε πενταετές πλάνο καλύτερα να το κλείσουμε το μαγαζί και αν γίνονται συζητήσεις για ανανεώσεις συμβολαίων , καλά θα κάνει η ΚΑΕ για να γίνεται πιστευτή να δημοσιοποιεί ημερομηνίες και ώρες των ραντεβού , όπως κάνει κάθε σωστή και σεβόμενη τους φιλάθλους της αθλητική εταιρία .

Παρεμπιπτόντως το όνομα του μάνατζερ νομίζω είναι Σπανός και πριν από μήνες είχε κάνει πρόταση και σε ξένο μας παίκτη να αγοράσει το μπάι άουτ του.

ΥΓ: Κατά τα άλλα παίκτες από τις υποδομές και κουραφέξαλα. Αν τελικά φύγει ο Βλάντο το καλοκαίρι τι κέρδισε η αντρική ομάδα του Πανιωνίου από αυτόν? Μια κουτσή χρονιά? (και χάσιμο χρόνου για να προετοιμάσουμε έναν παίκτη για ΠΑΟ/ΟΣΦΠ?)

Εδω είναι όλη η ιστορία. Μετά απο τουλάχιστον 6 χρόνια αναμονής χρημάτων συμβολαίων και κόπου, παίρνουμε ούτε μισή χρονιά και ένα άντε γειά. Τελικά αξίζει να ασχολούμαστε , Πετρόπουλος , και να χάνουν την μισή ζωή τους κάποια άτομα ; Γιατί χρόνια τώρα μιλάμε για πλάνα και υποδομές και όλο προδοσίες ή λάθος χειρισμούς απο την καε έχουμε. Και το αποτέλεσμα πάντα το ίδιο. Φυγή.

Ναι ο Νίκος Σπανός, είχε παίξει και σε μας, προερχόμενος απο Ιωνικό Νίκαιας αν δεν κάνω λάθος. Η προνομιακή του σχέση με το μπασκετμπλογκ του κογκαλίδη, μάλιστα, καταδείχτηκε στην ανακοίνωση της καε.

Οι ακαδημίες δεν αρκεί να μαθαίνουν μονο το άθλημα, πρέπει να δημιουργούν δέσιμο των μικρών με το σύλλογο.
Η λογική θα γραφτώ στον πανιώνιο που χει καλές ακαδημίες για να πάρω μεταγραφή αργά ή γρήγορα πρέπει να κοπεί από μπάσκετ και ποδόσφαιρο!

Όσο για το βλάντο, αν δεν είχε το επώνυμο θα περιμέναμε 6 χρόνια να δούμε μία χρονιά?..

Ο Βλαδίμηρος Γιάνκοβιτς θα απολογηθεί την Πέμπτη (19/04) για το γεγονός ότι υποβλήθηκε σε επέμβαση χωρίς πρώτα να ενημερώσει το ιατρικό επιτελείο του Πανιωνίου.

Ο φόργουορντ του “Ιστορικού” είχε υποβληθεί σε επέμβαση την Πέμπτη 5 Απριλίου και άμεση ήταν η αντίδραση της ΚΑΕ. Ο Γιάνκοβιτς κλήθηκε σε απολογία και την Πέμπτη (19/04) θα δώσει τις εξηγήσεις του, από τις οποίες θα εξαρτηθεί και η περαιτέρω στάση της ΚΑΕ απέναντί του.

Τελικά δεν εμφανίστηκε και έστειλε υπόμνημα μέσω του μάνατζέρ του:
http://www.basketnet.gr/main/1/a1/teams/1/panionios-men/articles/1/jan-panionios-apologia.html

Ως το πιο ιδανικό προπονητικό δίδυμο χαρακτήρισε ο Βλαδίμηρος Γιάνκοβιτς, μιλώντας στο Eurobasket.com, μία ενδεχόμενη συνεργασία Ντούσαν Ίβκοβιτς και Ζέλικο Ομπράντοβιτς.

Μάλιστα, ο Έλληνας φόργουορντ αποκάλυψε πως θα επιθυμούσε να αγωνιστεί -κάποια στιγμή- στον Παναθηναϊκό ή τον Ολυμπιακό, ωστόσο ο Πανιώνιος είναι πάντα η ομάδα της «καρδιάς» του, όπως είπε.

Για το τι προβλέπει ότι θα γίνει στα ελληνικά play offs και στο Final 4 της Ευρωλίγκας: «Πιστεύω πως φέτος, τα ελληνικά play offs είναι τα πιο απρόβλεπτα των τελευταίων ετών. Από τη μία, ο Παναθηναϊκός έχει την καρδιά του πρωταθλητή των περασμένων ετών, μεγάλη εμπειρία και ποιότητα, ενώ από την άλλη, ο Ολυμπιακός έχει το πλεονέκτημα έδρας και παίζει εντυπωσιακό μπάσκετ. Θεωρώ πως θα είναι από τις καλύτερες σειρές», είπε αρχικά και πρόσθεσε: «Αναφορικά με το Final 4, πιστεύω πως η ΤΣΣΚΑ Μόσχας είναι λίγο πιο πλήρης από τις υπόλοιπες ομάδες και πιθανόν να έχει το πιο ψηλό μπάτζετ. Ωστόσο, οι άλλες τρεις ομάδες συγκαταλέγονται στις κορυφαίες της Ευρώπης, των τελευταίων 20 ετών και γι’ αυτό τίποτα δεν είναι σίγουρο σε αυτά τα ματς. Σίγουρα, θα παρακολουθήσουμε μεγάλα παιχνίδια».

Για το τι θα ήθελε να βελτιώσει στο παιχνίδι του: «Η βελτίωση στο μπάσκετ, ποτέ δεν σταματά και γι’ αυτό θα ήθελα να βελτιώσω κάθε μέρος του παιχνιδιού μου. Ξοδεύω πολλές ώρες, κάθε μέρα, προσπαθώντας να βελτιωθώ και βλέπω ότι αυτό ποτέ δεν σταματά. Υπάρχει περιθώριο βελτίωσης και αυτός είναι ο στόχος μου. Θεωρώ πως εάν αρχίσεις να πιστεύεις πως είσαι ολοκληρωμένος, τότε θα γίνεσαι ακόμη χειρότερος κάθε μέρα».

Για το ποια ομάδα θα αγόραζε και ποιοι παίκτες θα ήταν οι πρώτες επιλογές του: «Εάν είχα απεριόριστα λεφτά, θα αγόραζα τον Πανιώνιο, γιατί είναι μία ομάδα, με την οποία έχω συνδεθεί συναισθηματικά, ενώ είναι η ομάδα που μεγάλωσα. Οι πρώτες επιλογές -και μοναδικές- θα είναι οι κύριοι Ίβκοβιτς και Ομπράντοβιτς, ώστε να έχω το καλύτερο προπονητικό δίδυμο, που θα υπήρχε ποτέ. Δεν μόνο τεράστιοι προπονητές, αλλά υπάρχει πολύ καλή σχέση μεταξύ τους. Τότε, θα τους έδινα απεριόριστο μπάτζετ, για να πάρουν τον οποιονδήποτε και στη συνέχεια θα έκανα πίσω και θα παρακολουθούσα μπάσκετ».

Για το ποια είναι τα πλάνα του για την επόμενη σεζόν. Εάν θέλει να μείνει στον Πανιώνιο και στο ελληνικό πρωτάθλημα ή να παίξει κάπου αλλού: «Η αλήθεια είναι πως δεν έχω αποφασίσει ακόμα για την επόμενή μου κίνηση. Θα περιμένω να δω τις επιλογές μου και να τις εξετάσω. Η πρόκληση ενός καινούριου πρωταθλήματος είναι ενδιαφέρουσα, αλλά θα εξαρτηθεί από τις επιλογές που θα έχω. Είναι κάτι που βλέπω πολύ θετικά. Τώρα, εάν μείνω στο ελληνικό πρωτάθλημα, θα ήθελα να ανέβω επίπεδο και να αγωνιστώ σε μία από τις δύο μεγάλες ομάδες, Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό. Εάν δεν γίνει αυτό και μείνω στην Ελλάδα, ο Πανιώνιος θα είναι η ομάδα της καρδιάς μου».

Ρεζουμέ - ανάλυση της παραγράφου

1. ΑΝ φύγω για άλλο πρωτάθλημα ΤΟΤΕ καλώς. ΑΝ ΟΧΙ, ΤΟΤΕ βλέπε 2

2. ΑΝ με πάρει ο βάζελος ή ο γαύρος ΤΟΤΕ καλώς. ΑΝ ΟΧΙ, ΤΟΤΕ Ο Πανιώνιος θα είναι η ομάδα της καρδιάς μου.

ο,τι να’ναι. αντε στο καλο αγορι μου γιατι μας κουρασες. ακου εκει η ομαδα της καρδιας του.