ΒΙΝΤΕΟ: Όταν οι Παίκτες Μιλούν Αληθινά (Κακουράτου - Λαμπρούση)

Στο 2ο επεισόδιο, η ψυχολόγος Στέλλα Αργυρίου συναντά τις Ξένια Κακουράτου και Τζίνα Λαμπρούση, αθλήτριες βόλεϊ του Πανιωνίου Betsson, σε μια ειλικρινή συζήτηση για την πίεση της απόδοσης, τη διαχείριση των προσδοκιών, την ψυχική ανθεκτικότητα και τη δύναμη που χρειάζεται για να παραμένεις συγκεντρωμένος σε υψηλό επίπεδο. Μέσα από προσωπικές εμπειρίες, μιλούν για τις δυσκολίες, τα συναισθήματα που δεν φαίνονται στο γήπεδο και τον ρόλο της ομάδας στην ψυχολογική υποστήριξη κάθε αθλήτριας.

Πόσο μπορούν να μιλάνε οι παίχτες αληθινά σε μία στοιχηματική εταιρεία είναι άλλη μεγάλη κουβέντα βέβαια…

Η παρουσιάστρια μου θύμησε αυτην:

salaka-katerina-salaka

6 «Μου αρέσει»

Σε λίγο καιρό όλα μα όλα τα αθλητικά ηλεκτρονικά ΜΜΕ και σάιτς θα είναι από στοιχηματικές εταιρίες. Όλα όμως. Τα άλλα θα εξαφανιστούν. Και μάλιστα από οικονομικής άποψης θα είναι πολύ πιο “υγιή” μαγαζιά από τα παραδοσιακά που ξέραμε μέχρι τώρα, θα πληρώνονται πολύ καλύτερα οι εργαζόμενοι, θα δουλεύουν με πολύ πιο άρτιο τεχνολογικό εξοπλισμό και σε πολύ πιο σύγχρονες υποδομές, εγκαταστάσεις, στούντιο κλπ. Με εντελώς άλλη εμπορική στόχευση φυσικά.. Ήδη γίνεται σε μεγάλο βαθμό αυτό, θα κλιμακωθεί και θα επεκταθεί πολύ περισσότερο στα επόμενα λίγα χρόνια.

ΥΓ : Δεν ξέρω πόσοι προσέξατε το πώς είχε ξεκινήσει τις λάιβ δηλώσεις της η αρχηγός Καρέλια μετά την απονομή του Σούπερ Καπ στο Ζηρίνειο : “Είναι μια πολύ μεγάλη στιγμή για τον Πανιώνιο Βetsson…” κλπ κλπ