Ρε παιδιά τι προβληματίζεστε …να πάμε καλά την Κυριακή …να κερδίσουμε…
…κι ο Σβέρκος μέσα
Υ.Γ. Είχαμε Όμο, πήραμε Σβέρκος, ρε λες να κάνουμε πρόεδρο τον Λαιμό???
Πολύ σωστά τα λες.
Κατ’ αρχήν, να διαπιστώσω ότι αυτό δεν είναι φόρουμ αλλά… ξενυχτάδικο, κάτι σαν τον Σταμάτη απέναντι από το ΙΚΑ του Νέου Κόσμου!
Κατά δεύτερον, επιτέλους βλέπουμε μια ακόμη ορθολογική κίνηση στις μεταγραφές. Ο Μήτρογλου στα επόμενα ματς θα α. γίνει αλλαγή β. τιμωρηθεί και ίσως γ. τραυματιστεί. Δεν πρέπει να υπάρχει πρόβλεψη για δεύτερο φορ περιοχής;
Τα αυτονόητα κάνει ο Λεμόνιας σε μια ομάδα που ουσιαστικά παίζει από τότε που έφυγε ο τρελάκιας ο Τζιμπούρ ΧΩΡΙΣ ΣΕΝΤΕΡ ΦΟΡ! ΕΛΕΟΣ ΡΕ @ΟΥΣΤΗ ΜΟΥ!
Οτιδήποτε σύστημα και αν παίζει ο Λεμονής, αν ο Σβέρκος είναι σε καλή κατάσταση θα παίζει βασικός με το Μήτρογλου. Φαντάζομαι πως δεν θα υπάρχει πρόβλημα να θυσιαστεί η θέση μιας εκ των άλλων “ταλεντάρων” που έπαιζαν μέχρι τώρα…Στην τελική, αλλάζει και το σύστημα, το όποιο συνήθως διαμορφώνεται ανάλογα με τους παίκτες που έχεις ![]()
Tι το σκεφτομαστε?επιτελους να κατσει παγκο ο αμπαλαμπαν παιδια…
Ξεκινάνε σιγά σιγά οι ιστορικές στιγμές και αυτού του φόρουμ…
Ta φορουμ δεν ειναι web adress ειναι οι χρηστες τους
Υπάρχει - ακόμα - και ο Κοιλιά-ρας! ![]()
δεν θα ξεχάσω ποτέ την κορυφαία ατάκα από το παλιό φορουμ…
look in ass
aka
Λουκίνας
ακόμα κλαίω…
γενικα υπαρχει και ο bus-in-ass ![]()
εμενα μου άρεσε και το Γιάννης Ψηλοές (για μια καλη εμφανιση του Γιαννακη)
το είχε γραψει ο χαρης νομιζω
Τα σημερινά δημοσιεύματα για εμπλοκή του γαυρου στην υπόθεση Σβέρκος και κλείσιμο του απ το καλοκαίρι ενοχλούν και μάλιστα πολύ!
Αφήστε μας να ηρεμήσουμε ρε π@υ΄$τηδες επιτέλους
Μήπως δεν φταίνε τα ΜΜΕ;
Θα ακούσουμε επιτέλους καμία επίσημη φωνή απο την διοίκηση ή θα περιμένουμε τον Μώραλη να μας ενημερώσει;
Το έχω ξαναγράψει. Η ομάδα χρειάζεται μεγάλη ενίσχυση ταυτόχρονα όμως δεν πρέπει να δημιουργηθούν οικονομικές επιβαρύνσεις ιδιαίτερα για την επόμενη χρονιά. Άρα εκ των πραγμάτων πάμε σε δανεικούς.
Δλδ εσείς όταν διαβάσατε οτι ο Σβέρκος είναι δανεικός για 6 μήνες με οψιόν αγοράς ελπίζατε σε κάτι; Δλδ αν η οψιόν είναι 500.000 έχουμε να την δώσουμε;
Δείτε την πραγματικότητα. Κάνουμε ότι μπορούμε για να σωθούμε. Το ρόστερ μας θα απαρτίζεται απο παίκτες που πολλοί εξ αυτών το καλοκαίρι θα φύγουν. Απλά ελπίζουμε να έχουμε μείνει στην κατηγορία.
Όπως και να έχει το καλοκαίρι θα είναι πολύ δύσκολο.
Την υπόσχεση πως θα κάνει ό,τι καλύτερο μπορεί για να μπορέσει να σωθεί ο Πανιώνιος έδωσε ο Βάτσλαβ Σβέρκος, με δηλώσεις του στην Sportday. «Ελπίζω να σκοράρω πολλά γκολ» ήταν τα λόγια του Τσέχου επιθετικού.
«Ξέρω ότι η κατάσταση που βρίσκεται η ομάδα βαθμολογικά είναι δύσκολη. Θα δίνω τον καλύτερό μου εαυτό ελπίζω να σκοράρω πολλά γκολ» δήλωσε ο Σβέρκος στις πρώτες του στιγμές στην Ελλάδα.
Ο επιθετικός του Πανιωνίου υπογράμμισε πως πήρε πληροφορίες από τον Λάτκα πριν πάρει την απόφασή του να αγωνιστεί στη Σούπερ Λίγκα, ενώ βάσει της αγωνιστικής του κατάστασης είναι πολύ πιθανό να συμπεριληφθεί στην αποστολή για τον αγώνα κόντρα στον Παναθηναϊκό που ακολουθεί.
Δεν λέει κανείς το αντίθετο φίλε kkar
Δεδομένο είναι ότι δεν πρέπει να ξεφύγουμε οικονομικά και με τα τωρινά δεδομένα όντως είναι αστείο να λεει κανείς να αγοραστεί παίκτης του 1 μυρίου όταν για παράδειγμα δεν μπορούμε να πάρουμε τον Φερνάντες που παρακάλαγε να ρθει για 100-200(?) χιλιάρικα στην μπειτάρ
Το θέμα είναι όμως, όπως γράφει κ ο Νίκος, ότι τέτοιες ‘‘σκιές’’ πρέπει να διαλύονται αμέσως.
Με όλη την παραφιλολογία που αναπτύχθηκε τον τελευταίο μήνα για τις σχέσεις μας με το σίχαμα του πειραιά έρχεται τώρα και αυτό.
Ο γαύρος ‘‘καλά κάνει’’ στο φινάλε να θεωρεί ότι οι πάντες του ανήκουν
Την κυριαρχία του θέλει να δείξει
Εμείς?
Και δεν λέω να βγαίνει ο Τζέρυ 5 φορές την μέρα και να διαψεύδει το κάθε τι, αλλά νομίζω πως παράγινε το θέμα
Πηγαίνοντας στη δουλειά μου το πρωί άκουσα από τον sport - fm αποσπάσματα από off the record δηλώσεις του μαρινάκη στη συγκέντρωση των gayρων προχθές, που έλεγε ότι έχει κλείσει gia το καλοκάιρι 4 παίιχτες μεταξύ των οποίων ήταν ο Κούμο και Σβέρκος …, επειδή έχω βαρεθεί να ακούω οτί προέχει η σωτηρία και ότι λόγω οικονομικών προβλημάτων θα ενισχυθούμε περισσότερο με δανεικούς και όχι με κανονική μεταγραφή παίχτες, θέλω να πω ότι για μένα προέχει η αξιοπρέπεια του Συλλόγου και μετά όλα τα άλλα. Αν ο Σβέρκος ήρθε για 6μηνη δοκιμαστική περιόδο πριν υπογράψει στον gayρο τότε πραγματικά δεν έχω καμία αμφιβολία ότι ο gerry μας έκανε προτεκτοράτο του μαρινάκη και να δούμε τελικά που θα σταματήσει αυτό, αν τελικά ισχύει η οψιον αγοράς και όλα όσα γράφτηκαν είναι πίπες τότε θα κάνω 10 κωλοτούμπες οι 9 μπροστά στον gerry.
Δηλαδη ο γαυρος, που το καλοκαιρι θα εχει Μιραλας, Παντελιτς και Μητογλου, κοιταει εναν 28χρονο Τσεχο φορ που εχει να σκοραρει απο τον Αυγουστο του 2009; Φυσικα, αν πιστεψουμε τις διαρροες της σιχαμενης διοικησης του προς τον τυπο, ενδιαφερεται και για Ανακογλου, Φορτουνη, Βελλιο (ολοι μαζι ουτε 5 ματς βασικοι στην Α’ Εθνικη), εχει κλεισει Χαβιτο, θα παρει τον Γεωργιαδη (για να αφησει στον παγκο τον Φετφατζιδη!), τον Αμπντουν και, οπως διαβασα σημερα, τον Τζαβελα, τον Παπασταθοπουλο και το Μανωλα. Οπως ειπε και ο Christos3, ο Μαρινακης παιζει ενα παιχνιδι κυριαρχιας, στο οποιο δεν χρειαζεται καν να πληρωσει τις περισσοτερες φορες, αλλα να τρομαξει τους αλλους δυο του ΠΟΚ. Για παραδειγμα, αν η ΑΕΒ κανει προταση για τον Γεωργιαδη ή το Σβερκος, ο Μαρινακης θα τους παρει. Αν οχι, ουτε που θα ασχοληθει. Βαλτε σε αυτο και την τακτικη του με τους διαιτητες, για τους οποιους διαμαρτυρεται καθε Κυριακη, αφου στο βρωμικο μυαλο του το να ευνοειται ο γαυρος μονο στα 12 απο 18 ματς που εχει παιξει ειναι εγκλημα, και εχουμε το πλανο του για την κυριαρχια στο ελλ. ποδοσφαιρο για τα επομενα 20-30 χρονια. Αξιος διαδοχος του Κοκκαλη, μπορει και να τον ξεπερασει.
Μπορει να κανω λαθος, αλλα μου φαινεται γελοιο ο γαυρος να εχει κλεισει δεκα παικτες (χειροτερους απο αυτους που ηδη εχει) για το καλοκαιρι, τη στιγμη που ο Βαλβερδε θελει να δουλευει με 22-23, ενω εχει και περισσευμα αλλους 6-7 που τους εχει δωσει δανεικους.
Ο ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ ΜΕΧΡΙ ΣΤΙΓΜΗ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΕΞΥΠΝΟΣ. ΔΕΝ ΘΑ ΜΟΥ ΚΑΝΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΑΝ ΑΓΟΡΑΖΕΙ ΠΑΙΧΤΕΣ ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΙΝΕΙ ΔΑΝΕΙΚΟΥΣ ΣΕ ΜΙΚΡΟΤΕΡΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΕΤΣΙ ΤΙΝ ΕΥΝΟΙΑ ΤΟΥΣ ΟΠΟΤΕ ΘΕΛΕΙ.
ΕΠΙΣΗΣ ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΔΙΝΕΙ ΛΕΦΤΑ ΣΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΟΜΑΔΕΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΣΥΜΠΑΘΕΙΕΣ ΚΑΙ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΕΛΕΓΧΕΙ ΤΙΝ ΜΙΣΗ ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ.
ΚΕΡΚΥΡΑ,ΞΑΝΘΗ,ΣΕΡΡΕΣ,ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ,ΒΟΛΟΣ(ΚΟΛΛΗΤΙΛΙΚΙΑ ΜΕ ΜΠΕΟ),ΚΑΙ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΕΜΕΙΣ!
ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΠΑΡΑΓΚΑ ΑΛΛΑ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΦΟΡΑ ΔΕΝ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙ ΟΙ ΔΟΥΛΕΙΕΣ..