Βάσλαβ Σβέρκος

Αλλο championat και αλλου σουπερλιγκ. Αν αυτος ο παικτης που ξοδεψε η σοσο 2,5 μυρια ηταν στα καλα του δεν θα δινοταν δανεικος. Δανεικοι τον Δεκεμβρη δινονται οι παικτες που για καποιο λογο (ντεφορμαρισμα, διαφωνια με προπονητη, καλυτερες λυσεις στο ροστερ) ειναι εκτος πλανων και δεν μπορουν να πουληθουν (ή οπως με Μητρογλου δεν κρινεται συμφερουσα η πωληση αυτη την δεδομενη στιγμη).
Επισης ο παικτης σκοραρε και στο μουντιαλ απο οτι ειδα, και στην πατριδα του θεωρειται μεγαλη υποθεση. Θα τον δουμε και αυτον στο γηπεδο.

Ελπίζω να παραγκωνίσει πιά το Μπόσκο από την 11άδα. Κούρασε και κουράστηκε.

νομιζω οτι ο μποσκο μπορει να οργανωσει παιχνιδι και να βοηθησει τα μεγιστα.
γιατι απλα ξερει πολυ μπαλλα και διαφωνω με οσους απαξιωνεται τον μποσκο.
οσο για τον σβερκο δεν τον ξερω σαν παικτη,αλλα απο ονομα σκιζει.
ηδη βλεπω τα πρωτοσελιδα με παο στο φως.
τους σβερκωσε για τα καλα.
παντως η ομαδα εχει σβερκο,ομο,μεχρι και εκεινο το παπαρι ειχε τον…κιντη.:d
που ειναι ο σφακιανακης να τραγουδησει…σωμα μου:d

Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΩΜΕΝΟΣ ΜΕ ΓΑΛΛΙΚΑ ΚΑΙ ΠΙΑΝΩ :stuck_out_tongue:

ΟΝΤΩΣ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΚΩΣΤΑ. ΑΡΑ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΠΑΙΧΤΗ ΠΟΥ ΑΝ ΤΟΝ ΑΓΚΑΛΙΑΣΟΥΜΕ ΜΕ ΘΕΡΜΗ ΟΛΟΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ, ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΠΑΠΑΔΕΣ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΤΟΠΙ ΑΝ ΜΗ ΤΙ ΑΛΛΟ, ΕΧΕΙ ΔΕΙΞΕΙ ΟΤΙ ΤΟ ΚΑΤΕΧΕΙ…
ΤΟ ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΕΡΧΕΤΑΙ ΜΕ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΚΛΙΜΑ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ..

ΚΑΛΩΣ ΗΛΘΕΣ ΛΟΙΠΟΝ!

εχει και ΚΟΙΛΙΑΡΑ’''ΘΕΙΟ

Πέρασε τλκ σήμερα από εργομετρικρά ο Σβέρκος που έλεγε η ανακοίνωση?? Δεν βλέπω κάτι επίσημο,στραβωσε η υπόθεση??

Μακαρι να μην βγει παλτουδια

Εγώ πιστεύω πως θα πιασει,μια χρονια τον ειχα παρει και στο Manager με τη Νανσι και μου κανε παπαδες… :stuck_out_tongue:

Πάντως σοβαρά τώρα,απ’οτι διάβασα και στο “ρεπορτάζ” του φίλου Κώστα,είναι παίκτης ψυχολογίας…Αν τον αγκαλιάσουμε και τον Πανιωνιόσουμε,θα παίξει με αέρα πιστεύω.

Μου το είπε ένας φίλος χθες στο μπάσκετ : « Μήτσο είχαμε Όμο , ψωνίσαμε Σβέρκο , παίρνουμε και Μέσι και κλείσαμε » .

Κατά τα λοιπά συμφωνώ με ένα φίλο παραπάνω ότι ο Μπόσκο δεν είναι άχρηστος και από πιό πίσω μπορεί να βοηθήσει περισσότερο μπροστά . Ο Σβέρκος γιατί όχι , άλλο Γαλλία , άλλο Ελλάδα .

Είναι αλήθεια οτι ο Μπόσκο ξέρει μπάλα και στο κέντρο μπορεί να σταθεί δημιουργικά πολύ καλά. Όμως οι παίκτες στο κέντρο πρέπει απαραίτητα να μαρκάρουν και καλά. Έχετε παρατηρήσει φαντάζομαι οτι συνήθως το κέντρο μας έχει πρόβλημα. Δεν κρατάει μπάλα, δεν κόβει καλά και πέφτει πολύ μεγάλο βάρος στην τελευταία γραμμή της άμυνας.

μαζί με τη μεγάλη νίκη επί του άρη στο «κλεάνθης βικελίδης» ήρθε και ο βάτσλαβ σβέρκος για τον πανιώνιο. ο τσέχος επιθετικός, αφού υπέγραψε στους «κυανέρυθρους» και σε δηλώσεις που έκανε στη sportday εμφανίστηκε αρκετά χαρούμενος και εξήγησε την επιλογή του… «έχω καλό προαίσθημα».

«είμαι χαρούμενος που ήρθα στον πανιώνιο. γνώρισα τον πρόεδρο γεράσιμο βεντούρη και άλλους ανθρώπους του συλλόγου και διαπίστωσα ότι είναι εξαιρετικοί χαρακτήρες. έμαθα ότι νικήσαμε τον άρη. πολύ σημαντική νίκη», τόνισε αρχικά ο τσέχος επιθετικός.

σχετικά με τον λόγο που επέλεξε την ομάδα της νέας σμύρνης: «έχω καλό προαίσθημα. αυτό είναι πολύ σημαντικό για μένα. επίσης, ο μάρτιν λάτκα μου είπε τα καλύτερα για την ομάδα και τον κόσμο της και σίγουρα έπαιξε ρόλο», κατέληξε.

Μακαρι να παιξει πρωτο παιχνιδι με βαζελο και να βαλει κι αυτος 2 γκολακια.
Συν το χατ-τρικ του πιστολια, παμε για μεγαλη νικη…

ενταξει ενταξει Δευτερα πρωι ειναι, κερδισαμε τον αρη, αφηστε με να κανω ονειρα…

Welcome Βασλαβ!!

xaaxaxaxaxaxa :smiley: Welcome Sverkos!!!

κανε οσα θες τσαμπα ειναι…
απλα το μονο που σου ευχομαι ειναι να κανεις τα ονειρα σου πραγματικοτητα… :sunglasses:

vln ειναι η καλυτερη ευχη!!!
επισης, αν βγουν πραγματικοτητα σκεψου οτι θα παρουν χαρα και μερικοι αλλοι ονειροπολοι…

κι εγω μαζι σου!

Συνήθως φέτος και τείνει να καθιερωθεί και να γίνει παράδοση , όταν πέρνουμε επιθετικό σκοράρει 2 γκολ στο ντεμπούτο του , οπότε και από τον Σβέρκος περιμένουμε 2 γκολ την Κυριακή . Την άλλη βδομάδα λέω να κλείσουμε τον Τσιμπούρ.

Ο παικτης αυτος ειναι σεντερ φορ. Παιζει δηλαδη μαζι με Μητρογλου. Ο Λεμονης αρεσκετε στο 4-3-3 και οχι 4-4-2 , αρα ενας απο τους δυο θα παιζει βασιος και ο αλλος ως αλλαγη του μαλλον.
Εδω μπαινει τι ερωτημα :
Αναμεσα σε εναν γνωστο καλο παικτη που θα φυγει ομως σιγουρα το καλοκαιρι (Μητρογλου) κσι σε εναν αλλον με καλο βιογραφικο ο οποιος εχει οπτιον αγορας (Σβερκος), ποιος θα προτιμουσαμε να παρει περισσοτερες ευκαιριες ?

θα παιζει αυτος που θα τα βάζει ρε φιλε.. πλάκα κάνεις ? μα καλα τι έχετε πάθει ?

εισαι μέσα σε ενα βαρέλι με σκατά μέχρι το στόμα και το μέλημα σου ειναι πώς θα βγεις απ το βαρέλι ή τι κολώνια θα βάλεις την επόμενη μέρα για να μην μυρίζεις σκατά ?

ΔΕ ΜΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΟΠΟΙΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΙΖΕΙ ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΝΑ ΣΩΘΟΥΜΑΙ ΕΞΑΛΛΟΥ ΣΤΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΠΟΥ ΑΠΟΜΕΝΟΥΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΤΙΜΩΡΙΕΣ Η ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΟΙ.