Βασίλης Λαμπρόπουλος

Καποια πληροφορια για την αποθεραπεια του παιδιου εχουμε?? Πως παει προχωραει ειναι καλυτερα?

Τελ. ανανέωση : Απρίλιος 19 2013 17:08

Μέσα στη βαριά ατμόσφαιρα που δημιουργούν στον Πανιώνια τα οικονομικά προβλήματα υπάρχει και μία θετική είδηση που χαροποιεί άπαντες στο ποδοσφαιρικό τμήμα.

Βάλτε 100 ευρώ , Παίξτε με 200 ευρώ !
Ο μεγάλος άτυχος της φετινής σεζόν, ο Βασίλης Λαμπρόπουλος, θα αρχίσει την επόμενη εβδομάδα προπονήσεις σε φουλ ρυθμούς με την υπόλοιπη ομάδα κάτι που σημαίνει ότι θα είναι καθ’ όλα έτοιμος για του χρόνου.

Ο Ελληνας στόπερ είχε τραυματιστεί σοβαρά στο παιχνίδι του πρώτου γύρου κόντρα στον Ατρόμητο (ρήξη χιαστών) ενώ μέχρι τότε ήταν μία από τις αποκαλύψεις του φετινού Πανιωνίου.

N.Γ.

Νομίζω ότι μαζί με τον Αυλωνίτη θα είναι το καλύτερο δίδυμο στόπερ του χρόνου στο Πρωτάθλημα .

Και γαμω τις αμυνες του χρονου..το πιστευω!!!

Φέτος είχαμε τη 2η χειρότερη του πρωταθλήματος (!), οπότε τον έχουμε ανάγκη.

Καλα μιλαμε οτι εισαστε αλλου, εχει ξεκαθαριστει οτι επειδη δεν υπαρχει σιελος, οτι μπορει να φερει εστω και τι αντιτιμον θα πουληθει παραυτα, οποτενες μην γραφετε μυθιστορηματα, αυτα.

Γιαυτο ειπα καλη η διαυλος με τον μπαοκ, ισως να πιασουμε κατι παραπανω απο οτι ειναι να φυγει, αλλα αι συνοδοιποροι με ξεχεσαν, επαιρομενοι οτι δεν ειμεθα! αρματοεπιβαται και αλλα τινα πατριωτικα!!!

Ενώ ότε υπήρχεν σίελος οι παίκται συνεπλήρωνον 20ετίαν φορώντες την τιμημένην κυανέρυθρον φάνελλον και μηδεπωποτε επωλούντο ου μην αλλ΄’ εκρέμον τα αθλητικά υποδήματα των εις τα εμα αποδυτήρια :wink:

ομιλειτε ελληνικα παρακαλω ή τουλαχιστον μια μεταφραση για τους νεους !

Θα φύγουν όλοι έναντι αντιτίμου. Οι ομάδες που διαθέτουν σίελο και κυβικά, οπότε είναι δυνάμει αγοραστές είναι ο ντοροκουβελομαρινάκης, ο σαββίδης και πιθανώς ο σπανός για να φτιάξει το φυτώριο του μελισσανίδη, όταν με το καλό ξανασυσταθεί η κούλα. Πού αλλού να απευθυνθούμε? Η μήπως δεν πρέπει να πουλήσουμε? Οπως και νάχει έχουμε Σπανό, Σταυραθανασόπουλο, Ανέστη, Γκέζο και όλη την Κ-17. Πανιώνιος νάσαι και μη φοβάσαι.

Όπως τα λέει ο epipoleos. Για αυτό είσαι Πανιώνιος.
Σου κόβουν ένα κεφάλι, βγάζεις δέκα.

Ζω για να δω μια μέρα, μια καλή φουρνιά ποδοσφαιριστών να κάθονται στην ομάδα για 3-4 σεζόν, όλοι μαζί.

20/6/2013

Η ΠΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΓΣΣ ανακοινώνει την επέκταση συμβολαίου του Βασίλη Λαμπρόπουλου μέχρι τις 30 Ιουνίου 2016.

http://www.pgss.gr/default.asp?pid=55&la=1&artid=19071&catid=5

ξανα μπραβο.παντιδος, λαμπροπουλος, αυλωνιτης μια χαρα μου φαινεται

Με λιγα λογια’‘ΜΟΝΑΔΙΚΟς’‘Παρολο που απεβληθη [θα εξηγησω γιατι] ηταν ο πανεξυπνος στυλοβατης και διορατικος συναμα αμυντικος μας’‘Επαιξε ακουραστα ολες τις θεσεις της αμυνας ,και περιορισε τα σκυλια [βρωμικα]της κρητης,ακομα και τον Γκαλετι’‘Ο διαιτητης για μενα επρεπε να δειξει γρηγοροτερα κοκκινες στον Μακρη ,τον Ξενο που επαιζε με τα χερια και οχι με την πρωτη σε Μητροπουλο και Λαμπροπουλο’‘Τελος παντων ο παικτης δεν εδειξε να ειναι καν εγχειρισμενος’‘ΑΥΤΟ ΜΕΤΡΑΕΙ ΣΥΝ ΧΙΛΙΑ’'Μπραβο στο παληκαρι

http://www.onsports.gr/Podosfairo/Super-League/item/343921-Lampropoylos-Sygnomi-apo-ton-kosmo :frowning:

Ο νεαρός ποδοσφαιριστής του Πανιωνίου εκτός από την ομάδα του, μίλησε και για το πρωτάθλημα συνολικά, χρήζοντας τον Ολυμπιακό φαβορί για τον τίτλο. Αναλυτικά μιλώντας στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6 ο Βασίλς Λαμπρόπουλος ανέφερε:

Για το ματς με τον Εργοτέλη: «Γενικά είμαστε ικανοποιημένοι από τον βαθμό της ισοπαλίας. Όταν δεν χάνεις και έχεις μόλις μία ήττα στο πρωτάθλημα (από τον ΠΑΟΚ) σημαίνει πως η ομάδα βρίσκεται σε καλό δρόμο. Θα προσπαθήσουμε και για κάτι καλύτερο στη συνέχεια και θα δούμε. Ο Εργοτέλης είναι αξιόλογη ομάδα. Ο κ. Πετράκης τους έχει δουλέψει πολύ καλά, είχαμε μπλοκάρει κάποια ατού τους. Πιστεύω πως δεν θα κινδυνεύσει, όπως άλλες ομάδες. Όταν δεν έχεις παίξει με όλους, δεν νομίζω ότι πρέπει να κρίνεις ποιος είναι σε χειρότερη μοίρα».

Για τον στόχο του Πανιωνίου: «Ο στόχος είναι να σωθούμε όσο το δυνατό γρηγορότερα, καθώς πλέον στον Πανιώνιο, πάνω από όλα μπαίνει η σωτηρία. Ο κόσμος της ομάδας έχει μάθει να παίρνει Κύπελλα, να βλέπει την ομάδα στην Ευρώπη, να έχει στο ρόστερ του παίκτες, όπως τον Ρεκόμπα. Λογικά έχει απαιτήσεις. Εμείς από την πλευρά μας προσπαθούμε για το καλύτερο και μακάρι να πλασαριστούμε όσο πιο ψηλά γίνεται. Κι εγώ αν ήμουν οπαδός της ομάδας, τις ίδιες υψηλές θα είχα ως απαιτήσεις, βάσει του παρελθόντος».

Για τη περσινή σε σχέση με την φετινή σεζόν: «Πέρσι ο κορμός ήταν λίγο πιο γεμάτος, με τον Φανούρη, τον Ρόκα και τον Σάμαρη πχ. Πλέον έχουν φύγει αυτοί, έχουν έρθει νέοι και σιγά-σιγά βρισκόμαστε μεταξύ μας. Στα πρώτα ματς δεν μπορούσαμε να κρίνουμε πολλά, αλλά όσο περνάει ο καιρός… δένουμε περισσότερο».

http://www.panionianea.gr/2013/11/panionianeagr_11.html

Αναλυτικά η συνέντευξη Λαμπρόπουλου

Η χρονιά ξεκίνησε με τον Νίκο Παντελή στην τεχνική ηγεσία. 15 παιχνίδια στον πάγκο της ομάδας, θα ήθελα το σχόλιο σου για το πως έζησες όλο αυτό το διάστημα.
«Ήταν δύσκολη χρονιά από την αρχή της σεζόν και δουλεύαμε και δουλεύουμε σε πολύ δύσκολες συνθήκες… Από εκεί και πέρα του εύχομαι ότι καλύτερο στην συνέχεια της καριέρας του».

Τον κύριο Παναγόπουλο και εσύ, αλλά και οι συμπαίκτες σου τον γνωρίζετε πολύ καλά…
«Εγώ με τον κύριο Παναγοπουλο δούλεψα και πέρυσι το πρώτο εξάμηνο από άλλο πόστο κυρίως, αλλά και στην αρχή της φετινής σεζόν!! Εμένα με βοήθησε πολύ και πέρυσι αλλά και στην αρχή της χρονιάς μέχρι να φύγει, καθώς εγώ είχα επανέλθει από τον σοβαρό τραυματισμό μου! Σίγουρα επειδή είμαστε σχεδόν η ίδια ομάδα με πέρυσι, ξέρει τις αδυναμίες μας και ξέρει πως ακριβώς να δουλέψει στο να βελτιωνόμαστε, κάθε μέρα και καλύτερα… Εύχομαι πραγματικά να πάει πολύ καλύτερα από την περσινή χρονιά και να πετύχουμε όλοι μαζί τους στόχους της ομάδας μας. Άλλωστε εγώ προσωπικά του χρωστάω πολλά σε θέμα ψυχολογίας από την περσινή χρονιά!».

Τι κρατάς από το 2013;
«Από το 2013 κρατάω ότι είμαι εγώ και η οικογένεια μου υγιής και σίγουρα ποδοσφαιρικά θέλω να κρατήσω το ότι η ομάδα σώθηκε και ότι συνεχίζει να είναι σε υψηλό και ανταγωνιστικό επίπεδο».

Τι ήθελες να σου φέρει το 2014 σε προσωπικό και ομαδικό επίπεδο;
«Θα ήθελα το νέο έτος να μου φέρει υγεία, όχι όπως είχε αρχίσει το προηγούμενο. Όταν περνάς κάτι τόσο σοβαρό στην ζωή σου (τραυματισμός στο γόνατο) καταλαβαίνεις ότι πρωταρχικός στόχος είναι να είσαι καλά, γέρος και να στέκεσαι στα πόδια σου!! Μακάρι μαζί με την υγεία μου, να τερματίσουμε με τον Πανιώνιο ακόμα πιο ψηλά από ότι πέρυσι και μακάρι η ομάδα που πλέον την έχω μέσα στην καρδιά μου να είναι ένα σκαλοπάτι καλύτερη απ’ ότι πέρυσι».

Και για σένα μια ευχή; Το όνειρό σου; Και σε ρωτάω γιατί βλέπουμε κάθε χρόνο ο Πανιώνιος να αναδεικνύει ποδοσφαιριστές…
«Εμένα το όνειρο μου για φέτος είναι η ομάδα να ανταπεξέλθει για ακόμα μια φόρα στις δυσκολίες που περνάει και αγωνιστικά και διοικητικά και όπως είπα και πριν να τερματίσει όσο το δυνατόν ψηλότερα! Από εκεί και πέρα μακάρι και εγώ να αναδειχθώ όπως και κάποιοι συμπαίκτες μου, νυν και πρώην, και ότι καλύτερο καλώς να έρθει».

http://www.sport-fm.gr/article/feugei-san-kurios-o-lampropoulos/764949

αντε πρωι πρωι

http://www.sport-fm.gr/article/lampropoulos-prwtathlima-stin-‘agia-sofia’/766557