Βασίλης Λαμπρόπουλος

Συντάκτης: Κώστας Ζοργιός Δημοσίευση: 29.10.12 08:50

Τα μάτια τους τρίβουν στη Νέα Σμύρνη και αναρωτιούνται αν είναι όνειρο. Ο Πανιώνιος δεύτερος έπειτα από 8 αγωνιστικές… Στον Βασίλη Λαμπρόπουλο «αρέσει» ο παροξυσμός που επικρατεί στην Πλατεία και στα αποδυτήρια και μέσω του Onsports δίνει τη δική του διάσταση στο θαύμα που επιτελούν μέχρι τώρα οι «κυανέρυθροι».

Είναι από τους πολλούς U-23 του Πανιωνίου στους οποίους έπειτα από τις ιδιαίτερες συγκυρίες που δημιουργήθηκαν το καλοκαίρι, δόθηκε η χρυσή ευκαιρία να κάνουν το μεγάλο άλμα. Τετριμμένο; Ναι, αλλά όντως την άρπαξε από τα μαλλιά όπως και οι υπόλοιποι συμπαίκτες του και δεν λέει να την αφήσει. Ο Βασίλης Λαμπρόπουλος δεν είναι εξωγήινος για να μην χαίρεται με τα όσα κάνουν οι «κυανέρυθροι» σε αυτές τις πρώτες αγωνιστικές. Συνιστά, ωστόσο, ψυχραιμία…

Εκτός από τους φίλους του Πανιωνίου, έχετε τρελάνει πολύ κόσμο ακόμα. Μέχρι που φτάνουν τα όνειρά σας;

«Δεν αποφεύγω να απαντήσω, αλλά ειλικρινά, δεν κάνουμε ακόμα κρυφά όνειρα. Κι αυτό διότι γνωρίζουμε ότι μέχρι τώρα, τα παιχνίδια ήταν βατά. Αντιμετωπίσαμε ομάδες με τις οποίες έχουμε ίδιους στόχους. Το πρόγραμμα, ωστόσο, δυσκολεύει πολύ, καθώς σε μικρό χρονικό διάστημα θα παίξουμε με όλους τους δυνατούς αντιπάλους. Μόλις ολοκληρωθεί αυτός ο κύκλος αγώνων, θα μπορούμε να κάνουμε κρυφά όνειρα και να σκεφτούμε που μπορούμε να φτάσουμε. Τώρα θα μετρήσουμε τις δυνάμεις μας»

Διπλό στην Κομοτηνή. Σωθήκατε;

«Κατ’ αρχάς, πατσίσαμε την ήττα από την Κέρκυρα. Όχι, δεν σωθήκαμε, αλλά είναι σημαντικό το ότι έχουμε 14 ομάδες από κάτω μας και από κάποιες απέχουμε πλέον τρεις ολόκληρες νίκες. Πολύ σημαντικό…»

Αλήθεια, είναι μια ομάδα που τώρα ουσιαστικά χτίζεται έτοιμη να διαχειριστεί είσοδο στην πεντάδα και ευρωπαϊκούς αγώνες;

«Ακριβώς γι αυτό δεν μπαίνουμε κι εμείς σε διαδικασία να συζητάμε τέτοια θέματα. Με ταπεινότητα και υπομονή, δουλεύουμε και θα δούμε που θα μας βγάλει. Αν μπούμε στην πεντάδα και βγούμε στην Ευρώπη, πάει να πει ότι ήμασταν έτοιμοι να μπούμε στην πεντάδα και να παίξουμε στην Ευρώπη. Βήμα βήμα και βλέπουμε»

Μυστικά δεν υπάρχουν στο ποδόσφαιρο, αλλά κάποιος λόγος θα υπάρχει που πηγαίνετε από το καλό στο καλύτερο…

«Θα σου πω αυτό που συζητάμε μεταξύ μας, αλλά μας το λένε και παιδιά από άλλες ομάδες με τα οποία έχουμε σχέσεις. Είμαστε ΟΜΑΔΑ. Δουλεύουμε πολύ μέσα στο γήπεδο και μέρος της φιλοσοφίας μας είναι ο ένας να καλύπτει συνεχώς τον άλλο. Να ένα μυστικό μας…»

Πόσο εύκολο είναι να κάνεις τέτοια πορεία, όταν βασικά πράγματα όπως το οικονομικό δεν τα έχεις λυμένα και βασανίζουν την καθημερινότητά μας;

«Όλοι οι νεαροί παίκτες που ήρθαμε στον Πανιώνιο καθώς και τα παιδιά που προυπήρχαν και προωθήθηκαν, γνώριζαμε ότι η συγκυρία μάς δίνει μια μεγάλη ευκαιρία. Είχαμε κουραστεί να επισκιαζόμαστε από ξένους που σε πολλές περιπτώσεις δεν ήταν καλύτεροί μας. Είχαμε και τη βοήθεια των παικτών που αποτελούσαν πέρσι τον βασικό κορμό και μπήκαμε γρήγορα στο κλίμα. Επιπλέον, ο κόουτς προσπάθησε από την πρώτη μέρα να μας βγάλει από το κεφάλι τα όποια προβλήματα αντιμετωπίζει ο σύλλογος. Να κρατήσει δηλαδή τις εξωαγωνιστικές δυσκολίες μακριά από τα αποδυτήρια. Σίγουρα δεν είναι εύκολο να διαχειριστείς μια δύσκολη κατάσταση, αλλά έχουμε επικεντρωθεί 100% στις φιλοδοξίες μας και στις αγωνιστικές μας βλέψεις…»

Αν η Χρυσή Αυγή αποφάσιζε να στηρίξει μαζικά μια ομάδα, αυτή θα ήταν ο Πανιώνιος που αποτελείται κατά 99% από Ελληνες παίκτες. Σας φτιάχνει το γεγονός ότι στα αποδυτήρια πνέει ελληνικός αέρας;

«Χωρίς να έχω κάτι με τους ξένους ποδοσφαιριστές, εννοείται ότι μας φτιάχνει. Το σημαντικό είναι ότι φτιάχνει και τον κόσμο. Ταυτίζεται πιο εύκολα με την ομάδα. Και ένας από τους βασικούς μας στόχους είναι να φέρουμε στο γήπεδο όσο περισσότερους οπαδούς του Πανιωνίου μπορούμε. Θα χαρούμε πολύ για παράδειγμα αν δούμε πολύ κόσμο στο ματς με τον ΠΑΟΚ την ερχόμενη Κυριακή. Με την ευκαιρία, θα ήθελα να ζητήσω εκ μέρους όλης της ομάδας συγγνώμη από τα παιδιά που ήρθαν στην Κομοτηνή και μας στάθηκαν. Από αμέλεια, δεν πήγαμε να τους ευχαριστήσουμε ως οφείλαμε να κάνουμε και τους στενοχωρήσαμε».

Γνωρίζεις φαντάζομαι ότι έχετε «σκοτώσει» κάθε δικαιολογία που εκφράζουν προπονητές ή παράγοντες άλλων ομάδων περί περιορισμένων λύσεων, πολλών αλλαγών στο ρόστερ, οικονομικών προβλημάτων κτλ…

«Κι εμείς αν δεν τα πηγαίναμε καλά, ίσως να τα χρησιμοποιούσαμε όλα αυτά ως δικαιολογία. Ξαναλέω όμως, ότι ο κόουτς πρέπει να πιστωθεί το ότι έχει καταφέρει να κρατήσει τα όποια προβλήματα εκτός αποδυτηρίων».

Μια και αναφέρθηκες στον Ελευθερόπουλο, το μεγάλο του όπλο είναι η όρεξη για δουλειά, οι γνώσεις του στην τακτική ή ο τρόπος που διαχειρίζεται την ψυχολογία της ομάδας;

«Θεωρώ ότι για να είσαι καλός προπονητής, πρέπει να τα έχεις και τα τρία. Τον κόουτς τον έχει βοηθήσει πολύ το ότι αγωνίστηκε στο εξωτερικό και στον Ολυμπιακό. Γνωρίζει πως να επιβληθεί στους παίκτες του χωρίς να γίνει απότομος. Δουλεύει όντως πάρα πολύ στην τακτική, ενώ είναι εξπέρ σε ό,τι αφορά στην ψυχολογία μας. Ξέρει πως να πάρει το 100% από τον καθένα και είναι τρομερά σημαντικό ότι δεν υπάρχει ματς στο οποίο να μην μπαίνουμε για να νικήσουμε. Δεν μας ικανοποιεί κανένα άλλο αποτέλεσμα».

Φαίνεται πολύ ήρεμος. Φωνάζει ποτέ;

«Εννοείται ότι φωνάζει. Είναι, όμως, πάντα κοντά μας γιατί δεν έχει και πολύ καιρό που σταμάτησε το ποδόσφαιρο, οπότε γνωρίζει πως νιώθει ένας ποδοσφαιριστής. Πολλές φορές νευριάζει πολύ και ενώ θα μπορούσε να μας μιλήσει πολύ έντονα, δεν το κάνει. Μάς έχει κερδίσει όλους με τη συμπεριφορά του…»

Και κάτι τελευταίο. Ο Γουνδουλάκης έδωσε έμπνευση σε οπαδό του Πανιωνίου να γράψει τραγούδι-ωδή γι αυτόν. Φαντάζομαι δεν σάς γλίτωσε στα αποδυτήρια…

«Κάναμε τη σχετική πλάκα, αλλά ο Φανούρης είναι εξαιρετικό παιδί, φοβερός χαρακτήρας και γέλαγε με την ψυχή του. Είναι από τις σημαίες του Πανιωνίου και έχουμε να λέμε όλοι οι νεαροί για το πόσο μας βοηθά. Και λίγα λέει το τραγούδι…»

http://www.onsports.gr/Podosfairo/Super-League/item/264474-Lampropoylos-sto-Onsports-Twra-tha-metrhsoyme-tis-dynameis-mas

ρε δε πας στο διαολο κύριε Ζοργιέ

Έλα ντε! Τι άκυρη ερώτηση ήταν αυτή γαμώ το σπίτι του!

α δεν παμε καλα. σιγα μην τους βαλουμε και χορηγο ρε ηλιθιε δημοσιογραφε. τί ειναι τουτοι ρε?

Δημοσιογραφε το μουνι της μανας σου νυχτα το εχεις δει;
Γαμω τις ερωτησεις σου ρε μουνοπανο

Σπεκουλα του κερατά από έναν ηλίθιο η συμφεροντολόγο δημοσιογραφίσκο…

Μετά το κράξιμο που ρίξαμε η ερώτηση αναδιατυπώθηκε: Σας φτιάχνει το γεγονός ότι στα αποδυτήρια πνέει ελληνικός αέρας;

Και κάτι τελευταίο. Ο Γουνδουλάκης έδωσε έμπνευση σε οπαδό του Πανιωνίου να γράψει τραγούδι-ωδή γι αυτόν. Φαντάζομαι δεν σάς γλίτωσε στα αποδυτήρια…

«Κάναμε τη σχετική πλάκα, αλλά ο Φανούρης είναι εξαιρετικό παιδί, φοβερός χαρακτήρας και γέλαγε με την ψυχή του. Είναι από τις σημαίες του Πανιωνίου και έχουμε να λέμε όλοι οι νεαροί για το πόσο μας βοηθά. Και λίγα λέει το τραγούδι…»

μάλιστα λοιπόν και λίγα λέει το τραγούδι.
α ρε μεγάλε αρχηγε μας
εγώ θέλω να κάνουν και χορευτικό σε κάθε γκολ του και να παίζει το τργούδι του
:sunglasses:

Γλυκόπικρη γεύση άφησε στον Πανιώνιο > η νίκη με 1-0 επί του Ατρομήτου> , καθώς ο Βασίλης Λαμπρόπουλος υπέστη ρήξη χιαστών!

Ο 22χρονος στόπερ του Πανιωνίου θα υποβληθεί σε εξετάσεις για να διαπιστωθεί το ακριβές μέγεθος της ζημιάς, ωστόσο αν επιβεβαιωθούν οι αρχικοί φόβοι, θα μείνει εκτός δράσης για περισσότερους από πέντε μήνες!

Πηγή

WTF??? :confused: :confused: :confused:

Περαστικά, γκαντεμιά ρε γαμώτο!!!

ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΣΤΟ ΠΑΛΙΚΑΡΙ …

α κερδίσαμε τελικά;

γιατί εγώ το έκλεισα όταν τελείωσε το δεύτερο ημίχρονο

κρίμα και περαστικά…

Άτυχος στάθηκε ο Βασίλης Λαμπρόπουλος ο οποίος τραυματίστηκε στον αγώνα με τον Ατρόμητο και θα μείνει εκτός δράσης για τουλάχιστον 4 μήνες.
Ο αμυντικός του Πανιωνίου ο οποίος υπέστη ρήξη χιαστού, θα υποβληθεί τη Δευτέρα σε χειρουργική επέμβαση και σύμφωνα με το γιατρό των «κυανέρυθρων» Χρήστο Δάρα, θα είναι σε θέση να αγωνιστεί μετά από 4 μήνες.

Επιμέλεια: Γιώργος Βασιλείου

Τεραστια απωλεια. Θα μας λειψει. Περαστικα κ καλη επανοδο

Πολύ κρίμα.Γερά ρε παιχταρά!Περαστικά σου.

απώλεια του Λαμπρόπουλου

Γ. Βασιλείου
12/11 05:08

Το παιχνίδι του Περιστερίου ανήκει στο παρελθόν. Ο Πανιώνιος… θυμήθηκε το κακό πρόσωπο που παρουσίασε στη Λιβαδειά και η ήττα από τον Ατρόμητο δεν αποφεύχθηκε για 4η φορά φέτος. Πρώτη όμως που οι «κυανέρυθροι» γνωρίζουν δεύτερη στη σειρά.
Κατά γενική ομολογία, ακόμα και από τους ίδιους τους πρωταγωνιστές, αλλά και τον Δημήτρη Ελευθερόπουλο που δεν δίστασε να αναλάβει ξανά την ευθύνη για την άσχημη εικόνα της ομάδας, ο Πανιώνιος πραγματοποίησε τη χειρότερη εμφάνισή του στο φετινό πρωτάθλημα.

Και το ματς με τον Ατρόμητο δεν μπορεί να συγκριθεί με αυτό της Λιβαδειάς γιατί σε εκείνο το παιχνίδι, ο Πανιώνιος μετά το εφιαλτικό 20λεπτο φάνηκε επιθετικά, προσπαθώντας να αντιδράσει και να φτάσει σε κάποιο γκολ δημιουργώντας ευκαιρίες.

Την Κυριακή, στο Περιστέρι, παρουσιάστηκε μπλοκαρισμένος στον άξονα. Χωρίς κυκλοφορία, χωρίς βοήθειες από τα μπακ. Ήταν ακίνδυνος επιθετικά και χωρίς τελική προσπάθεια σε όλο το δεύτερο μέρος.

Όταν όμως όλοι έχουν παραδεχθεί την άσχημη εικόνα, τι και ποιον να κριτικάρεις;

Το δυσάρεστο που συνέβη στον Πανιώνιο δεν ήταν η ήττα, η άσχημη εμφάνιση και η απώλεια των τριών βαθμών. Ήταν ο τραυματισμός του Βασίλη Λαμπρόπουλου.

Ο εκ των κορυφαίων έως τώρα της ομάδας της Νέας Σμύρνης υπέστη ρήξη χιαστών στο αριστερό γόνατο και θα μείνει εκτός δράσης για 3-4 μήνες, σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις.

Αυτή είναι η σημαντικότερη απώλεια. Και ο νεαρός αμυντικός δεν μπορούσε να πιστέψει την ατυχία του σε μια ανύποπτη φάση στο χώρο της μεσαίας γραμμής. Πήγε στα αποδυτήρια, όπου και ξέσπασε σε λυγμούς.

Όσοι συμπαίκτες του τον συνάντησαν στο ημίχρονο προσπάθησαν να τον παρηγορήσουν, ενώ στο τέλος του αγώνα αυτός κατευθύνθηκε σε νοσοκομείο της πόλης για τη μαγνητική που επιβεβαίωσε τις δυσάρεστες πρώτες προβλέψεις για ρήξη χιαστών.

Αυτό που έχει μεγάλη σημασία είναι η αντίδραση των συμπαικτών που σχεδόν όλοι επικοινώνησαν μαζί του για να του δώσουν κουράγιο.

Κάποιοι μάλιστα, όπως ο Τάσος Αυλωνίτης παρτενέρ του στο κέντρο της άμυνας του Πανιωνίου ανέβασε φωτογραφία του Λαμπρόπουλου στο προφίλ του στο Facebook γράφοντας χαρακτηριστικά: «Περαστικά σου αγόρι μου και γρήγορα κοντά μας».

Ίδια κίνηση και από τον Κωνσταντίνο Παναγόπουλο, ο οποίος άλλαξε την εικόνα του προφίλ του, όπως το ίδιο έκανε και η ΠΑΕ Πανιώνιος στον επίσημο λογαριασμό που διαθέτει στο Facebook.

Νωρίτερα στη συνέντευξη τύπου, ο Ελευθερόπουλος ξεκίνησε την ομιλία του μιλώντας για το πόσο σημαντική είναι η απώλεια του Λαμπρόπουλου και το πόσο στεναχωρημένοι είναι όλοι τους από αυτή την εξέλιξη.

Κινήσεις που επιβεβαιώνουν το οικογενειακό κλίμα που επικρατεί στις τάξεις του Πανιωνίου και φυσικά δίνουν δύναμη στον νεαρό αμυντικό, ο οποίος πάνω που άρχισε να βρίσκει τα πατήματά του και να σταθεροποιείται στη Super League του έλαχε αυτός ο σοβαρός τραυματισμός.

Μέσα από το χαβαλέ και τις πλάκες που κάνει με τους συμπαίκτες του και τη σκληρή δουλειά θα επιστρέψει σε λίγους μήνες ξανά στη δράση. Ακόμα πιο δυνατός απ’ ότι ήταν μέχρι τώρα και με μεγαλύτερη δίψα για ποδόσφαιρο. Περαστικά Βασίλη…

http://www.novasports.gr/BlogPost.aspx?a_id=261572

14/11/2012, 20:41 | Αποστολή

Τώρα έρχονται τα δύσκολα.

Ο Βασίλης Λαμπρόπουλος εγχειρίστηκε με επιτυχία στον πρόσθιο χιαστό του γονάτου του και θα απουσιάσει για τους επόμενους πέντε μήνες.

Ωστόσο, ο άσος του Πανιωνίου δεν χάνει την αισιοδοξία του, τονίζοντας ότι αυτές οι καταστάσεις είναι για τους δυνατούς.

«Γιατί να μου συμβεί κάτι τέτοιο αυτή τη στιγμή που πήγαινε καλά τόσο η ομάδα, όσο και εγώ», υποστήριξε σχετικά ο άτυχος στόπερ.

Αναλυτικά, όσα δήλωσε ο Βασίλης Λαμπρόπουλος στην κάμερα της NOVA:

Για το πως νιώθει μετά το χειρουργείο: «Αρχικά θα ήθελα να ευχαριστήσω τον κύριο Χρήστο Δάρα που με πρόσεξε πάρα πολύ. Λες και ήμουν παιδί του. Από την αρχή, από τη στιγμή που χτύπησα μέχρι και τώρα. Είναι λίγο δύσκολα τώρα, γιατί πονάει αρκετά το πόδι μου, αλλά αυτά είναι για δυνατούς. Τι να κάνουμε… ».

Για τη ψυχολογική του κατάσταση: «Καλά είμαι, εντάξει δεν έχω κάποιο πρόβλημα. Ακόμα είναι νωρίς, δεν το έχει συνειδητοποιήσει τελείως το μυαλό μου, θα δούμε στη συνέχεια».

Για τη στήριξη προς το πρόσωπό του: «Πραγματικά, και οι συμπαίκτες μου και η διοίκηση με στήριξαν πάρα πολύ. Δεν έχει σταματήσει να χτυπάει το τηλέφωνο. Σήμερα (Τετάρτη) είχε έρθει ο κύριος Τσάβαλος, χθες ο κύριος Μίχου με τον κύριο Γκλεζάκο. Όλοι ήταν κοντά μου».

Για την επικοινωνία των ανθρώπων του Ατρόμητου: «Ο Τάσος ο Καραμάνος με πήρε τηλέφωνο να μου ζητήσει συγγνώμη, αν και δεν έφταιγε σε καμία περίπτωση. Ήταν να γίνει. Δεν με χτύπησε για να ζητάει συγγνώμη. Ο κύριος Μπάγεβιτς, απ’ ότι έμαθα πήρε 2-3 φορές τον κύριο Δάρα και τον ρωτούσε για την κατάστασή μου. Είχα προσωπική επικοινωνία με τον κύριο Αγγελόπουλο και θέλω να ευχαριστήσω και τον πρόεδρο και τη διοίκηση και τα παιδιά του Ατρόμητου που έβγαλαν αυτή την ανακοίνωση για μένα».

Για το τι του είπε ο Ελευθερόπουλος, ο οποίος και αυτός είχε σοβαρό τραυματισμό στο ξεκίνημα της καριέρας του: «Κατ’ αρχήν μακάρι να έχω και εγώ την καριέρα του Ελευθερόπουλου αν πηγαίνουν έτσι τα πράγματα. Ήταν ο πρώτος που ήρθε. Με στήριξε και στο ημίχρονο του αγώνα με τον Ατρόμητο. Μετά ήρθε στο νοσοκομείο, μου έλεγε να είσαι ήρεμος, δυνατός και σχεδόν όλα τα κανόνισε αυτός. Και το χειρουργείο και τις φυσικοθεραπείες, για όλα».

Για τις σκέψεις που έκανε τη στιγμή του τραυματισμού: «Αυτό που είπα ήταν γιατί να μου συμβεί τώρα αυτό. Δεν ήθελα να πάθω κάτι τέτοιο αυτή τη χρονική στιγμή γιατί πήγαινε πολύ καλά και η ομάδα. Είχαμε φέρει και τον κόσμο κοντά μας. Πήγαινα και εγώ θεωρώ, πολύ καλά και ήταν ότι χειρότερο να συμβεί αυτή τη στιγμή».

Για το αν κατάλαβε αμέσως τη σοβαρότητα του τραυματισμού του: «Ναι, ναι. Αν και ο κύριος Δάρας δεν ήθελε να μου το πει, το κατάλαβα λίγο από τις αντιδράσεις του, αλλά και από το ότι με έκαιγε το γόνατό μου τη στιγμή που χτύπησα. Όταν πήγα στα αποδυτήρια και κρύωσε το πόδι μου, πραγματικά δεν μπορούσα να σταθώ στα πόδια μου».

Για το αν τον παρηγόρησαν στο ημίχρονο οι συμπαίκτες του: «Στο ημίχρονο δεν πήγα στα αποδυτήρια. Κάθισα σε ένα άλλο δωματιάκι. Επειδή ήμουν ψυχολογικά ράκος, δεν ήθελα να τους αγχώσω. Όταν τελείωσε το παιχνίδι, ήρθαν όλοι πάνω μου και με ρωτούσαν τι έπαθα. Όταν ήρθα στο νοσοκομείο με επισκέφθηκαν όλοι και πραγματικά τους ευχαριστώ και σε όλα τα παιχνίδια που θα λείπω θα είμαι δίπλα τους».

Για τις αναρτήσεις των συμπαικτών του στο Facebook: «Ναι το έμαθα, μου το είπε ο Γιώργος ο Μπιτσικώκος. Θέλω πραγματικά να τους ευχαριστήσω μέσα από την καρδιά μου, γιατί ήταν μια δύσκολη στιγμή για την καριέρα μου, αλλά και σαν άνθρωπο. Θέλω επίσης, να ευχαριστήσω και τον κόσμο του Πανιωνίου που έμαθα ότι κάτω από τις φωτογραφίες μου έγραφαν διάφορα σχόλια και μου εύχονταν καλή ανάρρωση. Τους ευχαριστώ».

http://www.sport-fm.gr/article/593016

Πέμπτη, 15 Νοε 2012 01:27

Ο Βασίλης Λαμπρόπουλος υπέστη έναν πολύ σοβαρό τραυματισμό αλλά δίπλα του δεν βρίσκονται μόνο οι παίκτες του Πανιωνίου, αλλά και εκείνοι του Ατρομήτου.

Ο νεαρός άσος των Νεοσμυρνιωτών θα μείνει για αρκετό καιρό εκτός δράσης μετά το… ραντεβού με την ατυχία που είχε στην αναμέτρηση με τους Περιστεριώτες.

Αυτή την στιγμή νοσηλεύεται στο Ιατρικό Κέντρο Φαλήρου, όπου μάλιστα τον επισκέφθηκαν και οι Σκόνδρας, Καραγκούνης, Καραμάνος. Οι τρεις παίκτες του Ατρομήτου του ευχήθηκαν ταχεία ανάρρωση, ενώ μετέφεραν τις ευχές τόσο του Ντούσνα Μπάγεβιτς, όσο και των συμπαικτών τους.

Τελ. ανανέωση : Δεκέμβριος 12 2012 18:45

Ομαλά και χωρίς…πατερίτσες εξελίσσεται η αποθεραπεία του Βασίλη Λαμπρόπουλου.

Ο Ελληνας στόπερ του Πανιωνίου, ο οποίος υπέστη ρήξη χιαστού στο παιχνίδι πρωταθλήματος με τον Ατρόμητο, έχει όση υπομονή χρειάζεται για να αντέξει σ’ αυτήν τη δοκιμασία.

Την προηγούμενη Παρασκευή πέταξε τις πατερίτσες, περπατάει πλέον χωρίς καμία βοήθεια και η αποθεραπεία είναι η καθημερινότητά του. Εννοείται ότι η ομάδα του συμπαραστέκεται σ’ αυτό το δύσκολο διάστημα.

Ν.Γ.

Μα που είσαι άνθρωπέ μας καλέ,παιχταρά μας?
Θέλω να σε παρακαλέσω ρε ψυχάρα να γεράσεις στον Πανιώνιο,χτύπησες και σα να διέλυσε σχεδόν το μαγαζί που δεν πρέπει επ’ουδενί να απομείνει γιαπί..
Ελπίζω στα δέοντα περί της ανανεώσεως συμβολαίων,αναπροσαρμογέως,(οικο)νομικό ‘‘δέσιμο’’ ομάδας και παίχτη προς αποφυγή επαναλήψεως διαχρονικών φαινομένων και Μάκου και Ενσαλίβα και Σπυρόπουλου ακόμη πιο πρόσφατα (ντάξει μην το πάμε σε Μαραγκούς και τέτοια και Γ.Χ. και φρίξει το άντερό μας πάλι).
Διοίκηση έστω και τυπική κύριε Διαχειριστά,Ενομωτάρχα μου,Πρόεδρε εσύ,Κουτ(ε)λίδη και ποιος άλλος δεν ξέρω πως και τι (ελπίζω για καλό και πάλι).
Δίδυμο καλό και ωραίο μήπως με Αυλωνίτη?Ρωτάω,δεν ξέρω ντιπ.