Τζωρτζ Πάππας (SG)

8 πόντους 4 ριμπάουντ πέρυσι στον παοκ ο έβγαζε μάτια Κράουζερ. Άσε που για ψησταριά δεν χωράει από πίσω είναι και θηρίο…

3 «Μου αρέσει»

Ναι έχει αλλάξει το μπάσκετ σε σχέση με τα τα 90’s τα χει πει κι ο Φασούλας. Σήμερα υπάρχουν πεντάρια που θεωρούνται διακριθέντες με 12 πόντους και 5 ριμπάουντ κι εγώ όταν έπαιζα στον ΠΑΟΚ αν έκανα ματς με τέτοια νούμερα δεν μπορούσα να κυκλοφορήσω στη Θεσσαλονίκη μη με μαχαιρώσουν είχε πει.

3 «Μου αρέσει»
3 «Μου αρέσει»

ευχαριστω τον θεο που ζω να το δω αυτο. Στο καλο κ να μην μας γραφεις…

4 «Μου αρέσει»

Σαν ψεμα φαινεται.

Φαντασου να κερδισουμε και την ουλμ σημερα.

Ισως να μην το αντεξει η καρδια μου τετοιο πατιρντι σημερον

3 «Μου αρέσει»

Αντίο παπα-τζη

3 «Μου αρέσει»

Προτείνω να διαγραφεί το παρόν θέμα

6 «Μου αρέσει»

όχι αφήστε το να δούμε τί θα γίνει όταν μας βάλει καμιά τριαντάρα στη μάπα

το κλάμα που θα ρίξουμε…

5 «Μου αρέσει»

Να σέβεστε…

Αυτά τα ποστερ πρεπει να τους τα φτιαχνει η octagon εντωμεταξυ…:joy::joy::joy:

2 «Μου αρέσει»

Σαν το Ζούρο και αυτός. Τον έκανε ο Ολυμπιακός παίκτη με το ζόρι, όπως τον Ζούρο προπονητή, και οι γραφιάδες μας λένε ντε και καλά πόσο καλός είναι. ο Κλοουν της ευρωλίγκας βγάζει μισθό. Άντε μακριά από εδώ άθλιε θλιβερέ τύπε.

3 «Μου αρέσει»

Ποσο ειρωνικο ειναι να διαβαζει κανεις τις πρωτες του δηλωσεις (πιο πανω), 3/4 μηνες μετα…Γι’αυτο βρισκω παντα γελοιες αυτες τις συνεντευξεις.

2 «Μου αρέσει»

Τα βιντεακια του Λούκα είχαν επίδραση…:joy::joy:

1 «Μου αρέσει»

Πούλησε Παπά-τζα

1 «Μου αρέσει»

Ελπίζω να μην έχουμε κανένα αστειάκι σήμερα…

1 «Μου αρέσει»

θου κύριε… :scream:

1 «Μου αρέσει»

Θουμπιθαρέτα

3 «Μου αρέσει»

Κοντά έφτασε….ευτυχώς έκανε τα λαθάκια του στο τέλος ο καριόλης αδιάφορος τουρίστας!

2 «Μου αρέσει»

Ευχαριστουμε Γιωργη

Ψωμι και αλατι

5 «Μου αρέσει»

Οι 12 πόντοι του Νολολαιδη μετράνε στο 100%. Του Πάππας πρέπει να δεις και πόσους έφαγες εξαιτίας του και να κάνεις την αφαίρεση.

Εγω αντίθετα με πόλους εδώ μέσα δεν μου φαίνεται κακός ο Πάππας αλλά ο Νικολαιδης είναι σίγουρα παίκτης που χρειαζόμασταν και βοηθάει την ομάδα περισσότερο από τον Παππας.

Αντίστοιχα το Μαρούσι με Μπέικον, Κινγκ και Καράκωστα δεν του λείπει ο Νικολαιδης.

6 «Μου αρέσει»

Πάππας πάνω απ’ όλα είναι αρχιδάκι σαν χαρακτήρας. Για όσους καταλαβαίνουν τι βλέπουν ο Πάππας σήμερα χάλασε πάρα πολύ τον επιθετικό ρυθμό άλλων παιχτών του ΓΣΑ.. Το πρόβλημα του Πανιωνίου αμυντικά σήμερα ήταν ο Κινγκ, όχι ο Πάππας. Οι περισσότεροι νομίζουν ότι βλέπουν σινεμά όχι μπάσκετ (ή μπάλα)..

4 «Μου αρέσει»