8 πόντους 4 ριμπάουντ πέρυσι στον παοκ ο έβγαζε μάτια Κράουζερ. Άσε που για ψησταριά δεν χωράει από πίσω είναι και θηρίο…
Ναι έχει αλλάξει το μπάσκετ σε σχέση με τα τα 90’s τα χει πει κι ο Φασούλας. Σήμερα υπάρχουν πεντάρια που θεωρούνται διακριθέντες με 12 πόντους και 5 ριμπάουντ κι εγώ όταν έπαιζα στον ΠΑΟΚ αν έκανα ματς με τέτοια νούμερα δεν μπορούσα να κυκλοφορήσω στη Θεσσαλονίκη μη με μαχαιρώσουν είχε πει.
ευχαριστω τον θεο που ζω να το δω αυτο. Στο καλο κ να μην μας γραφεις…

Σαν ψεμα φαινεται.
Φαντασου να κερδισουμε και την ουλμ σημερα.
Ισως να μην το αντεξει η καρδια μου τετοιο πατιρντι σημερον
Αντίο παπα-τζη
Προτείνω να διαγραφεί το παρόν θέμα
όχι αφήστε το να δούμε τί θα γίνει όταν μας βάλει καμιά τριαντάρα στη μάπα
το κλάμα που θα ρίξουμε…
Σαν το Ζούρο και αυτός. Τον έκανε ο Ολυμπιακός παίκτη με το ζόρι, όπως τον Ζούρο προπονητή, και οι γραφιάδες μας λένε ντε και καλά πόσο καλός είναι. ο Κλοουν της ευρωλίγκας βγάζει μισθό. Άντε μακριά από εδώ άθλιε θλιβερέ τύπε.
Ποσο ειρωνικο ειναι να διαβαζει κανεις τις πρωτες του δηλωσεις (πιο πανω), 3/4 μηνες μετα…Γι’αυτο βρισκω παντα γελοιες αυτες τις συνεντευξεις.
Τα βιντεακια του Λούκα είχαν επίδραση…![]()
![]()
Πούλησε Παπά-τζα
Ελπίζω να μην έχουμε κανένα αστειάκι σήμερα…
θου κύριε… ![]()
Θουμπιθαρέτα
Κοντά έφτασε….ευτυχώς έκανε τα λαθάκια του στο τέλος ο καριόλης αδιάφορος τουρίστας!
Ευχαριστουμε Γιωργη
Ψωμι και αλατι
Οι 12 πόντοι του Νολολαιδη μετράνε στο 100%. Του Πάππας πρέπει να δεις και πόσους έφαγες εξαιτίας του και να κάνεις την αφαίρεση.
Εγω αντίθετα με πόλους εδώ μέσα δεν μου φαίνεται κακός ο Πάππας αλλά ο Νικολαιδης είναι σίγουρα παίκτης που χρειαζόμασταν και βοηθάει την ομάδα περισσότερο από τον Παππας.
Αντίστοιχα το Μαρούσι με Μπέικον, Κινγκ και Καράκωστα δεν του λείπει ο Νικολαιδης.
Πάππας πάνω απ’ όλα είναι αρχιδάκι σαν χαρακτήρας. Για όσους καταλαβαίνουν τι βλέπουν ο Πάππας σήμερα χάλασε πάρα πολύ τον επιθετικό ρυθμό άλλων παιχτών του ΓΣΑ.. Το πρόβλημα του Πανιωνίου αμυντικά σήμερα ήταν ο Κινγκ, όχι ο Πάππας. Οι περισσότεροι νομίζουν ότι βλέπουν σινεμά όχι μπάσκετ (ή μπάλα)..