Τζωρτζ Πάππας (SG)

Η ΚΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την επίτευξη συμφωνίας με τον Τζορτζ Πάπας.

Ο ελληνοαμερικανός αθλητής Τζορτζ Πάπας αποτελεί την επόμενη κίνηση της ΚΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ σε ό,τι αφορά στη στελέχωση του ρόστερ με παίκτες που διαθέτουν την εμπειρία και την ποιότητα ν’ ανταπεξέλθουν στην απαιτητική χρονιά που ακολουθεί.

Ο Τζορτζ Πάπας (Γιώργος Παπαθανασίου) γεννήθηκε στις 15 Απριλίου του 1998 στο New Jersey στις ΗΠΑ. Έχει ύψος 1,96μ. κι αποφοίτησε από το Λύκειο του Union Catholic κι ακολούθως από το Monmouth (NCAA) όπου την τελευταία του χρονιά είχε κατά μέσο όρο 14,9 πόντους- 5,4 ριμπάουντ- 3 ασίστ- 1,4 κλεψίματα με 35% στα σουτ τριών πόντων σε 34 αγώνες (σε όλους ήταν στη βασική πεντάδα).

Σε 133 αγώνες στο NCAA είχε κατά μέσο όρο 8,7 πόντους- 2,7 ριμπάουντ- 1,7 ασίστ σε περίπου 20 λεπτά συμμετοχής.

Το καλοκαίρι του 2022 εντάχθηκε στον Ολυμπιακό όπου έμεινε μέχρι τον Ιανουάριο του 2024 (συνολικά 35 αγώνες, οι 4 στην Euroleague) όταν και υπέγραψε στον Προμηθέα Πάτρας. Σε 16 αγώνες στην GBL με τον Προμηθέα είχε 6,5 πόντους- 1,6 ριμπάουντ.

Την αγωνιστική περίοδο 2024-2025 αγωνίστηκε στο Περιστέρι όπου είχε 10,9 πόντους- 2,6 ριμπάουντ- 2,4 ασίστ στην GBL σε 27 αγώνες ενώ αντίστοιχα στο BCL κατέγραψε 7,9 πόντους- 1,8 ριμπάουντ- 1,8 ασίστ.

Επίσης μετρά 2 συμμετοχές με την Εθνική ομάδα όπου μάλιστα χρησιμοποίησε το όνομα «Παπαθανασίου» στην φανέλα.

Με τον Ολυμπιακό κατέκτησε το πρωτάθλημα Ελλάδας το 2023, το Κύπελλο Ελλάδας το 2023 καθώς επίσης και το Super Cup το 2022 και το 2023.

Καλωσορίζουμε τον Τζορτζ Πάπας στην ομάδα μας.

Γεια σου Παπά, Παπά …:musical_notes::musical_note::musical_score:

Η είδηση όπως σωστά αναμεταδίδεται στο msn:

Ο Πανιώνιος κάνει θραύση στο μεταγραφικό παζάρι: Ανακοίνωσε τον Τζορτζ Πάπας
1 ώρ.

Ο Πανιώνιος ενισχύει τη ομάδα μπάσκετ του ενόψει της νέας σεζόν με την απόκτηση του Τζορτζ Πάπα. Ο 27χρονος γκαρντ, που προέρχεται από την ομάδα του Περιστερίου, είχε μέσους όρους 10.4 πόντων και 2.6 ριμπάουντ στην τελευταία αγωνιστική περίοδο. Με αυτή τη μεταγραφή, ο Πανιώνιος προσπαθεί να δημιουργήσει ένα ισχυρό ρόστερ με διεθνείς Έλληνες παίκτες, στοχεύοντας σε επιτυχίες στο ελληνικό πρωτάθλημα και το Eurocup.Πιο αναλυτικάΟ Πανιώνιος θέλει να δημιουργήσ… Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο εδώ:

https://www.msn.com/el-gr/news/other/ο-πανιώνιος-κάνει-θραύση-στο-μεταγραφικό-παζάρι-ανακοίνωσε-τον-τζορτζ-πάπας/ar-AA1Hsk4a?ocid=entnewsntp&pc=HCTS&cvid=2b51dee0e7844bd08790ba95ec6812b3&ei=18

XAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXA

Όταν το ΑΙ σου φέρνει θεϊκούς παιχταράδες!!

Ε άλλαξε όμως και τον τίτλο σε : Habemus Papam

:smiley: :smiley: :smiley: :smiley: :smiley:

Τζορτζ Πάπας: «Με υπερηφάνεια για τον ΠΑΝΙΩΝΙΟ και τους οπαδούς του»

https://pgssbc.gr/tzortz-papas-me-yperifaneia-gia-ton-panionio-kai-tous-opadous-tou/

Ο Τζορτζ Πάπας, λίγες ώρες μετά την υπογραφή του στο συμβόλαιο που του πρότεινε η ΚΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ μεταφέρει τα πρώτα του συναισθήματα για το νέο σταθμό της καριέρας του.

Ο Τζορτζ Πάπας, δεν κρύβει τον ενθουσιασμό του ενώ παράλληλα υπόσχεται σκληρή δουλειά, έντονη δράση και συγκινήσεις («expect fireworks» είπε χαρακτηριστικά) και ότι ο ίδιος έρχεται για να ανεβάσει τις στροφές, δουλεύοντας ήδη σαν… σκύλος!

«Αισθάνομαι ενθουσιασμένος για το γεγονός ότι θα αποτελέσω μέλος του ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ» είπε αρχικά ο Πάπας και πρόσθεσε: «Όχι για ένα λόγο αλλά για πολλούς: Για την ευκαιρία που παίρνω, για την ανταγωνιστικότητα, για το ταξίδι που θα κάνουμε, για την ανάπτυξη κι εξέλιξη. Ομολογουμένως αισθάνομαι ότι ανοίγει ένα πολύ συναρπαστικό κεφάλαιο για εμένα»

Τα πρώτα του συναισθήματα όταν άκουσε για το ενδιαφέρον του ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ;

«Το πρώτο που αισθάνθηκα όταν έλαβα την πρόταση από τον ΠΑΝΙΩΝΙΟ ήταν περιέργεια. Πριν δύο χρόνια δεν ήταν στην μεγάλη κατηγορία αλλά σύντομα υπήρξε μια εξέλιξη και η ομάδα άρχισε να χτίζεται με αποτέλεσμα να αλλάξει επίπεδο. Άρα άρχισα να σκέφτομαι πως θα μπορούσε να αναπτυχθεί μια πολύ καλή σχέση ανάμεσα σε εμένα και στην Σύλλογο»

Ποιος ήταν ο βασικότερος λόγος που τον οδήγησε στην απόφαση να υπογράψει στον ΠΑΝΙΩΝΙΟ;

«Ο βασικότερος λόγος που υπέγραψα στον ΠΑΝΙΩΝΙΟ είναι ότι διαπίστωσα το όραμα και την προοπτική που υπάρχει και η εξέλιξη που όλοι επιθυμούν. Είναι ένας πολύ Ιστορικός Σύλλογος και θέλουν να επιστρέψουν στο να γίνουν μια από τις πρώτες ομάδες στην Ελλάδα και στην Ευρώπη. Όταν βλέπεις αυτή τη φιλοδοξία καταλαβαίνεις ότι έχεις να κάνεις με κάτι πάρα πολύ ελκυστικό»

Ποιο είναι το μήνυμα που στέλνει στον κόσμο του ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ;

«Το μήνυμα που έχω να στείλω στους φίλους του ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ είναι να περιμένετε έντονη δράση! Κι εγώ έρχομαι για να ανεβάσω τις στροφές! Θα είμαι «σκύλος», ήδη δουλεύω πολύ μόνος μου, είμαι ενθουσιασμένος και θα «οργώνουμε» το παρκέ τρέχοντας παντού. Θα αγωνίζομαι με πολύ μεγάλη υπερηφάνεια για τον Σύλλογο και τους φιλάθλους του»

Αν, λέω αν, πέσουν φάπες, αυτός εδώ πρέπει να φάει τις περισσότερες

1 Like

Όπως πολύ εύστοχα μου είπε κατ’ιδίαν ο @M.P για τον Πάππας:

“Δεν γίνεται πολίστες παίχτες να το παίζουν Τζόρνταν…!”

:joy::joy::joy::joy::joy::joy:

Ας μην ξεχνάμε ότι είναι και το παλλικάρι που είχε κάνει αυτό στο κολλέγιο του (οκ πιτσιρικάς αλλά και πάλι…):

https://youtube.com/shorts/tkpEJCWjTeQ?feature=shared

Καλά έχανε 55 πόντους που σημαίνει ότι οι άλλοι δεν σεβάστηκαν τίποτα και έφτασαν τη διαφορά εκεί πάνω…

Δεν ξέρω αν η άμυνα που ΔΕΝ παίζει και αυτός είναι λόγω της έλλειψης φυσικής κατάστασης που σχετίζεται με την απαράδεκτη προετοιμασία αλλά είναι από τους χειρότερους μέσα σε αυτό το χάλι.

1 Like

Ο παίχτης Πάππας δεν υπάρχει.

Το μόνο που του βγήκε σε μερικά παιχνίδια περσυ ηταν τα σουτ.

Φετος μονο με Κολοσσό τα έβαζε αλλά πραγματικά το παλλικάρι είναι απίστευτα άχαρο για μπάσκετ σε άμυνα και επίθεση… κάθε φορά που τον βλέπω μου ερχεται να σπασω την οθόνη…

Εννοούσα ρολιστες

Εδω δε μπορει να σκοτωσει βαλσαμωμενο πουλι ρε σεις, θελετε να σταξει και 3ποντα?!

4 Likes

Χαχαχαχαχαχαχα

Θέλουμε και άποψη από @Panionios_eSports για αυτό βέβαια…:joy:

2 Likes

Νιάου και νιάου.. Ο τσαλμπουρης μου είπε ότι παίζει λιγάκι call of duty αλλά να ξέρεις.. Ο σκαφιδας αν δεν έπαιζε μπαλλα θα ήταν στο τοπ 20 των καλύτερων παικτών της χώρας..

5 Likes

Τι λες τώρα…:smiley:

Ειδικά και με τον τραυματισμο τώρα πρέπει να έχει λιώσει ο σατανάς!:smiley::smiley:

2 Likes

που να το βλέπεις και ζωντανά στο γήπεδο, όπου βλέπεις και την αδιάφορη ηλίθια γκριμάτσα του κάθε φορά που αστοχεί, δηλαδή συνέχεια, σου έρχεται να κάνεις κακό!

2 Likes

Εγώ να σας πω την αλήθεια δεν έχω πρόβλημα με τον συγκεκριμένο παίκτη. Θεωρώ ότι σε μια ομάδα που δουλεύει σωστά μπορεί να βοηθήσει.

Τώρα αν παίρνει την μπάλα και κατεβάζει ή προσπαθεί να κάνει ατομικές ενέργειες κτλ χάνεται και είναι κακός.

Εγώ πάλι έχω. Ας πάει να τυλίξει σουβλάκια στην αστόρια, αν και το βρίσκω δύσκολο γιατί είναι ένα σοβαρό επάγγελμα και αυτός δεν μπορεί.

6 Likes

Ο Κράουζερ είναι τέτοιος που λες. Σε καλή ομάδα όπως ο περσινός ΠΑΟΚ φαίνεται κι αυτός καλύτερος επειδή είναι τουλάχιστον κάπως φιλότιμος. Ο Πάπας φέτος είναι ο πιο αδιάφορος και προκλητικός απ’ όλους.