Tyler Wahl (C)

Εκτός GBL ο Wahl…

Ίσως ο μόνος ψηλός που όσο είδαμε το πάλεψε με τα ριμπάουντ.

Ανεξήγητη απόφαση εκτός κι αν ο τραυματισμός του είναι σχετικά βαρύς και θελουν να ανοιξουν θεση ξένου.

Με τον Κρούζερ να δουμε τι θα γινει…

Εχω μάθει ότι δεν είναι ακόμα καλά οπότε εκτός μέχρι νεοτέρας

Τελικά και αυτός ο Λεμον είμαι μπερδεμένος αν είναι 4αρι ή 3άρι τελικά… μάλλον 3άρι πιο πολύ.

Μου φάνηκε εξαιρετικά αλτικός ωστόσο στο Λονδίνο. Σε κάθε jump shoot που έκανε πήδαγε στο θεό ο σατανάς!

1 Like

Είναι που έχουμε πληθώρα ψηλών… τους έχουμε ταράξει στα ριμπάουντ, ας παίξουμε κ λίγο στην περιφέρεια!

2 Likes

Αυτός ο παίκτης δεν θα μας ήταν χρήσιμος στο Ελληνικό πρωτάθλημα; Αφού ενίσχυση δεν φέρνουμε. Διώξαμε τον Ντεσιλντς και δεν έχει έρθει άλλος. Στην θέση του Κρουζερ δεν φαιρνουμε παίκτη. Ε τότε ας κάνουμε αυτή την αλλαγή.

εγώ και τον Γουάτσον θα άλλαζα στους ξένους με τον Γουόλ

3 Likes

Καλή συνέχεια στην Πολωνία. Μακριά από το τσίρκο μας. Εμείς συνεχίζουμε με Κρούζερ!

4 Likes

Λύση συνεργασίας με τον Τyler Wahl - Panionios

Παράπλευρη απώλεια της συνεργασίας με την οκταγκον φαίνεται … Άνηκε στο ραζνατοβιτς νομίζω αυτός …

Καλή συνέχεια στο παλικάρι, ο τελευταίος που φταίει για το χάλι που παρουσιάζεται και με διάθεση εφάμιλλη των ελλήνων της ομάδας.

2 Likes

Στην γραμμή των ψηλών ο μόνος που πάλευε για ριμπάουντ αλλά και στην άμυνα.

3 Likes

Πραγματικα το μικροτερο μεριδιο ευθυνης στο φετινο χαλι.

Οποτε επαιξε, τουλαχιστον παλεψε και ας ητανε απελπιστικα μονος στις βοηθειες, αφου ο πολυς Γουοτσον πεταει χαρταετο.

Ειμαι περιεργος να δω ΠΩΣ θα αντικατασταθει.

υγ: Ειναι τοσο γτπ που παιζει να εδιωξαν τον λαθος λευκο αμερικανο.

2 Likes

Ολόσωστο…

Περιμένω με ανυπομονησία να μάθω ποιος θα είναι ο αντικαταστάτης του. Επίσης περιμένω και τις επόμενες κινήσεις.

1 Like

Ο,τι να ναι πραγματικά. Όχι πως ήταν καμία παικταρα και πιθανότατα δεν έπρεπε να αποκτηθεί ποτέ, αλλά από kreuser πιο φιλότιμος

ΧαχαχαχΑΑΑΑΑ

1 Like

Φαντάζομαι ότι προσπαθούν να ξεφορτωθούν παίκτες βρίσκοντας τους ομάδες για να μην πληρώνουν τεράστιες αποζημιώσεις.

Αλλιώς δεν βλέπω λογική στο να φύγει ο Γουόλ πριν από άλλους.

1 Like

Απόλυτα λογικό αλλά αυτό επίσης λέει ότι ηταν και ο μονος που μπόρεσαν να του βρουν ομάδα…

1 Like

αυτός και ο Πάπας, καλή αρχή θα το έλεγα :smiley:

1 Like