Πάμε ρε κοριτσάρες! Τρελάνετέ μας!
Φέρτε μας το κύπελλο αυτόοοοοοοοοο Πανιωλέεεεε σ’ αγαπώωωωωωωωω!
Εντωμεταξύ άμα το πάρουμε θα είναι η πρώτη επίσημη κούπα σε ομαδικό άθλημα από το πρωτάθλημα μπάσκετ γυναικών το 2007…
Αποφασίζουν οι ομάδες προφανώς μαζί με την ομοσπονδία, να γίνει το ματς με 50 παιδιά από τις ακαδημίες τους στις κερκίδες.
Επειδή είμαστε Ελλάδα και ο οπαδός διώκεται… Ακόμα και έτσι θα πω οκ .
Την ωρα όμως δεν την αλλάζουν !
Γιατί 21:30 σε αγώνα βόλεϊ που δεν έχει συγκεκριμένη διάρκεια δεν είναι για παιδιά … Εκτός αν υπολογίζουν ότι θα τους τελειώσουμε σε 1 ώρα με 3-0 οπότε οκ …
δεν μετρανε τα κυπελλα που πηραμε στο μπασκετ ανδρων ?
Πού το δείχνει?
Στην ΕΡΤ2 ΣΠΟΡ.
Δυστυχώς ο Ολυμπιακός έχει πασαδόρο σε αντίθεση με εμάς ( αν και στις τελευταίες φάσεις χωρίς πασαδόρο ) 2-1 και βλέπουμε αν και δύσκολο χωρίς ψυχολογία…
ΝΑΙ ΝΑΙ ΝΑΙ ΝΑΙ ΝΑΙ ΝΑΙΙΙΙΙΙ
ΝΑΙ ΝΑΙ ΝΑΙ ΝΑΙ ΝΑΙ ΝΑΙΙΙΙΙΙ
ΝΑΙ ΝΑΙ ΝΑΙ ΝΑΙ ΝΑΙ ΝΑΙΙΙΙΙΙ!!!
ΜΠΡΑΒΟ ΡΕ ΚΟΡΙΤΣΑΡΕΕΕΕΣ!!!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Λόγω γουριού δεν είδα τιποτα γιατί όταν άνοιξα χάσαμε το 2ο σετ. Καλά εκανα και έκλεισα…
κι εγω το ιδιο… δεν εισαι μονος -κατσικοποδαρος- σ’αυτο τον μάταιο κόσμο @pauligle! ![]()
ΜΠΡΑΒΟ ΚΟΡΙΤΣΑΡΕΣ!!!
![]()
Κερδίσαμε όταν έπεισα τον εαυτό μου πως θα χάναμε
Γούρι; Ηττοπάθεια;
Δεν έχει σημασία γιατί το πήρανε!!!
Ο γαβρος αν έπαιζε με άλλη ομάδα εκτός του Πανιωνιου θα το είχε κερδίσει το παιχνίδι . Θα μπορούσα να γράψω πολλά αλλά δεν χρειάζεται. Ήταν διαφήμιση του αθλήματος και το γεγονός ότι εμείς κερδίσαμε στο τέλος δείχνει πόσο μεγάλη ομάδα έχουμε . Και το γράφω αυτό γιατί ανατρέψαμε εις βάρος μας σκορ απέναντι σε μια πολύ πλούσια ομάδα , όταν παραδοσιακά συμβαίνει το αντίθετο . Κακά τα ψέματα , δεν αντιμετωπίσαμε τη Θέτιδα Βούλας στο τελικό.
Κλείνοντας θα ήθελα να ευχαριστήσω αυτό το τμήμα για τη χαρά που μου δώσανε . Αυτό το ματς αρκεί για όλο το 25 ! Εύχομαι να συνεχίσετε να μας δίνετε αντίστοιχες χαρές ενώ από τη μερια μου δεσμεύομαι να στηρίξω αυτό το τμήμα με όποιον τρόπο μπορώ.
Γιατί το αξίζει με το παραπάνω
Όταν χάσαμε το τρίτο σετ, έτσι όπως το χάσαμε, νευρίασα και το έκλεισα. Με το που διάβασα εδώ μέσα ότι κάναμε το 2-2, το ξανάνοιξα να δω το τάι μπρέικ. Ε μετά σε κάποια φάση που νικούσαμε 8-5 εκεί κάναμε 2 σερί λάθη στην άμυνα και έχασα το κουράγιο μου, “πάλι τα ίδια” σκέφτηκα. Μετά έκανε λάθη και ο Ολυμπιακός. Μετά πήγε να σπάσει και εν τέλει μούδιασε το κεφάλι μου και με έπιασε τρεμούλα στο χέρι. Μόνο όταν έβγαλε την άμυνα η Νομικού στην τελευταία φάση το πίστεψα πάλι πια, δηλαδή κάπου 1,5 - 2 δευτερόλεπτα πριν λήξει.
Πανιωνάρα χαζέψαμε μουδιάσαμε
Όλο αυτό που περιγράφεις πρέπει να το ξετινάξουμε από πάνω μας. Σιγά σιγά αλλά πρέπει