Μα ρε παιδιά, από ότι διαβάζω παραπάνω οι σκώληκες δίνουνε στον Κουλουχέρη 70.000 από τα 90.000. Μη μου πείτε ότι είτε εμείς είτε άλλοι δεν έχουν κάνει τέτοια κατά βούληση “σκόντα” σε αμοιβές - πείτε το και διακανονισμό αν θέλετε.
Από το ελάχιστο που αντιλαμβάνομαι για τη ζούγκλα που επικρατεί στην ποδοσφαιρική πιάτσα, ένας τέτοιος “διακανονισμός” (τσεκούρωμα κατ’ εμένα) είναι μεν άδικος αλλά πολύ συνηθισμένος στις μέρες μας, πόσο μάλλον στα της μπάλας. Και είναι και μάλλον ευνοϊκός για έναν παίκτη. Μακάρι να μπορούσαν να κάνουν κάποια αντίστοιχη προσφορά και οι δικοί μας αν τύχαινε μια παρόμοια περίπτωση.
Άρα λοιπόν, αν μαζεύανε φράγκο-φράγκο οι δικοί μας τα χρήματα για να κάνουν μια τέτοια προσφορά σε πρώην παίκτη (ή νυν) κι αυτός την αρνιόταν, τί θα λέγαμε σε αυτή την περίπτωση;
Τέλος πάντων, σε καμία περίπτωση η τωρινή διοίκηση στα μεταγραφικά δεν έχει δείξει να κουβαλάει την μαλακία που βαράει στο κεφάλι τους ηλίθιους τους αρειανούς οι οποίοι προφανώς πάσχουν ακόμα από σοβαρό κόμπλεξ ανωτερότητας λίγο πριν το ποδόσφαιρό μας γίνει ερασιτεχνικό. Σε λίγο θα παίζουμε με ελβιέλες και αυτοί νομίζουν ότι τους χρωστάει η ελλάδα πρωταθλήματα και κύπελα.
Για το θέμα του γηπέδου, πέρα από το ηθικό που για μένα είναι αξεπέραστο, ειδικά με όλους αυτούς τους σιχαμένους, υπάρχει και το υλικό. Εδώ είχανε έρθει ο παναιτωλικός και δεν ξέρω ποιος άλλος ένα καλοκαίρι τις προάλλες για κάτι μπαράζ της Β’ και το 'χανε κάνει το γήπεδο μπουρδέλο, ακόμα φαίνονται τα σημάδια από τα καπνογόνα στο στίβο! Φαντάσου να έρθουν αυτοί οι γλίτσες.
Εσύ νομίζεις δηλαδή ότι τα 90 ήταν αυτά που του χρωστούσανε αρχικά? Κι αυτά από διακονισμό περσινό είναι. Και άντε και δέχεται και τα 70.000. Νομίζεις ότι είναι μετρητά και δεν τα παίρνει? Πάλι διακανονισμός είναι που σε 4-5 μήνες πολύ πιθανόν να μην έχει τηρηθεί. Τότε θα πρέπει να δεχτεί 50? Έτσι λειτουργούν όλες οι ομάδες, κι εμείς μαζί. Που τραβάς τη γραμμή?
να συνεισφέρω κι εγώ το κατιτις.
Ο Θέμης ήταν στον Αρη 6 χρόνια. Το ποσό που του έχει επιδικαστεί είναι 300.000 €. Εχει διακανονιστεί σε μηνιαίες δόσεις των 26.000 €, ποσά που δεν έχει πάρει τον 6-7-8 του 2012. Οταν ένα ποσό έχει τελεσιδικήσει πρέπει να πληρωθεί και όποια καθυστέρηση στις πληρωμές αυτόματα γυρνάει σε καταγγελία της ΠΑΕ με αφαιρέσεις βαθμών και άλλα προβλήματα. Θυμίζω την περίπτωση Λάτκα που μας ταλαιπώρησε στο β γύρο.
Εχει διαφορά λοιπόν να λέμε κάποιον πουστράκι ή οτι απλά είναι πολύ σκληρός σε διαπραγματεύσεις. Και σίγουρα ο Πανιώνιος δεν έχει καμμιά σχέση με την υπόθεση ούτε θα μπορούσε.
Η ΑΠΟΨΗ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΤΑΝ Ο ΑΛΛΟΣ ΑΡΓΟΠΕΘΑΙΝΕΙ ΔΕΝ ΤΟΥ ΔΙΝΕΙ ΤΟΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΚΛΟΤΣΟ ΕΣΥ… ΚΑΙ ΠΟΣΟ ΜΑΛΛΟΝ ΠΟΥ ΔΕΝ ΗΡΘΕ ΣΕ ΟΜΑΔΑ ΜΕ ΡΕΥΣΤΟΤΗΤΑ… ΕΑΝ ΤΟ ΕΚΑΝΕ ΣΕ ΜΑΣ ΝΑ ΔΩ ΤΙ ΘΑ ΛΕΓΑΤΕ…
Η ΜΗΠΩΣ ΟΣΟΙ ΗΤΑΝ ΣΤΟΝ ΑΡΗ ΔΕΝ ΞΕΡΑΝ ΟΤΙ ΔΝ ΘΑ ΤΑ ΠΑΡΟΥΝ ΠΟΤΕ…
ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ … ΤΟ ΜΟΝΟ ΚΑΛΟ ΑΠΟ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΗΤΑΝ ΟΤΙ ΓΕΜΙΣΕ ΚΑΙ ΤΡΙΤΗ ΣΕΛΙΔΑ …
Κανένα σημείο επαφής δεν φαίνεται ότι μπορεί να βρεθεί ανάμεσα στον Άρη και τον Ευθύμη Κουλουχέρη, αφού παίκτης δείχνει ανένδοτος στον διακανονισμό.
Την τρίτη εκδικάζεται η υπόθεση της προσφυγής που έχει καταθέσει ο άσος του Πανιωνίου κατά της πρώην ομάδας του, για τις 90.000 ευρώ που του οφείλονται από τις τρεις δόσεις του διακανονισμού οι οποίες δεν του έχουν καταβληθεί.
Στην επικοινωνία μάλιστα που είχε μαζί του ο Αντώνης Ζαμπέτας, του τόνισε ότι θέλει άμεσα τα χρήματά του, χωρίς μάλιστα να ενδιαφέρεται για τις όποιες αντιδράσεις υπάρξουν. «Ας μας κυνηγάνε στη Θεσσαλονίκη», είπε χαρακτηριστικά ο Κουλουχέρης.
Πλέον οι «κίτρινοι» βρίσκονται μπροστά από τον κίνδυνο μίας πολύ βαριάς τιμωρίας, αφού ο παίκτης έχει ήδη ζητήσεις τις ποινές που προβλέπονται, ήτοι την αφαίρεση τριών βαθμών.
Η προσφυγή του Θέμη Κουλουχέρη στο διαιτητικό δικαστήριο της ΕΠΟ με αφορμή τη μη τήρηση του διακανονισμού από πλευράς Αρη έχει αναστατώσει την «κιτρινόμαυρη» ΠΑΕ καθώς ο σύλλογος κινδυνεύει ακόμη και με αφαίρεση βαθμών.
Το «Goal» επικοινώνησε χθες με τον Θέμη Κουλουχέρη, ο οποίος απαντώντας σε κατηγορίες μελών της διοίκησης δήλωσε: «Εκανα προσφυγή κατά της ΠΑΕ Αρης στις 22 Νοεμβρίου του 2011. Ημουν απλήρωτος από το καλοκαίρι του 2011. Κανείς δεν με ρώτησε πώς τα έβγαζα πέρα, αν είχα ανάγκες ή πώς πλήρωνα τα ενοίκιά μου. Οταν ήρθε ο κ. Τσιώλης, μου είπε πως δεν του κάνω, δεν μίλησα. Εβαλα το κεφάλι κάτω, έψαξα να βρω ομάδα, έφερα μια πρόταση, όμως η διοίκηση ήθελε αποζημίωση.
Συνέχισα να κάνω μόνος μου προπονήσεις. Εφυγε ο Τσιώλης, ήρθε ο Πρόμπιερζ, ξανά τα ίδια. Με έβαζαν να κάνω προπόνηση πρωινές ώρες ξεχωριστά από την ομάδα. Και πάλι δεν μίλησα. Τους έλεγα “θα κάνω προσφυγή” και μου απαντούσαν “κάνε, δεν θα πάρεις ποτέ τα λεφτά σου”. Τελικά έγινε διακανονισμός σε 10 δόσεις των 30.000 ευρώ. Μου δίνουν μόνο τη μία δόση κι αυτή μέσω τηλεοπτικών και εδώ και τρεις μήνες με αγνοούν και τελικά με θυμούνται μόλις μια μέρα πριν από την εκδίκαση της υπόθεσης. Κι έρχονται τώρα αυτοί οι κύριοι και μου λένε πως εγώ καταστρέφω τον Αρη; Τη στιγμή που οι άνθρωποι έχουν κάνει εγκλήματα, σκορπώντας τόσα χρήματα σε αμέτρητους παίκτες;».
Ο Κουλουχέρης πρόσθεσε: «Μίλησα με τον Ζαμπέτα. Η πρότασή του ήταν να πάρω 30 χιλιάδες τώρα, άλλες 20 τον Μάιο και τα υπόλοιπα σε βάθος 3 χρόνων. Δεν το δέχθηκα. Πάνω στη συζήτηση μου λέει πως “αν καταστραφεί η ομάδα, θα χάσεις κι εσύ τα λεφτά σου”. Η απάντησή μου ήταν πως “αν διαλυθεί ο Αρης, μπορεί να χάσω τα λεφτά μου, όμως εσένα κι όσους έφεραν την ομάδα σε αυτή την κατάσταση θα σας κυνηγάει όλη η Θεσσαλονίκη”».
Mαγκας και καλα εκανε. αρκετα με το παιχνιδι του καθενος να κανει οτι γουσταρει. ειτε αρης λεγετε ειτε πανιωνιος ειτε οτιδηποτε αλλο οταν τον αλλον τον αφηνεις στο ελεος του καλα κανει και σε γαμαει μετα. δεν με ενδιαφερει αν καταστραφει ο αρης αλλα τουλαχιστον να αποδωθει η δικαιοσυνη στον παικτη. και στον πανιωνιο να τα κανει αν του κανουμε τετοιες πουστιεσ πολυ καλα θα μας κανει.
Οι ποδοσφαιριστές μπορεί να είναι μια ιδιαίτερη κατηγορία (και μια μικρή μειοψηφία τους να είναι ευνοημένοι) αλλά δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι είναι εργαζόμενοι.
Τέτοιες πρακτικές και συμπεριφορές ομάδων έχουν κάνει το χώρο μες τα σκατά.
Όσοι με ευκολία αναθεματίζουν κάνουν σαν να μην ξέρουν τι τραβάνε σε μικρότερες κατηγορίες, σε μικρότερες ομάδες όταν δεν υπάρχει δημοσιότητα κάνουν σαν να μη θυμούνται τι έκανε τον Πανιώνιο μια απ τις πιο αντιπαθητικές ομάδες…………
Αν λοιπόν τραβήξει η ομάδα μου τα ίδια σκατά, που τα τραβάει, και κάνει ιδιαίτερη εντύπωση που το «ξεχνάμε» αυτό… ΚΑΛΑ να πάθει!!!
Αν η ομάδα μου κάνει 250 χιλιάρικα συμβόλαιο στον Κούκετς, 500 στον Λάτκα και 200 στους ΟκπακοΟκόγιδες ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΘΕΙ!!
Θα βρίσω τους παίκτες γι αυτό ή το κάθε λαμόγιο μανατζαραίο που τσέπωσε τα μισά και βάλε?
Όταν λοιπόν η ομάς του Αρεως έκανε «συμβόλαια» στον κάθε πιθανό και απίθανο παίκτη ο στρατός προβάτων πανηγύριζε στο όνομα της μεγάλης ιδέας της ομάδος…
Που ήταν τότε όλοι αυτοί, όλοι εμείς, να αναρωτηθούν που στον πούτσο πάνε όλα αυτά τα εκατομμύρια?
Πως θα βγούνε αυτές οι υποχρεώσεις? Με καμένα αμάξια? Με απειλές τύπου αεκ για να υπογράψουν οι παίκτες?
Τώρα ας τα λουστούνε και αυτοί και μεις και όλοι
Γάμα τους τα πρέκια Μάκαρε Κουλουχέρη και κάθε «Μάκαρος Κουλουχέρης»…
Και στους Ρούληδες και σε εμάς και σε όλους!!
Συμφωνώ. Για μια περίοδο μας έπιασε όλους στην Ελλάδα ο μικρομεγαλισμός και ονειρευόμασταν παιχταράδες (ο Ρεκόμπα στον Πανιώνιο π.χ.) και δεύτερες ενδεκάδες που σήμερα θα έκαναν πρωταθλητισμό, ενώ τα έσοδα ήταν ένα καλό τηλεοπτικό συμβόλαιο (αδικαιολόγητο με βάση την αγορά) και τίποτα κρατικές διαφημισούλες. Τώρα ήρθε η ώρα της πληρωμής. Το μόνο που με στενοχωρεί είναι που δεν θα πληρώσουν αυτοί που κατά βάση έφταιξαν, δηλαδή όσοι υποχώρησαν στις πιέσεις ή στον βλακώδη ενθουσιασμό τους και γέμισαν τις ομάδες μας με έξοδα, αλλά λάκισαν μόλις φάνηκε η δουλειά.
Και δεν χρειάζεται να πηγαίνουμε σε άλλα μαγαζιά. Είχε φτάσει ένας Πανιώνιος με έσοδα 3-5 εκ να ξοδεύει μια δεκάρα και κανείς μας δεν ανησυχούσε πραγματικά. Ήταν λογικό να δίνουμε 1.2 σε ένα παίκτη (τραυματία δε) ή να δίνουμε μισό για μέτριους Τσέχους αμυντικούς; Να συμφωνούμε με Ντελούρες, Οκπάκους, πανάκριβους Γεωργιανούς κλπ; Μας έλεγαν υπέρβαση και άλλα τινά και εντωμεταξύ πλούτισαν ουκ ολίγοι ενδιάμεσοι, διαχειριστές και μαματζεράκια. Μόλις δε φάνηκε πως η κόττα με τα χρυσά αυγά δεν υπήρχε, ψαχνόμασταν να βρούμε ποιός τολμηρός θα αναλάβει το εγχείρημα διάσωσης και ποιόν θα φεσώσουμε πρώτο (εύκολο…το δημόσιο, δηλαδή τον εαυτό μας).
Καλά κάνει το παιδί και διεκδικεί τα χρωστούμενα. Εμείς θα ξαναπιστέψουμε θαυματοποιούς;
Εκδικάστηκε η προσφυγή του Κουλουχέρη κανονικά και παρά τις προσπάθειες των διοικούντων του Άρη που ήταν στο δικαστήριο δεν υπήρξε προσέγγιση με τον παίκτη ο οποίος ήταν παρών. Πλέον η απόφαση αναμένεται σε περίπου δύο εβδομάδες και μέχρι τότε υπάρχουν δύο ενδεχόμενα ή να βρει ο Άρης τις 90.000 και να εξοφλήσει τον παίκτη ή σε διαφορετική περίπτωση να υποστεί τις συνέπειες των κανονισμών.
ρε παιδια ποσο χειροτερος μπορει να ειναι ο αυλωνιτης απο αυτον? απο περυσι προσπαθω να θυμηθω ενα καλο του παιχνιδι. μακαρι να παρει τα πανω του αλλα..
Στα ψηλά της βαθμολογίας επιθυμεί να βλέπει τον Πανιώνιο ο Ευθύμης Κουλουχέρης μιλώντας στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6. Ο αμυντικός των «κυανέρυθρων» τόνισε πως δεν είναι έκπληξη για εκείνον το ό,τι βρίσκεται η ομάδα στην δεύτερη θέση του βαθμολογικού πίνακα ενώ σχολίασε και το γεγονός πως επικρατεί αρκετό ελληνικό στοιχείο στο πρωτάθλημα.
Αναλυτικά όσα είπε ο Ευθύμης Κουλουχέρης στον πρώτο αθλητικό σταθμό της χώρας:
Για το αν είναι έκπληξη η μέχρι στιγμής πορεία του Πανιωνίου: «Εμείς που ξέραμε την ομάδα από πέρυσι και γνωρίζαμε τι υλικό υπάρχει στις ακαδημίες του Πανιωνίου αλλά και την δουλειά που γίνεται εκεί , ξέραμε τι εικόνα θα παρουσιάσουμε. Θεωρώ πως τίποτα δεν είναι τυχαίο. Όλα τα παιδιά έχουμε φιλοδοξίες να φτάσουμε όσο ψηλότερα μπορούμε. Στο συγκεκριμένο πρωτάθλημα, νομίζω πως με την κατάλληλη χημεία θα παίξουμε καθοριστικό ρόλο.
Δυστυχώς για μένα, είμαι σε μια ηλικία που βρίσκω πρώην συμπαίκτες μου σε άλλα πόστα. Ακόμα δεν έχω συνειδητοποιήσει πως βρίσκομαι σε μια ομάδα που εγώ είμαι ένας από τους μεγαλύτερους σε ηλικία παίκτες. Είχα ταλαιπωρηθεί αρκετά στην Θεσσαλονίκη προηγουμένως αλλά τώρα είμαι πολύ καλά στον Πανιώνιο. Μου αρέσει πολύ που είμαι εδώ και προσπαθώ να βοηθώ τους νεαρούς συμπαίκτες μου».
Για τον Δημήτρη Ελευθερόπουλο: «Βασική αρχή του Ελευθερόπουλου είναι να δουλεύεις στην προπόνηση όλη την εβδομάδα όπως όταν αγωνίζεσαι. Μέχρι στιγμής φαίνεται πως αυτό είναι το μυστικό της επιτυχίας. Έχει αφήσει πίσω του τον ποδοσφαιριστή, επιβάλλει πειθαρχία εκεί που πρέπει και έχει περάσει εντελώς στην πλευρά του προπονητή. Μόνο έτσι μπορεί να πετύχει κάποιος».
Για το αν μπορεί να μείνει στα ψηλά της βαθμολογίας ο Πανιώνιος: «Σε όλες τις ομάδες που έχω αγωνιστεί έχω μπολιαστεί με τον πρωταθλητισμό. Είναι ευκαιρία για τον Πανιώνιο να παραμείνει ψηλά στην βαθμολογία. Έτσι θα αποκτήσουμε ψυχολογία και αυτοπεποίθηση».
Για την κατάσταση που επικρατεί στο ελληνικό ποδόσφαιρο: «Όπως σε όλη την χώρα, έτσι και στο ποδόσφαιρο έπρεπε να γίνει ένα νέο ξεκίνημα. Υπήρχαν εποχές που ελληνικές ομάδες είχαν μόλις έναν Έλληνα ποδοσφαιριστή. Ένα από τα καλά που είχα στις ομάδες ήταν που έμαθα να καταλαβαίνω ισπανικά. Είναι λογικά το επίπεδο να είναι λίγο χαμηλό. Έχουμε γυρίσει πίσω κάποια χρόνια αλλά θεωρώ πως έπρεπε να γίνει. Αυτό θα βοηθήσει το ελληνικό ποδόσφαιρο και την Εθνική ομάδα στα επόμενα χρόνια. Με λίγη υπομονή θα κάνουμε βήματα μπροστά».
Ο Θέμης Κουλουχέρης υποβλήθηκε σε αρθροσκόπηση το πρωί της Πέμπτης στο Ιατρικό Κέντρο Παλαιού Φαλήρου από τον γιατρό της ομάδας, κ. Χρήστο Δάρα. Η επέμβαση που αφορούσε στην ρήξη μηνίσκου που είχε υποστεί ο έμπειρος παίκτης, ήταν απολύτως επιτυχής. Ο Θέμης Κουλουχέρης, θα πάρει εξιτήριο το πρωί της Παρασκευής και πλέον θα ξεκινήσει η περίοδος της αποθεραπείας του, που υπολογίζεται σε περίπου 20 ημέρες.