Η ΠΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΓΣΣ ανακοινώνει την απόκτηση του Θέμη Κουλουχέρη. Ο έμπειρος αμυντικός που τέθηκε στη διάθεση της τεχνικής ηγεσίας, θα αγωνίζεται με την φανέλα με το νούμερο “11”.
αμυντικος με το νουμερο 11? πρωτοποροι!
Η ΠΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΓΣΣ ανακοινώνει την απόκτηση του Θέμη Κουλουχέρη. Ο έμπειρος αμυντικός που τέθηκε στη διάθεση της τεχνικής ηγεσίας, θα αγωνίζεται με την φανέλα με το νούμερο “11”.
αμυντικος με το νουμερο 11? πρωτοποροι!
Ε καιρός ήταν..
Είχα βαρεθεί να τον βλέπω να πίνει καφέ στην πλατεία χροοοοοόνια τώρα ,μερικές φορές είχε παρέα και τον Τάσο Κυριάκο (πρώην Άρη,γαύρο και Καλλιθέα).
Μετρούσε αντίστροφα ο άνθρωπος μάλλον και ήρθε τελικά αυτή η μέρα.. ![]()
Κουλουχέρης: «Να καλύψουμε τις απουσίες μας» (vid)
Ο Ευθύμης Κουλουχέρης μίλησε αποκλειστικά στην κάμερα του Novasports για τον αγώνα με τον ΠΑΟΚ, τις απουσίες, την επιστροφή του στη Θεσσαλονίκη, αλλά και για τους στόχους του.
Για τον αγώνα με τον ΠΑΟΚ: “Ο ΠΑΟΚ τα τελευταία χρόνια κάνει μια καλή πορεία και διαθέτει έναν βασικό κορμό. Έχει παίκτες που γνωρίζονται, που παίζουν χρόνια μαζί και ένα δυνατό σύνολο. Από την άλλη, η ομάδα μου στα τελευταία παιχνίδια έχει δείξει ότι είναι σε πολύ καλή αγωνιστική και ψυχολογική κατάσταση. Θεωρώ, ότι ο κύριος Μάντζιος κάνει πολύ καλή δουλειά, έχει δώσει ευκαιρίες σε νέα παιδιά, τα οποία ανταποκρίνονται και όσο περνάει ο καιρός και παίρνουν παιχνίδια στα πόδια τους, θα “δένονται” ολοένα και περισσότερο και η ομάδα θα παρουσιάζει καλύτερο πρόσωπο. Θεωρώ, ότι θα είναι ένα καλό παιχνίδι και για τις δύο ομάδες. Εμείς έχουμε δείξει ότι προσπαθούμε να παίξουμε ποδόσφαιρο και θα “χτυπήσουμε” τον αγώνα στην Τούμπα για να πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα”.
Για την κούραση από το ματς Κυπέλλου για τον ΠΑΟΚ: “Όταν είσαι επαγγελματίας ποδοσφαιριστής, είτε παίζεις Τετάρτη-Κυριακή, είτε μόνο κάθε Κυριακή, από άποψη δυνάμεων είσαι έτοιμος να αγωνιστείς σε κάθε παιχνίδι. Θεωρώ ότι όταν παίζεις Τετάρτη ένα σημαντικό παιχνίδι Κυπέλλου, όπως ο ΠΑΟΚ με την ΑΕΚ και εμείς με τον Παναθηναϊκό και το κερδίζεις περισσότερα θετικά έχεις παρά αρνητικά από την κούραση. Η ψυχολογία σου είναι ανεβασμένη, κερδίζεις πιο πολλά ως ομάδα, είναι καλύτερο το κλίμα, έχεις περισσότερη εμπιστοσύνη στα πόδια σου, οπότε πιστεύω πως είναι πιο πολύ ευεργετικό, παρά αρνητικό για την ομάδα”.
Για επικίνδυνο σημείο του ΠΑΟΚ: “Κάθε ομάδα έχει τα δυνατά και τα αδύνατα σημεία της. Εμείς πρέπει να κοιτάξουμε την ομάδα μας. Να συνεχίσουμε την καλή πορεία των τελευταίων αγώνων, να παίξουμε το ποδόσφαιρο που μπορούμε και πιστεύω πως έχουμε καλές πιθανότητες για ένα θετικό αποτέλεσμα”.
Για τις απουσίες: “Σίγουρα θα παίξουν ρόλο. Όταν λείπουν βασικά στελέχη της ομάδας, είναι ένας πονοκέφαλος για τον προπονητή, ο οποίος πρέπει να βρει άλλες λύσεις. Ο Πανιώνιος αυτή τη στιγμή δημιουργεί μία ομάδα, δεν έχει ακόμα τόσο μεγάλο βάθος, αν και υπάρχουν πολλοί νεαροί καλοί ποδοσφαιριστές που μπορούν να ανταπεξέλθουν στις προσδοκίες του κόσμου και της διοίκησης. Περιμένουν την ευκαιρία τους και όποιος κι αν αγωνιστεί πιστεύω θα δώσει το καλύτερο δυνατό γιατί και οι ίδιοι γνωρίζουν ότι τους παρουσιάζεται μια ευκαιρία και μπορούν μέσα από μια καλή εμφάνιση να καθιερωθούν”.
Για την επιστροφή του στην Θεσσαλονίκη: Για μένα είναι “νωπές” οι μνήμες ακόμα. Έζησα 6 χρόνια εκεί. Το ποδόσφαιρο όμως έτσι είναι… Γυρνάς μια σελίδα. Πρέπει να ξεχνάς το παρελθόν σου και να αφοσιώνεσαι στη νέα σου ομάδα και στους στόχους της. Για μένα ο Πανιώνιος είναι μια πρώτης τάξεως ευκαιρία για να αποδείξω ότι έχω ακόμα να δώσω σαν ποδοσφαιριστής. Είμαι χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ. Υπάρχουν τρομερές εγκαταστάσεις. Πιστεύω πως από εδώ και πέρα, κάθε παίκτης που αγωνίζεται στον Πανιώνιο έχει μόνο να κερδίσει πράγματα. Μπαίνουν οι βάσεις για να γίνει κάτι καλό τα επόμενα χρόνια".
Για τον στόχο του στον Πανιώνιο: “Στόχος μου είναι η καθιέρωση. Και φυσικά η ομάδα μου να εξυγιανθεί οικονομικά, όπως έχει πει και η διοίκηση. Να βγάλει νέους παίκτες, να στηριχτεί στις Ακαδημίες και στα επόμενα χρόνια να δημιουργηθεί μια ομάδα που θα μπορεί να πρωταγωνιστεί και να ανεβαίνει σιγά σιγά και να βάζει υψηλότερους στόχους”.
Επιμέλεια: Γιώργος Βασιλείου
Γαμημένοι retroφιλοι
Θέμης Κουλουχέρης
27/7/2012
Ο Θέμης Κουλουχέρης, αποτελεί για τη φετινή περίοδο έναν από τους αρχηγούς του Πανιωνίου. Ο πολύπειρος κεντρικός αμυντικός, μίλησε στο panionios.gr για την πορεία της προετοιμασίας, αλλά και για το πως ο ίδιος και οι συμπαίκτες του περιμένουν την νέα χρονιά.
-Θέμη κατ’ αρχήν συγχαρητήρια για την εκλογή σου στην τετράδα των αρχηγών.
-Θέλω να ευχαριστήσω τους συμπαίκτες μου για την τιμή που μου έκαναν και με εξέλεξαν, αλλά φυσικά και την τεχνική ηγεσία και τη διοίκηση που μου δίνουν τη δυνατότητα να φορέσω το περιβραχιόνιο ενός τόσο ιστορικού σωματείου. Υπόσχομαι κι εγώ από την πλευρά μου ότι θα το τιμήσω όπως του αρμόζει.
-Εχεις πάρει μέρος σε αρκετές επαγγελματικές προετοιμασίες, οπότε θα θέλαμε το σχόλιό σου για την δουλειά που κάνετε στα 3-5 Πηγάδια.
-Είμαστε εδώ και δύο εβδομάδες στο προπονητικό κέντρο της Νάουσας και όπως συνηθίζουμε να λέμε, βάζουμε τις βάσεις για να παρουσιαστούμε όσο το δυνατόν καλύτεροι τη νέα χρονιά. Εχουμε έναν νέο και φιλόδοξο προπονητή, που βάσει και των εικόνων και των παραστάσεων που έχει από την συμμετοχή του σε μεγάλες ομάδες ως ποδοσφαιριστής, προσπαθεί να εφαρμόσει στην ομάδα ότι πιο σύγχρονο υπάρχει στον τομέα της προπονητικής. Οι προπονήσεις μας είναι και δυνατές, αλλά και ποιοτικές και μπορούμε να πούμε με σιγουριά πως θα έχουμε πολύ καλά αποτελέσματα.
-Ο Πανιώνιος έχει στο δυναμικό του αρκετούς νέους παίκτες, αλλά φυσικά και αρκετούς έμπειρους ποδοσφαιριστές και θα πρέπει να γίνει το απαραίτητο πάντρεμα.
-Νομίζω ότι αυτή τη στιγμή το ρόστερ της ομάδας παρουσιάζει την ιδανική αναλογία έμπειρων και νέων παικτών. Αυτό δίνει το πλεονέκτημα στην τεχνική ηγεσία, να μπορεί να παρουσιάσει ένα σύνολο και νεανικό, αλλά ταυτόχρονα και έμπειρο, που θα μπορεί να ανταπεξέλθει στις απαιτήσεις κάθε αγώνα και θα μπορεί να προσφέρει στον κόσμο μας, όμορφο θέαμα και καλό ποδόσφαιρο. Οι οπαδοί μας να είναι σίγουροι πως θα δίνουμε τον καλύτερό μας εαυτό σε κάθε παιχνίδι και θα προσπαθήσουμε να τους κάνουμε περήφανους.
http://www.gazzetta.gr/aris/article/323542-kindynos-me-koyloyxeri-gia-ari
Μπροστά στο φάσμα της αφαίρεσης βαθμών βρίσκεται ο Άρης, αφού ο Θέμης Κουλουχέρης δεν δέχτηκε τον διακανονισμό που του προτάθηκε, με την υπόθεση να εκδικάζεται την Τρίτη.
Οι «κίτρινοι» δεν έχουν καταβάλει στον πρώην παίκτη τους τρεις δόσεις από τα χρήματα που του οφείλονται, ήτοι 90.000 ευρώ, με τον άσο του Πανιωνίου να κάνει αίτηση για την επιβολή των προβλεπόμενων κυρώσεων.
Συγκεκριμένα πρόκειται για αφαίρεση τριών βαθμών και παράλληλα μη ορισμό του επόμενου αγώνα, με την εκδίκαση της υπόθεσης να έχει οριστεί για την ερχόμενη Τρίτη (11/9). Μάλιστα στην πρόταση που έκαναν οι άνθρωποι του συλλόγου στον παίκτη για διακανονισμό, εκείνος αρνήθηκε, επιμένοντας να επικυρωθεί η ποινή.
Οι Θεσσαλονικείς του πρότειναν να λάβει τώρα 30.000 ευρώ και στα επόμενα 2,5 χρόνια να του δοθούν τα υπόλοιπα χρήματα, ενώ παράλληλα να χαριστούν 40.000 ευρώ από τα μη δεδουλευμένα. Ο Κουλουχέρης ωστόσο αξίωσε να του καταβληθεί όλο το ποσό άμεσα, με την διοικούσα επιτροπή να απαντάει πως αδυνατεί να ανταποκριθεί.
Πλέον στον Άρη… τρέχουν για να βρουν 90.000 ευρώ μέσα στις επόμενες τρεις ημέρες, αλλά θα πρέπει να σημειώσουμε ότι ακόμα κι αν επιβληθεί τελικά η ποινή, υπάρχει ένα διάστημα 15-20 ημερών ώστε να καλυφθεί η οφειλή.
ean to reportaz einai alithees to ligotero pou prepei na kanei h pae einai mia liti anakoinwsi oti den sxetizete k na ipodeixei ston podosferisti oti autos o syllogos sebete tis ypoloipes omades, k oti tin teleiwtiki boli den tha tin dwsei podosferisteis tou panioniou…
stin teliki upotithete oti hmaste diaforetikoi apo tous pok … k den tha zisoume sta ptwmata allon…
k min xexname merika pragmata einai boumerang h poustia girizei… k ean faei aferesei o paparis tha mas perimenei stin gwnia …opws to idio tha kaname k emeis… fisika…
Θα μας τρελάνεις ρε Βαρουχιξ? Τι δουλειά έχει ο Πανιώνιος να υποδείξει στον οποιοδήποτε αθλητή του πως να διαχειριστεί τα οικονομικά του?
Έγω άλλο φοβάμαι: Όπως τα κάνει στο λαό του άρεωΣ αυτά, γιατί να μην τα κάνει αύριο-μεθαύριο και σε εμάς;
Τελικά μας αρέσει να ανακλύπτουμε θέματα εκεί που δεν υπάρχουν!!
Αλέξη ο Πανιώνιος δεν έχει καμία σχέση με τα ΙΔΙΩΤΙΚΑ οικονομικά του κάθε παίκτη.
Και Χεντ, ναι αυτό που κάνει είναι απολύτως φυσιολογικό, όπως φυσιολογικό θα είναι αν το κάνει κι απέναντί μας εφ΄οσον δεν είμαστε τυπικοί στις υποχρεώσεις μας!!!
Το ίδιο έχουν κάνει κι ένα σωρό πρωην παίκτες μας.
Είναι το μοναδικό μέσο που έχουν για να διασφαλίσουν τα δεδουλευμένα τους.
Αρα δε βρίσκω πουθενά τίποτα αξιοπεριέργο.
Σωστός ο παρασπόρος.
Sent from my iPhone using Tapatalk
ναι ρε παιδιά τι σχέση έχει η ομάδα με τις διαφορές του παίχτη με τρίτους;
ας κάνει ότι θέλει ο άνθρωπος. εξάλλου εμείς τα έχουμε πληρώσει τόσες και τόσες φορές κάτι τέτοια χρωστούμενα, ας την πάθει και κανένας άλλος τωρα.
ερώτηση: γιατί είναι θέμης; ευθύμιος δεν είναι;θύμιος δεν έπρεπε να βγαίνει;
Κοίταξε να δεις, μόλις λίγα ποστ παραπάνω εσύ δεν έβρισκες και τίποτα αξιοπερίεργο στο να δώσουμε το γήπεδό μας στους πράσινους γερμανοτσολιάδες αν η τιμή είναι καλή. Οπότε η αντίληψή μας περί λογικής σίγουρα διαφέρει.
Τώρα για αυτό καθεαυτό το θέμα της ενδεχόμενης προσφυγής, παίκτες όπως πχ ο Σούλης (τον περιμένω με αγωνία να επανέλθει) ή ο Κούμο και ένα σωρό άλλοι στο παρελθόν έχουν πάρει πίσω προσφυγές. Οπότε είναι ένα δείγμα του χαρακτήρα το τύπου.
Αν και παικτικά εμένα μου αρκεί ότι έχουμε για σέντερ μπακ το δίδυμο που χρησιμοποιούσε η προοδευτική από τα γραφικά 90ς.
Αν είχα και την περυσινή μαγική δεξιά πτέρυξ του ΠΑΣ με Σκούφαλη - Παντο νομίζω ότι θα δικαιούμασταν συμμετοχή στο Greek Cult Festival μαζί με αφιερώματα στον Σουγκλάκο ![]()
Το ίδιο πράγμα λέμε αλλά το παρουσιάζεις με άλλα λόγιο. Ο Κούμο πήρε μεταγραφή και χάρισε χρήματα, το ίδιο κι ο Σιόβας. Με ένα σωρό άλλους παίκτες έχουμε κάνει διακανονισμό και πρέπει να είμαστε τυπικοί στις δόσεις μας. Αν δεν είμαστε, μπορεί να συμβιβαστούν μια φορά σε ένα άλλο διακανονισμό, μπορεί και δεύτερη αλλά μπορεί και καθόλου. Ο κάθε ένας κρίνει και πράττει ανάλογα με τις προσωπικές του ανάγκες και δεν μπορώ να τον κακολογήσω. Το ίδιο έχει συμβει και με τον Κουλοχέρη, μια του κλεφτη δυο του κλέφτη, μάλλον βαρέθηκε να περιμένει… Το ίδιο διαβάζω σκέφτεται να κάνει κι ο Καφές στην ΑΕΚ, ο μικρός Μανωλάς και παει λέγοντας…Ο Λάτκα όμως για παράδειγμα, ή ο Κουκετς απ΄ότι είχε ακουστεί στη ΓΣ δε δέχτηκαν κανένα διακονισμό ή συμβιβασμό. Ναι, εδώ υπάρχει θέμα προσωπικότητας και χαρακτήρα. Αλλά όταν σου τάζουν και δυο και τρεισ φορές και δεν βλέπεις φως, κάποια στιγμή λες κι εσύ φτάνει πια. Είναι διαφορετικές περιπτώσεις.
Όσο για το πρώτο σχόλιο θα έλεγα ότι είναι άστοχο. Το πως θα “έδινα” το γήπεδο (που φυσικα δεν είναι στο χέρι μου) το έχω εξηγήσει. Μόνο εξασφαλίζοντας ένα καλό έσοδο για την ΠΑΕ και τον Ερασιτέχνη συν ένα ποσό εγγύηση για τις ζημιές εντός κι εκτος γηπέδου. Δεν υπάρχει ΠΑΕ που θα δεχόταν τέτοια πρόταση άρα είναι εκ του μη ανευ η κουβέντα. Πιθανώς εδώ να υπάρχει διαφορά αντίληψης αλλά μάλλον δεν έχει κι ιδιαίτερη σημασία αφού τέτοιο ζήτημα δεν υπάρχει και φυσικά δεν είναι στο χέρι μου.
![]()
Πρώτον εάν ανακάλυπτα θέματα εκεί που δ υπήρχαν θα είχα την επαγγελματική ιδιότητα του δημοσιογράφου, επειδή λοιπόν δεν την έχω δεν ανακάλυψα ούτε την Αμερική ούτε κανένα άλλο θέμα.
Αλλά η ας την πω απονταμπελοποιηση μιας ομάδας στην ποδοσφαιρική Ελλάδα του 2012 είναι πολύ ποιο σημαντική ακόμα από την κατάκτηση κυπελου…
Το να βγεις σαν παε κατά την γνώμη μου και να πεις ότι μεγάλε εξετιασουμε μια ομαδα που εχετε τα ιδια χαλια με εμας το να χασει 3 βαθμούς τοτε ειναι κατακριτέο κ αυτο θα ηθελα να κανει η παε για να μου αποδειιξη εμενα ότι δεν ειναι παραρτημα … και μην πεστε να με φατε τα εχω εξηγησει παλιοτερα..
Αλλά επειδη η παε δεν μπορεί να ασχολείται με το τι θελει ο καθενας μας θα αρκεστώ, στο οτι εαν ειναι πραγματικό ολο το θέμα… χιαστούς κ γρηγορα σπιτι σου γιατι πουστρακια εγω πρωσοπικα δεν γουσταρω να φοράνε την φανελα.
και επαναλαμβανω πρωσοπικη άποψη μην ανακαλύψουμε κανα θεμα παλι…
Mαλακίες.
αν η παε βρίσκεται πίσω απ’αυτήν την κίνηση του κουλουχέρη,τότε πολύ ορθώς πράττει.αυτοί αν μπορούσαν θα μας έκαναν πολύ χειρότερα (βλ.2006 κ.ά.).
θυμίζει λίγο το δίλημμα εκείνο όταν τύχαινε να πηγαίνουμε μπούγιο στο γήπεδο άνευ μπάτσων και πέφταμε πάνω σε καναν αλλόθρησκο ξέμπαρκο-γκαντέμη.οι μισοί ‘‘αφήστε τον εμείς δεν είμαστε τέτοιοι’’ και οι υπόλοιποι ‘‘βαράτε τον κι αυτοί στη θέση μας τα ίδια και χειρότερα θα έκαναν’’ κλπ.
κι εντάξει όταν πρόκειται για βία πολλοί σε 1,2,3 πάσο εννοείται πάντα.εδώ όμως??
Μάλιστα - πουστράκι ο τύπος που πάει να πάρει τα λεφτά που του χρωστάνε. Εύχομαι να μη βρεθείς ποτέ στη θέση του, να σου χρωστάνε λεφτά και να σε λένε και πουστράκι. Και να σου πει και το νεο σου αφεντικό να μη ζητάς τα λεφτά σου από το παλιό. Αυτά τα συντεχνιακά έχουν φάει το ελληνικό ποδόσφαιρο. Τέτοια συντεχνία ήταν και το ΠΟΚ που τόσο αντιπαθείς…