Ο Ναλιτζής μήπως ;
Δανεικός στο Μαρούσι μέχρι το τέλος της σεζόν ο Κουζέλογλου | SDNA
Ο τράκης ενισχύει το μαρούσι. Στα πλαίσια της κόντρας του με λιόλιο, δε θα μου κάνει εντύπωση αν σήμερα το μαρούσι το πάρει το ματς.
Επίσης, αν ο κολοσσός κερδίσει το μαρούσι την επόμενη αγωνιστική, πάμε να παίξουμε με κολοσσό με μαξιλαράκι ασφαλείας για αυτούς .
Εγώ ακόμα δεν ξέρω τι μας συμφέρει στο κολοσσός - Μαρούσι. Μάλλον 2πλο
Διπλό για να πιάσουμε Κολοσσό με νίκη στο μεταξύ μας (χάσαμε και με μικρή διαφορά εκεί και άρα μπορούμε να ελπίζουμε πως θα υπερέχουμε σε περίπτωση ισοβαθμίας).
Δεν έχει και πολύ καλή φήμη σαν οργανισμός στις πληρωμές
Πιθανολογώ ότι θα τελειώσουν τη χρονιά με Μπατή στον πάγκο και αξιοπρεπώς.
Γενικά πιστεύω ότι ο Μπατής θα σταθεί πολύ καλά σε πάγκους τα επόμενα χρόνια. Καλές παραστάσεις από καλούς κόουτς ως παίκτης. Ως πρώτος έσωσε το μαρούσι πέρσι αν θυμάμαι καλά.
Καλό μηνα
Γιάννης Ιωαννίδης legacy
Μιλαμε για παρωδια.
Σολο κλαρινο απο γνωστο χασοδικη Δημητρακοπουλο να παρακαλαει τα ιστορικα σωματεια του ρουλη, μπαουγκ και αεκ (……) να πραξουν τα δεοντα για να σωθει ο παο β.
Αναρρωτιεμαι αν ο συγκεκριμενος ξερει αν η σπυριαρα εχει μεσα πανι ή αερα.
Διπλα του αριστερα και δεξια, δυο κέρινα ομοιώματα σε υπνωση.
Ρουπ κανονισε και η δικια σου συνεντευξη να ειναι στα ιδια «φρενηρη» μοτιβα για να φτιαξουμε νεα memes
Άσε τον Ρουπ στην ησυχία του. Ρίχνει μπετό στο προπονητικό του.
Αυτός δεν είχε πει κάτι για το Κορωπί στα γαλλικά ; Όταν ακούς λέξεις καλαθοσφαιρα και ημιχρονια μιλάμε για άτομο που ψάχνει μπάλα για να βρασει
Να κερασω ενα Τουρτουρ Κουβερτιρ κυριε; Ειναι φρεσκο, της ωρας
Από πέρυσι βασικά για 250 μύρια λένε