Τα ''αντίπαλα'' νέα (ποδόσφαιρο)

και μην κόβετε το μισό της Αρσινόης - Καλλιόπης.

6 «Μου αρέσει»

Αρσινόη Μαγδαληνη

2 «Μου αρέσει»

Τσαμπίκα Μαρία Αναξίμανδρος

6 «Μου αρέσει»

6 «Μου αρέσει»

Αριστούργημα η τηλεδιάσκεψη

4 «Μου αρέσει»

Πολυ ταπεινη ανακοινωση ομολογω.
Ενταξει..δε πουλησαν και στη βερανζερου

4 «Μου αρέσει»

ελπίζω να τη διαβάζουν στη δική μας ΠΑΕ

1 «Μου αρέσει»

Εντωμεταξύ πολυ περιεργη φατσα για 17χρονω.
Σαν να εχει παιξει ηδη δυο κλαοζουρα και να εχει ηδη δυό διαζυγια.

Που πηγε αραγε το ωραιο το παρθενομουστακο…

Εντάξει δεν την λες και λιτή ανακοίνωση… “Μεγάλη συμφωνία”, “…ευχάριστη θέση” κλπ κλπ

Εμένα δηλώνω πως ούτε αυτή μ’αρέσει πάντως.

Προφανώς καλύτερη από την δικιά μας βέβαια.

Επίσης, (οκ οκ ξερω μοντερνο ποδοσφαιρο κλπ) αλλά με ξενερώνει να ξέρω ότι κυκλοφορούν σκαουτερ όλων των μεγάλων συλλόγων σαν τα κοράκια πάνω από όλα τα 15-16χρονα παιδιά.

Μπορεί να κάθεσαι στην 2 καμια μέρα να βρίζεις Φελίσιο και ο αμίλητος τύπος με μπλουζάκι Happy Mondays που κάθεται παραδίπλα σου και τρώει πασατεμπάκι να είναι σκάουτερ της σιτυ, ξερωγώ…

Ο τύπος με το μπλουζάκι Happy Mondays, o σκάουτερ της Σίτυ, προσφέρει 40 εκατομμύρια για τον Φελίπε και γίνεται διαδήλωση 10.000 Πανιωνίων που βροντοφωνάζουν ‘Ο Φελίσιο δεν Πωλείται’

Ο Φίλιππος μεταφέρεται στα χέρια στην Πλατεία, ανεβαίνει στο Παλούκι, απλώνει τα χέρια και μετουσιώνεται στον Χριστό της Πλατείας.

Η Σίτυ δίνει 40 εκατομμύρια μόνο και μόνο γιατί έζησε το θαύμα

1 «Μου αρέσει»

Πωλι οι ηλικιες που κοιτανε αυτα τα κλουμπς ειναι εκει, εδω και καμποσα χρονια.

Γιαυτο λεμε οτι ειναι τεραστιας σημασιας η αναδιοργάνωση και αναδομηση της ακαδημιας.
Με γνωμονα και αυτοσκοπο τις βαρβατες πωλησεις στους εχοντες πορτοφολα. Αυτος ειναι ο μοναδικος δρομος για την επιβιωση και την οικονομική αυτονομια.

Μπορει ο Σαρακασιδης να μας ξαναβαλε στην αγορα, αλλα εχουμε μπροστα μας ακομα πολυ δρομο μα διανύσουμε. Σε νοοτροπια και σε δομες.