Τα ''αντίπαλα'' νέα (ποδόσφαιρο)

προσωπικα μου θυμιζει περιπτωση Βαρουξακη.

Δεν κρίνουμε από εμφάνιση. Οι Φήμες που λένε ότι έσπαγε κλαμπ παοκτζηδων στα χρόνια της νιότης είναι ανεπιβεβαίωτες

3 «Μου αρέσει»

Κουκλάκι ζωγρααφιστό!

2 «Μου αρέσει»

Ποιος είναι ο Λαρισαίος εφοπλιστής Ζήσης Στυλιανός που θέλει να μπει στην ΑΕΛ | Ειδήσεις, νέα για ΑΘΛΗΤΙΚΑ | Θεσσαλία Τηλεόραση εδω εχει ορισμενς πληροφοριες για την εως τωρα σταδιοδρομια του.

Εδω λεει παντως -μεταξυ και άλλων ενδιαφέροντων- ότι εχει και σουίτα στα φιλαδέλφεια!

1 «Μου αρέσει»

Με το λοκω τα εσπαγε τα κλαμπ;

Μια μιξη εθνικογαμιστη πορνομεταναστη και πετρου κωστοπουλου με θυρεοειδη διακρινω.

Καλωσηλθες στην σκοτεινη πλευρα της σεληνης νεαρε εφοπλιστα.

10 «Μου αρέσει»

Στυλιανός >>> Κασελάκη

1 «Μου αρέσει»

https://www.formediatv.gr/ δικος σας!

1 «Μου αρέσει»

Στον Πύργο ο Σαραμαντάς

2 «Μου αρέσει»

3 «Μου αρέσει»

Να ζούσε ο τριβελλας να κάναμε ρελανς

4 «Μου αρέσει»

Γινεται ολο και “καλυτερο”… σιγουρα δε θα βαρεθουμε το χειμωνα που ερχεται, αλλα ουτε και θα ασχοληθουμε με το αγωνιστικο κομματι αποκλειστικα! :frowning:

3 «Μου αρέσει»

Για καποιον λόγο παντα μου έκανε εντύπωση η κόμη του Γκαγκάτση. Φέρνει κάτι απο ΠΑΣΟΚ 80’s που δεν το συναντας πια ευκολα…

5 «Μου αρέσει»

Εντάξει προς το παρόν ανησύχησα αλλά ληξις συναγερμού

2 «Μου αρέσει»

Όπως παραπάνω

5 «Μου αρέσει»

Κοντά στον Ουάρντα η Ζάκυνθος

1 «Μου αρέσει»

Η Μαρκό παίρνει Ελ Αραμπί..

1 «Μου αρέσει»

Paixtara alla 39 xronwn den jerw posa ua einai kalos

Εραμουσπε, Τσορνομαζ στον Πυργο.
Λυμπερακης στη Ζακυνθο.
Βαρσαμης, Κωτσοπουλος, Μορειρα (οχι αυτος της Καλαματας) στας Σερρας.

Το συμπερασμα που προκυπτει ειναι οτι παμε σε ενα ακρως ανταγωνιστικο πρωταθλημα φετος. Ισως το πιο απαιτητικο τα τελευταια χρονια.
Οσοι ακομα πιστευουν οτι ¨ηρθε η σειρα τους¨, θα βρεθουν νωρις προ εκπληξεων.

Τον Κωτσοπουλο θα τον ηθελα ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ διδυμο με Μαναλη, αλλα…
Οπως καταλαβαινω, η περσινη Καλαματα διαλυθηκε εξολοκληρου και απορω πως θα καταφερει να μη γινει περιγελος φετος.

Μακρια απο πρωην παιχτες τυπου Ελ Αραμπι. Γελαει ο κοσμος, θα αναστεναξουν τα ναργιλετζιδικα. Μην τρωτε τον παπα απο τα καθοδηγουμενα μεσα.

6 «Μου αρέσει»

1 «Μου αρέσει»