Συνολική αξιολόγηση 2011-2012

Αυτή είναι η τελική αξιολόγηση της χρονιάς.

Τα αποτελέσματα πάντα στην ίδια διεύθυνση δηλαδή :

ΕΔΩ

Ένα σχόλιο κοιτάζοντας την τελική βαθμολόγηση των παικτών μας όλη τη χρονιά: Συνήθως ήταν δίκαιη εξετάζοντας το κάθε παιχνίδι ξεχωριστά, αλλά στο σύνολο είναι άδικη για κάποιους βασικούς παίκτες που έπαιξαν πάνω από 20 παιχνίδια, ο κόσμος είχε απαιτήσεις από αυτούς και πέρασαν κάποιο διάστημα ντεφορμαρίσματος.
Ο Σάμαρης (30 συμ.) με την καλή αγωνιστική παρουσία δημιούργησε πολύ υψηλές προσδοκίες στους φιλάθλους με αποτέλεσμα στις τελευταίες 10 αγωνιστικές που ήταν κακός τον “τιμωρήσαμε”. Δεν πρέπει να ξεχνάμε πως είναι νεαρός άρα και ασταθής και πως στα τελευταία παιχνίδια ήταν ο βασικός δημιουργός των επιθέσεων. Εν ολίγοις τελικά είχαμε πολλές απαιτήσεις από αυτόν. Με καλύτερους συμπαίκτες στο Α γύρο έκανε από καλούτσικες έως πολύ καλές εμφανίσεις. Νομιζω πως συνολικά ήταν μεσα στους 5 καλύτερους παίκτες μας φέτος.
Το ίδιο και για τον Σκέμπρι (23 συμ.) που πλήρωσε το ντεφορμάρισμα και την κόκκινη στις τελευταίες 10 αγωνιστικές. Αλλά ήταν από τους ελάχιστους ταχείς παίκτες μας και είχε πολύ καλό α γύρο. Αξιζε να παίζει 11αδα.
Τέλος ο Φανούρης είχε μια μέτρια έως κακή χρονιά και ξέμεινε από δυνάμεις στο β γύρο. Αλλά κάποιοι πρέπει να παραδεχτούν πως είναι υπερβολικά άδικοι μαζί του και τον βαθμολόγησαν με 1 σε κάποια ματς. Αλλά στις πρώτες 10 αγωνιστικές έδωσε καθοριστικές πάσες (πχ Παναιτωλικό, Πάοκ κλπ.). Ναι μεν είναι “παλαίμαχος” σε φυσική κατάσταση αλλά ακόμη και έτσι είναι από τους ελάχιστους που βγάζουν μια μπαλιά για γκολ, ακόμη κι αν θα βγάλει και άλλες 5 εκνευριστικές…

Θα διαφωνήσω με τα συμπεράσματά σου φίλε μου. Ο λόγος είναι ότι μέσα στη σεζόν και σε μεγάλο αριθμό παιχνιδιών είναι σίγουρο ότι θα έχεις σκαμπανεβάσματα. Άρα, αυτό που βγήκε από τη συγκεκριμένη βαθμολογία είναι η μέση απόδοση κάθε παίκτη σε όλη τη χρονιά όπως κι η μέση απόδοση της ομάδας ως σύνολο. Εγώ νομίζω ότι η εικόνα της βαθμολογίας συνολικά αντιστοιχεί με την πραγματική εικόνα που είδαμε φέτος.

Βέβαια, αν κάποιος είναι τζιμάνι στη στατιστική θα πει ότι πρέπει να δούμε περισσότερες λεπτομέρειες για το δείγμα, το πόσοι ψήφιζαν σε κάθε παιχνίδι κλπ.

Σαν γενική εικόνα της μέσης αποδοσης της ομάδας και των παικτών νομίζω ότι είναι κοντά στην πραγματικότητα.

δεν ξέρω πόσο σωστό είναι μαθηματικά.
Αλλά πολλαπλασίασα το αποτέλεσμα με τον αριθμό των συμμετοχών κάθε παίκτη δια του αριθμού των αγώνων που θεωρητικά θα μπορούσε να συμμετάσχει και αλλάζει κάπως ο πίνακας

τσοτσαλιτς 6,07 18 19 5,75
πιερ 6,08 12 13 5,61
μενδρινός 5,92 12 13 5,46
σιοβας 6,19 27 33 5,06
σαμαρης 5,71 27 33 4,67
αντούνες 5,80 10 13 4,46
Κούτσι 6,23 23 33 4,34
ντιμπαλά 5,57 10 13 4,28
κουμο 5,89 13 19 4,03
ομο 5,73 21 33 3,65
ελευθερόπουλος 5,59 12 19 3,53
κρικβέλια 5,08 13 19 3,48
ρόκας 5,53 20 33 3,35
σκεμπρι 5,36 20 33 3,25
ρόβας 5,18 10 16 3,24
σιδεράκης 6,00 17 33 3,09
γουνδουλάκης 4,17 22 33 2,78
κουρντι 5,71 16 33 2,77
πετκάκης 4,89 17 33 2,52
Γιόνσον 4,73 8 19 1,99
Εστογιάννοφ 7,36 5 19 1,94
μιχαηλίδης 4,38 5 13 1,68
ριερα 5,33 6 19 1,68
μιλοβάνοβιτσ 4,49 12 33 1,63
κολοβός 5,73 9 33 1,56
αμπντουλάγιεφ 5,68 8 33 1,38
αναστασόπουλος 4,66 9 33 1,27
Κουλουχέρης 4,83 4 16 1,21
σταυραθανασόπουλος 5,66 5 33 0,86
αυλωνίτης 5,20 4 33 0,63
πογκασιτς 5,20 1 13 0,40
κούρος 5,63 2 33 0,34
οκόγιε 4,90 1 16 0,31
σταματης 5,30 1 33 0,16
μπουζας 5,20 1 33 0,16
γκέζος 4,60 1 33 0,14

Δεν καταλαβαίνω τη λογική Κώστα. Γιατί πρέπει να τιμωρείται η βαθμολογία του παίκτη αν ο προπονητής δεν τον βάζει να παίξει ή αν είναι τραυματίας;

Δεν είναι βαθμολογία, δεν πειράζεται αυτή.
Είναι κατα μια έννοια συμμετοχή της αξίας του κάθε παίκτη στο σύνολικό αποτέλεσμα της ομάδας. Πόσο κρίσιμος ήταν σε σχέση και με την απόδοσή του.
Εχουμε δηλαδή τις έννοιες, αξιολογημένη απόδοση, συμμετοχή (παράμετρος:ο υποκειμενισμός του προπονητή) και η διαθεσιμότητα βάσει συμβολαίου.

Εντάξει μπορεί κάποιος μαθηματικός να βγάλει αλγόριθμο, αλλά η ουσία της κρισιμότητας της συμμετοχής για κάθε παίκτη, εμφανίζεται σε αυτό το αποτέλεσμα.
Ολα ξεκίνησαν απο το γεγονός οτι ο Λόλο όντας στην κορυφή της αξιολόγησης (και σωστά είναι, ο τρόπος που εχεις φτιάξει είναι σωστό εργαλείο), δε μου γεμίζει το ματι σε σχέση με το πόσο σημαντικός ήταν στην διάρκεια της χρονιάς.

Παρ΄όλ αυτά τελικά μπορεί να είναι κι αυθαίρετο, απλά μου άρεσε η σειρά που βγήκε χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχχα

eιναι απλα τα πραγματα βρηκατε τροπο να βγαλετε τον παλαιμαχο απο τον πατο της βαθμολογιας…

Ανησυχητικό το ότι ο καλύτερός μας παίκτης από το περυσινό ρόστερ, που επιβίωσε στο φετινό, έβγαλε ένα μέσο όρο 6/10 (Σιδεράκης).

Πιο ανησυχητικό είναι ότι από τους 3 τελευταίους της λίστας έμειναν οι δύο και προορίζονται για βασικοί χαχα

Σωστός! Έχω μεγάλη περιέργεια να δω αν θα βρεθεί παίκτης έστω σταθερά του 6, φέτος.

Ο Μενδρινός πάντως στα τελευταία 6 περσινά ματς έιχε 7.0 μέσο όρο οπότε μπορούμε να ελπίζουμε.

Ομορφο θεμα, μου κανει γεφυρα με την βαρθελονα που μπορει να χει σχεση και με μας !!!

Κοιτατε οι της βαρτσας, αποφασισαν καποτε να βαλουν προπονητη τον γηγενη τους παντελως αγωστο γουαρδιολα, ο γουαρδιολας τασπασε ολα μετα του ιατρου της θεβιλης, μετα αφου τα πηρε ολα εφυγε και ηρτε ο βοηθος του ο παντελως μα παντελως ανυπαρκτος βιλα νοβας, το παλληκαριον ειχε προβλημα υγειας και ταφτυσε, μετα ηρτε ο ρουρας αφτον δεν τον γνωριζαν ουτε οι εργοδοτες του, χαχαχα και μετα ηρτε η πληρης αποδιοργανωση, γιατι εγιναν ολα τουτα, γιατι τους εκατσε το μουδελο πεπε και οι βλακες νομιζαν οτι ο βιλανοβας ρουρας θα τα φερουν βολτα με αλεπιδους των παγκων και φυσικα ατυχησαν, ενα θα σας πω ο ταχαμου αποτυχημενος πελεγκρινι, βλεπε προπονητης ahora μαλαγα, ηταν στην ρεαλ εκει εσπασε ολα τα ρεκορ σε ποντους κλπ κλπ ελα μου ντε που ο γουαρδιολας εσπασε και τα της βαρτσας, τι θελω να πω οι βλαμμενοι νομιζανε οτι με ανυπαρκτους προπονητες θα τα εφερναν βολτα με μου χαινγκενς και πηραν τον πουλον, οι υπερφιαλοι επειδη ξανα κερδισαν το πρωταθλημα ευκολα, γιατι ο μου δεν μπορει να δινει απο τον σεπτεμβριο τον μαγικο ζωμο, νομιζαν οτι ολα ηταν δικα τους με τον ρουρα χαχαχα και φυσικα οταν μπηκαν στο παιχνιδι στα δυσκολα τα ιατρικα του μου του χαινκες και της μιλαν ειχαν προβλημα, τραυματιστηκε και ο iron boy μεθι και παπαλα τα οσα εκανε ο γουαρδιολας.

Σε μας, μας βγηκε ο ελε στον α γυρο, μας βγηκε ο παναγοπουλος στον β γυρο, ομως με ενα υλικο που δεν θα υπαρχει του χρονου, ολα μπορουν να γινουν προς το χειρωτερο, θελει νου και γνωση στα οσα θα προγραμματισουμε και πανω απολα πρεπει να δουμε γιατι ηματσαν καλυτεροι απο καποιους αλλους, απλα για μενα ειχαμε αρκετους εμπειρους παικτες που δεν ειχαν αλλοι και βγηκαν καποιοι αγνωστοι παικτες ανελπιστα