Συνάντηση Panionios Community με εκπροσώπους της Πανιώνιας Κίνησης

Συνάντηση,Τρίτη 24/4 ή Τετάρτη 25/4, στις 19:00 στο “άρωμα” για ενημέρωση εν όψη της επικείμενης ΓΣ.

Όποιος θέλει έρχεται αλλά παρακαλείται να δηλώσει παρακάτω ποιά από τις δυο μέρες προτιμά για να δούμε πόσοι θα μαζευτούμε.

Εγώ είμαι οκ για Τρίτη.

Επι πλέον. αύριο Κυριακή 22/4 στο ίδιο μέρος αλλά στις 11:00 το πρωί συναντιόμαστε για καφέ όποιος θέλει.

παρών

.

Μέσα και τις 2 μέρες

Υ.Γ. Πάνο αύριο το πρωϊ ρίξε και κάνα σκουπισματάκι στην πλατεία. Χαιρετισμούς και στον κούκο :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue:

Γι’ αυτό μας ακυρώσατε τη μπάλα;

Άντε ρε… ενημερώστε ποιοί είστε διαθέσιμοι και πότε προτιμάτε!!! Είναι η πιο κρίσιμη συνάντηση πριν τη ΓΣ και πρέπει να είμαστε όσο το δυνατόν περισσότεροι!!

Τετάρτη όχι. Ίσως μπορέσω Τρίτη.

Το ίδιο ισχύει και για μένα

Νομίζω ότι προτιμώ Τρίτη, είμαι αναποφάσιστος αλλα και πάλι δεν ξέρω… :stuck_out_tongue:

edit…
Κορίτσια Τρίτη στις 7 έχουμε και την καλαθόσφαιρα με τους λιμανίσιους …

Σωστά! βγήκε το πρόγραμμα των play-off!!

Πάνο παίρνω πρωτοβουλία και μεταφέρω τη συνάντηση με αυταρχικό τρόπο για αύριο Δευτέρα στις 19:00 στο ίδιο μέρος. Αλλιώς δεν πρόκειται να συννενοηθούμε διότι είμαστε και πολλοί “κοκκόροι”!!!

Ας γίνει μια πρώτη συνάντηση αύριο το απόγευμα με όποιους μπορούν και βλέπουμε αν χρειαστεί να οργανώσουμε και δεύτερη.

Ζητώ συγγνώμη κι από τους παραπάνω και τους παρακαλώ να ξαναδηλώσουν συμμετοχή για αύριο.

Βασικά πότε παίζουν οι Κιχώτες να μας πείτε.

Υπάρχει κι Πέμπτη ρεεεεεεεε :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue:

Έχει μπασκετ πάλι την Πέμπτη το δεύτερο ματς με τον γαύρο!!

ΟΚ. Προς το παρόν συμμετοχή στη σημερινή συνάντηση έχουν δηλώσει οι:

PanosT
nspachis

ΟΚ. Προς το παρόν συμμετοχή στη σημερινή συνάντηση έχουν δηλώσει οι:

PanosT
nspachis
Christos3
Apostolo-Makr
Thiseos2002
paniwn

Count me in. Apostolo-Makr, μετά τις 7:30 θα έρθω.

Είναι καιρός να γίνει άλλη μια συνάντηση των μελών του φόρουμ με εκπροσώπους της ΠΚ.

Η συνάντηση αυτή έχει δυο σκοπούς:

1. Περιληπτική ενημέρωση για την ΠΑΕ και τον Ερασιτέχνη

2. Συζήτηση για το αν υπάρχουν κάποιες πραγματοποιήσιμες ιδέες για την ενίσχυση της ΠΑΕ και του Ερασιτέχνη. Όπως ανέφερε ο Χρήστος σε κάποιο άλλο νήμα υπάρψχουν αναγκες που δυστυχώς πρέπει να καλυφθούν εθελοντικά αφού δεν υπάρχει η δυνατότητα για έμμισθη εργασία. Θα προσπαθήσουμε αν φέρουμε και συγκεκριμένα θέματα εκτός από τις ιδέες που μπορεί να ακουστούν.

Παρακαλώ ενημερώστε παρακάτω ποιοί έχετε τον χρόνο και τη διάθεση να συμμετέχετε στη συνάντηση:

nspachis
Petropoulos
Christos3
Grissino

count me in

άφτερ νάην κάουντ μη ιν

μεσα κι εγώ

Είναι καιρός να γίνει άλλη μια συνάντηση των μελών του φόρουμ με εκπροσώπους της ΠΚ.

Η συνάντηση θα γίνει την Τετάρτη 31/10 στις 20:00 στο καφέ Άρωμα στην πλατεία.

Η συνάντηση αυτή έχει δυο σκοπούς:

1. Περιληπτική ενημέρωση για την ΠΑΕ και τον Ερασιτέχνη

2. Συζήτηση για το αν υπάρχουν κάποιες πραγματοποιήσιμες ιδέες για την ενίσχυση της ΠΑΕ και του Ερασιτέχνη. Όπως ανέφερε ο Χρήστος σε κάποιο άλλο νήμα υπάρψχουν αναγκες που δυστυχώς πρέπει να καλυφθούν εθελοντικά αφού δεν υπάρχει η δυνατότητα για έμμισθη εργασία. Θα προσπαθήσουμε αν φέρουμε και συγκεκριμένα θέματα εκτός από τις ιδέες που μπορεί να ακουστούν.

Παρακαλώ ενημερώστε παρακάτω ποιοί έχετε τον χρόνο και τη διάθεση να συμμετέχετε στη συνάντηση:

nspachis
Petropoulos
Christos3
Grissino
PanosT
Βαρουχιξ
thiseos2002
Vardos
SteliosT
Jorg