η 1η συνάντηση ιντερνετικων Πανιωνιων είχε γινει πριν καμποσα χρονια (καμια 10ρια ισως, δεν θυμαμαι) απο πλήθος κόσμου. 3 μαζευτικαν σε μια καφετερια στην πλατεια (στο γαλαξια νομιζω)
εγω, ο Δημήτρης απο το αμερικα που ειχε ερθει για διακοπες Ελλαδα και ο Παπαδακος (ο οποιος τοτε πρωτομαθαινε τι σημαινει ιντερνετ αλλα ακουσε οτι μαζευονται Πανιωνιοι και πηγε ο άρρωστος χαχαχα)
ήταν τοτε που ειχε στηθει το φορουμ απο τους πανθηρες στην αγγλια
Καλά ρε pantits, με κούφανες τώρα, πού το θυμήθηκες. Εσύ ήσουνα ο άλλος; Ναι που να πάρει μόνο 3 μαζευτήκαμε…
Και ΝΑΙ πολύ σωστά λες ότι είχε οργανωθεί μέσω του πρώτου φόρουμ που είχαν φτιάξει τα παιδιά από την Αγγλία. Ο Κώστας (Παπαδάκος) θα θυμάται πολύ καλά την συνάντηση και επίσης θυμάμαι τον άλλον έναν, δηλαδή εσένα pantits! Ήτανε σίγουρα τέλη Δεκεμβρίου (γύρω στις γιορτές) αλλά δεν είμαι σίγουρος για την χρονιά, νομίζω 1998, (μπορεί +/- ένα χρόνο). To γεγονός δε, ότι βρεθήκαμε στον Γαλαξία (το θυμάμαι καλά) κάνει την όλη ιστορία εντελώς cult, αλήθεια τι απέγινε σήμερα ο Γαλαξίας;
Πάντως ιντερνετική συνομιλία με live κάμερα/ήχο δεν νομίζω ότι έχει γίνει σε μαζικό επίπεδο, αλλά η τεχνολογία έχει προχωρήσει και πλέον όλα γίνονται.
–
Φίλε Κώστα (Πετρόπουλος) αυτό το laptop, που μπορώ να το αγοράσω, πρέπει να έχει οθόνη 36 ιντσών !!! (ΧΑ-ΧΑ-ΧΑ).
Επίσης αν λέω για video-conference είναι -κυρίως- γιατί θέλω να δω τον ΘΕΙΟ να κάνει τα ΒΟΥΝΤΟΥ πριν το ματς (ΧΑ-ΧΑ-ΧΑ).
–
Τέλος, σε αυτό που λέει ο Νίκος, να προσθέσω ότι όπου και να βρισκόμαστε οι Πανιώνιοι είναι σαν να είμαστε μαζί. Οπότε επειδή εκ των πραγμάτων οι όποιες πρωτοβουλίες θα ξεκινήσουν από εκεί που βρίσκεται η πλειοψηφία θέλω να πιστεύω ότι ΟΛΟΙ μας, ακόμα και οι πιό μακρυνοί θέλουν και θα συνεισφέρουν σε κάθε προσπάθεια που σκοπό έχει το καλό του συλλόγου.
Νάστε όλοι καλά, πιείτε και ένα ποτήρι για πάρτυ μου και με το καλό η ΝΙΚΗ μετά την συνάντησή σας, ισοδυναμεί (σχεδόν) με την σωτηρία.