Λοιπόν λέμε να συναντηθούμε την Κυριακή στο cafe Άρωμα στην πλατεία της Νέας Σμύρνης, 12 το μεσημέρι της Κυριακής για μπύρα και μετά να πάμε όλοι μαζί στο γήπεδο!
Όσοι πιστοί…
Λοιπόν λέμε να συναντηθούμε την Κυριακή στο cafe Άρωμα στην πλατεία της Νέας Σμύρνης, 12 το μεσημέρι της Κυριακής για μπύρα και μετά να πάμε όλοι μαζί στο γήπεδο!
Όσοι πιστοί…
Είμαι μέσα
μεσα σε όλα
ναι, έχω και νέες αποκαλύψεις!!!
live streaming θα έχει? ![]()
ό,τι βγει από τη συνάντηση θα είναι προϊόν μοντάζ
Προκαλώ λίγο, για να μαζευτούμε περισσότεροι
χχααχχαχχααχααχχα
Και προσοχή…θα πιείτε μονό αριθμό μπυρών για
να μείνουν τα ρέστα στο ταμείο…
θα φέρεις dvd???
θα πάτε σίγουρα ;
έχω μια ενημέρωση την κυριακή το πρωί που το κόβω να τελειώνει κατά τις 12:30. οπότε μέχρι να κατέβω θα πάρει κανά 20λεπτο. αν είναι σίγουρο πείτε αλλιώς μη σκοτωθώ. διαφορετικά θέλω τα πρακτικά.
βέβαια, εγώ δεν έχω κανά νέο οπότε μου φαίνεται άμα έρθω θα αρκεστώ να ακούω και να σας πειράζω.
Θα σου δώσουμε τα ντιβιντι
θα κάτσεις σε μια γωνιά
και δεν θα βγάλεις άχνα!!
Αυτοί είστε!
Θα ρθω με ρώσους, τσετσενους και άλλα άτομα που είναι πιθανό να μην μπορώ να τα ελέγξω και άμα θέλει καμιά κουφάλα ας μην αφήσει τα ρέστα στο ταμείο…
υγ Ίσως πρέπει να πούμε και δυο πραγματάκια πριν τις αποκαλύψεις του Κώστα Πουαρό
Προσωπικά θέλω να συζητήσουμε για την εύρεση μελών που θα ασχοληθούν περεταίρω με το τεχνικό κομμάτι, ώστε να μην πέφτει το βάρος μόνο στον rean..
Εγώ δεν θέλω γιατί και οι δυο αντμιναράδες παντρεύτηκαν ή παντρεύονται και φοβάμαι μήπως είναι κατάρα και δεν είμαστε για τέτοια ![]()
ΜΕΣΑ !!!
Έλεγα να το προτείνω στο τελευταίο ματς με τις Σέρρες - έτσι ώστε να κανονίσουμε και εκδρομή στην Τρίπολη - αλλά με προλάβατε.
Σκεφτείτε αν είναι να το κάνουμε κατά τις 12.30, να προλάβει ο Κώστας ή όποιος άλλος θέλει να έρθει από πιο μακρυά.
Οτι ώρα θες έλα, κεί θα είμαστε,
που να τρέχουμε στα γήπεδα!!!
πιειτε μια μπυρα και απο μενα…
Από τις 12:00 ως τις 14:00 θα είμαστε εκεί.
κι άλλη μία από μένα
Εγώ λέω να βρείτε ένα μέρος με WiFi να φέρετε κι ένα laptop με κάμερα για να κάνουμε conference όλοι οι απανταχού Πανιώνιοι. Εντάξει, ίσως αυτή την φορά να μην προλαβαίνουμε αλλά γίνεται και είναι μια ευκαιρία να γνωριστούμε καλύτερα (to know us better, που λένε και στο έργο). Για να το σκεφτούμε. Εγώ πάντως εδώ από το Σικάγο άνετα μαζεύω σπίτι άλλους 3-4 Πάνθηρες. Τι λέτε;
Φυσικα και πρεπει να βρουμε λυσεις ωστε οι αποστασεις να μην αποκλειουν την συμμετοχη οσων ειναι μακρυα σε συναντησεις σαν την αυριανη. Η τεχνολογια υπαρχει και ειναι ευκολο να γινει. Για την συναντηση της κυριακης δεν ξερω τι μπορει να γινει και αν το “αρωμα” εχει ασυρματο δικτυο ελευθερο. Ξερει κανεις?
Παιδιά προς Θεού, δεν θέλω να σας βάλω στην πρίζα, απλά σκέφτηκα ότι αφού εδώ μέσα είμαστε μια μεγάλη παρέα με κοινό παρονομαστή την αγάπη μας στον Πανιώνιο, καλό θα ήταν, αν και όταν είναι εφικτό, να κανονίζαμε τίποτα ιντερνετικές συναντήσεις μέσω video-conferencing.
Έτσι αν μη τι άλλο εμείς οι “μακρυνοί” θα έχουμε και ένα πρόσωπο και φωνή πέρα από τα γραπτά μας. Άλλο να είναι κανείς στην Ελλάδα, κάποια στιγμή όλο και θα βρεθεί η ευκαιρία να βρεθείτε από κοντά. Αλλά εμείς που είμαστε ωκεανούς μακρυά, μόνο η τεχνολογία μπορεί να μας κρατήσει κοντά.
Τέλος, και αυτό το έχω ξαναγράψει και σε ΠΜ, αν εγώ μπορώ κάπως να βοηθήσω, παρά την απόσταση, είμαι πάντα στην διάθεσή σας.
Νάστε όλοι καλά, καλή συνάντηση και -φυσικά- με την νίκη την Κυριακή!
Δημήτρη καλημέρα,
Πολύ καλή η ιδέα σου! Κι είναι και χρήσιμη γιατί από εδώ και πέρα έχουμε πολλά να πούμε και πολλά να προσπαθήσουμε να κάνουμε. Για αύριο μάλλον δεν προλαβαίνουμε. Στα πλαίσια όμως της ίδρυσης του μη κερδοσκοπικού οργανισμού Ορφεας 1890 έχούμε ήδη κάνει 5 συναντήσεις και σε λίγο αυτές οι συναντήσεις θα ανοιχτούν στο Πανιώνιο κοινό για να ενημερωθούν όλοι για το τι είναι ο Ορφέας και τι θέλει να πετύχει.
Εσείς που ζείτε στο εξωτερικό θα πρέπει οπωσδήποτε να συμμετέχετε. Αύριο θα πιούμε μια μπύρα πριν το ματς και θα γνωριστούμε με όσους έρθουν. Δεν έχουμε αντζέντα για συζήτηση. Την επόμενη φορά όμως θα το οργανώσουμε!