ΑΣΑ 8.00 λίγο δύσκολο
Γρηγόρη Δημητριάδη, Μάριε Ηλιόπουλε και Αχιλλέα Μπέο πράξτε τα δέοντα και επαναφέρετε τον Πανιώνιο εκεί που αρμόζει
Ο @xlapatsas μίλησε:
Καλη επιτυχια δεκεφαλε αητε στην ευρωπη.
Κανε μας υπερηφανους ως ελληνες.
Δεν υπαρχουν οπαδικα εδω παιδια, ας μαζεψουμε βαθμους ως Ελλαδα.
Δεν εχουμε να χωρισουμε τιποτα, μας ενωνει το γαλανολευκο και ο σταυρος της ορθοδοξιας μας.
Απο εναν πανιωνιο αδερφια αεκατσιδες.
Εμένα πάντως με έχουν ζωσει τα φίδια
Μας μαγαρισανε και το νησί
Αφού δεν έπεσε ο μονόλιθος, φτηνά την γλίτωσαν
δυστυχως εχει μαργαριστει και το νησι απο τον υπερτουρισμο και το ειδος των ανθρωπων που πανε στο νησι το καλοκαιρι ..
Πλέον οι δηλώσεις δεν με αγγίζουν. Στο τέλος της χρονιάς ξυρίζουν τον γαμπρό.
Παρατηρησα με μεγαλη προσοχη τις δηλωσεις του Φεραντο.
Σοβαρος, μετρημενος με συνοχη σε αυτα που λεει.
Αν ειναι εξισου σοβαρος και σαν επαγγελματιας, δεν εχουμε να φοβομαστε τιποτα.
Για χρονια, ψαχνουμε εναν ηγετη στην ακρη του παγκου, με τη σοβαροτητα του Μπουμπενκο, την οξυδερκεια του Μιλογεβιτς και το μπριο του Λινεν.
Για το τελευταιο δεν ξερω, αλλα στα υπολοιπα εχουμε σοβαρες ελπιδες να εχουμε κατι καλο.
Τωρα, για τις υπολοιπες δηλωσεις, απλα θορυβος.
Παρε φορ και ασε τα φιλοσοφικα και τις τσουτσες.
Δεν ειμαστε ετοιμοι.
Αυτό…κι εμένα μου άρεσε πάρα πολύ ο Φεράντο.
Θα τον δούμε και στα κρίσιμα βέβαια και στην πίεση.
Καημό το έχω πάντως να ακούσω ισπανό να λέει το “project” ως “πρότζεκτ” και όχι ως “πρόγιεκτ”…![]()
πότε είναι αυτο ρε???
Με Κηφισιά την 1η σεζόν στην Β… είχε βάλει γκολ στο 90φευγά και κλείδωσε τη νίκη.
Φέτος θα δώσουμε δυναμικό Παρόν στο Εκτός Έδρας με τη Ζάκυνθο. Χρόνια έχουν να μεταβούν φίλοι του Ιστορικού στο Ιόνιο Πέλαγος
. Ραντεβού λοιπόν Κυανέρυθροι Συνταξιδιώτες μου στα ΚΤΕΛ Μεσογείων στο Πεδίο του Αρεως μιας κ δεν θα χρειασθούμε να διαβούμε καμία θαλάσσια Οδό.
Για τον απλούστατο λόγο, ότι Η ομάδα Της Ζακύνθου δήλωσε Έδρα στο Γραφικό Μαρκόπουλο βρεε.
Και συνεχίζουμε την ενημέρωση σχετικά με τη συμμετοχή της ομάδος στο τουρνουά Βόλου
Ένα γκολ… για τα παιδιά μας! ![]()
Για ακόμη μία χρονιά, διοργανώνεται ένα ξεχωριστό φιλανθρωπικό τουρνουά ποδοσφαίρου, με σκοπό την ενίσχυση της Μονάδας Παιδικής Προστασίας «Ορφανοτροφείο Βόλου».
Φέτος, στο γήπεδο θα συναντηθούν ο Βόλος, η Καλαμάτα, ο Πανιώνιος και ο Ολυμπιακός Πειραιώς Β’, σε μια όμορφη αθλητική διοργάνωση που γίνεται για έναν ακόμη πιο όμορφο σκοπό: τα παιδιά μας.
Το εισιτήριο κοστίζει μόλις 5€ και όλα, όλα τα έσοδα της διοργάνωσης θα διατεθούν για την ενίσχυση του Ορφανοτροφείου Βόλου και την κάλυψη των αναγκών των παιδιών που φιλοξενούμε.
Σας καλούμε όλους να γίνετε μέρος αυτής της προσπάθειας! ![]()
Να γεμίσουμε τις κερκίδες, να απολαύσουμε το ποδόσφαιρο και, κυρίως, να δείξουμε στα παιδιά μας ότι είμαστε όλοι μια μεγάλη ομάδα για εκείνα.
Εισιτήρια μπορείτε να προμηθευτείτε από τον χώρο του Ορφανοτροφείου Βόλου ή να επικοινωνήσετε με τα τηλέφωνα του Ιδρύματος για την προμήθειά τους.
Σας περιμένουμε όλους! Για τα παιδιά μας. Για έναν σκοπό που αξίζει κάθε χειροκρότημα
Κι έψαχνα ευκαιρία να ξανάρθω Ζάκυνθο στο χωριό για 3ημερακι
Ρε τους κεραταδες
Μαρκόπουλο μόνο!
όπως και να’χει θέλω τελικό με Καλαμάτα
Από sportsstovronto:
Σύμφωνα με έγκυρες και αποκλειστικές του Sportstonoto.gr το πρωτάθλημα της Super League 2 επιστρέφει στην ΕΡΤ 3, ενώ στην σκέψη του Πέτρου Μαρτσούκου είναι να μεταδίδονται ταυτόχρονα αγώνες από στοιχηματική εταιρία (!) – την Super Bet – μέσω μιας κάποιας συνδρομής που θα πληρώνει οποίος θέλει να δει ένα συγκεκριμένο ματς που επιλέγει. Ίσως να χρειάζεται να παίξει (!) κάποιους αγώνες για να μπορεί να βλέπει τα παιχνίδια που δεν δείχνει φυσικά η ΕΡΤ 3…