Superleague 2 (2026-2027)

Η φαση ποια ειναι δηλαδη; Ή να πεσουν ολα ή τιποτα;

Η τελική φαση ειναι να βυθιστει η Αλεξάνδρας, να διασωθούν / συντηρηθούν δυο (?) από τις πολυκατοικίες και το υπόλοιπο να ενωθεί με το χώρο του γηπέδου… αμφιβάλω ότι θα γίνουν αυτά στα επόμενα 20 χρόνια.

1 «Μου αρέσει»

Εξαιρετικό το τελείωμα του άρθρου:

Tέλος, για να είμαι ειλικρινής, περίμενα πιο αισθητή αντίδραση από Πανιώνιο και Νίκη Βόλου. Να κουβεντιάζουν όλοι οι άλλοι γι’ αύξηση ομάδων της Super League 1 κι οι άμεσα ενδιαφερόμενοι της δεύτερης κατηγορίας, που τερμάτισαν φέτος πίσω απ’ την Καλαμάτα και τον Ηρακλή, να μην ακούγονται καν;

7 «Μου αρέσει»
2 «Μου αρέσει»

Εντάξει μυρίζει ότι πάει για του παραχρόνου.

Εντωμεταξύ οριακά δεν πέρασε για φέτος (ψήφοι 7-7-1) και άμα έπαιρνε θέση ο γαβρος που ψήφισε λευκό θα είχε περασει…

πρεπει να ψηφισουν θετικα τα 3/4 των ομαδων για να περασει αναδιαρθρωση

1 «Μου αρέσει»

8 «Μου αρέσει»

Αυτη η μαλακια με το χορηγο ειναι με πολυ μικρα γραμματα.
Επαιρνε λιγο μεγεθυνση ακομα ωστε να καλυψει ολοκληρη τη φανελα.

Κατα τ’αλλα - αν και ακραιος ρετρολαγνος - ομολογω μαρεσει αρκετα. Εχει κατι παλιο αλλα και κατι φρεσκο ταυτοχρονα.

Μακαρι να ευσταθουν οι φημες και να μην ειναι αλλος ενας ευσεβης ποθος.

3 «Μου αρέσει»

Κι εμένα μου αρέσει.

1 «Μου αρέσει»

Πολύ ωραία φανέλα, μου έλειψαν οι ρίγες

1 «Μου αρέσει»

Τίμια είναι αλλά θα ήθελα τις ρίγες λίγο πιο παχιές.

Από μακρυά άμα την δεις φαίνεται όλη κόκκινη.

2 «Μου αρέσει»

Ίσως με μπλε μανικια να βελτιωνόταν. Σε σχεση με τις φανελες των τελευταιων ετων, σαφως πολυ καλυτερη, χωρις να με τρελαίνει… θελω περισσότερο μπλε. Βεβαια θα παίζει ρολο και το σορτσάκι. Αν αυτο ειναι μπλε, νομιζω θα ισορροπήσει!

Περιμενουμε με αγωνια τα αποκαλυπτήρια και των δυο εναλλακτικων. Αν ακουσα καλα στον Μάκη χθες, μαλλον με ριγες θα ειναι και η 2η εμφάνιση!

1 «Μου αρέσει»
1 «Μου αρέσει»

Εν τω μεταξύ:

Δεν χορηγεί την άδεια για την εγχώρια διοργάνωση Super League 1 για την αγωνιστική περίοδο 2026-2027 και επιβάλλει χρηματικό πρόστιμο στην:

ΠΑΕ Π.Σ. Η ΚΑΛΑΜΑΤΑ 2019

χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχ

8 «Μου αρέσει»

Εδώ θα χρειαζόμασταν την κάμερα του Τσίλι από τον Γείτονα του Γεωργούτζου

4 «Μου αρέσει»

Θα πάρουν άδεια. Είναι απλώς ένα ανοργάνωτο μπουρδέλο και γι αυτό θα διαλυθούν μετά την αποτυχία που έρχεται. Εμείς να τα κοιτάμε αυτά και να μην βιαζόμαστε για θαύματα. Χωρίς οργάνωση και σοβαρότητα (που δεν με πείθει κάτι ότι αποκτήσαμε) θα γίνουμε ασανσερ στην καλυτερη.

2 «Μου αρέσει»