καλα σου λενε, η ολα ή τιποτα.
χαχα θυμάμαι να το λέω αυτό από το πρώτο message board!
χαχαχα Ειναι τοοοση η πειθαρχια που εχει εμφυσησει η διοικησης, που σε μια αγωνιστικη ειχαμε, 2 κοκκινες και 4 κιτρινες, σε μια αλλαγη ο παικτης δεν εβγαινε και καποιοι αγανακτισμενοι μπηκαν για να ξεμουδιασουν απο ταθ κερκιδας!
Μονο Ενας (1) παιχτης της ομαδας δεν αγγιζεται!!!
Ντροπη να ρωτατε ποιος ειναι αυτος!!! ![]()
Η μονη δικαιολογια που μπορω να βρω για σας που ρωτατε λες και εισαστε τιποτα αλλοθρησκοι ειναι οτι πειθαρχικο παραπτωμα και Ενας (1) δεν εχουν υπαρξει ποτε στην ιδια προταση ουτε θα υπαξουν ποτε γιατι οτι κανει ο Ενας ειναι εξ ορισμου ορθον!!!
Δεν υπάρχει θέμα στη διαμάχη του Στάθη Ρόκα με τον προπονητή του Πανιωνίου, Δημήτρη Ελευθερόπουλο. Ο ποδοσφαιριστής των Νεοσμυρνιωτών ζήτησε συγγνώμη από τον τεχνικό του συλλόγου και τους συμπαίκτες του, αλλά προπονήθηκε και πάλι μόνος.
Πλέον το θέμα βρίσκεται αποκλειστικά στα χέρια του Δημήτρη Ελευθερόπουλου ο οποίος και θα πρέπει να πάρει αποφάσεις σχετικά με το μέλλον του 28χρονου παίκτη.
Έτσι κι αλλιώς, το κλίμα στην ομάδα είναι ιδιαίτερα καλό, αφού μετά από δύο αγωνιστικές ο Πανιώνιος έχει ισάριθμες νίκες και κανείς δεν θέλει να το θέσει σε κίνδυνο.
απο sport-fm.gr
Τελ. ανανέωση : Σεπτέμβριος 08 2012 19:52
Νέα επαγγελματική δραστηριότητα άρχισε το Σάββατο ο Στάθης Ρόκας.
Παρέα με το φίλο και κουμπάρο του Γιάννη Σωτήρχο δημιούργησε ακαδημία ποδοσφαίρου στη γεννέτειρά του, την Ελευσίνα, φιλοδοξώντας να διδάξει τα μυστικά της μπάλας στα μικρά παιδιά της περιοχής.
Ηδη από την πρώτη ημέρα έσπευσαν πολλοί υποψήφιοι αυριανοί ποδοσφαιριστές μαζί με τους γονείς τους. Τα γήπεδα της ακαδημίας βρίσκονται στην παραλία της Ελευσίνας.
Η στήλη εύχεται καλές δουλειές.
Ν.Γ.
Ο κοουτς σημερα δηλωσε πως ο Σταθης επιστρεφει απο Κυριακη 30 Σεπτεμβρη κανονικα στις προπονησεις, εχοντας αναγνωριστει το λαθος του. Για μενα χωραει στην ομαδα διπλα στο Ροβα…
Επιτελους!!! Και αλλη λυση στα χαφ!!! Αντε ρε Σταθαρα!!
Χωράει ειδικά αν προηγείσαι στο σκορ όπως σήμερα, τον βάζεις μέσα και έχεις τα τρεξίματα και τις κλωτσιές του στο κέντρο!
επιτελους καιρος ηταν.θα βοηθησει πολυ
Τελ. ανανέωση : Νοέμβριος 17 2012 22:08
Σημαδιακό ήταν το παιχνίδι με τον Πλατανιά για τον Στάθη Ρόκα.
Ο έμπειρος αριστερός μπακ, ο οποίος αγωνίστηκε ως στόπερ, έπαιξε για πρώτη φορά φέτος για 90 λεπτά, σκόραρε για πρώτη φορά μετά από τέσσερα χρόνια και συμπλήρωσε 100 συμμετοχές στην Α’ Εθνική.
Ολα αυτά σε μία σεζόν η οποία άρχισε με προβλήματα καθώς στις πρώτες αγωνιστικές ο πρώην παίκτης του Ολυμπιακού Βόλου ήταν συνεχώς εκτός αποστολής.
Ν.Γ.
ο Ρόκας είναι μια πολύτιμη μονάδα για την ομάδα που την πονάει και νομίζω κ απ τα πιο σοβαρά παιδιά
Του αξίζουν συγχαρητήρια που τα άφησε πίσω όλα!!
Τι ειχε κανει τελος παντων ρε παιδι μου,που επρεπε να τάφησει ολα πισω;;;Περα απο ψευτομαγκιες και ψευτοανδρακια[που συνανταμε καθε μερα στη ζωη] τι αλλο μπορει να συνεβη;;;αμα ξερεις και πρεπει να ειπωθει ΛΕΓΕ μας θειο’’
???
Φίλε μου απλά και μόνο εννοώ ότι δείχνει πως άφησε πίσω του όλο το θέμα που είχε δημιουργηθεί το καλοκαίρι και ήταν εκτός ομάδας, είναι μάχιμος και βοηθάει !
Για μένα αυτό αξίζει ένα μπράβο
Σκόρερ για πρώτη φορά μετά από τέσσερα χρόνια, στόπερ και όχι αριστερός μπακ και ένας από τους μεγάλους πρωταγωνιστές της νίκης του Πανιωνίου επί του Πλατανιά. Ο Στάθης Ρόκας μίλησε για την απόδοσή του και το μέλλον στο Contra.gr.
ΝΙΚΟΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ
Τελ. ανανέωση : Νοέμβριος 18 2012 19:50
Στην αρχή της σεζόν έμεινες σε πολλά ματς εκτός αποστολής. Φανταζόμαστε ότι θα ήταν ένα δύσκολο διάστημα για σένα…
“Οντως ήταν δύσκολο, αλλά ευτυχώς είχα δίπλα μου ανθρώπους που με στήριζαν συνεχώς και με έκαναν να πιστεύω στον εαυτό μου. Από εκεί και πέρα συνέχισα τη δουλειά και περίμενα τις ευκαιρίες μου. Και πιστεύω ότι όσες μου δόθηκαν τις εκμεταλλεύτηκα και βοήθησα την ομάδα”.
Στόπερ είχες ξαναπαίξει;
“Ηταν πρωτόγνωρο για μένα. Οχι, δεν είχα ξαναγωνιστεί στόπερ σ’ αυτό το επίπεδο, ήταν κάτι δύσκολο αλλά τελικά τα κατάφερε. Δεν με νοιάζει και πολύ η θέση στην οποία αγωνίζομαι. Αριστερός χαφ, αριστερός μπακ ή κάτι άλλο. Αρκεί να βοηθάω”.
Θα ήθελες να μας πει τι είχε συμβεί στις αρχές της σεζόν και δεν υπολογιζόσουν;
“Περασμένα, ξεχασμένα αυτά. Δεν έχω να πω κάτι άλλο, κοιτάω μπροστά”.
Παρά τη μεγάλη ανανέωση του ρόστερ, η ομάδα είναι 3η. Τελικά που το πάτε;
“Πουθενά. Δεν θα κουραστούμε να λέμε ότι ο πρώτος και βασικός στόχος αυτής της ομάδας είναι να σώσει την κατηγορία. Αν κατακτηθεί και γρήγορα ο στόχος, ακόμα καλύτερα για μας. Δεν νομίζω ότι θα πρέπει να κάνουμε άλλα σχέδια στην παρούσα φάση. Αυτό που βλέπετε στο γήπεδο συμβαίνει γιατί κάθε ματς το αντιμετωπίζουμε ως τελικό. Κάθε εβδομάδα. Να αναλωνόμαστε σε άλλες σκέψεις δεν βοηθά”.
Πως καταφέρνετε και αφήνετε εκτός αποδυτηρίων τα οικονομικά προβλήματα;
“Δεν τα σκεφτόμαστε, απλά. Ούτε όταν προπονούμαστε και φυσικά ούτε όταν παίζουμε. Μείναμε, όσοι μείναμε στον Πανιώνιο, εν γνώση μας ότι η σεζόν θα ήταν δύσκολη στο οικονομικό κομμάτι. Είμαστε βέβαια επαγγελματίες, μας ενδιαφέρει η διασφάλιση των χρημάτων μας αλλά πιστεύω ότι γίνονται από όλους προσπάθειες για το καλύτερο δυνατό. Δεν θα χάσει κανείς και στο τέλος όλοι θα είμαστε ικανοποιημένοι. O Πανιώνιος είναι η πιο ιστορική ομάδα στην Ελλάδα και πάντα ξέρει να βρίσκει τις λύσεις”.
Συνεργάζεσαι με έναν νέο προπονητή όπως είναι ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος.Ποιες είναι οι εντυπώσεις σου;
“Εχει εμπειρίες από το πιο υψηλό επίπεδο και παραστάσεις από το εξωτερικό. Δουλεύει πολύ, πάρα πολύ, είναι τελειομανής και αυτό μας βοηθάει πολύ. Επίσης αυτό που μου αρέσει είναι το γεγονός ότι θέλει από την ομάδα του να παίζει καλό ποδόσφαιρο. Και έχει βρει και τη σωστή χημεία για το σύνολο. Είναι μυστικό αυτό για μία ομάδα. Χίλιες φορές να υπάρχει χημεία παρά μεγάλα ονόματα που δεν μπορούν να βρεθούν στο γήπεδο”.
Είναι εντυπωσιακό το πώς μιλούν για τον Πανιώνιο, τόσο αυτός όσο και ο Ρόβας. Και ο Ελευθερόπουλος.
L’ important c’est pas la chute, mais l’ atterrissage.
Θετικός σε έλεγχο ντόπινγκ κατά λάθος βρέθηκε ο Στάθης Ρόκας, χάνει το ματς με την ΑΕΚ ενώ κινδυνεύει να χάσει και την υπόλοιπη σεζόν. Μεγάλη ευθύνη του ιατρικού τιμ της ομάδας.
Μια σοβαρή αμέλεια του ιατρικού τιμ του Πανιωνίου βάζει σε περιπέτειες τον Στάθη Ρόκα και του στερεί την δυνατότητα να βοηθήσει την ομάδα του για τα επόμενα παιχνίδια. Ο μέσος των «κυανερύθρων» εξαιτίας του προβλήματος που αντιμετώπιζε στη μέση και κατόπιν της αγωγής που του έδωσε η ιατρική ομάδα του συλλόγου έκανε ένεση κορτιζόνης η οποία συγκαταλέγεται στις απαγορευμένες ουσίες.
Στον αγώνα με τη Βέροια κληρώθηκε να περάσει από έλεγχο ντόπινγκ ωστόσο κανείς από το ιατρικό επιτελείο του Πανιωνίου δεν δήλωσε ότι έκανε ενέσεις κορτιζόνης προκειμένου να αντιμετωπίσει τους πόνους με αποτέλεσμα το δείγμα να βγει θετικό.
Ο παίκτης όχι μόνο παραδέχθηκε το χρήση κορτιζόνης αλλά ζήτησε να μην γίνει έλεγχος και του δεύτερου δείγματος όπως έχει δικαίωμα αφού το αποτέλεσμα θα ήταν το ίδιο. Την αμέλεια της μη δήλωσης την κορτιζόνης παραδέχθηκαν και οι άνθρωποι του ιατρικού τιμ του Πανιωνίου αλλά πλέον ήταν ήδη αργά.
Σε ανάλογες υποθέσεις κατά το παρελθόν αθλητές είχαν τιμωρηθεί και ως έξι μήνες ωστόσο η ποινή για τον παίκτη του Πανιωνίου αναμένεται να είναι μικρότερη.
http://www.contra.gr/Soccer/Hellas/Superleague/panionios/gkafa-me-roka-xanei-ta-epomena-mats.2109295.html
Απαραδεκτο για ομαδα να γινεται κατι τετοιο.Κριμα.
Μία μικρή αναστάτωση επέφεραν στον Πανιώνιο τα αποτελέσματα του ελέγχου ντόπινγκ, στο οποίο υποβλήθηκε ο αμυντικός μέσος της ομάδας, Στάθης Ρόκας, στην αναμέτρηση με την Βέροια.
Ο λόγος ήταν ότι ο έμπειρος ποδοσφαιριστής αναγκάστηκε να κάνει κάποιες ενέσεις κορτιζόνης, καθώς υπέφερε από ισχιαλγία.
Το θέμα είναι ότι η χρήση της συγκεκριμένης ουσίας δεν δηλώθηκε, ούτε από τον πλευρά του ποδοσφαιριστή, αλλά ούτε από το ιατρικό τιμ του Πανιωνίου, με αποτέλεσμα ο άσος της ομάδας να βρεθεί θετικός στον έλεγχο,
Πάντως, στις τάξεις του συλλόγου δεν ανησυχούν, καθώς -έστω και με καθυστέρηση- εξήγησαν ότι ο παίκτης αναγκάστηκε, λόγω ενοχλήσεων, να υποβληθεί στην συγκεκριμένη θεραπεία και θεωρούν ότι δεν υπάρχει περίπτωση τιμωρίας του.
http://www.panionianea.gr/2013/01/blog-post_6551.html
Τι ισχύει τώρα θα δούμε…
αν και δεν θα μου κάνει εντύπωση το πουστοcontra να εχει επιτηδες τετοιες “ειδησεις”
δεν θα εκπλαγω αν στο τελος φανει πως ειναι ρουφιανια ο τροπος και ο χρονος παρουσιασης του θεματος εν οψει αγωνα με χανουμ ασκερ!