Καλη εμφανιση με πολυ τρεξιμο παντου αλλα αγορι μου τι λαθος ειναι αυτο το 90παρα?
συμφωνω.μου αρεσε το τρεξιμο και η καλυψη στους χωρους.φαινεται οτι του παει αυτος ο ρολος.επισης μου αρεσε ο τσαμπουκας του και μερικες κλωτσιες που εδωσε
Αμπαλος,μαχητης,πολυ τρεξιμο,ψυχη στο παιχνιδι,2-3 εργαλεια τα θελουμε στην ομαδα γιατι πονεσαν τα ματακια μας με τους μπαλαδορους που εχουμε μαζεψει.
οσο άντεξε (μέχρι το 60κάτι) έβγαλε τα συκώτια στους βάζελους
έρχεται από τραυματισμό, οπότε θα έχουμε σε λίγο ένα σκυλί ατάιγο :d
Περιμενω να τον δω αριστερο μπακ και να μην ξανα παιξει ο Γεωργιανος
χαιρομαι που βλεπω σιγα σιγα στην ενδεκαδα μας να πληθαινουν οι ‘‘τιμιοι’’ παιχτες..ο ροκας δεν ειναι καμια ποδοσφαιρικη διανοια αλλα το παλικαρι ετρεξε εκοψε, μοιρασε οπως μπορουσε κ εριξε κ μπολικο ξυλο..νομιζω κατι παραπανω απο χρησιμος στη φετινη ομαδα ειδικα αυτη του 2ου γυρου
Μου άρεσε πάρα πολύ. Αν δούμε τέτοιο πάθος από όλους θα σωθούμε.
Προορίζεται για Αντι-Χασιώτης (μεγάλε Στέλιο!!!) αλλά τη δουλειά του την κάνει και με το παραπάνω.
άρα μπορώ τώρα να ξαναγράψω τα “δικά” μου:
ένα καμίτση κι ένα μπουγά μπορούμε να βρούμε να πέφτει το κλοτσίδι απ’το πρώτο δευτερόλεπτο ;
με τέτοιους μανιακούς βγαίνουμε κι ευρώπη
αν έρθει τώρα κι ο ντάριο σε ρόλο σαπουντζή ένεκα μαλιών…
(ωχ μάλλον ξέφυγα)
![]()
πΑΘΙΑΣΜΕΝΟς ΠΑΙΚΤΗς’‘Μ’ΑΡΕΣΕΙ μαγκες’ Εχει τσαμπουκα και τιμαει το ψωμι του’‘Μπραβο και γερα λεβεντη’''Μιλησα ..θειο
Ως μια μεγάλη ευκαιρία να εμπιστευτούν οι ελληνικές ομάδες τα νέα ταλέντα χαρακτήρισε την οικονομική κρίση ο Στάθης Ρόκας.
Ο μέσος του Πανιωνίου, μιλώντας στον αέρα του «NovaΣΠΟΡ FM 94,6», εξέφρασε την αισιοδοξία του πως το ελληνικό ποδόσφαιρο μπορεί να επωφεληθεί από τη δυσχερή οικονομική κατάσταση της χώρας μας, ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί στα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι «κυανέρυθροι», στη φετινή τους πορεία, αλλά και στη συνέχεια του πρωταθλήματος.
Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Στάθης Ρόκας:
«Δώσαμε κάποια καλά δείγματα με Ξάνθη και στο Κύπελλο Ελλάδας με την Καλλονή και νομίζω ότι η ομάδα βρίσκει τα πατήματά της. Η Ελλάδα και ο Πανιώνιος έχουν ταλέντα και από εκεί και πέρα είναι στο χέρι κάθε ομάδας και διοίκησης να πιστέψουν σε αυτή την ομάδα και να τους βοηθήσει να μπορέσουν να βοηθήσουν την ομάδα», τόνισε αρχικά ο 27χρονος άσος, συμπληρώνοντας:
Για τα οικονομικά προβλήματα: «Είναι γενικό αυτό το φαινόμενο και πρέπει να μάθουμε να ζούμε με αυτό. Όσα παιδιά θέλουν να κάνουν καριέρα και να δείξουν το ταλέντο τους έχουν μια μεγάλη ευκαιρία με βάση τα οικονομικά δεδομένα στο ποδόσφαιρο. Κάλλιο αργά παρά ποτέ. Από τα προβλήματα βγαίνει και κάτι καλό και ας εμπιστευτούν τα ταλέντα».
Για τον Πανιώνιο: «Ξέρουμε ότι είναι δύσκολη χρονιά για τον Πανιώνιο. Θα προσπαθήσουμε να κάνουμε τα πάντα για να πάμε όσο πιο ψηλά γίνεται. Είμαστε ομάδα με νεαρά παιδιά και χωρίς εμπειρία και δεν ξέρουμε που θα βγει. Υπάρχουν παιδιά όπως ο Σάμαρης, ο Αναστασόπουλος, ο Κολοβός και έρχονται παιδιά όπως ο Μπούζας και ο Σταματής και θα τους δοθεί η ευκαιρία».
Για την οικονομική κατάσταση των Νεοσμυρνιωτών: «Μας καθησυχάζουν ότι όλα θα πάνε καλά και ξέρουμε ότι θα είναι δύσκολη η χρονιά. Και εμείς άμα πηγαίναμε σε μια ξένη χώρα το ίδιο θα κάναμε. Έρχονται να παίξουν και να διεκδικήσουν τα χρήματα τους. Δεν θα μείνουν εδώ για πάντα».
Τέλος για το φετινό πρωτάθλημα: «Θα παλέψουν μέχρι το τέλος. Ευχάριστη έκπληξη είναι ο Παναιτωλικός. Γνωρίζουμε την καλή οργάνωση που έχει, ο Ατρόμητος τα ίδια. Δεν είναι εκπλήξεις αυτές, έχουν κάνει καλές μεταγραφές και οργάνωση».

Οπως τα ειπατε η γνωμη μου για τον Σταθαρο ειναι ιδια με την δικη σας.Τιμιος εργατικος φιλοτιμος και σκληρος με εξυπνα φαουλ χωρις να φορτωνεται και καρτες.μαζι με ομο πιστευω δεν θα περναει κουνουπι…
Α ξεχασα να αναφερω οτι ειναι ευγενικοτατος και απλος καθως και στο facebook μου μιλαει πολυ απλα και ομορφα…
Αυτό περιμένω να δω και εγώ. Ρόκα μαζί με Όμο. Δεν περνάει εύκολα κάποιος αυτούς τους δύο.
Εγω παλι πιστευω οτι ειναι ενας ατεχνος αμ.χαφ ο οποιος γενικοτερα ειναι μετριος προς κακος παικτης.
Απλως πιστευω οτι στο τελευταιο ματς διασωθηκε απο τη γενικοτερη καλη εμφανιση + τον πολυ κακο Αστερα οποτε ειχε + στο προσημο.
Απο τα επομενα παιχνιδια πιστευω θα ξαναφανει αυτο που ειχε φανει και πριν μερικες εβδομαδες, οτι δλδ δεν πολυκανει.
Ειπαμε δεν ειναι τεχνιτης και κανει πολυ καλα τα βασικα για την θεση του.διαφωνω καθετα και βεβαια ειναι απαραιτητος για την ομαδα και πολυτιμος.δεν καταλαβαινω που βλεπεις οτι δεν κανει.τι περιμενετε αμυντικα χαφ σαν τον τσαβι?
Η αποψη μου για τον παικτη ειναι οτι τρεχει και αυτο μου φτανει, τωρα αν εχει μτβση ή ξερει μπαλα, ε ο ανθρωπος μαλλον δεν τοχει, βλεπε το πεναλτυ στην Μυτιληνη που στην απαναφορα βρηκε μπεκατσες. Oral Πας οστις τρεχει παιζει και μεταγραφη κανει, βλπ Κοντοε (Χρονια του πολλα) (και μια κακια, να ταχει τα χρονια μπας και τους τα παρει χαχαχα).
συμφωνώ με βάρδο. προσπαθεί πολύ, αλλά από μπάλα δεν είμαι σίγουρος το πόση κατέχει…ελπίζω να είναι φτηνός, τουλάχιστον. :d
Ο καλύτερος του γηπέδου. Τί γίνεται ρε π@ύστη μου, τους μαθαίνει ο Νόνι μπάλα;
Εισαι σιγουρος για το κ, Ο Ροκας χθες ηταν υποφερτος, στο α ετρεξε την πλευρα και εβγαλε καποιες σεντρες, που επι Γιονσον δεν υπηρχαν, στο β ο αντιπαλος του τον εσκασε, δεν μπορεσε να τον ανακοψει, ευτυχως που δεν εγινε η ανατροπη, ποσες φορες στο τελος ετρεχαν 3 για να βοηθησουν την πλευρα!!!
Εμένα με άρεσε πολλάν το κοπέλι (θα έγράφα αν ήμουν Κρητικοθεσσαλονικοκύπριος αλλά ευτυχώς είμαι από το Νέο Κόσμο).