Σουλεϊμάν Όμο

Του εχει πεσει τελευταια…το τσαγανο ρε παιδια’‘Πρεπει να ασχοληθω με τους δυο …μελαχροινους μας τωρα’‘ομο ,κουμο’‘Βλεπεις οτι κατα παραδοση ,τα βουντου πιανουν πιο πολυ στους ΕΘΙΣΜΕΝΟΥΣ..Και οπωσδηποτε ,αυτοι οι δυο θελουν την δοση τους’‘’‘Να σας γδαρω να σας αλοιψω φουμο ρε νουμερα και τους δυο’‘Παρτε τα ποδια σας ρε ,για να φατε κουνελι’‘’‘τρια ματσακια ,λιγο τροχαδην παρα πανω,αντε και λιγη φαια ουσια ,λιγη μπαλιτσα,καποιο σουτακι’‘’‘‘και μετα;;;;πατριδα για καιρο’’‘Εκει να δεις φαγητα’‘‘Αιμα απο γδυτολαιμη κοκορα,ξελεπισμενη χελωνα με τρια ποδια[το ενα το τρωνε ομο,για δοκιμη και μετα το βραζουν]Μυαλα απο βουβαλο και αιμα,γαλα καρυδας και αψητο αμνο’’‘‘Θεσπαισια πραγματα’’‘‘βουρρρρρρρ ολοι Αφρικα το καλοκαιρι’‘Ο Ομο θα μου κλεισει σουιτα [αιωρα στο πιο ψηλο δεντρο του χωριου]να βλεπω την θεα της ζουγκλας και να κατουραω απο εκει πανω ,χωρις να τραβαω καζανακι’’‘α ρε ζωη και …αιμα’''Πανιωναρα ρε.θειο..παιδια μη με πιεζετε αποψε ‘‘λαλησα’’‘ΜΙΛΗΣΑ’'ΧΧΧΑΧΧΧΑΧΧΑ

“θειο”

Δεν ξέρω τι θα κάνεις - βγες στα δάση και μάζεψε νυχτερίδες, “χτύπα” και τον batman ακόμα - αλλά αυτοί οι δύο στην κέρκυρα πρέπει να “πετάνε”. Κουνούπι δεν πρέπει να περνάει. Σίδερα να τρώνε. Και προπαντός πρέπει να “φτιάξεις” το σουτ του Κούμο.

Πραγματι’‘μεγαλυτερο στραβοκλωτση δεν εχω δει στο ποδοσφαιρικο στερεωμα ‘’’‘‘Καποιος να του πει ,να σημαδευει το κορνερ’’‘‘ε που θα παει ‘‘θα γραψει σιγουρα’’‘μικρο διαφορα θα μου πεις ,αλλα ετσι γεννιουνται οι μεγαλοι γκολτσζηδες’’’‘ΣΟΥΤ ΡΕ κΟΥΜΟ,ΣΟΥΤ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΤΡΑΒΙΑ ΚΑΡΥΔΑ ΣΤΟ ΝΕΡΟ’‘‘ΗΜΑΡΤΟΝ ΡΕ ΠΑΙΔΑΚΙ ΜΟΥ’’‘Ισιωσε το το γαμημενο’'θειο

Ο καλυτερος μαθητης του “θειο” ο peristeri61. Εχεις αρχισει και περνεις και την γραφη Του. Ε ναι λοιπον απκταει σιγα σιγα ορκωτους μαθητες!!! αχαχαχαχ

XAXAXAXXAXAXAXA !!!

Δεν λέω τίποτε άλλο. Το κεφαλαίο Τ που χρησιμοποίησες στο Του, τα λέει όλα … :sunglasses:

Κάνει ότι μπορεί και από τότε που παίζει στο κέντρο έχει βοηθήσει πολύ την ομάδα. Με τα μειονεκτήματα του βέβαια.

Στο πέναλτι που του δόθηκε κόντεψα να φύγω, δεν μπορούσα να παρακολουθώ άλλο. Φανταστείτε πως νιώθει ο ίδιος.

Αδικια και ρατσισμος ‘’‘στην ελλαδα’‘’‘Οχι ρε πουστηδες διαιτηταδες ,οχι κι ετσι’‘Για ενα κοματι ψωμι παιζει ο φουκαρας’‘‘μονο αυτος υπαρχει για τις αδικιες σας;;;απο περσυ με τον σκατοβαζελο τον εχουν κυριξει πεναλτακια’‘επ ‘ευκαιρια ,ουτε εκεινο ηταν,αλλα ουτε και αποβολη’’’‘Αποτελεσμα;;Ο βαζελας για πρωτη φορα θα παιξει την κυριακη για μας’‘‘Θα κερδισει αναγκαστικα τον αστερα’‘Μετα την λαρισα και σημερα στις σερρες ,η αποσταση απο αεκ και παοκ μειωθηκε στους 3 διαφορα ,στα play off’‘χαχαχχαχχαχαχα μαλακες βαζελες..ου να μου χαθητε’’‘’'χαχαχχχαα Ησυχασα…θειο

Μη φοβού ρε Σούλη λέμε !!!

Σούλης, Γιαννάκης και Γούνδουλας οφείλουν να γεράσουν μαζί στον Πανιώνιο και μετά από 40-50 χρόνια να λένε ιστορίες στα εγγόνια τους ενώ πίνουν το τσάι τους στο “Άρωμα Πλατείας” (για το περίφημο σουτ-τραμπολίνο, το κοντρόλ με το αυτί, τις μαγικές μακρινές μπαλιές του Σούλη, το φακιόλι του Γιαννάκη όταν έπαιζε τραυματίας στο β’ ημίχρονο στη Λάρισα κτλ).

Όλα τα λεφτά το “κοντρόλ με το αυτί”. :wink: Αλλά να γεράσει ο αειθαλής και αιώνιος έφηβος ??? Πως ??? :stuck_out_tongue:

Μόνο το μαλλι θα γκριζάρει λίγο.

Δεν θέλω να υπεισέλθω σε περισσότερες λεπτομέρειες, αλλά θα σας πω κάτι που ίσως σας προβληματίσει όσον αφορά την θεϊκή του διάσταση : ΤΑ ΒΑΦΕΙ :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue:

Φανουρη μου, συγχωρεσε τον. Ας επεμβει καποιος διαχειριστης του φορουμ, προσβαλλονται οι θρησκευτικες μας πεποιθησεις.

το μήνυμα αυτό κατηγγέλθει σε κάθε εγχώριο και διεθνή Οργανισμό (Συμβούλιο των Εκκλησιών, ΟΗΕ, UNESCO, Τζορτζ Σόρρος foundation)

Ας ελπισουμε να βιαστούν, γιατι ηδη υπαρχουν αναφορες για συγκεντρωσεις εξαγριωμενων πιστων σε διαφορα σημεια του πλανητη (Λιβυη, Αιγυπτος, Κερατεα για να αναφερω ορισμενα). Εκδηλος ειναι και ο φοβος για την Οργη Του, με πολλα πυρηνικα εργοστασια να σφραγιζονται την ωρα που μιλαμε.

ΧΑΧΑΧΑΧΑ !!!

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟΙ ΕΙΣΤΕ ΟΛΟΙ ΣΑΣ

Ας μην έκανε το κοντρόλ με τη μύτη και την πάσα στον Μήτρο-goal και θα σας έλεγα εγώ τώρα αν θα κάναμε χιούμορ …

Αυτοσαρκάζομαι :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue:

Ο ΟΜΟ στο χειρουργειο’‘’‘’‘Μα καλα τραυματιας επαιζε ο φουκαρας,και μεις λεγαμε το μακρυ μας και το κοντο μας;;;Ενταξει,αλλα οι γιατροι μας ντε;;;Αφηναν το παιδι ,μεχρι να το στραγγιξουν ποδοσφαιρικα;;;αρα ,φανταστειτε ρε μαγκες ,με τι φιλοτιμο επαιζε ο καημενος ,εμεις να τον κραζουμε,για να φυγει και να παιξει …ο Παρτους και ο χικα’‘‘παναθεμα μας ολους ρε’’‘‘Σουλη’’‘‘εισαι ο πρωτος αγορι μου’’‘να μεινεις ρε,σε θελουμε’‘εισαι παληκαρι’‘‘θυμαστε τον Λιμα;;;αρχηγος ,μια ομαδα μονος του’’‘Αντε ρε ψηφιστε το παιδι στο φορουμ’‘‘χρειαζεται τετοιους ο Πανιωνιος’’'θειο

Έτοιμος ο Όμο

Θετικές ήταν οι τελευταίες ιατρικές εξετάσεις στον Σουλεϊμάν Όμο, αφού ο ποδοσφαιριστής είναι έτοιμος να ενισχύσει την προσπάθεια του Πανιωνίου.

Ο Νιγηριανός αμυντικός μέσος εξετάστηκε από τον ιατρό της ομάδας, Γιώργο Κατσιφαράκη. Ο τελευταίος διαπίστωσε ότι το τραύμα του στο γόνατο έχει κλείσει και τον έθεσε στην διάθεση του Άκη Μάντζιου.

Στην προπόνηση της Παρασκευής ο Όμο θα υποβληθεί σε νέα τεστ, ώστε να οριστικοποιηθεί η παρουσία του στους επερχόμενους αγώνες των Νεοσμυρνιωτών.

Gamise tous re Souli, ta niamou na poume!

Ρε μαγκες την προσοχη σας’‘’‘‘Κατι δεν μ’αρεσει στο θεμα ΟΜΟ’’’
Παιζει στα Γιαννενα και αποβαλεται’‘Τρωει 3 αγωνιστικες ετσι;Γυριζει για 6 λεπτα στη Λειβαδια και μενει ακομα 2 αγωνιστικες εξω’‘’‘’‘Ειναι δε αμφιβολος και με την Ξανθη’‘‘Δηλαδη 8 αγωνιστικες αφαντος’’'Που χτυπησε λοιπον ,αφου καθεται 2 μηνες;;;;;;;;;Νομιζω οτι ειναι θεμα οικονομικο,και οι κυριοι [ποιοι;]διοικουντες πρεπει να το κοιταξουν ετσι;;Ο χαβιτο και ο Ζαραδουκας ειναι πολυτιμοτεροι απο τον Ομο;;;;ρωταω ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ Αντε τους φαγαμε ολους ,κοντευουμε να μεινουμε με τον …Τσολακακη ‘’ θειο