Σουλεϊμάν Όμο

Πολύ καλός κόφτης αλλά χρειάζεται πάντα παίκτη κοντά του για να δώσει την πρώτη πάσα. Μακρινή πάσα προς το παρόν δεν μπορεί.

Για μένα είναι η ευχάριστη έκπληξη της χρονιάς μαζί με τον Κοντοέ
Νικόλα φαντάζεσαι με τις εμφανίσεις που κάνει, σαν κόφτης και μόνο φυσικά, τελευταία αν είχε και καλή μακρινή ή κοντινή μεταβίβαση για τι παίκτη θα μιλάγαμε?
Αλλη μια φορά μπράβο τίμιε Σούλη!
κάνε μας να ‘‘φάμε’’ τα πληκτρολόγια μας που σε κράζαμε ακόμα και γιατί ζήτησες αύξηση το καλοκαίρι

να μας πει κ καποιος αν ξερει ποσα παιρνει ο ομο,ετσι απορια το εχω…μπραβο το παλικαρι δεν θα πω καλος κακος παιχτης,θα πω φιλοτιμος κ τιμιος..το ωραιο ειναι οτι πλεον δεν μου προκαλει καμια εκπληξη το να ειναι στους διακριθεντες,μη πω οτι το χω για σταντανταρακι..

40.000 xil τον χρονο’''τελεια θειο

Ε δεν εχει ξαναγινει δεν πρεπει ναχει δωσει ουτε μια σωστη πασα ελεος

Όντως οι πάσες του ηταν δραμα, αλλα εκοψε και παλι πολλες επιθέσεις

Ανασταλτικα ο Ομο εκανε αρκετα καλη δουλεια. Δημιουργικα οχι ! Ας μην ξεχναμε οτι το δημιουργικο κομματι του Πανιωνιου, περναει απο τον Φανουρη και οχι απο τον Ομο, αρα ο συγκεκριμμενος παικτης ηταν για αλλη μια φορα θετικοτατος!

Σωστος.Αρκετα καλος για μενα.Αλλωστε 6 αγωνιστικες ειναι πανω απο τα στανταρ του’Τι αλλο θα μπορουσαμε να ζητησουμε;;;Για κοιτατε κατι αλλα νουμερα που παιζουν μεσα’''θειο

Εκεί που τρακάρανε με τον Καφέ,ο Όμο κοιτάει μήπως του σκίστηκε η κάλτσα,και ο Παντελής έπιανε το κεφάλι του.Και στο τέλος,έρχεται το κοράκι και βγάζει κίτρινη και στους δύο ενώ δεν υπήρξε υποψία φάουλ.

Είχα πέσει κάτω και έκλαιγα απ’τα γέλια.Ο ηλίθιος τράκαρε με τον πανηλίθιο και κατάφεραν να πάρουν και κάρτα… :wink:

Θηρίο και χθες ο Όμο.Ανασταλτικά καλώς και σκέφτομαι τι παικτάρα θα ήταν αν ήξερε και λίγο μπαλίτσα.Καλώς τον δήλωσαν να εκτίσει ποινή με τον γάβρο.Τα έξι τελευταία παιχνίδια θα κριθούν στον τσαμπουκά και ο Όμο εκεί που θα πέφτουν κορμιά ,είναι απαραίτητος.

Ωραια τα λες’‘‘Τον Κουμο για ποιο παιχνιδι τον δηλωσαν;Ολοι χρειαζονται τα τελευταια παιχνιδια.Εγω παντως τους θελω και τους δυο με την μισητη λαρισα’’''τι ξερεις; θειο

Ρε παιδια για τον Ομο δεν λετε τιποτα;;;;Φοβερα ανεβασμενος ρε ..Εσβησε καμαρα και τατο με ανεση’‘‘Εκανε δυο πατατιες,μεταβιβασεις ,αλλα ρε παιδια ειναι σκυλος αταηγος’’‘Ειπα να τον μεταλλαξω ,κι αυτον και με εκπλησει παρα πολυ’‘’‘Το περιμενε κανεις ;;αρε καργιολη κιντη ,νεκροθαφτη,τι πηγες να κανειςρε αθλιε’''θειο

ψυχαρα-παιχταρα

εχει κερδισειτην συμπαθεια μου σε βαθμο που αρχιζω να μετανιωνω για τις περσινες καταρες μου.

2 πραγματα πρεπει να βελτιωσει.τις μεταβιβασεις του και την γρηγορη σκεψη για το που θα δωσει την μπαλα οταν ειναι στην αμυνα

Τι να πούμε “θειο” μου. Σκυλί μαύρο, με 8 πνευμόνια. Άλλη μια φορά που κυριάρχησε ανασταλτικά στο κέντρο. Απαραίτητος !!!

Φιλοτιμος και αγωνιστης. Μπραβο αγορι μου!

έτσι.. και μόλις μπήκε κ ο κούμο δίπλα του, ανέβηκε πολύ περισσότερο

Συμφωνουμε ολοι σχεδον γι’αυτους τους δυο’‘‘Αρα πρεπει κατι να τους ταξουμε για το παιχνιδι με την λαρισσα’’‘ξερω οτι οι δυο τους θα το καθαρισουν’‘’‘Καποιος φιλος εδω στο φορουμ ,ειπε οτι ειναι απληρωτος ο Ομο’‘’‘Ντροπη,ντροπη κυριοι της διοικησης…Οτι ξερουν το αποδιδουν,ειτε με τα καλα τους ειτε με τα κακα τους’‘Δουλευουν αγωγκιστα’‘‘οχι και νηστικοι ρε παιδι μου’’'ντροπη..θειο

τον βλεπω το επομενο πρωτοσελιδο της αγαπημενης ωρας για σπορ..

“ΑΦΗΣΤΕ ΤΟΝ ΣΟΥΛΕΥΜΑΝ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ ΤΟΥ”

Μην κοροιδευεται μαγκες’‘‘ετσι χασαμε τον ΤΑΜ ΕΝΣΑΛΙΒΑ’’‘Κι αν ειναι και απληρωτος;;;μην τον ειδατε’Σταθειτε διπλα του ,ειναι αξιεπαινος’‘‘Μονος του εμαθε μπαλα’’‘για αναρωτηθειτε κυριοι ,ποιος ;ποτε; που;πως;του διδαξαν κατι για το πετσι που κοιλαει;;;ο Μητροπουλος στο Αιγαλεω;;;να ειμαστε σοβαροι ετσι;;;μην τα γειωνουμε ολα’‘Να βρεχουμε την γλωσσα στο μυαλο μας πρωτου μιλησουμε’'‘ΜΙΛΗΣΑ’'ΘΕΙΟ