Silvester Van der Water (RW)

Ο Silvester Van der Water στον Πανιώνιο!

Η ΠΑΕ Πανιώνιος είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την απόκτηση του Silverster Van der Water, ο οποίος υπέγραψε συμβόλαιο διάρκειας 2 ετών με τον Ιστορικό!

Ο 28χρονος Ολλανδός εξτρεμ Silvester Van der Water, έρχεται από την RKC Waalwijk και την Eredivisie. Την αγωνιστική περίοδο 2024-25 κατέγραψε 22 συμμετοχές σε Πρωτάθλημα και Κύπελλο, σημειώνοντας 4 γκολ και 2 ασίστ.

Ο Van der Water ξεκίνησε την καριέρα του στην Almere City, όπου σε 65 εμφανίσεις σημείωσε 21 γκολ και μοίρασε 11 ασίστ. Οι εντυπωσιακές του επιδόσεις τον οδήγησαν στην Eredivisie με την Heracles Almelo, ενώ στη συνέχεια αγωνίστηκε στο MLS με την Orlando City, αποκτώντας πολύτιμες παραστάσεις και εκτός Ευρώπης. Ακολούθησαν οι Cambuur και PEC Zwolle, με τελευταίο του σταθμό την RKC Waalwijk.

Με πλούσια εμπειρία στις επαγγελματικές κατηγορίες της Ολλανδίας και σημαντική παρουσία στο αμερικάνικο πρωτάθλημα, o Van der Water μετρά συνολικά 292 συμμετοχές και 86 γκολ στην έως τώρα καριέρα του.

Silverster, καλώς ήρθε στον Ιστορικό. Σου ευχόμαστε υγεία και πολλές επιτυχίες με τη φανέλα του Πανιωνίου!

Περίεργο αυτό με το MLS, αναρωτιέμαι γιατί πήγε εκεί σε τόσο καλή ηλικία (αλλά και γιατί έρχεται να παίξει SL2).

Γενικά εχει διάφορα περίεργα στην καριερα του και μαλιστα ο Καρμίρης είπε προχτες στην εκπομπή οτι είχε κλείσει να πάει σε ομάδα στο Μπαλί αλλά η οικογένεια του τον έπεισε να μην πάει και να έρθει σε εμάς.

Κοινώς …τρέχα γύρευε!

Αλλά ας είμαστε και ειλικρινείς.
Για να έρθει κάποιος ξένος παίχτης στην β’ κατηγορία Ελλάδας χωρίς δισεκατομμύρια προφανώς κάτι “θα παίζει” χωρίς αυτο να σημαίνει ότι δεν θα είναι καλός ή ότι δεν θα προσφέρει γενικά.

Θα προτιμούσα να τον λένε Van der Beerten… αλλά καλώς ήρθε
δεν ξέρω αλλά έχω ένα καλό προαίσθημα… δεν ξέρω γιατί.

<LINK_TEXT text=“https://youtu.be/_4QHbaaAKwk?si=cc_Z32i … urce=MTQxZ”>https://youtu.be/_4QHbaaAKwk?si=cc_Z32i60x6Lhjj9&amp;utm_source=MTQxZ</LINK_TEXT>

Αν ήθελε να πάει Μπαλί και ήρθε Ελλάδα, ο τουρισμός τον ενδιαφέρει :smiley:
Μακάρι να πάει καλά. Οι λάτρεις της στατιστικής τι λένε για Ολλανδούς παίκτες στον Πανιώνιο; Ποιούς είχαμε;

Μόνο τον Χέερτ Χάμινκ (Geert Hammink) θυμάμαι αλλά ήταν άλλο άθλημα :wink:

Ολλανδός ήταν ; Δεν το θυμόμουν αυτό. Ακόμα θυμάμαι τι μου έλεγε ο πατέρας μου για αυτόν. Ηταν η τελευταία χρονιά που τον πίστεψα. Κάθε φορά με αυτά που μου έλεγε το λιγότερο που πίστευα είναι ότι πάμε για πρωτάθλημα. Μου έλεγε λοιπόν: « Αυτός είναι μεγάλος ψηλός απλά δεν έχει φανεί γιατί είχε μπροστά του τον Σακίλ στους Ορλάντο Μάτζικ.» Την ίδια χρονιά για έναν Βραζιλιάνο που είχαμε πάρει μου έλεγε ότι βάζει τρίποντα χωρίς καν να ξεκολλάνε τα πόδια του από το παρκέ απλά είχε μπροστά του τον Όσκαρ Σμιτ. Δεν θα συνεχίσω με τα ψέματα που άκουγα.

Oi Ολλανδοί δεν σκάμπαζαν απο μπάσκετ τότε (οχι οτι τώρα σκαμπάζουν). Ευτυχώς απο ποδόσφαιρο ξέρουν και μάλιστα πολλά κιλά. Αν ήταν κανά τρομερό όνομα ο Van der Water δεν θα ερχόταν στην superleague 2 αλλά μπορεί αν αποδεικτή χρήσιμος. Για να δούμε

Περιμενω παρα πολυ λιγα πραγματα. Φοβαμαι μη πηραμε ενα ακομα Φελισιο, αλλα μακαρι να με διαψευσει.

Μου φαίνεται πιο πιθανό να πετύχει σαν στοίχημα απ ότι μου φαινόταν ο Ρώσος πέρυσι.

Αυτό μεγάλη αλήθεια, κυρίως λόγω ηλικίας, ορέξεως κλπ

https://www.tiktok.com/embed/v2/7526232795262356758

Ο αχώνευτος ο Γεωργούντζος γράφει ότι φεύγει ο Ολλανδός. Ξέρουμε κάτι;
Δεν βάζω λινκ για να μην του δινουμε κλικ. Άσχετο αν με έχει πιάσει μια ανωμαλία να μπάινω να βλέπω τι γράφει μετά τις νίκες μας! :slight_smile:

Μακαρι

Εγώ αυτό που δεν έχω καταλάβει είναι ποιός στον π…ο του τα σφυρίζει αυτά από μέσα. Ακόμα και αλήθεια να είναι τι διάολο… μόνο η διοικηση, ο ίδιος ο παίχτης και το προπονητικό την θα το ξέρουν.

Ωστόσο, πιστεύω είναι ψευτο-δημοσιεύματα καφενιακού τύπου στην κατηγορία να μας κάνει ρδέλο όπως πολλά άλλα που γίνονται φέτος και τα συνεχίζει αυτός ο γραφικός. Τελικά νομίζω ότι το μόνο που κάνει είναι να δυναμώνει παραπάνω την ομάδα και όλο το τεχνικό τημ.

2 Likes

Εγώ πάλι πιστεύω ότι έχει άκρες με μάνατζερ και δημοσιογράφους. Επίσης θυμίζω πως όταν εμείς ζούσαμε σε συννεφάκι ότι πάμε για ευρώπη (δε θυμάμαι ποια χρονιά -2016?), ήταν το μόνο site που έλεγε ότι δε θα παίξουμε λόγω αδειοδότησης και θα παίξει ο πας.

2 Likes

Αυτό βασικά…

Τέτοιος απατεώνας που είναι ο συγκεκριμένος, μόνο καλό θα μας κάνει η αποχώρηση του. Αλλά έχουμε διοίκηση που δύσκολα αναγνωρίζει τα λάθη και τις αστοχίες της.

Τον Silvester τον είδα την Κυριακή στην 7. Έβγαλε και φωτογραφία με τον γιό μου. Τον ρώτησα γιατί δεν μπήκε στην αποστολή, εάν έχει τραυματισμό, μου απάντησε χαμογελώντας ότι είναι μια χαρά και είναι άλλος ο λόγος χωρίς να επεκταθεί. Μετά άκουσα τις δηλώσεις του Παύλου και κατάλαβα ότι τον άφησε εκτός λόγω απόδοσης. Προσωπικά όσο και να αρέσει του γιού μου πιστεύω ότι είναι καλός παίκτης με πολλές δυνατότητες αλλά κάτι όντως δεν πάει καλά με την πάρτη του, ακόμα και όταν τον παρατηρώ εντος αγωνιστικού χώρου έχει περίεργη συμπεριφορά προς συμπαίκτες του και εάν όντως είναι να φύγει ας πάει στο καλό απο το να πληρώνουμε παλτά! Παίκτες έχουμε και θα βγάζουμε, Πανιώνιος είμαστε .Όμως πραγματικά με ξεπερνά στο που βρίσκει πληροφορίες το άλλο σκουλίκι της δημοσιογραφίας. Αυτό για εμένα είναι πολυ σοβαρό και εάν όντως φύγει ο Ολλανδός θα πρέπει να το δει κάποιος από την διοικηση πολύ προσεκτικά. Το μόνο που μπορεί να χαλάσει το καλό κλίμα σε αυτή την φάση είναι ένας ρουφιάνος μέσα στα αποδυτήρια μας!

3 Likes