Σαββατο 7/3 18:15 : Περιστέρι - Πανιώνιος

Φήμες που λένε ότι το 3άρι από την Ακτή Ελεφαντοστού θα κάνει τα πρώτα του βήματα στο Περιστέρι δεν επαληθέυονται ακόμα.

Νίκη κατηγορία.

(άλλη μία…)

1 «Μου αρέσει»

Δεν υπάρχει περίπτωση να προλάβει. Εχει ακόμα υποχρεωσεις στην Αυστραλία !!!

Σιγουρα είναι παιχνιδι must win αλλά και πολυ δυσκολο - τεράστια υπέρβαση - να το κερδίσουμε γιατι το Περιστέρι είναι πολύ σοβαρή Ομάδα. Αν το κερδίσουμε , σωνόμαστε μάλλον νωρίς και δειλά-δειλά βλέπουμε για πιο ψηλά ίσως.

Μηπως εννοεις απο Νοτιο Σουδαν Πωλι…?

1 «Μου αρέσει»

Μια ανάρτηση συγχωνεύτηκε σε ένα υπάρχον θέμα: Updates, Προτάσεις, Ιδέες και Παράπονα για το φορουμ

Δυστυχώς όπως και πέρσι μετά τη διακοπή του πρωταθλήματος επανερχόμαστε κακοί. Σημερα μόνο ο Τόμασον ήταν πραγματικά καλός, οι υπόλοιποι από μέτριοι έως κακοί, ειδικά όλοι οι ψηλοί. Βαρόμετρο για την ομάδα είναι ο Τέιλορ κα ισήμερα ήταν κακός. Το Περιστέρι ενώ δεν έχει σπουδαίους παίκτες έχει καλό σύνολο και μπράβο στον προπονητή. Ουσιαστικά έχει 2 καλούς ξένους και όλοι οι υπόλοιποι μέτριοι και το σύνολο έχει οδηγήσει στην 6αδα. Η νική της Ρόδου στον Παο έχει περιπλέξει πολύ τα πράγματα και η Καρδίτσα σήμερα έδειξε πως είνια πολύ ισχυρή εντός. Κακό που δεν ενισχυθήκαμε στη διακοπή ενός μήνα. Δυστυχώς έχουμε τώρα βαρύ πρόγραμμα και μπορεί να είμαστε τελευταιοί σε 3 αγωνιστικές. Η ομάδα όπως είναι τώρα δεν είναι για να πέσει, αλλά πληρώνουμε το άθλιο ξεκίνημα.

5 «Μου αρέσει»

Η φάση αυτό το Σάββατο…

1 «Μου αρέσει»

Η ομάδα δείχνει ότι δεν μπορεί να βασιστεί στις δικές της δυνάμεις για την υπόθεση παραμονή. Άλλη μια αυτοκτονία εχθές . Μετά την ήττα του βαζελου τα πράγματα περιπλέκονται και στη τελική καλά να πάθουμε αφού είμαστε μαλακες!
Πιο απλά δεν μπορούσα να το γράψω …

2 «Μου αρέσει»

To Περιστέρι είναι καλή ομάδα..δύσκολα να κερδίζαμε, εκτός έδρας, χωρίς ΣΟΒΑΡΗ ενίσχυση με 3άρι και έναν καλό ψηλό!

2 «Μου αρέσει»

12 αναρτήσεις συγχωνεύτηκαν σε ένα υπάρχον θέμα: Κομπιουτεράκια (ή…πώς μπορεί να σωθεί η χρονιά στο μπάσκετ)