Πολύ δύσκολο παιχνίδι. Η ομάδα θα το παλέψει, όπως όλα. Ό,τι πάρουμε από το ματς καλό θα είναι! Πάμε ρε παλικάρια! Είστε φοβεροί!
ΥΓ Ίσως να μην ισχύει η ώρα ή/και η μέρα του αγώνα, όπως αναγράφεται στην ιστοσελίδα της ομοσπονδίας.
Ωραία ματς θα είναι αυτό
Κουράστηκαν
Φαίνεται το βάθος της ζελας
Ισχύει.
Τι ωραια ατμόσφαιρα ρε σεις!!! Η χρονιά του βόλλεϊ φετος!!!
Μιλάμε για φοβερή ομάδα και έδρα ΑΛΛΑ για άλλη μια φορά δυστυχώς ο κύριος που μεταδίδει στη ΕΡΤ φίλαθλος του Παναθηναϊκού και άσχετος του αθλήματος !!! Σε ματς που υπήρχε μόνο Πανιώνιος για πρώτα δύο σετ αναφερόταν συνέχεια στον Παναθηναϊκό . Τους πονάει ο Πανιώνιος παντού . Πάμε γερά την Τρίτη πανιωναραα !!!
Μεγάλη εμφάνιση αλλά ακόμα μια φορά ως Σύλλογος φτάσαμε στη πηγή και δεν ήπιαμε νερό..
Αντί να μιλάμε για μια ιστορική νίκη μιλάμε για ένα ιστορικό βαθμό….
Το παιχνίδι για μένα χάθηκε από το βάθος που έχει ο βαζελος στο πάγκο του … Ότι συμβαίνει με εμάς δηλ στο γυναικείο βόλεϊ.
Σε κάθε περίπτωση μπράβο στην ομάδα ! Μπράβο επίσης και στον κόσμο . Τέτοια έδρα θελουμε !
Με τέτοιες εμφανίσεις δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτα
Παρότι χάσαμε, έφυγα γεμάτος και χαρούμενος από το γήπεδο. Η ομάδα έπαιξε στο μάξιμουμ των δυνατοτήτων της, στην παρούσα φάση τουλάχιστον, και πιστεύω ότι ο στόχος της παραμονής στην κατηγορία είναι εφικτός. Αν υπήρχε μεγαλύτερο βάθος στον πάγκο, ίσως και να κερδίζαμε σήμερα.Ο Παναθηναϊκός είχε μεγαλύτερο βάθος, περισσότερη εμπειρία, είχε και λίγη τύχη παραπάνω, ε είναι και ο περσινός πρωταθλητής, αναμενόμενο να κερδίσει, εν τέλει, αφού έχει την ποιότητα για τέτοιου είδους ανατροπές. Κι όμως, ο νεοφώτιστος Πανιώνιος του τσίμπησε βαθμό, παίζοντάς τον στα ίσα.
Κρίμα που δεν κερδίσαμε, αλλά σε τελική ανάλυση δεν πειράζει. Αν μας έλεγαν πριν τον αγώνα ότι θα χάναμε στις λεπτομέρειες και θα παίρναμε και βαθμό δεν θα το πιστεύαμε και θα λέγαμε ότι αν γινόταν θα ήμασταν και χαρούμενοι. Η ομάδα ήταν ψυχωμένη και οι παίχτες πορώθηκαν με τη στήριξη και γι’ αυτό μας ευχαρίστησαν έτσι στο τέλος. Τρομερό δέσιμο. Αυτός είναι ο Πανιώνιος που θέλουμε να βέπουμε!
Στα της απόδοσης των παικτών: Busa ασύλληπτος, δεν μπορούσαν να τον σταματήσουν με τίποτα. Το πρώτο σετ, ειδικά, το πήρε σχεδόν μόνος του. Thiel πολύ γρήγορος, πολύ αποτελεσματικός, ενώ έχει και το highlight που πέρασε κάτω απο το φιλέ και έσωσε την μπάλα - δυστυχώς δεν καταφέραμε να κερδίσουμε τον πόντο με το μπλοκ στη συνέχεια. Katic έκανε λάθη και μπλοκαριζόταν αποτελεσματικά από τους αντιπάλους - μόνο ανορθόδοξες μπάλες κατάφερνε και τις μετέτρεπε σε πόντους. Δεν έπαιξε άσχημα αλλά σίγουρα περιμέναμε περισσότερα. Γκούζντα ΣΥ-ΓΚΛΟ-ΝΙ-ΣΤΙ-ΚΟΣ! Τρομερό λίμπερο και βγάζει ασύλληπτες άμυνες! Μπαρμπούνης και Μπάσης θετικότατοι. Bissette έπαιξε πολύ καλά πρώτο χρόνο, έκανε αρκετά μπλοκ και γεινκά έκανε παιχνιδάρα!
Δεν ξέρω τι σκέφτονται στην διοίκηση. Αλλά με 2 καλές μεταγραφές η ομάδα είναι για μεγάλα πράγματα
Τέρνερ έτσι είναι αλλά δύο καλές μεταγραφές κοστίζουν. Οι ξένοι είναι καλοί. Νομίζω ότι αν είχαμε 2-3 Έλληνες παίκτες στο ίδιο επίπεδο με τους 7 που παίζουν θα ήταν μια χαρά. Αλλά προς τιμήν της η διοίκηση κράτησε παίκτες που μας ανέβασαν και δεν νομίζω ότι έκανε την ανάγκη φιλοτιμία
Εννοείται ότι έκανε πολύ καλά που τους κράτησε κ μπράβο. Απλά με 1-2 παίχτες η παραμονή θα είναι πανευκολη
Ακούστε τώρα ένα κουλό που μου συνέβη. Χτες είδα στον ύπνο μου ότι ήμουν με τον κόουτς Αργύρη Ψάρρα και του έλεγα τι τρομερή προσπάθεια έκαναν το βράδυ του Σαββάτου και ότι αυτός είναι ο Πανιώνιος που θέλουμε να βλέπουμε. Ξύπνησα το πρωί, όλα οκ και καλά, το ψιλοξέχασα. Παρεμπιπτόντως, τα παιδιά μας πάνε στο ίδιο σχολείο, οπότε στη γιορτή της αποφοίτησης το καλοκαίρι από το δημοτικό τον είχα δει και του είχα πει “κόουτς συγχαρητήρια για την άνοδο” και είχαμε πιάσει και την κουβέντα για τα παιδιά μας και τα σχετικά.
Σήμερα, κάποια στιγμή, πήγα από το Βαρίκας για να πάρω την πρόσκληση για το βράδυ και είχε εκείνη την ώρα προπόνηση η αντρική ομάδα (τι ευγενικά και πρόσχαρα άτομα που είναι ρε παιδί μου, δεν είναι τυχαίο), οπότε βλέπω τον κόουτς και με θυμήθηκε και μιλήσαμε και φυσικά του μίλησα για τον αγώνα του Σαββάτου, τι τρομερή προσπάθεια και ότι πιστεύω ότι η ομάδα δεν θα κινδυνεύσει σε καμία περίπτωση και μπράβο κλπ. Ε και κάποια στιγμή του είπα ότι αυτός είναι ο Πανιώνιος που θέλουμε να βλέπουμε. Κι εκείνη τη στιγμή θυμήθηκα το χτεσινοβραδυνό όνειρο!!! Δεν του το είπα γιατί μπορεί και να φαινόμουν χαζός ή υπερβολικός ή να μην το πίστευε. Άλλωστε, σημασία είχε που του είπα αυτά τα λόγια και περισσότερο ότι έχουν κάνει αυτή την υπερπροσπάθεια και πραγματικά είναι ο Πανιώνιος που γουστάρουμε να βλέπουμε!