Ο Πανιώνιος τιμά τον Κώστα Μίσσα στο ματς με την Τρέντο
Δεν τον τιμούμε και με ένα συμβόλαιο να μας κοουτσάρει;
![]()
Ειρωνικό , σε μια όπως φαίνεται καμμένη χρονιά προπονητικά, τιμούμε προπονητές που άφησαν το στίγμα τους.
Τον εκτιμώ πολύ, μου αρέσει σαν τύπος. Προπονητικά σαν ομάδα του δώσαμε μια τεράστια ευκαιρία θεωρώ με το ρόστερ που είχαμε τότε. Δεν νομίζω ότι δικαιωθήκαμε όμως. Η ομάδα δεν έπιασε το ταβάνι της και ήταν μια μεγάλη ευκαιρία εκείνη η χρονιά .
Δεν νομίζω ότι δικαιωθήκαμε όμως. Η ομάδα δεν έπιασε το ταβάνι της και ήταν μια μεγάλη ευκαιρία εκείνη η χρονιά .
Διαφωνώ, ο Πανιώνιος, τότε, έδωσε ΠΑΛΑΒΑ λεφτά, για τα δεδομένα του, για να έχει στις τάξεις του τους πανάκριβους Γιαννάκη, Φάνη, Τέρνερ και δεν έμεινε φράγκο για καλό ψηλό..πήραμε το Στόουκς ο οποίος έπαιξε ανέλπιστα καλά για 3-4 μήνες και μετά έπαθε καθίζηση!
Είμασταν στις θέσεις 4-5 με Μπρούγος-Στοουκς ενώ αυτοί που τερμάτισαν πιο ψηλά είχαν:
Ολυμπιακός: Τάρπλευ-Φασούλα
ΠΑΟΚ: Μπέρι-Σάβιτς
Παναθηναικός: Βολκώφ-Βράνκοβιτς
Ναι, κάναμε κάποιες μόντες με Φάνη και Χρήστο που ανεβοκατέβαιναν στις θέσεις 3-4 αλλά έτσι δεν παίρνεις πρωτάθλημα!..στα playoffs ο Ολυμπιακός μας “σάρωσε” με 3 μηδέν..οι ψηλοί μας ήταν σαν φτωχοί συγγενείς!
Για να καταλάβουμε πόσο καλά διατηρείται ο Τζούροβιτς την σεζον 1987-88 είχε παίχτη τον Μίσσα…![]()
![]()
Χωρίς Χαντς και πάλι .
Κάπου διάβασα για απουσία ενός μήνα περίπου.
Στα χαμηλά της βαθμολογίας μαζί μας και αυτοί (1-3) αλλά με μια νίκη στην Ποντγκόριτσα που χάσαμε άνευ όρων εμείς.
Στην Ιταλία είναι 3η με 3-1 νίκες ως τώρα.
Κόουτς ο συμπαθής Κανσελιέρι που πέρσι ήταν στον παοκ.
Καμία τύχη αλλά πανιώνιος είσαι (ή πρέπει να γίνει κάποια στιγμή)..
Φοβερή φωτογραφία, φοβερή εμφάνιση, φοβερή ομάδα
το νούμερο “13” ποιος μπορεί να είναι?
Ο Νίκος Καραγιάννης
Ευχαριστώ Κώστα.
Ήμουν σίγουρος ότι θα ήξερες…
Justin bieber
Εκτός του Χαντζ που θα απουσιάζει για αρκετούς αγώνες κάπου διάβασα ότι είναι αμφίβολοι σήμερα οι Γουολ και Λούντζης.
Γίνεται λοιπόν ακόμα πιο ξεκάθαρο ότι ομάδα με 9-10 παίκτες δεν μπορεί να σταθεί σε διπλές υποχρεώσεις και πολύ δύσκολα να σταθεί και στο Ελληνικό πρωτάθλημα.
Θα έλεγα λοιπόν ότι η ενίσχυση που πρέπει να γίνει χρειάζεται να προσθέσει παίκτες και όχι τόσο να αντικαταστήσει. Ετσι όπως είμαστε δεν περισσεύει κάποιος απαραίτητα.
Κρατάω μικρό καλάθι για σήμερα αλλά τουλάχιστον να παλέψουμε. Δεν αντέχεται να χάνουμε συνέχεια με ±20 πόντους.
Επίσης δεν γίνεται φέτος ξαφνικά σε εμάς οι παίκτες να μην μπορούν να κάνουν όσα έκαναν μέχρι πέρσι. Ο μόνος που έχει σταθεί μέχρι τώρα περίπου στο επίπεδο που τον ξέρουμε είναι ο Λούντζης χωρίς να σημαίνει ότι τα έχει πάει τέλεια. Θα έλεγα και ο Τσαλμπουρης αφού πάντα η άμυνα δεν ήταν το φορτε του αλλά είναι φορές που με εξοργίζει. Αδυνατώ να πιστέψω ότι είναι αυτό το καλύτερο που μπορεί να κάνει πίσω.
Πρόσθεση μπορεί να γίνει μόνο με Έλληνες. Αν δεν έχουν συμβόλαιο, μπορεί να γίνει άμεσα, αν έχουν περιμένουμε τις 15 Δεκεμβρίου.
Σε ξένους μπορούμε να κάνουμε αλλαγές και ίσως να πάρουμε ακόμα έναν αλλά θα χρησιμοποιούμε μόνο έξι, τουλάχιστον στο πρωτάθλημα. Στην Ευρώπη δεν ξέρω τι γίνεται.
Το βασικό καλοκαιρινό λάθος ήταν ο αριθμός των παικτών. Αυτό πρέπει με κάθε τρόπο να διορθωθεί.
Κρίμα γιατί δείξαν να το θέλουν σήμερα σε αντίθεση με άλλες φορές.
Φάνηκε η έλλειψη παιχτών και βάθους στο τέλος.
Έβαλαν αυτοί έναν Γιογκέλα που κάρφωσε 8 πόντους απο το πουθενά και πηραν το παιχνίδι.
Δυστυχώς χρειάζεται άμεσα παίχτες η ομάδα και ενδεχομένως να πρέπει να αντικατασταθούν κάποιοι.
Επίσης, δεν μπορώ να καταλάβω ποιός και τι είδε σε αυτόν τον Πάππας ειλικρινά…
Σήμερα η ομάδα τουλάχιστον κάτι έδειξε. Οχι ότι παίζαμε με σοβαρό αντίπαλο αλλά μέχρι τώρα με σοβαρούς ή μη σοβαρούς τρώγαμε ±20 πόντους στο κεφάλι.
Στο τέλος η ομάδα έσκασε και δεν έβγαλε τις άμυνες που έπρεπε. Είχαμε πραγματικά πολλές ελλείψεις.
Παρόλο που δεν είμαι ενθουσιασμένος με τον Ζούρο σήμερα πρέπει να πω ότι δεν μπορεί να ήταν τυχαίο που 5 παίκτες έκαναν επιθετικά πολύ καλό παιχνίδι. Και στο πρώτο ημίχρονο οι διαιτητές δεν μας έπαιξαν καλά. Τελικά όμως το χάσαμε από το μικρό ροτεισον. Παίζαμε επίσης με μόνο ένα 5αρι. Σε αυτό το κομμάτι έκανε ότι μπορούσε ο Ζούρος και μοίρασε τον χρόνο όσο γινόταν. Ήρθαν και τα φάουλ κάποια στιγμή και είχε γίνει πολύ δύσκολο.
Προσωπικά αν θα άλλαζα κάποιον αυτός θα ήταν ο Σταρκς. Στο επιθετικό κομμάτι δεν μας βοηθάει με το περιφερειακό του σουτ. Κυρίως σκοράρει με μπασίματα και στην άμυνα δεν είναι και κάτι το φοβερό. Δημιουργικά επίσης ο Γκικας μου γεμίζει περισσότερο το μάτι. Σημερα βέβαια συνολικά δεν ήταν κακός αλλά πήρε προσπάθειες σημαντικές στο τέλος και δεν έβαλε καμία.
Γουότσον: που ήσουν το καιρό αγόρι μου; Θα ήθελα περισσότερα ριμπάουντ και επιτέλους μια φορά να μην φορτωθεί με φάουλ. Βέβαια έπαιξε και πάνω από 30 λεπτά. Μπροστά έδειξε γιατί τον πήραμε.
Σταρκς: 6 ασίστ και 8 πόντους με 4/4 βολές, 0/3 τρίποντα και 2/10 δίποντα. Ε δεν επίδοση που να του πεις και μπράβο.
Πάππας: βοήθησε επιθετικά, πήρε και 6 ριμπάουντ. Στην άμυνα όμως πήγε χαλαρά σε κάποιες φάσεις και φάγαμε τρίποντα.
Τσαλμπουρης: Μου άρεσε επιθετικά και για Τσαλμπουρης στάθηκε και αμυντικά σε κάποιο βαθμό.
Οικονομόπουλος και Πατρικής: πήραν χρόνο, πάνω από 5 λεπτά και οι δύο αλλά δεν μπορώ να πω ότι έδειξαν κάτι.
Λουις: ο καλύτερος παίκτης μας σήμερα. Σκόραρε, έπαιξε άμυνα, έδωσε ασίστ, πήρε ριμπάουντ. Και όπως πάντα τα έδωσε όλα.
Κρουζερ: δεν μου άρεσε σήμερα, φορτώθηκε και με φάουλ. Έκανε και ένα πολύ κακό τρίποντο. Λίγο αυτός ή ο Σταρκς να στέκονταν καλύτερα και μπορεί να το είχαμε πάρει το ματς.
Γκικας: χωρίς να έχει κάνει κάποια μαγική εμφάνιση απορείς γιατί αυτός ο παίκτης δεν έπαιζε τόσο καιρό. Έδωσε 6 ασίστ , έβαλε τρίπονταρα , κυνήγησε όσο μπορούσε στην άμυνα.
Μακάρι από εδώ και πέρα να συνέλθει η ομάδα. Παίζουμε με κολλοσο στο πρωτάθλημα και θεωρώ έτσι όπως έχουν έρθει τα πράγματα είναι ένα ματς που πρέπει να το χτυπήσουμε με όλες μας τις δυνάμεις. Ελπίζω να πάμε πιο γεμάτη και Λούντζης , Γουολ να μην έχουν σημαντικό πρόβλημα.
Χρειάζεται βέβαια και ενίσχυση η ομάδα αλλά τώρα πότε θα έρθουν παίκτες και τι παίκτες θα είναι θα το δούμε.
Μέχρι και την 3η περίοδο πίστευα ότι το είχαμε. Διαβάζοντας τα στατιστικά είναι να μην πιστεύεις ότι το έχασες.
21 ασίστ, <10 λάθη, μπλοκ, κλεμμένες μπάλες, ποσοστά άνω του μετρίου στο σουτ …
Κι όμως το έχασες.
Στο ριμπάουντ εγώ εντοπίζω θέμα. Κυρίως στο αμυντικό. Παρότι εμφανίστηκε επιθετικά ο Γουότσον, στα καθήκοντα πίσω υστέρησε και γινόταν πάρτι στη ρακέτα. Αν ξαναμπει ο Γουολ που παρότι δε σου γεμίζει το μάτι έχει καλές τοποθετήσεις, ίσως το θέμα σου λυθεί.
Επίσης, στα 40" πριν το τέλος στο 87-87 υπάρχει φαουλάρα που δε δίνεται στο Γουότσον και ίσως σου επέτρεπε να ελπίζεις.
Προχωράμε . Δύσκολο ματς στη Ρόδο και είθισται φέτος όποτε δείχνεις ένα ικανοποιητικό πρόσωπο να επακολουθεί επική σφαλιάρα. Ελπίζω στο καλύτερο δυνατό αν και από ότι διάβαζα κι ο Λιουις μετά το ματς είχε ενοχλήσεις. ΤΣΠ ? Γυμναστής δεν υπάρχει ?