Round 4: Buducnost - PANIONIOS (22/10/2025)

Novasports prime στις 20:00 .

Στο 1-2 νίκες-ήττες κι αυτοί με στατιστικά πολύ κοντά στα δικά μας.

Ξέρουμε τί γίνεται με απουσίες Σταρκς & Χαντς ? Νομίζω αν είμαστε πλήρεις, υπάρχει πιθανότητα για κάτι καλό.

Χωρίς Χαντζ. Λογικό αν έχει πρόβλημα. Το να μην πάμε καλά στην Ευρώπη αντέχεται. Στο ελληνικό πρωτάθλημα όμως δεν γίνεται.

Για Σταρκς δε διάβασα τίποτα. Μεταξύ μας, ως τώρα έχει φανεί πιο χρήσιμος από τον Χαντς (ή Χαντζ).

Καλύτερος ο Σταρκς μέχρι τώρα ναι αλλά όχι ότι έχει κάνει κάτι φοβερό. Ιδιαίτερα επιθετικά πολύ μέτριος

1. Δεν ξανανοίγω θρεντ
  2. Δεν ξανανοίγω το στόμα μου για πρόβλεψη
  3. Η αδιαφορία σε όλο της το μεγαλείο από μερικούς. Δε ξέρω αν δεν εμπνέει ο Χουγκάζ, αλλά σε κάθε περίπτωση βγήκε κωλοπαιδαρισμός από ορισμένους.
  4. Καλή μας τύχη με τα σκουλήκια

Στόχος η παραμονή φέτος δυστυχώς.
Δυστυχώς βγαίνει η απουσία σωστής προετοιμασίας και προπόνησης που δεν έγινε τους τελευταιους 2 μήνες και δεν ξέρω πλεον αν μπορεί να αναπληρωθεί ακόμα και με έναν υπερ-προπονητή.

Και τραγικά λαθος παίκτες σε λάθος θέσεις. Με ένα άσσο και ένα σέντερ και αυτοί κακοί γίνεται ομάδα; Χωρίς αρχή και τέλος; Και αντί για φιλικά σοβαρά, και κυρίως εκτός έδρας που θα φαινόντουσαν πράγματα , σε σοβαρά τουρνουά, προπόνηση κεκλεισμένων;
Ποιά η λογική αφήνω τον φθηνότερο νεότερο ψηλότερο δυνατότερο Ρέυ και πάω στον 35άρη στάρκς;
Και με την ερώτηση με ποιά λογική βάλτε κάτω έναν έναν του ξένους πέρυσι και φέτος. Είμαι σίγουρος ότι όλοι θα θέλαμε τους ξένους που έφερε ο Λυκογιάννης. Ο οποίος είχε ομάδα 13 παικτών φθηνότερη, με δύο παίκτες σε κάθε θέση και Μίλε Ιάσων και Χουγκάζ για βοηθητικούς. Ας αναρωτηθούμε τώρα όταν κράζαμε τον κακό Λυκογιάννη και θέλαμε ξένο ποίος έπραξε καλύτερα.
Γιατί όταν έλεγα μια χαρά είναι ο Λυκογιάννης, άχέτως ότι είναι κακός χαρακτήρας που είναι, έτρωγα φάπες.
Είδα την εντυπωσιακή Βελτίωση του Τσαλμπούρη ας πούμε, φέτος που του μιλάνε γλυκά και όμορφα.