Round 1: Panionios - NINERS Chemnitz

Καλη μας αρχη! Δεν εχω εικονα τι ομαδα ειναι αυτοι. Νομιζω 4οι περσι στην Γερμανια

Εύχομαι να γεμίσει να ζήσουμε όμορφες στιγμές. Ανυπομονώ!

Ανοίγω το θρεντ πριν ληξει…

γύρισέ το το γαμημένο

Λοιπόοον…Καύλα η νίκη, θα ήθελα πιο καύλα την έδρα αλλά οκ. Τα έχουμε ξαναπει αυτά.

Λούντζης ηγετικός, Τσαλμπούρης ωραίος αλλά ίσως πρέπει να μας προβληματίσει ότι με τόσες μεταγραφές Αμερικάνων τα κάστανα απ’τη φωτιά τα έβγαλαν αυτοί οι δύο.

Αμυντικά προβληματικοί αλλά οκ μιλάμε και για άλλο λέβελ διοργάνωσης.

Πάμε για δυνατή συνέχεια!!

διπλοεγγραφή;
έφερε γούρι όμως!!!

Χαχα το κλεινω ωστοσο μιας και εχουμε το αλλο.
Και εβριζα και τον Χαντς σε ολο το παιχνιδι!

το απολαυσα το σημερινο. ρισπεκτ στους πανθηρες που γεμισαν το πεταλο τους και εσωσαν την παρτιδα, γιατι ειχε αρκετες κενες θεσεις στο υπολοιπο γηπεδο. μακαρι σιγα σιγα να ερθουν και αλλοι, οι νικες θα βοηθησουν

Καταρχήν ένα μεγάλο ευχαριστώ στους πάνθηρες που χθες δημιούργησαν μια υπέροχη ατμόσφαιρα. Ένα επίσης μεγάλο ευχαριστώ στην διοίκηση που έκανε τα πάντα για να βρεθούμε σε έναν αγώνα σαν και αυτόν.

Χθες έσπασαν καρδιές, χθες ζήσαμε την ομορφιά των σπορ, την ομορφιά του μπάσκετ. Εύχομαι να ζήσουμε πολλές ακόμα όμορφες βραδιές.

Δεν θέλω να πω τίποτα για τον αγώνα κτλ. Προφανώς η ομάδα έχει αδυναμίες και δυνατά σημεία αλλά μετά από μια τέτοια νίκη και ένα τόσο όμορφο αγώνα θα τα αφήσω να τα δει όλα αυτά ο προπονητής μας.

Θα πω όμως κάτι για την συνολική παρουσία του κόσμου. Κάθισα και μέτρησα τα κενά καθίσματα μέσα στην πλατφόρμα της more. Αφήνω έξω το κομμάτι των φιλοξενούμενων. Οι υπόλοιπες θέσεις ήταν κατά 70%-80% γεμάτες. Δλδ περίπου 2.000 κόσμο. Όλα αυτά απέναντι σε μια ομάδα που σαν όνομα δεν είναι πολύ γνωστή αλλά εδώ και αρκετά χρόνια είναι σε πολύ καλύτερο σημείο από εμάς. Θεωρούμε ότι τόσος κόσμος είναι κάτι απλό; Στην Ελλάδα 6-7 ομάδες μπορούν να μαζέψουν τόσο κόσμο σε αγώνα μπάσκετ. Και θα έρθουν και πιο εμπορικοί αγώνες που αν βοηθήσουν και τα αποτελέσματα θα έχουμε ακόμα περισσότερο κόσμο.

Συνολικά λοιπόν θεωρώ ότι ήταν μια σπουδαία βραδιά. Αυτό που μας λείπει γενικότερα σαν σύλλογος είναι η συνέχεια και η σταθερότητα. Αν αυτό που κάνουμε συνεχίσουμε να το κάνουμε όσο πιο καλά μπορούμε θα μεγαλώσει και η βάση των φιλάθλων και θα δυναμώσει ο σύλλογος. Ομως για να αποδώσει αυτό θέλει 5-10 χρόνια. Δεν γεμίζουν τα γήπεδα έτσι απλά επειδή κάποιος για ένα 1-2 χρόνια κάνει κάτι καλό. Υπομονή και βήμα βήμα.

Να προσθέσω επίσης οτι παίζουμε Γλυφάδα και όχι Νέα Σμύρνη, που παίζει τον ρόλο του. Και επίσης τα εισιτήρια ειναι πανάκριβα πραγματικά. Για κάποιον που θέλει να πάει 5-6 παιχνίδια τον αποθαρρύνουν να έρθει αυτές οι τιμές.

Με βάση την καταμέτρηση στο site του eurocup, η προσέλευση ήταν 1583 άτομα. Δε θέλω να γκρινιάζω αλλά μπορούμε και καλύτερα. Ισχύει πως η απεργία δε βοήθησε όσους ήθελαν να μετακινηθούν με μέσα ή ταξί. Anyway, προχωράμε, μεγάλη νίκη η χθεσινή

Εκπληκτική βραδιά η χθεσινή, όσοι ειμασταν εκεί το απολαύσαμε σαν τρελοί!
Από την ένταση χτες κοιμήθηκα 2 η ώρα και σκεφτόμουν τι έχουμε ζήσει το τελευταίο διάστημα των τριών ετών που αυτοί οι ρομαντικοί τρελοί αποφάσισαν να αναστησουν το μπάσκετ του ιστορικού.
Από τις ουρές για ένα εισιτήριο στο κλουβάκι του Βαρίκας με αντίπαλο το μεγαθήριο της Μυκόνου σε ματς ζωήςκαι θανάτου, στα 2 τρόπαια Unicef και τις επικές μάχες για την άνοδο στα Λιόσια. Εχθές ένιωσα πως η ομάδα επέστρεψε πλήρως στο παλιό status της,με τον κόσμο της να την παίρνει απο το χέρι στα δύσκολα και να την οδηγεί σε νίκη σε ένα σχεδόν χαμένο ματς. Στο τέλος αποθέωση, φάτσες χαμογελαστες και σαν αλαφρωμένες απ τα βάσανα του μπασκετικου και όχι μόνο παρελθόντος .Εχθές είχαμε Πανιώνια ανάταση η οποία θα έχει πολύπλευρα θετικά οφέλη καθώς ηταν και πολλοί εκπρόσωποι του ποδοσφαιρικου τμήματος στο γήπεδο, πιστεύω να μεταφερθεί αυτή η “αύρα” και εκεί για να έχουμε τα πολυπόθητα αποτελέσματα.
Αγωνιστικά πολλά μπορούν να ειπωθούν αλλά σήμερα είναι μέρα χαράς γιατί νομίζω πως πλέον μπορούμε να πούμε σε όλο τον κόσμο πως ΕΠΙΣΤΡΕΨΑΜΕ…

https://youtu.be/8bLDc964TKY?si=NgneB87nkKireGNC

Για να το λέει το eurocup έτσι θα είναι. Δεν ξέρω βέβαια αν προσμετρούνται τα διαρκείας. Σε κάθε περίπτωση είναι μια καλή αρχή θα πω εγώ. Και παίζουν πολλά ρόλο αλλά αυτό το παιχνίδι είναι μια διαφήμιση που πιστεύω θα αποδώσει σε επόμενο αγώνα και θα δούμε ακόμα περισσότερο κόσμο.

Με χωρητικότητα 2,000 (:wink: σε αλλη συνοικια και με απεργιες, προσωπικα το θεωρω πολυ καλο νουμερο.

Αληθεια, επειδη δεν εχω παει ποτε εκει, γενικως αντιμετωπιζετε θεματακια με αλλοθρησκους απο και προς το γηπεδο; Παλαιοτερα εχω αντιμετωπισει θεματα ακομα και στη Νεα Σμυρνη φορωντας χρωματα του Πανιωνιου, εξ´ου και η ερωτηση.

1900 χωράει το γήπεδο οπότε κάπου εκεί που λένε είναι σωστό. Από την μία στο δικό μας κομμάτι, απέναντι από τους πάνθηρες υπήρχαν αρκετές κενές θέσεις, από την άλλη οι πάνθηρες ήταν περισσότεροι από τα καρεκλάκια οπότε και από την χωρητικότητα της κερκίδας. μια χαρά ήταν χθες. Βέβαια αργήσαμε και έχασα το σήριαλ στην τηλεόραση…
Και λίγη γκρίνια. Βρε Γουότσον εσύ έπαιζες πέρυσι στην Καρδίτσα ή κάποιος που του μοιάζεις;

Το Αρτάκης πόσο χωρούσε ;

Σκέτη απόλαυση ο χθεσινος αγώνας. Διαφορετικό επίπεδο και το αντιμετωπίσουμε λες και παίζουμε χρόνια στην Ευρώπη! Τρομερός κόσμος, τρομεροί πάνθηρες και όλος ο καλός Πανιώνιος ήταν εκεί! Αυτό πάντως που δεν αλλάζει είναι η γκρίνια μας. Είδα μια ομάδα που δεν εγκατέλειψε ποτέ τον αγώνα ακόμα και όταν βρέθηκε με -12. Ο κόσμος έδινε παλμό και οι παίχτες δεν μασησαν. Ο χειρότερος παίχτης μας χθες ο Χαντ, πήρε το παιχνίδι.

1800 θυμάμαι υπό Κ.Σ. - αν και είμαι σίγουρος υπήρχαν ματτς με περισσότερο κόσμο (health and safety ρίσκα στο φουλ αλλά άλλες εποχές)

1832 για την ακρίβεια με βάση το wikipedia