Fun fact: Αυτό είναι το πρώτο ματς και για τον αδερφό μου. Σίγουρα δεν τον προετοίμασε καλά για τα όσα ακολούθησαν και ευτυχώς που δεν ασχολείται όσο ασχολούμαι εγώ με την ομάδα, γιατί θα είχε χάσει την πλούσια κόμη τού χρόνια τώρα.
Θυμάμαι ματς με Θρασύβουλα στη Φυλή το 2010 με πολυ πολυ κρυο…για κυπελλο Ελλάδος.
Πρόκριση με Μπαλαμπαν στο 90’ !!
Το έκανε πάλι το θαύμα του το αλάνι μας ο @Mike_Panionios.
Τα συναισθήματα χαράς που μας δίνεις φίλε δεν περιγράφονται εύκολα, δεν υπάρχουν λόγια.
Σε ευχαριστούμε πάρα πολύ!!!
![]()
![]()
Τί ωραία εμφάνιση που ήταν εκείνη η lotto
Χαρά μου παιδιά, ευχαριστώ για τα καλά λόγια. Μέχρι αρχές Απρίλη κάθε Τετάρτη-Σάββατο θα ανεβάζω ωραία πραγματάκια. Προς το παρόν σειρά παίρνει το ματς που ζήτησες με τον Καμίτση ![]()
Κουμπούρης, cult φυσιογνωμία για τισ γκριμάτσες του και σπαστικές κινήσεις.
Μετά την Προοδευτική, συνεχίζουμε τα βίντεο από τη χρονιά της Β’ Εθνικής (1996/97), με ένα πολύ κρίσιμο διπλό επί του Εθνικού στον Πειραιά (παλιό Καραϊσκάκης νομίζω), με τον Καμίτση να κάνει το ματς της ζωής του.
Έχω άλλο ένα βίντεο από μεγάλη νίκη εκείνης της χρονιάς, που θα ανεβάσω την επόμενη τετάρτη να κλείσω την τριλογία αυτή.
Ας φέρουν γούρι να φύγουμε επιτέλους από αυτή την κατηγορία ![]()
Εν τω μεταξύ στον πανηγυρισμό του δεύτερου γκολ η κάμερα δεν ακολουθεί τον Καμίτση! ![]()
Τι εμφανισαρα ηταν αυτη…
Η καλυτερη στη συλλογη και οχι, δεν την πουλαω κυριοι
μήπως έκανε καμιά χειρονομία; ![]()
Δύσκολο να πω. Δεν φαίνεται κάτι τέτοιο πάντως.
Τα λόγια είναι περιττά @Mike_Panionios. H χαρά που μας δημιουργείς μέσα μας δεν συγκρίνεται εύκολα..
Ως καθαρά βιωματικός οπαδός του Πανιωνίου, αυτή τη στιγμή νιώθω σαν να βρήκα ένα σεντούκι στο κατώι της γιαγιάς με τα παιδικά μου παιχνίδια, με παλιά κόμιξ και σχολικά λευκώματα μέσα.. Εύχομαι να σκίσει και αυτό το βιντεάκι όπως αυτό με την Προοδευτική που είδα ότι έκανε 6 χιλιάδες προβολές μέσα σε λίγες μέρες!!! Ανυπομονώ για το επόμενο που προανήγγειλες (Αλκαζάρ??)
Δεν θυμόμουν ότι είχε κάνει τόσο χοντρή γκέλα ο Βόκολος. Τι ωραία που δεν είχε μπει ακόμη στη ζωή μας τότε το δηλητήριο του στοιχήματος και η γενικευμένη διαφθορά και καχυποψία..
Περίπου 15 μήνες μετά στο ίδιο γήπεδο σηκώσαμε την κούπα ![]()
![]()
Χαίρομαι πολύ φίλε, τέτοια σχόλια πραγματικά με κάνουν να νοιώθω ότι αξίζει το ψάξιμο που ρίχνω ![]()
Όντως χοντρό λάθος ο Βόκολος, ευτυχώς δεν το πληρώσαμε. Με τους τότε κανόνες ίσως θα έπρεπε και να αποβληθεί.
Ναι πήγε πολύ καλά το βίντεο με την Προοδευτική, δεν το περίμενα. Δυστυχώς το βίντεο από Αλκαζάρ δεν το έχω, τι είχε συμβεί εκεί; Μου κάνει και εντύπωση που δεν υπάρχει γιατί είναι 1-2 κανάλια λαρισαίων που έχουν ανεβάσει σχεδόν όλα τα παιχνίδια τους από εκείνες τις χρονιές.
Και πολυκαιρισμενα περιοδικα ενηλικων με κολλημενες τις σελιδες τους
Υπάρχει μόνο αυτό που είναι απόσπασμα από οπαδική βιντεοκασέτα που είχαν βγάλει οι Πάνθηρες τότε αλλά πέτυχαν στην κάμερα και τα 2 γκολ :
Είναι 2 αγωνιστικές πριν από το ματς στο Καραϊσκάκη που ανέβασες σήμερα. Ήταν σούπερ κομβικό ματς αυτό. Εκεί ουσιαστικά εμείς πατήσαμε κορυφή, πήγαμε τρένο ως το τέλος και την επόμενη χρονιά πήραμε και το Κύπελλο!!! Αντίθετα η Λάρισα ήταν ψηλά και χτυπούσε άνοδο μέχρι εκείνο το ματς, από κει και πέρα την πήρε η κάτω βόλτα, μετά έπεσε κι άλλη κατηγορία κάτω και έκανε καμιά δεκαριά χρόνια να ξανασηκώσει κεφάλι τελικά.. Υπήρχε πάρα πολύ πάθος και συγκίνηση γιατί οι μνήμες του 1992 (Πανιωνάρα δεν ξεχνώ Λάρισα Αθηναϊκό) ήταν πολύ νωπές ακόμη.
Σπάω τώρα το κεφάλι μου ποια μεγάλη νίκη θα ανεβάσεις σε μια εβδομάδα από τώρα.. Μήπως το εντός έδρας 4-0 με την ΕΑΡ (πόσο κρίμα αλήθεια να έχει διαλυθεί και να μην υπάρχει πια αυτό το ιστορικό σωματείο του Ρεθυμνιακού) που αποβλήθηκε με κόκκινη κάρτα ο παίχτης τους Σεληνιωτάκης?? ![]()
![]()
![]()
![]()
πόσο είχε λήξει; 0-2;
όχι δεν ήταν με την ΕΑΡ το ματς. η αλήθεια είναι πως δε γνωρίζω πόσο κρίσιμο ήταν καθώς δεν έχω το πρόγραμμα με τις αγωνιστικές κλπ, αλλά μπρώ να πω ότι είναι μία νίκη που ήρθε με πολύ καυλωτικό τρόπο
αν θες το παίρνει το ποτάμι
0-2 ναι. Ημίχρονο 0-0.
Όχι ντάξει άστο για έκπληξη ![]()
Νομίζω το βρήκα όμως!
Πανιώνιος - Δόξα Βύρωνα 1-0 με γκολ του Κατσαμπή στις καθυστερήσεις και φοβερά επεισόδια με Βυρωνιώτες και αστυνομία.
Αλλά μην πεις, άστο να δούμε ![]()
για να δούμε ![]()